- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egérpad topik
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi #158078 üzenetére
De maga a Windows frissült. Nem tudsz visszamenni 1 hónapot? Van róla lemezképed? Esetleg más program/beállítás eltekeréséhez nem köthető?
-
-
teptep
senior tag
válasz
kekedi #158074 üzenetére
Ideiglenesen törölheted a jelszavadat, hogy a rendszer automatikusan be tudjon lépni a fiókodba. Hirens bootolás után az NT Password Edit alkalmazással tudod a beállított jelszót törölni. [kép] De még ekkor is sanszos, hogy búgos maradt a rendszered. Előtte vagy utána végezd el a rendszered ellenőrzéseit. Hirens bootolás után parancssorban:
chkdsk c: /f
sfc /scannow /offbootdir=C:\ /offwindir=C:\Windows
Dism /Image:C:\ /Cleanup-Image /CheckHealth
Dism /Image:C:\ /Cleanup-Image /RestoreHealth
Figyeld meg, hogy az ellenőrzések találtak-e hibát, és tudták-e javítani? A RestoreHealth parancs a windows update webhelyről végzi el a sérült rendszer javítását. Ezért csak akkor futtasd Hirens módban, ha működö Internet kapcsolattal rendelkezel. Vagy kábelen, vagy be kell állítanod a wifi-t. Ha a Dism parancsok hibajavítást végeztek, akkor utána ismételten célszerű kiadni az SFC parancsot.
-
Jarod1
veterán
válasz
tordaitibi #158075 üzenetére
app nak minden engedély megadva?
-
Talán tudtok segíteni, nem hinném de futok egy kört.
Linuxon 5 éve használom a KDE-Connect alkalmazást, ez egy okostelefon-->pc távirányító, médiavezérlő, hívásértesítő, fájlmásoló stb. app.
2 éve megjelent Windowsra is, a Windows Store-ba és azonnal letöltöttem, használom azóta is naponta..
1 hete a Wines app meghalt. Nem látja a telefonomat, nem látja a telefon sem a wines pc-t.
Appot újratettem, Winen és a telefonon is, tűzfalat ideiglenesen kikapcsoltam, semmi eredmény, továbbra sem találják meg egymást.
Nem tudok semmilyen frissítésről hogy esetleg az ölte volna meg.
Telefon és a WIN pingelhető oda-vissza.
Próbaképp visszatettem az Unified Remote Controlt ami hasonló csak tele van reklámmal és felét se tudja. és az is jól működik.
Csak a Kdeconnect nem
Ugyanezen a gépen Ubuntun és másik Linux disztrón hibátlanul működik, a hálózati környezet is ugyanaz.
Valakinek valami ötlete? -
kekedi
senior tag
válasz
teptep #158068 üzenetére
Kipróbáltam Hirens--el.
Valóban nem kérte a pin kódot.
Ellenben most csak egy bejelentkezés gomb van, amire szintén nem csinál semmit. 😅
Jarod1:Nem volt frissítés. Közvetlen előtte legalább is nem volt.
Ez így újra telepítés gyanús most már nekem.
Még jó hogy adatot tudok majd menteni (akár a Hirens segítségével) -
Csupingo
veterán
válasz
Jarod1 #158072 üzenetére
Utoljára win 11-nél láttam említve.
-
-
teptep
senior tag
válasz
kekedi #158067 üzenetére
Harmadik lehetőség: amennyiben be tudsz lépni a helyreállítási módba, akkor pendrive sem szükséges: A PIN kódot kérő képernyő jobb alsó sarkában klikkelsz a Power gombra, s majd a SHIFT nyomva tartásával az újraindításra. Ha ez nem lehetséges, akkor a bekapcsolást követően amikor elkezd a rendszer betöltődni, a fizikai Power gomb nyomva tartásával megszakítod a betöltést. Kétszer. Harmadik alkalommal már a helyreállítási módba fog lépni. Speciális, parancssor, kitallózod az NGC mappát és törlöd a benne lévő almappákat:
c:\Windows\ServiceProfiles\LocalService\AppData\Local\Microsoft\Ngc
DIR
RD /S /Q [mappa neve] -
teptep
senior tag
válasz
kekedi #158067 üzenetére
A PIN kódos belépés törlésére a Redditen találtam egy megoldást. Win11 alatt tudtam csak (sikeresen) tesztelni. Egy 4GB pendrive szükséges, és hogy tudjál róla bootolni:
Le kell töltened a Hirens BootCD-t [ISO] formátumban. [Rufus] alkalmazással kiírod pendrive-ra és bootolsz róla. Fájlkezelőt indítod és kitallózod az alábbi mappát:
Törlöd a mappában lévő bejegyzéseket. Ezek a bejegyzések törlik a PIN kód beállításokat. Ezt követően név/jelszó megadással tudsz majd belépni.Másik lehetőséged, ha van kéznél egy Win10 vagy Win11 telepítő pendrive és arról bootolsz. Telepítés helyett a számítógép javítását kell választanod. Speciális, parancssor, és elnavigálsz ebbe a mappába:
DIR paranccsal lekéred a tartalmát, egérrel kijelölöd a bejegyzés nevét, és Ctrl+C.
És utána törlöd a bejegyzést. Ha több is van, akkor mindegyiket:
RD /S /Q Ctrl+V [ide a bejegyzés nevét illeszted be] -
kekedi
senior tag
válasz
Doky586 #158066 üzenetére
Elvileg igen, de nem dob fel ilyen lehetőséget.
Keresgéltem, más is járt így, de mindenki valahogy máshogy oldotta meg. (egyszer csak jó lett, távoli asztal csatlakozással oldotta fel, vagy nem irta le hogy sikerült végül)
Soha nem találkoztam ezzel. Abszolút nem értem mi történt.
Ujrainditas, csökkentett mód indítás nem segített.
Tanácstalan vagyok. -
-
-
kekedi
senior tag
Sziasztok!
Segítségre van szükségem!
Nem találtam választ se itt se máshol ami használna.
Windows bejelntkezesnel ez a szöveg fogad.
"Valami történt és a PIN kódja nem érhető el. Kattintson ide a PIN kod újbóli beállításához"
Kép róla:
Hiába nyomok a pin kód beállítás szövegre, semmi sem történik.
Más opciót nem dob fel.
Ötlet? -
Zsocó
aktív tag
válasz
Armagedown #158057 üzenetére
Bekapcsoltam, Registry módosítás kellett, de csak sima LTSC alatt ment így is, IoT alatt nem.
-
King Unique
titán
válasz
tibaimp #158048 üzenetére
Tehát 10 Gb/s USB 3.2 Gen 2 külső ház és mindkét alaplapnál van is ilyen port, vagy legalább 5 Gb/s USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), azaz a feltételek adottak az 1 GB/s körüli adatátviteli sebesség eléréséhez.
"nincs valami Win10 beállítás, ahol korlátozva lehet az USB sebessége"
Normál esetben nincsen, vagy nem kellene legyen, eleve adott a natív USB 3.X támogatás, stb.
Abnormális esetben olyan viszont előfordulhat, hogy pl. hiányzó vagy nem megfelelő chipset driver miatt az írási sebesség alacsony, amit ezen driver telepítése / frissítése megoldhat (példa).
Aztán olyan is, hogy valamiért csak USB 2.0 módban működik az eszköz, ami pl. az USB Device Tree Viewer programmal is megtekinthető, + egy az ATTO / CDM / WinSAT (ez utóbbi a legegyszerűbb, eleve beépített eszköz a Windowsokban) teszt eredménye is megmutatja, stb.
Az USB 3.X adatátviteli sebesség eléréséhez minden elemnek támogatnia kell azt, tehát az eszköznek (külső SSD), az alaplapon lévő USB-portnak, az USB-kábelnek, az operációs rendszernek, stb. Ellenben ha ezek közül bármelyik is hibádzik [pl. USB 2.0-s elosztó (hub) vagy hosszabbító kábel használata], akkor annak értékére (pl. USB 2.0) fog redukálódni az adatátviteli sebesség.
A #158056 számú hozzászólásban szemléltetett írási gyorsítótárazás bekapcsolt / kikapcsolt állapotától is függhet az adatátviteli sebesség, de amiatt normál esetben nem szokott ekkora különbség lenni, mármint 200-300 vs. 10-40 MB/s, meg inkább apróbb méretű fájlok másolásánál számíthat, mintsem nagy méretű fájloknál. Na meg alapértelmezetten ez Windowsoknál eleve ki van kapcsolva az USB-s meghajtóknál, aztán mégis hozzák normál esetben a kívánt adatátviteli sebességet. -
roseA580
tag
-
-
válasz
King Unique #158045 üzenetére
Kiválóan leírta az összes okot, amiért érdemes használni
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz
King Unique #158042 üzenetére
King Unique: Köszi
Nem USB 2.0-ra van csatlakoztatva, hanem "sima" 3.0.
Az LGA1200-as lap ez: [link]
Az ő lapja, pedig ez: [link]
Ez a ház: [link]Tudom, sokkal fejlettebb az 1200-as lap, ez OK, de akkor sem indokolt a 10-40MB/sec!
Értem én, hogy kellenek a fenti adatok, de nincs valami Win10 beállítás, ahol korlátozva lehet az USB sebessége? Eleve azért is írtam ebbe a fórumba.
Doky586: Igen, ezzel tisztában vagyok
-
benyovszki4
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy Win 10 surround hang problémával jó helyen járok? Esetleg másik topic van erre? Köszi!
-
petakpa1
őstag
válasz
Zsocó #158044 üzenetére
Nem tudom, hogy W10 LTSC-nél működik-e az alábbi Linken W11 IoT LTSC esetében javasolt regedit tweak, de egy próbát megérhet.
https://oprend.hu/hirek/2387/windows-11-iot-ltsc-magyar-nyelv-aruhaz-es-alkalmazasok-telepitese
-
King Unique
titán
válasz
Zsocó #158044 üzenetére
Say No to Long Term Servicing Channel (LTSC)
Az Enterprise LTSC kiadásból több olyan funkció és szolgáltatás is hiányozhat, amik a Home és Pro kiadásokban alapból megtalálhatók, otthoni általános használatra eleve a Home és Pro kiadások valók, nem az Enterprise LTSC.
Arról már nem is beszélve, hogy míg a Home és Pro kiadásokhoz otthoni felhasználó is könnyen beszerezhet, vásárolhat jogtiszta licencet, addig az Enterprise LTSC kiadáshoz már nem feltétlen...
-
Zsocó
aktív tag
Valaki írja már meg nekem, hogy Win10 LTSC alatt miért nem tudok hálózati meghajtót csatlakoztatni, csak Pro alatt?
-
King Unique
titán
válasz
chungee #158038 üzenetére
Megoldható akár jelentős hardvermódosítás után is a Windows 10 újraaktiválása, ahol ha már eleve Microsoft-fiókhoz van kapcsolva a digitális licenc, akkor csak az aktiválási hibaelhárítót kell futtatni az újraaktiváláshoz.
Probléma akkor lehet, ami a #152297 számú hozzászólásban lett leírva, azaz ha olyan digitális licenc, aminek Windows 10 helyett Windows 7/8/8.1 termékkulcs az alapja.
-
King Unique
titán
válasz
tibaimp #158039 üzenetére
Itt csak pont a lényeg nem lett leírva... Pontosan milyen külső ház és a PC-knél milyen alaplapok, azokon milyen típusú USB-s csatlakozókhoz lett csatlakoztatva a külső SSD, stb.
Ez a 200-300 MB/s nyilván a fájlkezelős fájlmásolás értéke lehet, nem is az ATTO / CDM / WinSAT szintetikus teszté, amely utóbbinak pl. 10 Gb/s USB 3.2 Gen 2 interfésznél hoznia kellene az 1 GB/s körüli olvasási és írási sebességet (példa), 40 Gb/s USB4 / Thunderbolt külső ház + port használatánál meg 3 GB/s körülit (példa). Az utóbbi mutatja meg, hogy max. mit tud az eszköz, ellenben az előbbinél a célmeghajtó / forrásmeghajtó sebessége lehet a szűk keresztmetszet, SSD-nél telítődik / elfogy az SLC cache akkor eleve belassul az írási sebesség (bővebben), stb.
Ez a 10-40 MB/s elég lassú, de persze ha USB 2.0 porthoz van csatlakoztatva az eszköz, akkor nem meglepő... -
-
-
tibaimp
nagyúr
Üdvözlet!
Az a lenne a kérdésem, hogy Win10 esetében létezik valami beállítás, ami az USB eszközök másolási sebességét korlátozza?
Hogy miért is kérdezem: Nem rég összeraktam egyik havernak egy 1TB-os nvme SSD + külső ház kombót, mint jó gyors "pendrive". Nálam, az LGA1200 + 10900 rendszerrel szépen írt/olvasott ~200MB/sec-el is HDD-re, SSD-re még többel ~300MB/sec ha jól emlékszem, ez a sebesség meg sem közelíti a beépített nvme írás/olvasási határát (~3000/3000MB/sec körüli).
Otthon, nála viszont visszaesik a sebesség ~10-40MB/sec-re is. Neki egy LGA1151 + 8500 gépe van csak, Win10-el.
-
chungee
addikt
Estét!
Win 10 pro-m van, a liszensz a MS fiókomhoz van kapcsolva digitálisan. Holnap alaplapot és procit fogok cserélni. Milyen intézkedést kell végrehajtanom előtte és\vagy utána hogy megmaradjon a win aktiváció -
válasz
King Unique #158036 üzenetére
Az első tökéletesen megfelel. 26 meghajtónál több nem valószínű hogy lesz valaha is.
A 2. az korrektebb de jelen esetben nem szükséges.
Köszi szépen! -
King Unique
titán
válasz
tordaitibi #158035 üzenetére
How to assign permanent letters to drives on Windows 10
Annyi a trükk, hogy ehhez olyan meghajtóbetűjelet kell beállítani, amit alapesetben nem oszt ki ABC-be rendezés alapján automatikusan a rendszer a többi meghajtónak, azaz az ABC végéről választani pl. a Z-t.
How to Mount a Drive to a Folder in Windows 10
Másik lehetőség nem meghajtóbetűjel szerint csatlakoztatni, hanem adott mappába csatlakoztatni a meghajtót. Linuxoknál is így van megoldva, ha jól nézegettem.
-
Ki tanács kéne.
van egy 2terás ssd, háttérnek, usb-n csatlakoztatva.
D betűjellel.
Ha bedugdászolok egy halom pendrájvot, bármit, és így bootolok akkor random a d helyett csatolja valamelyiket és a háttérlemez G H stb. lesz.
Hogyan lehet fixálni ezt az 1 partíciót D-re? -
-
-
Zsocó
aktív tag
-
Zsocó
aktív tag
Tiny10 x64-et használok.
Ami érdekes, hogy 23H2-ből telepítettem, de a rendszer 21H2-őt jelez.
A kérdésem az lenne, hogy miért nem tudok hálózati meghajtót csatlakoztatni? -
Egy W10-hez hozzáadtam egy online fiókot. Mikor azzal lépnék be, kéri a jelszót, a 2fa kódot, és a pin kód létrehozásakor valami félrecsúszik, és kidob a login felületre, hogy válasszak felhasználót.
Mit rontok el? -
OldMike
őstag
Sziasztok!
Tudom hogy van Chrome topik, de ott sajnos nem jött válasz. Nem tudom a Chrome-ot frissíteni, a következőt látom:"Hiba történt a frissítések keresése közben: Frissítés-ellenőrzési hiba: A kapcsolat a kiszolgálóval rendellenesen megszakadt . (hibakód: 7: 0X80072EFE -- system level).További információVerzió: 135.0.7049.97 (Hivatalos verzió) (64 bites)"
A neten rákerestem a hibakódra, többféle javítási módot találtam, amit tudtam azt kipróbáltam, a TLS titkosítási kulcsokra vonatkozót nem, mert az nagyon túlvan az én ismereteimen.
Futtattam a Gépház További hibaelhárítók funkcióból az internetkapcsolatok, a hálózati adapter és a WU hibaelhárítóit. Csak az utóbbi esetében talált hibát:
Nem tudom ez mit csinált, de a hiba nem szűnt meg. Kasperskyt használok, az egyik javaslat alapján kikapcsoltam a tűzfalat, de nem volt eredmény (nem tudom, hogy a tűzfal kikapcsolása után újra kellett volna indítani a gépet, erről nem találtam semmit).
Lefuttattam az SFC és DISM parancsokat, de nem jelzett hibát.
Egyébként a WU rendben működik, a 04.22-i patch kedd frissítései rendben megtörténtek. Van EDGE is a gépen, annak a frissítésével semmi probléma nincsen.
Próbáltam a Chrome netkapcsolat nélküli telepítését is, ami minden bizonnyal sikerült, mert el tudtam indítani a böngészőt, de a verzióra rákeresve ismét a fenti hibaüzenet jött elő. -
Én sem használok, illetve hazudok, 6 évig használtam majd nem volt rá szükség, jött egy 6 éves kihagyás.
Most megint kéne.
Ennyi.
Biztosan bennem van a hiba ismételten, miután a most 10 perce installált Thunderbird 2 perc alatt lett bekonfigolva és működik. Engedély megadva neki és itt az összes mailom a gépen.
Én kérek ismételten elnézést. -
efemm
tag
válasz
bringasisti #158013 üzenetére
A support.hp.com-ról töltsd le és tedd fel majd a "HP LaserJet Full Feature Software and Driver" cuccot, szerintem az jó lesz.
-
Geth
veterán
válasz
tordaitibi #158014 üzenetére
Rákeresve van hivatalos néhány lépéses leírás, illetve ahogy nézem sokan megugrották ezt.
Lehet nem az app-pal van a baj?Már megint rögtön ki lett húzva a felhasználói hiba, mint leggyakoribb ok.
Én amióta gmail és outlook fiókom van, soha nem használtam dedikált klienst. A végtelen szenvedést látva a mail kliensek kapcsán, ez is egy jó döntésem volt.
-
Okéoké igazad van.
DE. Ez a nyomorult outlok, 1 órája szenvedek vele, ez meg NEM tud a gmailomhoz kaopcsolódni!
Ekkora f@stalicska gyári appot... A Posta simán megtette, csak nem működik mert ugye azonnal átírányít erre a tehetetlen redmond-szemétre.
Mindent megadtam az Outloknak, a g-fiókomban, ott is van mikor weben bemegyek hogy Windows alkalmazás teljeskörű hozzáférést kapott a gmailomhoz.
Menjenek a fenébe, nem tudnak 2025-be összerakni egy appot ami működik is?
Bocs a kirohanásért.
Marad külső mail app, csak mégegyszer, nekem most teljesen megfelelne a Win10 gyári appja. Ha működne. -
efemm
tag
válasz
bringasisti #158011 üzenetére
Van 15eFt-ért is használt lézer mondjuk, bár az ugyanolyan idős, mint a meglévő nyomtatód.
Pontosan mi típusa a nyomtatódnak? USB-n, hálózaton keresztül, wifi-n, vagy még párhuzamos porton kapcsolódsz, esetleg jetdirekt-en keresztül? Amelyik nyomtató megy windows10-zel, az fog menni w11-gyel is. Inkább a korábbi Windows7-hez írt 32 bites driverekkel szokott probléma lenni W7->W10 átállásnál.
-
bringasisti
őstag
Nem értek az informatikához, ezért lehet hogy hülye a kérdés. Van egy ösrégi nyomtató amihez nincs már termék támogatás. Másikat 50 ezerért adnak. Azt meg e lehet csinálni, hogy mikor Windows 10 ről 11 re váltok hogy a gépen legyen aktuális biztonsagi frissítés, akkor meghagyni a 10 es verziót is és csak nyomtatásra használva elkerülni a sebezhetőséget? Ha igen akkor hogy kell kivitelezni? Köszönöm
-
ekkold
őstag
válasz
tordaitibi #158008 üzenetére
Egy jó ideje a Mozilla Thunderbird-et használok levelezőprogramnak, csak javasolni tudom. Mondjuk én hordozható módban használom, hogy könnyű legyen mentést készíteni róla időnként. A Microsoft levelezőjét (Outlook Express-t) utoljára windows XP-n használtam valamikor... De a böngészőhöz is hasonlóan állok hozzá régóta...
-
Geth
veterán
válasz
tordaitibi #158008 üzenetére
Lehet hasznos lenne, ha ilyenkor lefordíttatnád amit kiír, mert a jelek szerint a teljesen ignorálom hozzállás nem volt célravezető.
Az Outlook for Windows nevű app van helyette (lehet nem ezen a néven fut épp).
Ha az nincs fent, akkor tedd fel Store-ból. Nem tudom hogy frissülnie kellett volna-e magától, mert én se a régit se az újat nem használom. -
Eskuszom nem neztem, meg magyar windowsf hasznalok, nekem ne angolul irkaljon. Tudod mennyire buta vagyok angolbol, nagyon.
Soha nem hasznaltam ezt a Postat, sos-be kellett volna egy mail helyben, nem weben. startmenube rakkattintottam es indult a szivas.
Akkor miert van benne meg ha hasznalhatatlan, raadasul uwp app. Gyaluljak ki.
Ott van a kepen amit csatoltam hogy belepett a gmailomba, csak hasznalhatatlan, akkor egyaltalan minek ez az egesz hercehurca ha adnak egy mar nem tamogatott hasznalhatatlan appot?
Az Outlok meg ameddig volt idegzetem vegignyomkodni egy darabig a procedurat, szinten webes lenne. Pont nem ez kene, weben elerem barmikor a gmailomat.Most pont jo kisfiu akartam lenni, itt amugy is lekiabaljak az ember fejet ha kulso appot mereszel hasznalni, a gyari meg hasznalhatatlan.
-
Geth
veterán
válasz
tordaitibi #158005 üzenetére
Oda van írva jóóó nagy betűkkel: no longer supported.
Nem hiszem el, hogy nem látod -
norba69
senior tag
válasz
tordaitibi #158005 üzenetére
Két dolgot tudsz tenni.
Vagy átállsz az outlook(new) nevű ...-ra, vagy exportálod az adataid és a levelezésed innen, majd telepítesz egy rendes levelezőprogramot, és oda importálod.
Nem véletlenül kerülik sokan a windows beépített vackainak a használatát. -
Bocs hogy itt kérdem,
Hogyan lehet ezt a sz@rt eltüntetni?
Bármire nyomok az Outlokot akarja, felvisz a netre böngészőt nyit meg 5 ablakot nyitogat. hogy a rossb bele. de nekem nem kell. ez a Posta alkalmazás.
Ott vannak a mailjaim látom de ezt a rohadt ablakot hogyan lehet átugrani?
Semmit se lehet csinálni. -
válasz
viperabácsi #157998 üzenetére
A whynotwin11 progi mit jelöl meg oknak?
-
teptep
senior tag
válasz
viperabácsi #158000 üzenetére
Bocsi, Win10-en nem tudtam megnézni. Ezek szerint csorbi útmutatója csak Win11 rendszeren belül a 22 vagy 23H2-ről 24H2-re váltást érinti.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egérpad topik
- Windows 11
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest