-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meza
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy már volt, nem olvastam teljesen vissza, de abban kérnék segítséget, hogy hogyan lehet az Intel RST vezérlőt biztonsággal eltávolítani win 10 pro alól? (Nem szeretnék újrahúzást, ha nem muszáj...)
Egy BIOS frissítés után figyelmetlen voltam és újraindításkor nem vettem észre, hogy aktiválódott. Elindult vele Windows, fent van a vezérlő az eszközkezelőben és most viszont gondokat okoz. Néhány indításnál nem látom a meghajtóimat, de ez random, mert van amikor meg minden jól működik. Sokszor nem reagál a leállítás, újraindítás gombokra sem, ezt mind ennek a változásnak tudom be.
Köszi, ha tudtok segíteni, vagy esetleg van más megoldás a problémára?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Ukrajnai háború
- Last Epoch
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- BMW topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest