- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- DIGI kábel TV
- Mesterséges intelligencia topik
- Hálózati / IP kamera
- Direct One (műholdas és online TV)
- XPEnology
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz TheProb #15098 üzenetére
Ezt a hibát csinálta nekem is, és semmi nem segített. Én kikapcsoltam a Windows Search-ot az első tiszta telepítés után még 29.-én, és még aznap este besz*rt a kereső. Semmit nem talált meg, azt írta, hogy próbáljam újra. Onnantól hibába kapcsoltam vissza, hiába indítottam újra. 30.-án újrahúztam az egészet, az jó volt egy darabig, de azóta előjöttek más hibák, és tegnap megint újrahúztam. Azóta 1x csinálta, hogy csak a pontok mentek a keresés tetején, és nem talált meg semmit, de egy újraindítás segített.
Vicc, de ez már a 3., ennyiszer a win95-öt sem kellett.Polír (#15096):
Nekem is csinálta ezt a hibát, és van egy tippem, hogy miért. Teljesen megfagyott, semmire nem tudtam rámenni, de az egér mozgott. Utána egy reset után a frissítés fogadott. A kis g.i leszedte a 3 frissítést a háttérben. Utána feladatkezelővel néztem, és rájöttem, hogy a háttérben amit meg akar magának csinálni, az papíron alacsony prioritású, de valójában kényszerített, tök lesz*rja, hogy te rá akarsz kattintani a startmenüre, ha van elérhető frissítés, vagy talál valami indexelni valót, vagy úgy dönt, hogy feltesz egy programot neked, akkor az az elsődleges, te meg megfagysz. 97%-os lemezhasználat volt a rendszertől. Ha nem nyomsz semmit egy fél percig, akkor elkezd malmozni valamin a háttérben. Csinál egy előtöltést, vagy valami.Nálam kiakadt a zene progi is, betöltött 200 számot, és 1200MB ramot evett és a komplett CPU-t.
A fényképnézőre rászabadítottam a fényképeket 2007-ig visszamenőleg, és azóta el sem indul, csak felvillan, 1 fénykép van benne, amit háttérképnek töltöttem le, és egyből eltűnik, nem ad hibaüzenetet.
Most pedig bejött egy kék-halál:
IE11-ben néztem 1080p videót, tekergettem ide-oda, és egyszer csak hanyatt dobta magát:
Egyébként szarabbul megy a videó, Egde-ben is és IE11-ben is. Meg-meg akad, és eszi a CPU-t 70-90% körül, pedig ott a GTS450, azzal kellene nyomnia.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest