- Mesterséges intelligencia topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mikrotik routerek
- Linux kezdőknek
- Videó stream letöltése
- Sweet.tv - internetes TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Programozás topic
- ASUS routerek
-
IT café
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnDoe_Hun
tag
válasz
ratobi #18934 üzenetére
Na ja. 18 óta van meg. Lett utána iphone meg xiaomi note sorozat de valahogy mindnél volt valami. Pl. az iphone bezárja állandóan a spotify-t. Meg kell nyitni újra és úgy elindítani mindent. A note nfc "érzékeny" ha egy kicsit remeg a kezed fizetésnél akkor ő is remeg mint akit akasztani visznek és nem is enged fizetni. Hívásnál nem vált másik mobil adatra stb. Itt meg minden stabil. Nfc, bluetooth, mobil adat. Ami hiányzik az iphoneból, hogy szinte mindent lehetett helyalapon automatizálni. Itt is lehet de sok szenvedéssel meg akkuval jár. Nem éri meg tökölni vele. A kamera is kielégítőnél jobb ha van fény. Este nem túl jó de nem is fényképezek sokat. Összevetve a másik kettővel, a korát meghazudtolva jobban teljesít. Ja és az akku még gyári benne. Kb. 90%-os lehet. De nekem elég.
-
mexel
veterán
válasz
ratobi #18932 üzenetére
Ez jól hangzik
Az a baj én is úgy vagyok a dologgal hogy nézegetem a telefonokat. Van is itt Xiaomi 12 pro, de annyira nem hat mega dolog , nem látom hogy húdeannyival jobb lenne.
És maradnék az Emuinál. Valami Honort nézegetek, de mind lekerekített élű ami nem jön be a használat során. (Designra szép)
Hiányolom az ujjlenyomatolvasót az előlapokról és leginkább még az értesítő ledet.
Így lehet hogy martad. Még majdnem 1 napos az akku, de érzem hogygyengült. Ha lenne benne új talán maradna még egy évet minimum, nagyon szeretem -
ratobi
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #18933 üzenetére
Én lecseréltem egy POCO X7 PRO - ra. Eladtam....a Poco - t.. 😀 Nem nagyon tudott annyi pluszt adni, hogy érdemes legyen lecserélni.. 😀
-
JohnDoe_Hun
tag
Én kb. egy hónapja elővettem a fiókból. Azóta elsőszámú lett újra. Én imádom. Az akksi lehetne egy kicsit erősebb de még így is kibír egy napot bőven
-
ratobi
senior tag
Helló!
Én cseréltettem kb. kettő éve firstphone-ban, abban az akcióban. De mostanra megint megrogyott. Kicseréltem most én egy alis akkura. Nem vagyok benne biztos , hogy gyárit raktak bele.. -
mexel
veterán
Sziasztok. Még mindig nem tudom elengedni a p20 pro-mat.
Nem tudja valaki ehhez a szervizben tudnak még új akkut adni, gyárit, és érdemes cserélni benne? Anno volt igen olcsón cserelehetőség de nem kellett nekem, most lehet hogy meglépném -
mexel
veterán
Elvileg szinkronizáltam a hangüzenetek és egyebeket is, de valamiért azok nem látszank. csak a jegyzetek.
-
mexel
veterán
Csak lementeni nem tudom egyelőre
-
mexel
veterán
Sikerült belépni
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Sziasztok. Teszek itt egy próbát, talán lesz megoldás vagy válasz.
P20 pro-n a jegyzettömbömből szeretném kimenteni a tartalmat, de semmi lehetőséget nem látok erre. Milyen néven keressem esetleg az android rendszerben ezeket, vagy hogyan lehetne kinyerni ami oda van írva? -
Mr. V.
tag
válasz
FirstAndroid #18920 üzenetére
A festék kopott (eredetileg fekete, de több helyen már ezüst színű, ahol lekopott), az utolsó képen látszik, de simán újrafújható akár más színre is.
A töltőcsatlakozó-takaró ép, a gumi ép, kameraüvegek épek, az üveg cserélve lett berepedés miatt, jelenleg az is ép... és ha megtalálom, akkor talán van 1 tartalék üveg is hozzá.
8e + szállításért vihető, doboza is megvan.
A telefon kamerái, hangszórói, egyéb egységei, aminek nem árthatott a víz, azok is vihetőek, ha valakinek szüksége lenne rá.
-
JohnDoe_Hun
tag
válasz
Mr. V. #18918 üzenetére
Azta. Köszi az összefoglalót. Ha jól értem akkor sima com porton lehet nyitni a bl-t azzal a módszerrel amit írtál? Nekem bőven jó a 8-as droid is szóval ha még megvannaka twrp fájlok meg vmi értelmes rom is hozzá akkor szívesen veszem a fájlokat. A magisk mint root megoldás is teljesen jó. Sajnálom h lezúztad én imádom a mai napig is de csak amolyan hobbi telóként üzemel nálam.
-
Mr. V.
tag
válasz
JohnDoe_Hun #18917 üzenetére
Az allinone csak ADB kapcsolatra szolgál, a készüléket nem ADB-n keresztül fogja megdolgozni. Qualcomm drivereket szerezzél be helyette, mert COM port módban fog kommunikálni. Persze ADB is kell majd, nem abból se minden verziót fogad el.
Nálam, mivel már tégla volt, szétszedés után tesztpontos testeléssel kellett elindítani a kommunikációt. Elvileg tudja talán szoftveresen is, már nem emlékszem.
TWRP előtt még sok más kellett, hogy pl. ne legyen kódolva a fájlrendszer, mert anélkül a TWRP üres összevissza-karakterű könyvtárakat lát csak, aztán a root csak Magisk-al ment. Talán a 24-essel, mert a 25-ösből kivették a rejtés funkciót, ami a banki program elé kellett.
Ha komolyabban bele akarsz mélyedni, akkor előkeresem azt a HDD-t, ahol ezek a programok és fájlok még megvannak és feltöltöm valahova.8.1-es verziót raktam rá, mert csak az rootolható, a későbbieknél bootloop alakult ki, pedig 9-est és 10-est is próbáltam.
TWRP-ből talán 3 van, igazából alig hasonlítanak egymásra, van amelyikből funkciók hiányoznak, van amelyik ismeri az USB-t is, de az talán visszaállítani nem képes, szóval én egy olyan változatot használtam, ami lát minden könyvtárat, ám az USB-t nem képes kezelni, így a biztonsági mentés belső tárra megy, onnan kell később kimenteni egy külső eszközre... hogy biztonságban legyen, de ott is meg kell tartani a készüléken, mert a TWRP USB-ről nem tudja majd beolvasni.Tesztelgetni kell majd, nem biztos, hogy mindent feljegyeztem, melyik a jó verzió, de majd ránézek, ha érdekel.
Sajnos nekem már nem aktuális, mert beázott, a kijelzőjét amikor meghirdettem, még abban a percben leesett az asztalról, így csak egy romhalmazom van már, nem telefon.
Mondjuk a Lovemei Armor tokot, aminek festése már kopottas, azt még lehetne használni... csak sajnos nem vízálló, csak az ütéstől véd. Meg a műanyag karcmentes hátlap is ha érdekel valakit, az is eladó. Az aksi állapota nem ismert, mert hibás készülékkel nem tudom tölteni, így azt inkább nem kínálom.[ Szerkesztve ]
-
Mr. V.
tag
válasz
JohnDoe_Hun #18915 üzenetére
De, fizetős megoldás létezik. Talán 8e Ft körüli összegbe került nekem 2 éve, az a téglásított készüléket is rendbe hozza. 3 nap hozzáférés van a program minden funkciójához fizetés után (csak egy röpke regisztráció szükséges, nem box), tehát ha több készülék is van a közeledben, amit feloldanál, érdemes ez idő alatt megtenni.
[link] -
JohnDoe_Hun
tag
Sziasztok. Bootloader nyitásról van vmi hír? A huawei már régen leállította a legális nyitás lehetőségét. Vmi nem egyéb megoldást nem tud vki?
-
mexel
veterán
Sziasztok! A gyári akkunak mennyi a pontos kapacitása tudja valaki? 4000-es vagy 4300-as?
-
Mr. V.
tag
Ha korábban csatlakoztattad PC-hez ADB kapcsolattal és el lett tárolva a kapcsolat, akkor rádugva ha még él a készülék, akkor kinyerheted az adatokat, ha ez korábban nem volt meg, akkor mivel nem tudod hova nyomj, hogy engedélyezd az ADB hozzáférést (mert nem látod a kijelzőn), akkor sajnos lehetetlen ezzel a módszerrel.
Sok program ajánlja, hogy le tudja menteni ADB-n keresztül, de nem, mert nem tudod engedélyezni.A másik megoldás, ha egy univerzális kütyüt dugsz rá (alin kb. 3-4eFt), ami HDMI, USB és SD egyben, azzal egy erre alkalmas tévén vagy monitoron láthatod a képet. Ha a tapi is rossz, akkor az USB-re egy egeret vagy billentyűzetet lehet dugni, ebben az esetben csak wifi-n tudod továbbítani a mentendő adatokat (ftp, lan, stb.). Ha megy a tapi, akkor SD és pendrive a legegyszerűbb megoldás.
15eFt egy TFT kijelző hozzá, 30-35eFt a ledes. Én TFT-vel használom lassan 2 éve. Napon gyenge, de amúgy nincs sok különbség. Szóval lehet érdemes lenne menteni, bár a víz további károsodásokat okozhatott (ezt egy wc-be ejtés után kaptam, teljes alkoholos átmosás és kijelzőcsere után tökéletesen megy tovább), így ~15eFt költéssel lehet érdemes lenne újraéleszteni kukázás helyett, akár csak tartaléknak is, hiszen látod: nem mindenki tud vigyázni rá, aztán akkor napokig/hetekig nincs.
És persze biztonsági másolatot érdemes készíteni havi szinten külső tárolóra, így az ilyen problémák könnyen orvosolhatóak max 1 hónap vesztéssel.
-
p2pp
őstag
Sziasztok!
Gyereknek beleesett a tengerbe a sziklák közé a telója.
Működik, de a kijelző fekete lett szépen fokozatosan.
Hogyan tudom kinyerni belőle így az adatokat?
Szervizelés horrorisztikus lenne. (Kijelző csere)
Épen ezért már úton van az új Honor készüléke.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
_DiEGO_
őstag
-
kissbill
tag
Valaki feltette uj HMS cire frissitest ?
-
akyyy
senior tag
Na sikerült szétszedni, kicserélni az akksit, eddig működik, bekapcsol, kamera is van, vaku is van, ujjlenyomat is van stb..
de nem ragasztóztam vissza a hátulját, mivel szétszedéskor ami a hátlapba van kábel, sikerült elszakítani
(tokjába visszatettem, igy a helyén marad ideiglenesen, ha nagoyn gáz lesz a helyzet, akkor addig tartalék telefon)rendeltem elvileg hozzá de jó egy hónap mire megjön, amúgy mi célt szolgál? gondolom valamelyik kamerához van köze (rendeltem egy hátlapot is, de a régi nincs eldeformálódva, simán mehet vissza, de az újba meg csak hátlap, még kamera lencsék sincsennek, meg semmi szenzor
https://www.skyphone.hu/huawei-p20-pro-akkufedel-hatlap-fekete
Tán ilyet rendeltem, ha valakinek kellene szóljon és megbeszéljük
[ Szerkesztve ]
-
akyyy
senior tag
Azt szériaszám alapján meg lehet nézni valahol, mi a gyári szine a telefonnak?
Nem találom se a dobozát, se az iratait, én meg már nem emlékszem. És mivel a tok tartja majdnem egybe, fogalmam sincs milyen szinűtalán kék, vagy fekete.
Hátlapot is rendelnék hozzá, ha el deformálódott volna
-
Honda567
junior tag
Sziasztok!
Az mitől van, hogy írok és megfagy a kijelző kell neki egy kis idő mire magához tér. -
akyyy
senior tag
Na lassan szerintem megadja magát a telefon, teljesen belelátni a belsejébe oldalt
Milyen akksi van benne gyárilag, milyet érdemes rendelni? itthon, vagy ebay külföld?
Érdemes hátlapot is venni? Mert ránézésre lehet eldeformálódott.
A vicc az hogy még így is tök jól működik, nem merül hamar le, nem lassú, bőven használható, ezért megpróbálnám megmenteni.
-
sebijani1982
senior tag
Lenne valaki, aki egy otg-n keresztül csatlakoztatott billentyűzettel megnézne egy két dolgot ép kijelzős P20 pro-n?
Amire még szükség lenne:
Fejlesztői mód bekapcsolva
A fejlesztői módon belül a pointer location / mutató helye bekapcsolva (ekkor egy szürke csík jelenik meg felül, amiben koordinátákat ír ki)A folyamat, amit tesztelni kellene, a pointer location / Fejlesztői mód kikapcsolása, hogy a betört kijelzős telefon képe újra láthatóvá váljon a külső képernyőn. (Most csak az a Fedvény látszik, amit az előző hozzászólásomban írtam)
1. Amikor a billentyűzet OTG-n keresztül kapcsolódik, akkor a CTRL+F billentyűkombinációra megjelenik-e a keresési mező?2. Ha igen, akkor a billentyűzet használatával egyből lehet-e írni bele. (Azaz a billentyűleütés egyből megjelenik-e) Amennyiben nem, akkor TAB vagy SPACE teszi-e aktívvá a keresőmezőbe való írást?
3. Ha sikerül bele gépelni, akkor a Fejlesztői szót beírva feldobja-e a Fejlesztői beállítások kiválasztását?
Billentyűzettel kiválasztható-e? Ha nem, akkor a képernyőn kb. hol helyezkedik el, hogy "vakon" rányomhassak.4. Ha sikerül belépni a Fejlesztői beállításokba ezzel a módszerrel, akkor alul látható-e egy alapértelmezett beállítás lehetőség és oda a LE nyílgombbal le lehet-e jutni?
5. Amennyiben igen, akkor arra ENTER-t nyomva felugrik-e egy kérdés, hogy Alapértelmezett beállítást szeretnék-e. Ott mi az aktív lehetőség? Mégse vagy OK? Bal oldalon van a Mégse, jobb oldalon az OK?
Jobb nyíl gombbal tudok-e váltani vagy TAB kell a lehetőségek közötti váltáshoz?6.Amikor az OK kijelölt lesz és ENTER-t nyomok rá, akkor visszaáll-e alapra vagy dob-e fel újabb ablakot?
Ha alapra áll, akkor a szürke fedvény eltűnik-e?Esetleg a folyamatról készített képernyőfotókkal vagy YT-ra feltöltött videóval, ha ki tud segíteni valaki ennek tesztelésekor, azt megköszönném.
(A fenti folyamatot MATE 10 pro-n tudtam kipróbálni, de tartok tőle, hogy van eltérés a két készülék között. Ezért lenne jó, ha azonos készüléken tesztelni/próbálná meg valaki)Ép kijelzővel nem lehet galiba, ha a billentyűzetes beállítás nem működik, akkor te látod, hogy pontosan mire nyomsz a kijelzőn az ujjaddal és hagyományosan ki tudod kapcsolni a mutató helye opciót.
Köszönöm, ha időt szánsz a folyamat kipróbálására.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Tommee 18804-es hozzászólása [link] segítségével életre keltettem egy halott kijelzős P20 Pro-t, tv-n.
A feloldást kivettem, így a készülék feloldása egyszerűsödött.
Fejlesztői beállításokban bekapcsoltam az USB hibakeresést.
Elkövettem azonban egy hibát:
Bekapcsoltam a mutató helyének kijelzése opciót.
Így viszont csak ennek a feature-nek a fedvényét látom a tv-n. Ha zárom a kijelzőt, akkor a fedvény és a zárképernyő (az órával és egy kis lakattal) látszik, azonban, ha nyitom a készüléket (két space), akkor csak a fedvény marad és sötét képernyő a szürke pozíció kijelzése sáv alatt. Azonban az értékek nem változnak hiába mókolok egérrel vagy billentyűzettel....
Illetve, ami még furcsa volt amikor még láttam a kijelzőt, hogy nem találtam opciót a fekvő (kvázi számítógép utánzat) módra. Valamint az értesítési sávot sem jelenítette meg.Kérdésem, van valami mód a mutató helyének kijelzése fedvény eltüntetésének?
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Mr. V.
tag
válasz
Lumicro #18892 üzenetére
Én a 8.1-es rendszert használom rajta, akkutesztet soha nem futtattam még. Rootolt rendszer a google cuccok teljes törlésével, így 1,5x annyit bír, mint előtte.
Nem frissítek semmit, ami még megy. (A banki program is közel 2,5 éves, már 2 verzióval újabb is létezik, de amire használom, azt a régi is tudja, amíg majd be nem tiltják, ill. rendszerátalakítást nem végeznek.) A viber is 16-os verzióval fut, ha jól tudom, már 20 körül járnak. Az új funkciókat nem használnám ki, tehát a napi/heti frissítgetés szerintem másnak is értelmetlen.Nálam a play sevices volt még régen, ami állandóan ette a CPU-t és a netet (napi 200MB, csak a services adatforgalma, nem az áruházé), ezáltal folyamatosan meleg volt a készülék. Google nélkül csak az megy, aminek mennie kell. Ami gogglefüggő volt, lecseréltem függetlenre (gmail-->aquamail, stb.).
Viszont utángyártott aksival megy 1,5 éve, nálam most jött elő, hogy 20% alatt rohamosan merül, az utolsó 10% majdnem hogy 5mp-enként 1%-ot.
Próbáltam már kalibrációt is, törölni a battstat-ot, programmal is kalibráltam, illetve direkt nem merítettem 0-ra, hanem csak 20%-ig kalibrálás alkalmával, és akkor töltöttem újra, semmi eredmény.1 nap használat után most még 55%, de holnap délre már merülne rohamosan, így naponta töltöm minden éjszaka.
Sajnos sok aksi rossz széria. Egy másik készülékben 4 évet simán bírt és még az is 1 napos volt a kezdeti 3-4 helyett, de az új csereakku bár azonos teljesítményűnek kellett volna legyen, 2-3 nap volt a max.
Szóval ki kell fogni a jó szériákat. -
Lumicro
csendes tag
válasz
Casoli #18889 üzenetére
Az 1-3 funkcióban nekem sincs hiba, viszont a 4. (Charging/Discharging) ellenőrzése közben nekem is kidobja, hogy "Battery error". Nekem már volt benne akksi cserélve kb 2-3 éve. Teljesen nem is tökéletes az akku, a 15 alatti százalékok hajlamosak gyorsan eltűnni. Ennek ellenére elképzelhetőnek tartom, hogy ezt a hibát mindenkinek kidobja.
-
válasz
szivacs1987 #18890 üzenetére
Nekem megoldódott, az akkuidő annyi mint régen. Úgy tűnik néha nem árt egy hard reset.
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
Casoli #18889 üzenetére
Szia,
Én azt vettem észre, hogy ha google playben frissítem az alkalmazásokat (kézzel szoktam kb 2-3 hetente), akkor 2-3 napig merül rendesen, utána meg normális. Azért álltam át erre a megoldásra, mert ha automatikus frissítésen volt, akkor szinte mindig gyorsan merült. Az okára nem jöttem még rá.Gigabyte B450 Aorus Pro ● R5 3600 allcore 4,2GHz 1,31V ● Asus ROG Strix RTX 3080 V2 White OC Edition
-
Van még valaki aki használ p20pro-t? Pár hete vettem észre, hogy valami nagyon meríti az akkut. Régen másfél napot bírt egy töltéssel, mostanában késő délutánra 25-30%ra csökkent a töltöttségi szint. Gondoltam kifingik lassan az akku. A my Huawei programban van egy akku teszt, amit futtatva a töltés/kisütés részre hibát ír. A telefonnak adtam még egy esélyt, legyalultam, belaktam a nulláról. Első nap este, 63%on az akku szint. Úgy gondolom akkor az akku mégis hibátlan, viszont a Huawei-es akku teszt hibára fut. Az egy kamu teszt lenne, vagy mit akarhat az utolsó funkció a tesztben?
[ Szerkesztve ]
-
adp
őstag
Sziasztok vettem egy xiaomi mi portable hangszórót és a telefonom 2.5m-re van már szaggat, másik két iphonenal tökéletes. Autós kihangosítón is néha recseg az egész, eddig azt hittem a kocsi bt-je a szar, de mostmár fixen tudom, hogy a telefonnal van valami gond. Más tapasztalt már ilyet? Erre van valami megoldás?
-
adp
őstag
Hogy tudom kikapcsolni a Volte funkiót, Yetteles vagyok, és szétb**** az ideg már tőle, hogy sosem működik, megszakad a telefon stb. Akár szoftver verzio csere, bármi érdekel.
-
gulyasa
őstag
válasz
scabi78 #18881 üzenetére
Ez a felbontás átállítás az EMUI 10 (vagy 10.1...?) óta változott meg.
Azóta csak "közvetetten" az oldalarány átállítással lehetsz befolyással a felbontásra.
A 4:3 képaránynál kapod (elvileg) a szenzor natív felbontását - vehetjük ezt a "maximálisnak", majd lentebb leírom, hogy ez miért trükkös -, de ugye ez a fényképezés módjától is függ, hogy éppen melyik szenzor van használatban a "sok" közül...Az 1:1 képarány (négyzet) és a 18:9 (a kijelző képaránya) a natívból van kivágva.
Csakhogy...
A szoftver - legtöbb esetben - nem a szenzor maximális felbontását használja, hanem a képpontokat blokkosítja. Vagyis a kész fotó egy képpontjához a szenzor 4 pixelének adatait vonja össze, így igazából ugyan kisebb felbontású, de részletesebb és kevésbé zajos lesz a végeredmény.
Számokra lefordítva, a legnagyobb szenzorral - ami 40 megapixeles - egy 12.5 megapixeles fénykép lesz az eredmény.Ugyanakkor továbbra is elérhető maradt a legnagyobb felbontású - 40 megapixeles - fénykép készítési lehetőség is.
A gyári Fotó alkalmazásban az utolsó "Továbbiak" képernyőn (a "PRO" után még egyel jobbra) a "NAGY FELBONTÁS" ikonra koppintva éred el.Szerk.: Azóta a P30, P40, Mate 20, Mate 30 szériákban is hasonló változás történt a Fotó appban a szintén még Android 10 alapú EMUI 12 szoftverrel. Ez volt az utolsó nagy frissítés ezekre és a P20 szériára.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
scabi78
senior tag
Sziasztok, a P20 Pro telefonon a fénykép felbontását hol tudom állítani? A kamera módban a fogaskerekre kattintva nincs ilyen lehetőség,de tudom hogy volt.
Tiszta Windows, rendes ház!
-
hl225
tag
Sziasztok!
Van valami ajánlott hely akkumlátor csere tekintetében ahol múködik úgy is hogy futár hozza-viszi a készüléket? -
havenday
tag
Többszöri újraindítás megvolt, nem ért semmit. A teljes rendszer újrarakás segített, most újra működik minden. Köszi mégegyszer.
-
havenday
tag
Sziasztok, már nem is tudom, 5-6 éve megvan ez telefon, tényleg szuper, eddigi legjobb telefonom volt. 2 napja viszont azt csinálja, hogy pl nem tudok belépni a tik-tok ba, aztán a gmail ba, aztán nincsenek kontaktjaim, eltünnek, nem tudok belépni a hívás listába, alap helyzetben, lezárva nem íródik ki a kijelzőre az óra, stb....
Szóval, mit lehet vele tenni, kuka? -
SoulReaver
veterán
válasz
-Maci- #18875 üzenetére
A felragasztás kicsit trükkös. Ami van rajta fólia, azon van egy ragasztó csík. Most ebben nem vagyok teljesen biztos, de én azt leszedtem és felragasztottam a hátlapra. Úgy ragasztottam össze. Ezt lehet kell majd még melegítenem...
Az egyengetés nem sikerült 100%-ig, de minimális az elállás... MAjd egy tokot szerzek hozzá és nem lesz feltűnő...
Szívesen!
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz
SoulReaver #18874 üzenetére
Köszönöm szépen
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz
SoulReaver #18871 üzenetére
Be linkelnéd nekem, hogy honnan rendelted?
Ennyiért kicserélném sógor asszony hátlapját.
Szerintem szét tudnám szedni, mert ripityára van törve.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
SoulReaver
veterán
válasz
SoulReaver #18871 üzenetére
Közben nem bírtam magammal
-
SoulReaver
veterán
Megjött a hátlap. 2500Ft-ért nem is rossz minőség.
Viszont ez már csak műanyag. Semmi üvegKaptam hozzá egy kis feszgetőt is. Hétvégén megpróbálom megcsinálni.
Remélem ki tudom egyengetni a banánt.
-
-Maci-
addikt
válasz
vidaila #18866 üzenetére
Hát én ezt én nem értem.
Egyik kábellel sem működik, a sajátjával sem. 4 kábellel próbáltam 3 porton, de semmi.
Sőt még a windows file böngészőben sem jelenik meg, hiába választom a file-ok átvitelét csatlakozáshoz.
Másik laptoppal is ez a szitu.
Szóval jelenleg még csak a fotókat sem tudom lemásolni róla.
Én ilyet még nem pipáltam bakker.[ Szerkesztve ]
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
gulyasa
őstag
válasz
-Maci- #18864 üzenetére
Pedig tényleg csak ennyinek kellene történnie.
Mondjuk én PC-n eleve csak manuálisan indítottam a HiSuite-ot. Aztán telefon csatlakoztat (USB fájltátvitel módban), HiSuite indul, kód... ennyi.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
-Maci-
addikt
válasz
gulyasa #18862 üzenetére
Letöltöttem a hisuite-t a telefonra. Valszeg ez hiányzott. Most ha elindítom a telón, kiírja a kapcsolódáshoz szükséges kódot.
Viszont a laptopon nem történik semmi. Nem dobja fel a csatlakozást és kézzel próbálva sem.
WTF?(Azért ez elég kaki eddig)
-
-Maci-
addikt
válasz
gulyasa #18862 üzenetére
"amikor a telefonon elindul a HiSuite, kiír egy több számjegyű kódot"
Na ez nem történik meg. Pontsan mit kell elindítani a telón?
Nem találok rajta hisuit-et. App galery-ban sem.
-
gulyasa
őstag
válasz
-Maci- #18861 üzenetére
Nem tudom, az "1000 éve" nálad mit jelent?
Időközben annyit változott a HiSuite-al csatlakozás az eredeti változathoz képest, hogy amikor a telefonon elindul a HiSuite, kiír egy több számjegyű kódot, amit be kell gépelni a PC-n futó HiSuite felugró ablakába. Ezután történik meg a kapcsolódás.
Meg kellene nézni, hogya csatlakoztatáskor milyen USB módba kapcsol a telefon...
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
-Maci-
addikt
Sziasztok.
1000 éve nem volt a kezemben Huawei P20P.
Most a Sógor Asszonynak szeretnék egy hard reset-et, de persze előtte kellene egy jó backup.
Valamiért viszont nem ismeri fel a frissen letöltött Hisuite a telefont. Mindent úgy csináltam, amit a csatlakozás gombra nyomva kiírt. Engedélyeztem a HDB-t és mégsem jó.Próbáltam egy jóval régebbi laptopról is: Ott meg azt írja ki csatlakozásnál, hogy telepíti a Hisuite-t a telefonra, aztán nem sikerül a telepítés..
Mi lehet a gond? Lehet hiányzik hozzá valami driver a laptopról?
Köszönöm szépen előre is.
-
Melegítő = hőlégfúvó vagy hajszárító is, ha nem teszed túl közel vagy egy üveglapot melegítesz amire ráteszed a telefont. Légy kreatív, tele a net ilyen videókkal.
Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D
-
akyyy
senior tag
válasz
SoulReaver #18858 üzenetére
feszegetni tudok, de "melegítőm nincs"
de valahogy megpróbálom megoldani
-
akyyy
senior tag
válasz
SoulReaver #18849 üzenetére
szia. nekem nemrég kocsiba sikeresen bukfencezett a telefon, elvleg csak az üvegfólia sérült, nem is ment tovább, mert csak a szélén tört, viszont mivel jobban nézegettem a telefont (okos tokba van kezdetek óta), feltünt hogy úgy fel van a hátlap póposodva, hogy kb bele látni az egész telefon belsejébe
emiatt mennyire nehéz egy hátlapot + akksit cserélni?
-
gulyasa
őstag
válasz
WhiteWalker #18855 üzenetére
Én is így voltam a Samsunggal 2-3 évvel ezelőttig.
Aztán szinte egyidőben az asszony és a lányom is Huaweiekről Samsungokra váltott. Az asszony Y6-ról A12-re, a gyerek meg az én régi Honor 6-omról A20E-re és mindketten azóta is nagyon meg vannak elégedve a telefonjukkal.
Úgyhogy én is azt írnám neked, amit te írtál... "sose mondd hogy sose ..."Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
gulyasa #18854 üzenetére
Én a Samsung márkát messzire kerülöm ha lehet. Több okom is lenne rá , de az már kimerítené a hitel rontás kategóriát.
Bár , kész tények lennénekXiaomi? Erre mondanám azt , hogy sose mondd hogy sose ...
Amit tetszik az a Realme , Zenfone és Motorola , utóbbi kettőre a szoftveres támogatás nem sok ... Így sok nem maradt , iPhone szóba sem jöhet.
-
gulyasa
őstag
válasz
freeapro #18852 üzenetére
Én már két hete egy Samsung S23+-t "gyűrök".
A P20 Pro is megvan még, de az utóbbi napokban egyre kevesebbszer kapcsoltam be, mert szinte már teljesen belaktam/beállítgattam az új telefont.
Kb. 4 és fél éve van meg a P20 Pro. Az utóbbi időben már alig bírt egy napot egy töltéssel - még ha nem is "nyomogattam", többször is előfordult, hogy nemcsak este, hanem napközben is töltőre kellett rakni.
Pár alkalmazás/játék alatt, meg pár weboldal megtekintésekor már kezdett dadogni, kevés lenni a vas.
Ettől még én használtam volna jó ideig, de a DIGI eredeti mobilhálózati eszközök lekapcsolása és a használók ráterelése a Vodafone hálózatára volt az "utolsó szög" a P20 Pro-m "koporsójában".
Mint közismert, a 4iG felvásárolta mindkét céget és a fenti hálózatváltáskor, mi régi DIGI mobilosok nem kaptunk másik ("vodafone-os") SIM kártyákat, helyette roaming (adat és hang) üzemmódban kell használnunk a mobiljainkat.
Ezzel az a baj, hogy roaming alatt több energiát használ el a rendszer (minden típusú mobilon) és ezt már nem tudtam tolerálni a már nem teljesen "százas" akksival.És miért pont Samsung?
Részben a támogatási idő miatt - az S23+-al is hosszú távra tervezek. A kínai mobilokat egyelőre fenntartásokkal kezelem - hiszen történt ami történt a Huawei-el...
Én úgy sejtem - bár ne legyen igazam -, előbb-utóbb a Honor is ugyanarra a sorsra fog jutni, mint a volt anyacége, a Huawei, és mint a ZTE...
A többi meg, ahogy mondják: "dzsunkafon". Igen, a Xiaomi is.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
freeapro
senior tag
Négy év után kicsekkelek egy Honor Magic 5 Pro-val.
Eddig ez volt a legjobb telefonom, a fotók képminősége bőségesen kielégítette az igényeimet.
Az akkuja normál használattal bőven bír egy napot. Ha nyaraláson netezgetek vele, majd navigálok, majd csinálok párszáz képet, akkor estére lemerül. A többi telefonom akkuja két év alatt ennél többet degrdálódott. -
sajby
senior tag
válasz
SoulReaver #18849 üzenetére
A képen látható tartalmazza a ragasztót is úgy látom.
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok.
Úgy döntöttem, hogy megpróbálom magam helyreállítani a meghajlott és megtört hátlapos p20pro-mat.
Rendeltem kezdésnek egy hátlapot Aliexpressről. Még nem jött meg, de igéretesnek tűnik.
Az lenne a kérdésem, hogy mivel szokták visszaragasztani ezeket?
A hátlap tartalmazza a lencséket is.
Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
-
gulyasa
őstag
válasz
Honda567 #18840 üzenetére
Miért ne lehetne még Magyarországon eredeti Huawei-t kapni?
1. találat
2. találat
3. találat
4. találat
5. találatSamsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Honda567
junior tag
válasz
Williamgrant #18841 üzenetére
A hangminőség nagyon fontos lenne nekem, magyar oldalon ezt nem is lehet rendelni?
-
válasz
Honda567 #18840 üzenetére
Vennél inkább egy C-s tempotec sonata HD-t, annak több értelme lenne ha a zenei minőség számít.
Kb 20 eur körül van és köröket ver a gyári dac-ra. Ez ráadásul az újabb telódra is igaz lesz majd.
Praktikusabb is mert PC-n is használható. Kidobott pénz az általad keresett kábel.[ Szerkesztve ]
Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D
-
Honda567
junior tag
Sziasztok
CM20 Type C adapter Jack kábelből gyárit lehet még kapni valahol?
[link] Itt is irják hogy noname nincs rajta huawei felirat de a hirdetésbe fel van tüntetve. Voltam ma egy mobiltartozék üzletbe ott az eladó azt mondta szerinte már nem lehet gyárit kapni, mutatott egy jó minöségü kábelt 4500ft-ért de egy gyárit jobban szeretnék. -
Axe Miskolc
tag
válasz
WhiteWalker #18838 üzenetére
Köszi szépen!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Axe Miskolc #18837 üzenetére
20%-nal jelez nekem.
-
Axe Miskolc
tag
Üdv! Nektek hány százaléknál jelez/küld értesítést az akkumulátor a merülés miatt?
-
Ellia
addikt
válasz
gulyasa #18834 üzenetére
és WhiteWalker!
Köszönöm a válaszotokat! -
gulyasa
őstag
EMUI 12, Android 10 alapon a legutolsó Huawei frissítés.
Utolsó biztonsági frissítés az EMUI 12-vel jött, 2022. május 1. dátummal.
Azóta már csak Google Play biztonsági frissítések jönnek, abból 2023. május 1. a legutolsó.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Ellia
addikt
Sziasztok!
Kolléganő lehet kap egy ilyen telefont ingyen ismerősétől alig használtan, kérdésem az lenne, hogy mikori az utolsó biztonsági frissítési csomag amit kapott a telefon? Banki alkalmazások mennek még rajta gond nélkül?Válaszotokat köszi!
-
Mr. V.
tag
válasz
kissbill #18823 üzenetére
A BT a wifi 2,4GHz-es csatornáin működik, ugrál a csatornák között.
Nálam D-Link router akadt össze a BT fejhallgatómmal. Routert cseréltem, megszűnt.
Esetleg használj 5GHz-es wifi-t, gyorsabb is és annak frekijeibe nem szól bele a BT, igaz, lefedettsége fele akkora, mint a 2,4GHz-esnek.
Vagy állítsd a routert másik csatornára. Általában 6-os az alap, 1-3, amit szoktak használni egyéb routerek, így 12-13 csatornára lehetne talán, de próbálgasd végig, hol jobb. Értelemszerűen minden router egy adott antennával rendelkezik, ami egyetlen csatornát tud a legjobban. Alatta-felette gyengébb lesz a térerő 5-10dBm-el.
A D-Link ilyen csatorna-játékkal már nem szakadt meg teljesen (korábban igan), de sokat lassult így is ha BT volt mellette.
Szóval ez nem telefon hiba, hanem router hiba/beállítás kérdése. -
scabi78
senior tag
Sziasztok, pár napja nem indult el a hbomax a telefonomon (p20 pro és p20), letöröltem, hogy újratelepítsem, de az áruházban sem találom. Mi történt?
Tiszta Windows, rendes ház!
-
kissbill
tag
Sziasztok !
Van aki esetleg hasznalja bluetooth controller-el a telefont ?
Steam link-et szerettem volna hasznalni, azonban amikor a controller parositva van a telefonnal, brutalisan leesik a wifi teljesitmenye : 80Mbps-rol 8-12Mbps-re.
[Kiprobaltam mobilnettel is akkor gond nelkul mukodott.]
Mi lehet a gond ? Beallitas kerdese lenne csak a megoldas ? Vagy ez egy koztudott problema : aktiv bluetooth device-al a wifi modul csak haldoklik ?
egy ilyen magyarazatot talaltam : https://consumer.huawei.com/en/support/content/en-us00423553/
koszi
[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
A szemvédelem nálam állandóan be van kapcsolva. Az EMUI12 óta bekapcsolt szemvédelemnél ezt ki is jelzi a fenti értesítési sávon.
Hogyan lehetne onnan eltüntetni azt az ikont?
(Természetesen anélkül, hogy ki kellene kapcsolni a szemvédelmet...)
Nem érdekel, hogy mutassa nekem, hogy aktiválva van, csak zsúfoltabb lett vele az értesítési sáv.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Mr. V.
tag
válasz
_Fonzy_ #18818 üzenetére
Nekem nem gyári van és más programmal néztem (DevCheck Pro), a felbontást, méreteket azonosnak írja, pedig az enyém sima LCD. Annyi, hogy nekem nem ír gyártót hozzá, mert a program le se kérdezi.
Ha oldalról is jól látod, a fekete alatt nem látsz háttérfényt, akkor az led-es lesz, tehát gyári. Kb 60eFt az eredeti kijelző és 15e az LCD. Ha cserélték is benne, 60-at kevesen költenek rá, azért kapnak egy használt készüléket kompletten. -
válasz
_Fonzy_ #18818 üzenetére
Az. De ha nem, ennél a gyári sem jobb.
-
_Fonzy_
tag
Köszönöm a válaszokat.
Ez vajon gyári kijelző lehet? [kép] -
Mr. V.
tag
válasz
Caldera #18816 üzenetére
Ez nem egyértelmű, mert kikapcsolható az automata frissítés (nem mindenki van oda a frissítgetésekért, mert a fórumon is olvasható, hogy sokszor rosszabb lesz utána: gyorsabb merülés, kamera hiba, stb. olvass vissza, sok panasz volt már), így pedig 8.1 is lehet rajta, ahogy nálam is az van.
-
_Fonzy_
tag
Sziasztok!
Kijelzősérült telefonon, ki lehet valamilyen módszerrel olvasni, hogy hanyas EMUI / android fut az adott telón? -
válasz
Mr. V. #18813 üzenetére
Pl vízkő is tud a mikrofon finom réztekercse közé kerülni, amivel megváltozik az impedancia. Vannak rajta smd kondenzátorok, amik lábai között bármilyen kosz impedancia változást okozhat...
Egyelőre még várok, mert megkapta az előző telefonomat - ami egy modernebb készülék -, hátha azzal ellesz.Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D
-
Mr. V.
tag
Nincs revolutom.
Szerintem nem panelhiba lesz, azon ha jól emlékszem csak passzív alkatrészek vannak (ellenállás, kondi).
A probléma az, hogy a hangszórótól 2-3 centire van a miki, tehát tuti valami szoftveres csillapítás lehet benne. Szóval a csere lehet pénzkidobás csupán.
A nálam levő wc-be esett, az aksit is tönkre vágta, mert állt benne a víz, fogkefével kellett leszedni a vízkövet is, de kijelző és aksicsere után lassan 1 éve tökéletes, tehát a mikrofoncsere parasztvakítás volt.
Az pont olyan alkatrész, ami nem kap áramot, tehát nem tud leégni/tönkremenni víz alatt sem.
Remélem nem fizettél sokat érte.
Nálam a sima hajszárítózás és finom fogkefézés elég volt a beázás után. -
válasz
Mr. V. #18811 üzenetére
Köszönöm szépen az információkat!
Nem rootolt a készülék, de friss infók szerint (elfelejtődött, khmmm) volt már egyszer Huawei szakszervizben, mert vízbe esett. Akkor mikrofont cseréltek rajta, de az is lehet hogy azóta nem működik rajta a kihangosítás funkció.
Most a tőled kapott infók alapján arra tippelek hogy utángyártott mikrofon pcb panelt kapott, ami egyszerűen rossz minőségű.
Ha minden igaz, a gyári és az utángyártott között felismerhető különbségek vannak, szétbontás után ki fog derülni.
Mindenesetre rendelek egy eredeti Huawei mikrofon panelt és egy új akksit, megpróbálom megjavítani.
Ha van revolut fiókod, írd meg priviben az azonosítód, szeretnélek meghívni egy sörre!Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D
-
Mr. V.
tag
A kihangosításkor az egész készülék beleremeg a hangba, ezt úgy csillapítják, hogy a hangszóróból érkező hangot kivonják a mikrofon által érzékeltből, így nem kezd el sípolni.
Mivel nálad csak a kihangosítással van a gond, az echo cancelisation lehet rosszul beállítva, vagy a hangszóró/mikrofon luka el van tömődve és a hang nagy része készüléken belül marad, ezért erősebb ez a szűrés.
Egy alap hangrögzítő rögzítés közben nem adja a hangot hangszóróra, így sem a rezonálás, sem a visszhang csillapítás nem szól bele a felvételbe és ezért marad az tiszta.
Egy rossz tok is el tudja zárni a mikrofon útját, így az érthető beszéd miatt erősít a vételen, ám ezzel a saját zaját is erősíti, amit észrevesz és csillapítja is.A visszhangot úgy is tudod tesztelni, hogy a készüléket teljesen lehalkítod és úgy hallgatod a másik készüléken a beszédet.
A beszéd utáni némaság is zajszűrő probléma. Ezt zajzárnak nevezik.Hs nem rootolt/elpiszkált a készülék, akkor a lukak tömöttségére vagy tokra tippelnék, netán valami "frissítés" okozta problémára.
Ha rootolt, ezen erősítési/érzékenységi értékeket be lehet állítani, legalább is más típusú készüléken már állítottam érzékenyebbre a mikrofont és dupla hangerőre a hangszórót és abban nem volt visszhang-tiltás, így emelt értékekkel is jól működik. -
Bocs hogy ide is, de ez a topik még él...
Párom P20 mikrofonja normál telefonálás módban működik, szépen lehet érteni mindent. Ha kihangosítja, akkor kb 3-8 másodperc után jön meg a hang, ha messenger videóhívás van, akkor szintén. Ha a beszéd folytonossága megszűnik, újra jön egy X másodperces szünet.
Ha indítok egy sima hangrögzítőt (gyári Huawei), akkor ugyanúgy működik mint egyszerű telefonálás esetén, tehát jól. Nem nagyon szeretne új telefont, örülnék ha ez valahogy javítható lenne.Ha valakinek van ötlete, nagyon várom!
-
Mr. V.
tag
válasz
ratobi #18807 üzenetére
Nálam nem a készülék hátuljának közepén kell érinteni, ahol elvileg a nagy tekercs van, hanem a kamerák melletti részen működik csak. Mivel fém (ütésálló) tobkan tartom, a hátulján teljesen használhatatlan, de belépőkártyákat a kijelző felső negyedéhez érintve is olvas, bankkártyát viszont ott már nem.
-
gulyasa
őstag
-
ratobi
senior tag
Sziasztok!
Kb. 1 éve vettünk mégegy ilyen készüléket..Az NFC-t csak most próbáltuk volna használni, de semmi.. Minden beállítás megegyezik a másik készülékkel. Mi lehet még a hiba,?NFC chip?
-
Mr. V.
tag
válasz
Jodanovich #18805 üzenetére
Javaslom, ha a leírtakkal megvagy, kapcsold be az adb módot, így pl. PC-s programmal (Wondershare MobileGo, stb.) kezelhető a készülék. Az említett programmal akár kábel nélkül wifi-n látható a képernyő képe, onnan működtethető, illetve lementhetőek az adatok egyszerűen, gyorsan.
-
Tommee
aktív tag
válasz
Jodanovich #18803 üzenetére
Szia!
Egy type-c -s dokkolóval monitorra kötve, USB-s billentyüzet segítségével fel tudod oldani és tudod kezelni ha mindent rákötöttél a következő módon:
-2x szóköz
-Pin kód/jelszó beír (jelszó esetén kellhet ENTER, PIN esetén nem)
-TAB
-Jobbra nyíl
-ENTERÍgy a kivetítést kapcsolja be.
Nekem is van egy rossz kijelzős P20 Pro-m és így fel tudom oldani.
-
Jodanovich
senior tag
Sziasztok,
régóta húzom az új telefon vásárlását, de annyira megvoltam elégedve minden téren a p20 proval, hogy mindig csak húztam. Aztán időközben leejtettem és az érintő sarka betört aztán, ha véletlen locsolás közben vagy szimplán csak kint hagytam a kerti asztalon egy eső alkalmával akkor beszivárgott a víz, kicsit összezavarta a működést. De nem volt gond, kiszívtam a vizet és jól meghajszárítóztam és működött tovább. Most viszont nem ad képet, de reagál.
Szóval szeretném lementeni a fotókat, de nem tudom a képernyőzárat feloldani, így nem is tudok hozzáférni a tárhelyhez.
Mit tudok tenni, járt e már így valamelyikőtök?
Köszi !Life is Short... Ride Hard!!!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- Ukrajnai háború
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kuponkunyeráló
- Samsung LCD és LED TV-k
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Spórolós topik
- Felülnézetes, többjátékos taktikai akciójáték PUBG: Blindspot
- További aktív témák...
Állásajánlatok