Hirdetés
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz Sub-ZeRo #78590 üzenetére
+1 " Amúgy meg ha a rendszernek valami driverrel baja van, akkor nem egyből a windows a szar, hanem lehet hogy a perifériát készítette cég szarik a driverre és nem érdekli hogy megy vele vagy csinálna egy új drivert."
Sajnos ez az egyik - ha nem a legnagyobb - baj. Mikor 5+ éves eszközöket magára hagy a gyártó, erről volt már vitám valahol, hogy nem lehet elvárni a végtelenségig történő támogatást stb. Egy operációs rendszer programok futtatására van kitalálva és hiába a legjobb, legújabb rendszer ha nem hajlandóak rá írni megfelelően kompatibilis programot.
A telepítés nálam is hasonló:
1. windows telepítés
2. azon driverek telepítése amiket manuálisan szükséges nálam: Geforce, Razer synapse, APC, Realtek audio, + visual c++ Runtime AIO Installer, DirectX runtime installer (a játékok meghálálják mióta ezeket telepítem és nem a játékra hagyom hogy telepíti vagy sem sőt inkább már nem is engedem azóta minden azonnal indul)
3. hagyom lefutni az update-et
4. telepítem a progamjaimat
5. BEÁLLÍTÁSOK: a gépházban amit lehet "csúszkát" off-ra állítok
5 Bevallom nálam van mókolás:
- DWS-el gyalulom az összes UWP-s appot. ( nemrég ismertem meg ezt a módját előtte egyenként a ccleanerrel tettem ugyanezt mivel csak az listázza ki a "medzsik kingdomot meg társait)
- Wise care optimalizációját engedem lefutni (vannak benne rizikós dolgok de mivel vagy 8 éve használom ezért már megbízom benne. + van egy probléma ami az optimalizáció nélkül fennáll: ha telepítve van az Origin és a Qbittorrent (ne kérdezzétek miért ez a kettő kombinációja rejti a hibát) akkor nem tud leállni a rendszer rendesen hanem a leállító képernyőre kiírja hogy erre a két programra vár stb. ) majdcsak ezután áll le.Alapvetően ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Android játékok topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Cybertruck Taipeiben
- OLED TV topic
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest