-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! Megszeretném változtatni a windows 8 alap telepítési útvonalát(amit a marketből töltök le) ezt a lapot találtam erre és megcsináltam félig (engedélyeztem teljes körűen az accountomat ami rendszergazda szintű) de amikor megszeretném a regeditbe változtatni a destinationt akkor azt írja ki ,hogy "A packageroot szerkesztése nem lehetséges hiba az azonosító új értékének írásakor (pedig az új helyen is ugyanaz lenne a mappanév) tudna ebbe valaki segíteni nekem?(amúgy kis rendszer ssd miatt lenne ez)
-
törölt tag
Amúgy Acronis True Image HD-vel két napja csináltam Backup-ot a particióról, a WU után, csak ugye kérdés, hogy akkor megvolt e már ez... egy hete még oké volt. Az a több órás WU utáni lemezkarbantartó futás gyanús nekem... szóval aki azt a procedúrát végig tolta, érdemes megnéznie ezt is, hogy nála mit dob az sfc /scannow.
-
törölt tag
-
-
törölt tag
58 MB-os a CBS log
7-zip-el betömörítettem.... 2 MB-nál kevesebb lett belőle, akit érdekel...:
-
törölt tag
válasz
Sub-ZeRo #32794 üzenetére
Na most így próbálom
How to Check / Repair the Windows System Files from a Command Prompt at Boot
-
davidsz
senior tag
válasz
Psychonaut #32790 üzenetére
Ez egy aktivátor. Nem eredeti a rendszer.
-
pushalias
addikt
válasz
Psychonaut #32787 üzenetére
De rég voltak az ASUS AI alaplapok, tényleg más a logó.
-
-
Lacikaaaa
csendes tag
Sziasztok
Ma reggeli windows indításnál a következő fogadott:
Working Please Wait Updating
Alatta pedig ez a kép:
http://mechahuggermr.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/ailogo.gifEz milyen frissítés? vagy miez?
Köszi a válaszokat
-
E770
aktív tag
íme a kiszivárgott új verzió: Windows Optimist
-
törölt tag
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Tervezem a Windows 8 megvásárlását. Kérdésem pedig az lenne, hogy melyik kiadást érdemes megvenni. Internetezésre, filmnézésre és játékra lenne használva főként. 25 ezer körül lehet megvenni a sima kiadást 40 körül pedig a professional-t. Ha jól sejtem nekem elég lenne a normál változat is, vagy esetleg van valami hátránya a pro-val szemben? Válaszokat előre is köszönöm!
-
Sweet Lou 6
addikt
Sziasztok!
Adott egy AM2+-os konfig, melyben egy IDE kábelen van egy hdd meg egy dvd-író (azért mert az alaplapon már csak egy IDE csatlakozó van). Szépen be is van jumperelve (hdd masteren, optikai slave-en, érdekes, hogy bármilyen más konfigurációban csak az egyiket látja a bios). Szóval a bios is látja őket, a gond az, hogy a Win8 Ismeretlen eszköznek jelöli a Device Managerben. Minden arra utal, hogy a Win8-ban van valami elállítva, mivel másik gépben rögtön felismeri ugyanazt a dvd-írót, meg ugye a bios is látja, így gondolom kábelhiba kizárva. Kínomban még kipróbáltam, hogy a SATA interfészeket AHCI-ról visszaállítom Native IDE-be, de semmi haszna. Találkozott már valaki ilyesmivel?
-
törölt tag
válasz
HZoli87 #32776 üzenetére
én azt nem is néztem, hogy Windows\SoftwareDistribution\Download nem erről van szó
(#32777) Sub-ZeRo: Ez így volt Vistánál is amikor a SoftwareDistribution-ből töröltünk. A már sikeresen feltelpült frissítések természetesen sértetlenek maradtak. De ott és akkor nem is a hely spórolás volt a lényeg
Hanem ott és akkor az egész mappát kellett logostól letöltésestől MS utasítás szerint.
-
válasz
#41133696 #32773 üzenetére
Nekem a laptopon van egy recovery funkció és a windows 7-et megcsináltam vele. Az az érdekes, ha vissza állítom a rendszert, akkor törlődik az előzmény. Szóval mintha nem is lenne fent frissítés, de benne van, mert az update meg cask azokat szedi le, amik utána jöttek le. Egy Lenovo G580GC-ról van szó.
-
-
törölt tag
-
HZoli87
veterán
válasz
#41133696 #32771 üzenetére
Gondoltam hogy erre gondolsz, természetesen nincs vele semmi gond, és mióta megjelent a Windows 7 (lassan 4 éve), azóta manuálisan ürítem az előbb említett mappát. Vistát teljes mértékben kihagytam.
Hammy
Hát akkor nem marad más választásod, mint hogy azt is lefuttatod. Én nem használok jelneleg Windows 8-at, ugyan megvettem, de gondom akadt a WLAN illesztőprogramjával így visszatértem a jól bevált rendszerhez.
-
törölt tag
válasz
HZoli87 #32769 üzenetére
Anno Vistánál én is manuálisan törölgettem a C:\Windows\SoftwareDistribution\Download mappát, ameddig rá nem jöttem erre: Windows Vista Service Pack 1 & 2 telepítése Nforce4-es alaplapra
természetesen törlés után törlődött a frissítési előzmények is. Maguk a feltepelpült frissítések természetesen nem, csak a szükségtelen régi verziók.
-
GEPESZ66
veterán
Amikor elakarom indítani a Samsung KIES programot, akkor hiba miatt leáll a program betöltése.
A WIN8 eseménynaplója a "System 32"-ben lévő "dll"-re utal, nevezetesen:"ntdll.dll"
Ha az interneten rákeresek erre, akkor sok találatot felhoz, de csak angolul. Így hiába nézegetem, nem jöttem rá a megoldásra.
Találkoztatok-e ezzel a problémával, mi lehet a megoldás?
Egyik napról a másikra jelentkezett ez a probléma, de csak a KIES-nél. -
Hammy
tag
A tegnapi frissítések után ma én is futtattam a Lemezkarbantartót. Nálam is az a 260 MB-os Windows Update - törlés felszabadítása majdnem 3 órát futott.
A Lemezkarbantartó előtt ennyit foglalt a WinSxS mappa:
A hosszú futtatás során 8,5 GB is volt a WinSxS mappa
de végül nem annyi lett a végén
:
-
törölt tag
Izé... Facebookra most nyomja ki, de a cikk dátumozása is mai... kis fázis késés... már azt hittem jött egy új rendkívüli
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest