Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
Morden24 #48115 üzenetére
De a gyári beépített win-es drivernél nincs ott az opció, hogy törölje is le az illesztőprogramot..
Most kipróbáltam mindent, lepucoltam teljesen, nem megy, feltettem az alaplap cd-jén lévő vista drivert is kinomba, ez meghagyta az away mode device-ot ismeretlennek, a többit feltette, így sem jó. Ezt is lepucoltam, a winyókat átraktam IDE módra, így sem megy.
Most a beépítettek vannak fent, plusz ráerőszakoltam azt az away mode device-ot, de így sem megy. Ami érdekes, hogy ennek most az a neve, hogy nvidia away mode system, és 2 is van belőleÉn ezt nem értem
Lehet tényleg az lesz, hogy megy vissza az x86, ugyis elmaradt a rambővítés ami miatt x64-et raktam fel. Maximum ha később mégis lesz, bepróbálom újra.. több ötletem nincs.
Lapom topicját még megnézem, de csak este lesz időm, most megyek el. Minden esetre köszi a segítséget
szerk: most szedek egy régebbi win7 x64 nforce drivert, hátha..
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest