Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz TheProb #15098 üzenetére

    Ezt a hibát csinálta nekem is, és semmi nem segített. Én kikapcsoltam a Windows Search-ot az első tiszta telepítés után még 29.-én, és még aznap este besz*rt a kereső. Semmit nem talált meg, azt írta, hogy próbáljam újra. Onnantól hibába kapcsoltam vissza, hiába indítottam újra. 30.-án újrahúztam az egészet, az jó volt egy darabig, de azóta előjöttek más hibák, és tegnap megint újrahúztam. Azóta 1x csinálta, hogy csak a pontok mentek a keresés tetején, és nem talált meg semmit, de egy újraindítás segített.
    Vicc, de ez már a 3., ennyiszer a win95-öt sem kellett.

    Polír (#15096):
    Nekem is csinálta ezt a hibát, és van egy tippem, hogy miért. Teljesen megfagyott, semmire nem tudtam rámenni, de az egér mozgott. Utána egy reset után a frissítés fogadott. A kis g.i leszedte a 3 frissítést a háttérben. Utána feladatkezelővel néztem, és rájöttem, hogy a háttérben amit meg akar magának csinálni, az papíron alacsony prioritású, de valójában kényszerített, tök lesz*rja, hogy te rá akarsz kattintani a startmenüre, ha van elérhető frissítés, vagy talál valami indexelni valót, vagy úgy dönt, hogy feltesz egy programot neked, akkor az az elsődleges, te meg megfagysz. 97%-os lemezhasználat volt a rendszertől. Ha nem nyomsz semmit egy fél percig, akkor elkezd malmozni valamin a háttérben. Csinál egy előtöltést, vagy valami.

    Nálam kiakadt a zene progi is, betöltött 200 számot, és 1200MB ramot evett és a komplett CPU-t.

    A fényképnézőre rászabadítottam a fényképeket 2007-ig visszamenőleg, és azóta el sem indul, csak felvillan, 1 fénykép van benne, amit háttérképnek töltöttem le, és egyből eltűnik, nem ad hibaüzenetet.

    Most pedig bejött egy kék-halál:
    IE11-ben néztem 1080p videót, tekergettem ide-oda, és egyszer csak hanyatt dobta magát:

    Egyébként szarabbul megy a videó, Egde-ben is és IE11-ben is. Meg-meg akad, és eszi a CPU-t 70-90% körül, pedig ott a GTS450, azzal kellene nyomnia.

Új hozzászólás Aktív témák