Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GZoli7
senior tag
Az xml/cab fájl variálással simán lejött mct-vel.
-
junior11
veterán
válasz King Unique #76690 üzenetére
Nekem is csak ez jött. De ami késik, nem múlik.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
azka79
aktív tag
jönnek az álmatlan éjszakák, az azbeszt megbasztok.....
-
vlevi
nagyúr
tenforums.com oldalon van olyan ember, akinek már töltődik...
-
Deck
titán
-
pzstm
titán
még a nevét sem tudom
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
amúgy Microsoft bármikor mondta hogy ma fogja publikusan kiadni a 1803-at?
Mert nekem nem rémlik ilyen
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
vlevi
nagyúr
válasz steele80 #76682 üzenetére
Biztosan nem, mert ezen az oldalon [link] , még az van kinnt, hogy megjelent az őszi frissítés.
Ha letöltöd az eszköszt, annak a verziószáma 10.0.16299.15, és nem 10.0.17133.1 (vagy valami hasonló, az insider verzió kb ezen a verziószámon állt meg). És persze a letöltési oldal fejlécének is illene megváltoznia, ősziről tavaszi frissítésre. -
King Unique
titán
válasz steele80 #76685 üzenetére
Mármint mit töltesz le? Ha annyira a 1803-as ISO kell, akkor egy ideje az elvileg RTM-nek / nem annak / véglegesnek (?) mondható 17133.1 build letölthető pl. az oprend weboldaláról. De az UUP-ről letöltött eszközzel is lehet ilyen 1803-as ISO-t generálni.
Amúgy nem értem a reakciót... Pusztán csak az volt megemlítve, ha már online vagy, akkor magad is meg tudod nézni a program verziószáma alapján, ahogyan mások is ezt teszik. De amúgy szerepelt a válaszban, hogy még nem azt tölti le.
[ Szerkesztve ]
-
steele80
senior tag
válasz King Unique #76683 üzenetére
Köszi már! Éppen szedem le, de 20 perc alatt 7%-on áll ezért bátorkodtam. De ne haragudjál már!
-
King Unique
titán
válasz steele80 #76682 üzenetére
Letöltöd és megnézed, ami nemrég volt szemléltetve.
De amúgy még jelenleg nem a 1803-at tölti le, hanem a 1709-et. Illetve helyi idő szerint legkorábban úgyis csak ma este 7 órától lenne esedékes. Viszont volt arról szó a napokban, hogy az MCT nem feltétlen fog azonnal frissülni, ahogyan az iménti hozzászólások szerint akár még késhet is az RS4 terítése.
Egyébként, ha még ma meg is érkezne a WU-n az RS4, akkor sem feltétlen mindenkihez. Ez már a korábbi verzióknál is így volt és voltak akiknél csak hetek, hónapok múlva ajánlotta fel a rendszer az upgrade-t. Ha pedig legalább Pro kiadás, akkor azoknál amúgy is 1 évig lehet a gépházban halasztani a funkciófrissítéseket, tehát nem kötelező azonnal átállni.
[ Szerkesztve ]
-
steele80
senior tag
Szerintetek az MCT az új 1803-at szedi le? Egy gépet újra kellene tennem és a 1803-at tenném fel, mert ha elkezdenek rajta melózni és elkezdi letölteni az új verziót engem kicsinálnak.
-
Cr00py
senior tag
válasz Dumi86 #76679 üzenetére
Lefordítva annyi, hogy szerinte ( ezt hallotta ) , hogy az RS4 relase késni fog, nem ma érkezik.
Azt, hogy mennyire fix info, azt nem tudni, ő egy WindowsCentral -os szerkesztő.
Minőségi, többnyire real cikkek jönnek le ott, szóval kitudja. Majd ma elválik.
-
Dumi86
senior tag
válasz Cr00py #76678 üzenetére
Ez magyarul mit is jelent? megbízható forrás ez?
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Cr00py
senior tag
Nem tudni mennyire real , ha valakit érint.
Én mondjuk nem sietek, majd leszedem MCT-vel pendrive-ra, s ha nagyon ráérek, akkor majd megy a clean install.
-
tordaitibi
veterán
válasz csemiubi #76673 üzenetére
A tavoli inditas nem teljesen windows specifikus, wake-on-lan, wake-on-wan (wol, wow) es router konfiguralas temakorben nezz szet gugli baratunkkal. Valamint nem art allando IP cim, vagy egy dyndns szolgaltato amit a router tamogat. Enelkul lehetetlen lesz ebreszteni tavolrol.
-
King Unique
titán
válasz 8nemesis8 #76671 üzenetére
Nem látszanak a mellékelt képek, legalábbis nálam nem jeleníti meg őket a böngésző... Már, ha valóban mellékelve lettek egyáltalán. Valamint ilyenkor eleve a PH! saját képfeltöltőjét kellene használni és nem egyes vacak külső tárhelyeket, amelyek egy részéről később eleve törlik őket.
Szóval konkrétumok híján nem nagyon lehet erre mit mondani. Valamint még a háttértár tárolókapacitása, illetve a rendszerpartíció mérete sem ismert.
[ Szerkesztve ]
-
csemiubi
tag
Távoli elérésben tud valaki segíteni? Itt néztem programokat, ezek közül csak a teamviewer ismerős. Melyiket ajánlatos használni?
Itthonról szeretnék egy irodai gépet elérni. Csak egy irányba kell az elérés.
Leállítást, ébresztést hogy lehet ezekkel megoldani? Az lenne a cél, hogy ne legyen folyamatosan bekapcsolva amit el akarok érni, csak ha kell. Ilyet lehet?
Pap leszek az kurvaisten!
-
8nemesis8
veterán
válasz King Unique #76664 üzenetére
Igen én is találkoztam már hasonlóval.
Köszi a tippeket, ezeket én is ismerem. Azért írtam be, mert jómagam olyan 4 éve már MAC-en dolgozok és Win-et ha 5percet használtam sokat mondok. De ha speciális trükk van, akkor szívesen fogadom.Eddig így néz ki:
chkdskWindirstat
Lemezkarbantartó - rendszerfájlok törlése frissítések, stb.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz adika4444 #76667 üzenetére
Igen ott is 4.0-ás, sőt az egyik adapter pont olyan, mint a tablet-ben van, amin megy. Hagyjuk, már próbáltam keresni megoldást, de nem találtam sehol.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van ugye a gépnek egy neve, számítógépnév, ez nálam ugyan az, nagybetűk és számokból áll amit a gép adott magának. Ez a vinyó kikerült ebből a gépből, s formázva lesz majd, de annyira tetszett az a számítógépnév, hogy az új telepítésnél is azt adnám majd meg neki.
S a kérdésem az, hogy ha nincs bebootolva a vinyó hanem csak csatlakoztatva van egy másik géphez, akkor hogy tudom kinézni mi a számítógépnek a neve?
Annak ami a csatlakoztatott hdd-n van, tehát csak mappákban tudok nézelődni, stb, hiszen a gép nem arról van betöltve, de így kellene nekem megtudni mi a gép neve.
Köszi! -
adika4444
addikt
válasz tupacamaru #76620 üzenetére
A BT-verziók lennének érdekesek, hogy ahol nem megy ott is 4.0?
üdv, adika4444
-
tordaitibi
veterán
válasz svgyula #76665 üzenetére
Nem, a fajlhulyeskedos az a melohelyi Z8300 Cenovo mini pc, az usb 3 hubtol meghulyulo meg egy J1900-as minigep. A Cenovo az amin minden frissitest ki kellett irtani, asszem a mult evi tavaszi buildon lett fixalva mert mindennemu frissitesre kekhalalos rebootokkall reagalt es nehez volt ebbol kizokkenteni es visszaallitani.
De a fajlokkal kapcsolatos hulyesegeit az elso pillanattol csinalta. -
svgyula
addikt
válasz tordaitibi #76591 üzenetére
Szia! Csak egy kérdés: ugye nem ez az a gép amin nem ment az USB 3.0 hub?
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
King Unique
titán
válasz 8nemesis8 #76659 üzenetére
Majd akkor, amikor nálad lesz a gép és konkrétan látod, hogy mi a helyzet. Sok mindent lehet állítani, de más lehet a valóság, pláne ha egy laikus userről van szó... A Windows a kevés tárhely miatt ok nélkül nem nagyon szokott problémázni és lehet pont a rendszerpartíció van fullra tele, míg egy másik partíción pedig ott van a sok szabad hely. Számtalan ilyen esetet láttam már, hogy hiába csináltak az illetőnek külön adatpartíciót és magyarázták el neki, hogy oda pakolja a cuccait, csak azért is mindent a C-re rakott... Ilyenkor egyik megoldás a felhasználói mappák áthelyezése másik partícióra / fizikai tárolóra, vagy másik a rendszerpartíció átméretezése. Legalábbis, ha a rendszerpartíció takarítása nem szabadít fel kellő tárhelyet. Illetve amúgy is, mert egyesekkel képtelenség megértetni, hogy a külön adatpartícióra rakja a cuccait, oda töltsön le stb.
[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
Mikor kezdik el küldeni az update - en keresztül az 1803 - at?
Vagy megint erőszakkal kell rátenni frissítési segéddel?
-
törölt tag
válasz 8nemesis8 #76659 üzenetére
Windirstat vagy más hasonló programmal megnézném mi mennyit foglal. A karbantartó rendszerfájlok takarítása mehet nyugodtan. Lemez ellenőrzését is érdemes futtatni. Jobb klikk a meghajtón, tulajdonságok, eszközök. Megnézni még egyáltalán milyen partíciók vannak.
[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Egyenlőre még nincs nálam a problémás gép, de a gazdája arra panaszkodik, hogy folyton kiírja, hogy nincs hely a gépen, holott sok hely van rajta.
Összefoglalóba olvastam, hogy érdemes a lemezkarbantartóval a rendszerfrissítéseket régi telepítőt windows fájlokat letöröltetni. Ez abszolút veszélytelen, ugye?Ezen kívül mit tudnátok még javasolni, amit érdemes lehet megcsinálni rajta? Hogy ne legyen később sem gond a tárhellyel?
Előre is köszönöm.
-
internetezoo
senior tag
Telepít, másol.
-
internetezoo
senior tag
Edge böngésző hibásan töltötte le az ISOt. Most Chromeal jó mert elindult a setup is ha elindítom. Most írom ki Rufussal.
-
nagyúr
válasz internetezoo #76652 üzenetére
Mik vannak a gépre dugva, mikor telepítesz? Hdd, ssd, odd ilyesmire gondolok.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
Cs1csó
félisten
válasz internetezoo #76648 üzenetére
A kép nem jött át
-
-
internetezoo
senior tag
Win 10 1803 telepítés közbeni hiba:
Mit lehet csinálni. Rufussal van kiírva. -
nagyúr
válasz internetezoo #76645 üzenetére
Egy Rufus nevű programot kell leszedned, amihez kell a 1803-as ISO meg egy USB 2-es pendrive. És a programmal kíirod az iso-t a pen-re.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz internetezoo #76643 üzenetére
Milyen usb? 3-as? Mert akkor próbáld 2-es pendrive-val. USB 2-es pendrive-ra írd ki az iso-t és úgy nézd meg.
-
internetezoo
senior tag
Tudja vki, mit lehet csinálni ha USBről telepítve a win 10 1803-t ha nincs megfelelő eszközkezelő?
[ Szerkesztve ]
-
-
dokee78
félisten
Hali.
Mi hiányzik a rendszerből,ha egy windows kötegfájl nem indul?
Csak felvillan a parancssor. -
internetezoo
senior tag
Nekem a win 10 1803 azt írja a telepítés gomb után, hogy nincs megfelelő eszközkezelő. Nem megy tovább a telepítés.
-
Cr00py
senior tag
válasz ignisz #76636 üzenetére
Üdv. Ez nem épp Win10 specifikus probléma. Ezt inkább a Chrome topikban kellett volna feltenni.
Btw.: A Facebook folyamatosan fejleszt szerver oldalon, illetve az újítások, kísérleti funkciók is random embereknél ( nyílván van valami logika is ebben, ezt nem tudom ) jelennek meg, tehát van, hogy 2 különböző profilon is más-más finkciók/kinézet lehet egyidőben.
Nézd meg más böngészőben, más egyéb okosságot én nem igazán tudok mondani.
Opera-t használok, nálam működik. Próbaképp megnéztem Edge-n is, de ott is tökéletes.
-
válasz Ga3rieL #76626 üzenetére
De ugye nem gondoltad komolyan, hogy az április 10-es kezdés magyar idő szerint éjfél után egy perccel indul?
Legjobb esetben is redmondi idő szerint reggel 8-9 óra körül kezdődik, ami nálunk délután 5-6 óra.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
pc360
addikt
válasz csemiubi #76608 üzenetére
Ha komolyabb szerkesztőprogramokat és játékokat használsz, akkor jobb, ha nem nyúlsz a lapozófájlhoz. Legutóbbi élményem a 2016-os Doom-nál volt, annak pl. a default sem volt elég (8-8 GB RAM és VRAM mellett sem - pedig nem fogyott el), érdekes módon duplázni kellett, hogy megszűnjenek a mikrolagok. Tehát ha nem muszáj mindenáron helyet felszabadítanod, a lapozófájllal jobb nem foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
Cr00py
senior tag
válasz tupacamaru #76614 üzenetére
Én is szívtam ezzel.. win logo alatt megáll a kis "karika".. kb 5x indítottam újra, mire nagy nehezen bejött. Volt indítás javítása, persze error lett a vége..szal puff.
-
Cs1csó
félisten
válasz csemiubi #76631 üzenetére
Letöltöd az MCT-t majd a fájlon jobbklikk
EZ még a régit 1709-es build-et fogja letölteni ha ez a szám változik akkor az fogja az új 1803-ast tölteni. Megjegyzem októberben elég sokat kellett várni amíg frissült, tehát nem a hivatalos megjelenés napján frissült az MCT a megjelenés napján csak az MSDN-ről volt elérhető.
EZ a számsor a lényeg: 10.0.16299.15
[ Szerkesztve ]
-
csemiubi
tag
Azt hol tudom ellenőrizni hogy az MCT melyik verziót tölti?
-
Dumi86
senior tag
válasz Ga3rieL #76628 üzenetére
Spring Creator= Redstone 4 Egyébként szerintem innen se tudom még tölteni,ha az előzőről se tudtad. Valószínű egy helyről szedné mindegyik. Várd meg most már a ma estét/késő délutánt.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Dumi86
senior tag
válasz Ga3rieL #76626 üzenetére
Hali. Eléggé valószinű hogy azért van az a dátum,mert az MS ma adja ki hivatalosan ezeket az ISO-kat,csak úgymond előre be lett rakva a letöltő helyük,de magát az ISO-t gondolom az MS publikálja. Amerikában több órával előbb mint nálunk,itt Magyarországon este 7től várható ma Update-n és vagy egyéb hivatalos letöltési helyeken. Remélem kielégitő a válasz
-
asuspc96
őstag
Helló
Kicsit fél off-topik jellegű lesz a kérdésem...
Aki használ OneDrive-ot, mit tapasztalt, a gépen tárolt mappában, ami szinkronizálva van a felhő tartalmával, ott is le van tárolva az adat még 1x ? (mármint a onedrive helyi mappája is tartalmazza az adott adatot, vagy csak valami referencia van rá eltárolva ?)
pl:
Ha én egy videót akarok feltolni a felhőbe, a gépen behúzom a mappába, akkor még1x el lesz tárolva a gépen, vagy nem ?
Előre is köszi a választ, és még 1x bocsi az "off"-kodásért
-
Cs1csó
félisten
válasz csemiubi #76621 üzenetére
Első körben hagyni kell hogy amit megtalál a windows azt telepítse (kivétel: Geforce driver - jóval régebbit és a nem megfelelő modulokat telepíti pl. 3d vision a kutyának sem kell)
2 eset van amikor érdemes vagy a gyártó honlapját felkeresni vagy valamilyen driver kereső frissítő programot használni (a legajánlottabb a driver booster DE FONTOS!! nem kell mindent elhinni neki vigyázni kell vele)
ESETEK:
- nem talál a windows drivert az adott eszközhöz és ha a gyártó honlapja sem segít akkor jöhet a driver booster
- hibásan működik/ vagy hiányzik valami olyan funkció ami az újabb driver-ben már benne van -
csemiubi
tag
Valahol mintha azt olvastam volna (lehet hogy itt), hogy lehet a windowsra hagyni a driverek frissítését, sőt talán jobb is mert ezek lehet hogy frissebbek, mint amik a gyártó honlapján kint vannak. Vagy csak benéztem, hogy volt ilyen vélemény?
-
tupacamaru
veterán
válasz adika4444 #76619 üzenetére
Ha bluetooth-os, akkor a bt-verziók milyenek? Na, ezt nem értem. A kontroller BT-s, driver szerintem rendben van, mert látja a TV-T, laptopot, telefont. A gépbe 4.0-ás BT-al próbáltam.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
adika4444
addikt
válasz tupacamaru #76612 üzenetére
Üdv!
Ha bluetooth-os, akkor a bt-verziók milyenek? Driver rendben van, tehát más eszközzel megy?
üdv, adika4444
-
TRob1
veterán
válasz tupacamaru #76614 üzenetére
Fura. Másnak bootol.
Amúgy már TechBench-en is fenn van, de ugyanazt a hibát dobja.
¤ R'n'R ¤
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Vissza húztam a gépet egy korábbi build-re mert gondjaim akadtak az Insider build-el, viszont észrevettem hogy valami nem kóser.
Most vagy időutazó a gépem, vagy én hülyültem meg, de itt az irja hogy Módositás Dátuma: 2018 04.09. 19:42.
Holott még csak most van hét óra.
Ez most akkor mégis mi?// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
törölt tag
válasz Ra's al Ghul #76601 üzenetére
MS fiókkal szoktam outlook.com alapján. Ha használsz MS szolgáltatásokat akkor kényelmes onenote, onedrive, skype, naptár, edge, fotók, áruház mind belépve automatikusan. Ha Chrome-ban élsz Gmail szolgáltatásokkal, nem érdekelnek MS appok akkor elég a helyi fiók is természetesen.
-
tupacamaru
veterán
Nekem a régebben linkelt helyekről letöltött verziók nem boot-olnak be. Ezért várom már a hivatalosat.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz tupacamaru #76612 üzenetére
Hopp, tényleg. Akkor sry, ezek szerint akkor még csak a lista van frissítve benne.
Én csak addig néztem verza, nyelv majd 32 v 64bit (mivel már frissítve vannak a gépeim egy ideje)[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
tupacamaru
veterán
Nekem File or directory not found.-ot ad csak.
Mitől lehet az hogy némelyik gép nem látja az XBOX One kontrollert? Az én régi gépem Win7-el, két Bluetooth adapterrel sem látja. Egy régi laptop Win7-el, simán látja minden mókolás nélkül. Egy újabb laptop Win10-el nem, egy Win10-es tablet igen.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
Már tölthető a 1803 a Windows ISO Downloader-rel.
¤ R'n'R ¤
-
King Unique
titán
válasz csemiubi #76608 üzenetére
SSD használatánál a hibernálást letiltani, illetve a lapozófájl méretét kisebbre állítani leginkább csak a plusz tárhely felszabadítása miatt szokták. De nyilván ezek piszkálása sem kötelező, pláne ha amúgy is van elég szabad hely a meghajtón.
A Windows 10 újabb verzióinál a Defender már sokat fejlődött és úgymond fel lett turbózva. A külső antivírus szoftverek azért még itt-ott többet tudnak és átfogóbb védelmet nyújtanak, de akár ez a beépített védelem + pár kiegészítő (pl. böngészőben, MBAM) is megfelelhet a mindennapi használat során. Van olyan gép, ahol én is csak a Defendert használom. Igaz, megfontolt userként, mert a felhasználói magatartás is sokat számít ilyen téren. Amúgy meg vírusirtó topic, ha jobban bele akarsz mélyedni a témába.
[ Szerkesztve ]
-
csemiubi
tag
válasz King Unique #76607 üzenetére
Akkor még két kérdés:
Ezt megcsinálom az ssd-vel. Van a végén a hibernáció és lapozófájl fejezet. Ehhez érdemes hozzányúlni? Hibernációt sose használtam. Kikapcs? Lapozófájlnál pedig 400MB értéket javasol beállítani.
Másik a vírusirtó+tűzfal használata. Eddig úgy tekintettem rá, hogy kötelező elemek (avast+comodo futott). A 10 esetén hogy van ez? Mindenki használ mindenfélét mint eddig, vagy felesleges rendszerlassítók csak?
-
King Unique
titán
válasz csemiubi #76603 üzenetére
Ez nem egy gyenge hardver, a 4 magos CPU, 8 GB RAM, SSD már bőven jó és nyilván gyors működést eredményez Windows 10-nél is. Aztán, hogy a másik válaszban említett programmal a telemetria alapértelmezett beállításait piszkálod-e, az már a te dolgod. De nyilván nem kötelező, illetve a hamarosan megjelenő 1803-as verzióban amúgy is jobban testreszabható lesz.
-
trialboj
őstag
Kicsit talán off, de hátha befér.
Yahoos mail címímre millió spamet kapok, pedig eddig alig jött 1-2 hetente. A windows-os mail klienst használom, és ott nincs lehetőség hogy psychical spam-nek jelöljem, most bementem a yahoo mailbe, és már onnan is eltűnt. Van bármi ötlet hogy tudnám tiltani ezeket? Annyi jön, hogy ha véletlenül ide kerülne egy mail, észre sem venném. (ez másodlagos cím, de akkor is zavar hogy ennyire szivatnak)
Az email alján van egy ilyen rész: [link] Erre tilos rákattintani spameknél, vagy esetleg ez tényleg csak leiratkozó link lehet?
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
csemiubi
tag
válasz King Unique #76600 üzenetére
Köszönöm, akkor az N kiadást elfelejtem. (azt hittem abból csak a windows media feature hiányzik, amiket sosem használok, de ezek szerint olyasmit is tartalmaz aminek a hiánya problémát okozhat) De ha a termékkulcs sem 100%, akkor pláne felejtős.
Nem akarok semmit sem erőltetni, pláne nem foglalkozni/időt elbaszni a tweakkel. Ha azt mondod, hogy az alábbi konfignál ez felesleges, már rendeteg időt spóroltál nekem
Corsair Air 240 Carbide Series
ASUS PRIME A320M-K
AMD Ryzen 3 2200G
BE QUIET! Shadow Rock LP
HyperX Predator Series 8GB KIT DDR4 3200MHz CL16
ADATA Ultimate SU800 SSD 128GB
WD Blue Mobile 1TB WD10SPZX
Be quiet! PURE POWER 10 300W(#76598) csicso82:
Köszönöm a linket!Pap leszek az kurvaisten!
-
pc360
addikt
válasz Ra's al Ghul #76601 üzenetére
Nem, semmi hiánya nincs, sőt, megkímél egy csomó fölöslegtől. Ha meg úgyis local accounttal használod a Win-t, akkor a legjobb, ha a netet sem dugod be a telepítés erejéig, így a Start menüt se népesíti be a reklámokkal és kisképekkel. Ugyanúgy le kell majd őket törölgetnie majd őket annak, aki szeret rendet tartani ott, de legalább kezdésnél is egy kicsit kompaktabb lesz.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Ti Microsoft vagy local -account -tal használjátok a rendszert?
Illetve szerintetek melyikkel érdemesebb?
Van valami hátránya, hogy local acc -ot használok?Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest