- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atka76
tag
válasz
Psychonaut #35333 üzenetére
Firefoxot használok és ha átállítom az alapértelmezett oldalra akkor jó,ha kikapcsolom a gépet és visszalépek akkor már ismét nem jó!
-
pushalias
addikt
válasz
Psychonaut #35216 üzenetére
Ettől még ez a hivatalos All Apps nézet. Ez az, ami a 8.1-ben jelentős fejlesztésen esett át.
-
pushalias
addikt
válasz
Psychonaut #35214 üzenetére
Ott csak megjelennek a keresési eredmények. Ha tényleg maga a teljes applista kell, akkor Kezdőképernyőn üres területre jobbklikk (érintőképernyőn felfelé simogatás alulról), és jobbra lesz a cucc gombóca.
-
pushalias
addikt
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Psychonaut #35195 üzenetére
koszi
-
samgar
őstag
válasz
Psychonaut #35187 üzenetére
Köszönöm! Istenért nem találtam meg
-
samgar
őstag
válasz
Psychonaut #35157 üzenetére
Azért köszönöm!
-
samgar
őstag
válasz
Psychonaut #35152 üzenetére
YxplayerPro. Angolból nem vagyok túl jó, nem tudnék írni
-
< CyberBob >
őstag
válasz
Psychonaut #35145 üzenetére
Nálam régen a 32 bites rendszer külső vga-val is csak 3.25 GB-ot látott a 4-ből, így már ilyenkor is érdemes 64 bites rendszert használni.
-
sch_a
addikt
válasz
Psychonaut #34934 üzenetére
-
kispéé
senior tag
válasz
Psychonaut #34913 üzenetére
Ez a megoldás csak akkor megoldás, ha egy user van az egész gépen. Úgy működik. De nálam kettő van, erre nem gondoltak a ms-nél.
Cattus: Az csak a felébresztésre vontatkozik.Egyébként az még a megoldás hogy mindkét usert átváltom helyi felhasználóra és nem kérek jelszót de akkor meg az az a anomália kerül elő, hogy az egyikkel belépek (már helyi fiókkal ugye) és mondjuk például elindítom a Skype-ot akkor hozzá kell rendelnem egy Live-ID-t. Ezzel automaikusan a többi app is azzal az ID-vel lép müködésbe. De abban az esetben ha már a másik helyi fiókkal is belépek ott már nincs lehetőségem hozzácsatolni egy Live-ID-t hanem egyszerűen megszűnnek létezni a metro app-ok, azt írja hogy "csatlakozás sikertelen. Próbálja meg később." Hihetetlen....
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Psychonaut #34927 üzenetére
először csak azt akartam, hogy olyan lehetőség legyen, hogy a start képernyőről lehessen rövid elérési úttal az asztalról végezni a kiválasztott műveletet például egy adott kedvenc honlapot, mert nem szeretem a start képernyőn beépített változatot és abban böngészni.
az csak egy plusz, hogy választható hozzá bármilyen képecske.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Psychonaut #34919 üzenetére
köszi, kipróbáltam, működik.
ezt nem lehetett volna megcsinálni külső program nélkül?
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Psychonaut #34912 üzenetére
olyat lehet csinálni, hogy a start képernyőre tenni egy ikont, ami megnyit a böngészőben egy megadott honlapot, de nem ugyan ott a start képernyőn, hanem már az asztalon a böngészőben.(a régi módszerrel)
pl. firefoxban van kedvencek közt egy honlapom, aminek az elérési útját ikonként szeretném kitenni a start képernyőre, de már az asztalon akarom böngészni nem a start képernyőn vagy maetro ui-val.
lehet ilyet is csinálni? 6.2 is vagy csak a 8.1 képes erre? -
Ice&Lime
veterán
válasz
Psychonaut #34912 üzenetére
köszi, akkor nézegetem most már.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Psychonaut #34892 üzenetére
én a sima 8.0 letölthető 90 napos próbaverzió meddig használható?
mert akkor valamit nem értek.[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Psychonaut #34882 üzenetére
egy röpke kérdés.
jelenleg a 8.0 próbaverzió van fent.
ha kiírom lemezre (ki szeretném) a 8.1-et és beteszem, elindítom, akkor csak egy gyors frissítést fog csinálni és minden megmarad (fileok, beállítások,stb..) vagy teljesen letörli és újrarakja a rendszert? -
Ice&Lime
veterán
válasz
Psychonaut #34882 üzenetére
az egy jó húzás volt beletenni.
-
HAX
tag
válasz
Psychonaut #34865 üzenetére
Igen de ha mondjuk kuka vagy alkatrész lenne a laptop vagy ilyesmi és utána feltenni más gépre. Bár ez csak feltevés volt.
jakos73:
Mostmár tiszta köszi. Ha megjött a csomag akkor még jövök a hülye kérdéseimmel.[ Szerkesztve ]
-
HAX
tag
válasz
Psychonaut #34863 üzenetére
Köszi a választ és jakos73-nak is.
De tegyük fel ha elromlik a gép (meghal az alaplap) és (értelemszerűen) nem lesz letörölve akkor mivan? Marad az ügyfélszolgálat vagy kuka? -
törölt tag
válasz
Psychonaut #34853 üzenetére
Ezt nem találom:$
-
s3toraph
senior tag
válasz
Psychonaut #34693 üzenetére
Köszi.
-
s3toraph
senior tag
válasz
Psychonaut #34691 üzenetére
Azt én értem, de amint láthatod, ezen a sony-n nem működik, szóval ha a mcaffee eltávolító sem oldja/javítja meg a dolgot, akkor rá vagyok kényszerítve hogy más után nézzek, mivel így nem maradhat, hogy azt sem tudod fut-e éppen...
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Psychonaut #34660 üzenetére
az mit jelent hogy kompatibilitási módban, úgy hogy lehet feltenni, azt ki kell választani vagy micsoda?
[ Szerkesztve ]
-
Kezdő Balázs
tag
válasz
Psychonaut #34150 üzenetére
Nem tudom mi okozhatja ,de már a vírus irtó topicban kértem segítséget ,remélem ott tudnak majd segíteni,
King Unique:a web cake vírust kitöröltem ,legalább is remélem ,mert a gépemen szerencsére már nem találom. -
Kezdő Balázs
tag
válasz
Psychonaut #34145 üzenetére
Megnéztem és letöröltem a start w8-at ,de sajnos még mindig ugyan az,de azért köszönöm a segítséged.
(amúgy ki tudom írni az és szócskát,csak így könnyebb) át megyek a vírusirtó topicba,hátha ott vki tud segíteni. -
Kezdő Balázs
tag
válasz
Psychonaut #34138 üzenetére
Az lehet,hogy figyelmetlen voltam,de már át néztem a böngészők beállításainál a bővítményeket & nincs átállítva semmi,nálam a böngészőkben a kezdő oldal a google.com mit tehetnék ,hogy vissza kerüljön minden a régi kerék vágásba ?(gondolkodtam azon,hogy letörlöm a Google Chromot,de felesleges mert az internet expoloreremben is ugyan ez jön be.
-
Poo
senior tag
válasz
Psychonaut #33939 üzenetére
Köszi!
-
Poo
senior tag
válasz
Psychonaut #33936 üzenetére
Böngészek akkor majd egy kicsit hátha mond a google valamit rá,elviekben akkor a defaultot valahogy a desktopra kéne varázsolni.
-
Aksomatic
senior tag
válasz
Psychonaut #33916 üzenetére
Köszönöm a segítséged
az a lényeges
-
Aksomatic
senior tag
válasz
Psychonaut #33914 üzenetére
Nekem NBA 2k13, Fifa13,PES13,Deadpool,MKKE ennyi lenne lényeges
-
Aksomatic
senior tag
válasz
Psychonaut #33910 üzenetére
Ugyanúgy futtatja a játékokat mint a Win7?
-
bopeti98
őstag
válasz
Psychonaut #33884 üzenetére
Értem, köszi a válaszokat! Akkor tényleg marad a Win 7.
[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
válasz
Psychonaut #33827 üzenetére
Igen, csak ugye bíztam benne, hogy hátha esetleg, nem-e...
De végül is sikerült, ez a lényeg és köszi a segítséget! -
AthlonXP
őstag
válasz
Psychonaut #33820 üzenetére
Hát a program ugyan beállított engem tulajnak, de engedélyeket azt nem kaptam, így továbbra sem tudtam törölni a mappákat.
Aztán a leírt módszerrel nagy nehezen végül is rájöttem, hogy tudom átállítani a dolgokat, és most már tudom törölni a mappákat.
Hasonlóan kellett a 7-esben ( és talán még az XP-ben is ) is, de ott jóval egyszerűbb volt a dolog. Nem értem, miért kellett ezt megbonyolítani, jó volt az eddig... -
Fail3D!
addikt
válasz
Psychonaut #33817 üzenetére
egy ujrainudlas utan 95- rol 97% ra javult a kondicio.. sry nem tudtam hogy van topikja es az oprendszeres levan mentve azt inkabb hasznalom, csak most eladas miatt kelett a hdsentinel. Esetleg van valakinek megoldasa arrol, hoyg tudom winben atallitani iderol ahcire az ssd-t? rosszul telepitettem fel, de nem akarom ujra rakni mostmar.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Psychonaut #33775 üzenetére
Akartam írni, hogy 8.1-ben már nincs, de látom, már megelőztek
ÉN most visszaálltam egy időre a hetesre, mert szeretnék fw-t frissíteni a táblagépemen, és a 8.1 alatt nem megy a rockchip usb driver
És nem rohangálhatok állandóan haverokhoz, hogy adjatok már egy xp-s, vagy hetes gépet[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
válasz
Psychonaut #33538 üzenetére
Na még jó, hogy én nem próbálkoztam vele akkor.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Psychonaut #33524 üzenetére
Nekem végülis működőképesnek mondható a 8.1
Igaz, sok elvárásom nincs. F1-2012 megy, mást most nagy hirtelen nem próbáltam.Az más lappra tartozik, hogy nem minden tetszik benne.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Psychonaut #33517 üzenetére
8.1-hez adtak ki külön drivert, ami nekem jól működik, de mivel neked mobil kártyád van, az teljesen más tészta.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Psychonaut #33504 üzenetére
Rendszervisszaállítás csökkentett módban sem fut le, nagyszerű. Azt írja, nem tud hozzáférni bizonyos fájlokhoz, kapcsoljam ki az antivírust. Kár, hogy az egyetlen ilyen program a gépen a Defender, amit amúgy ki is kapcsoltam manuálisan, ha már magától nem teszi meg.
Mindezek tükrében bármi tipp?
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Psychonaut #33502 üzenetére
Csökkentett módot próbáld, előfordulhat egy nem kompatibilis program. Win8 alatt okoznak ilyet.
-
half333
őstag
válasz
Psychonaut #33243 üzenetére
És mennyi a szabad helyed?
-
half333
őstag
válasz
Psychonaut #33216 üzenetére
ok,de ha még be is kapcsolom és kimutatja,akkor is hova tűnik el ekkora méret,mikor nem installálok rá semmit?!!
-
Poo
senior tag
válasz
Psychonaut #33212 üzenetére
De parancssorra gondolok köszönöm.
-
Poo
senior tag
válasz
Psychonaut #33207 üzenetére
Oksa köszönöm.Jelszavasan nem megoldható semmikép?nincs control userpasswords2 a w8-ban?
-
King Unique
titán
válasz
Psychonaut #33154 üzenetére
rendben , kösz a megerősítést
igazából nem létszükséglet, ahogy start menüt se használom, csak "eljátszani" jó lesz vele, ha unnám magam.
-
King Unique
titán
válasz
Psychonaut #33149 üzenetére
amúgy ezek win8 alá visszavarázsolva nem teszik instabillá rendszert, ill gyártói oldalra navigálva többi okosságuk [link], érdemes felrakni
korábban keresgéltem, de nem igazán találtam jót, win 7 alá elérhető még vhol a korábbi csomag, v ilyen 3rd party cuccok? -
Ice&Lime
veterán
válasz
Psychonaut #33126 üzenetére
Előbb uninstalláltam kettő darab microsoft visual c++20.. redistributable értelmetlenséget, amit mint megnéztem a napokban tett fel, újraindítottam és az a cFos eltünt az indítási listából a flashplayer uninstallja nélkül.
Viszont a "microsoft windows based script host" megmaradt a listában egymagában (amit a (#33125) hozzászólásomban látni is), az mi?, mert ez sem volt itt azelőtt. -ez a windows/system32 könyvtárban van, ha a helyére kérem hogy mutasson, a wscript alkalmazást mutatja rá.[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Psychonaut #32933 üzenetére
-
alienpapa
senior tag
válasz
Psychonaut #33024 üzenetére
A telepítéssel nincs baj, a program működik. Csak valamiért az illesztőprogram nem települ fel. Így indítás után a hivatalos program kifagy, a félig-meddig hivatalos meg kiírja, h nem talál ilyen egeret és kilép.
-
alienpapa
senior tag
válasz
Psychonaut #33022 üzenetére
Köszi, sikerült!
Egy másik kérdés...
Kellene nekem egy olyan program, ami az egerem (a4tech x7) egyik gombjához rendel egy billentyűkombinációt. Konkrétan a ctrl + 8 lenne ez a kombó. Ez a gomb lehet akár a jobb gomb is.
A gyári szoftverrel ez simán sikerül is windows 7-en, de win 8 alatt nem működik a driver.
Szóval valami univerzális cucc kellene. Valami tipp? -
bon
őstag
válasz
Psychonaut #33007 üzenetére
Egész biztosan fog, én az angol msdn megjelenésének napjától használom. Update-ok, de winsxs mappa is hízni fog. Sőt a modern ui-s alkalmazások is elég duráván tudják hízlali a rednszert, persze ha regisztry buherával nem pakolod külön partícióra. De ha minden más winyón van csak a rendszer van SSD-n akkor meg mi értelme van az SSD-nek? A leggyakrabban használt programokat célszerű az ssd-re telepíteni, mert jelentősen gyorsulhat az ő indulásuk is, pláne az előtöltés miatt.
Az biztos, hogy én ha tönkremegy az SSD-m 128gb-os méretűt fogok vásárolni helyette.
-
bon
őstag
válasz
Psychonaut #33003 üzenetére
Ami nem sok és idővel még jobban csökkeni fog, bár a 8.1-es frissítésnél pár gb hely fel fog szabadulni.
De amúgy hiába akar másik particióra telepíteni programokat ha azok kötelező jelleggel fognak komponenseket a rendszer meghajtóra is telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
bon
őstag
válasz
Psychonaut #32992 üzenetére
Inkább 128mb-ra szavaznék, nekem 64gb-os van és fogyogat a hely bőszen.
-
The Seer
tag
válasz
Psychonaut #32996 üzenetére
Köszi ez jó!
Azt esetleg be lehet állítani, hogy az a gép amiről titkosítottam az alapértelmezetten megbízható gép legyen, így annál ne kelljen a jelszót mindig beírni?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Psychonaut #32937 üzenetére
Azért mert a Windows tulajdonjoga nem vásárolható meg, ahogy a legtöbb szoftveré sem, csak használati/bérleti jogot kapsz. Ezt a rendszert Gates bácsi találta ki még a MS hőskorában, és ezzel keresi most is dögre magát mindenki a szoftveriparban.
-
pushalias
addikt
válasz
Tulajdonosa soha nem lesz (kötözködés rulez), de az tény, hogy az OEM W7-re rátolt W8 upgrade logikus módon kötódik a készülékhez. Az eladónak igazából a W8 upgrade telepítő médiát is oda kellett volna adnia, nem tudom, hogy történt, de érdemes lenne ütni a fejét egy kicsit.
-
somasz
addikt
válasz
Rendben, köszöntem!
Így logikus, csak jobb biztosra menni. -
Takhanto
őstag
válasz
Psychonaut #32848 üzenetére
Ezt is megcsináltam,de így sem engedi kitörölni
-
davidsz
senior tag
válasz
Psychonaut #32790 üzenetére
Ez egy aktivátor. Nem eredeti a rendszer.
-
pushalias
addikt
válasz
Psychonaut #32787 üzenetére
De rég voltak az ASUS AI alaplapok, tényleg más a logó.
-
justaview
senior tag
válasz
Psychonaut #32656 üzenetére
Igaz, köszönöm. Bár elegánsabb lenne, ha MS ezt is megoldaná.
-
justaview
senior tag
válasz
Psychonaut #32646 üzenetére
Akkor ha az asztali verzióban pl. törlöm a cookie-kat, a mozaikos IE-re az nem hat. Az utóbbi "delete browsing history" egyszerű kis lehetősége nem túl megnyugtató e tekintetben.
A mozaikos IE-ben nagyon kevés a beállítási lehetőség, és ez felvethet néhány biztonsági kérdést is, nem?
-
justaview
senior tag
válasz
Psychonaut #32644 üzenetére
Köszönöm. Meg is van.
Win7-em van, és ott minden ismerős, még ez is amit mondtál.
WIN8-on meg eltévedtem kicsit. Olyan, mintha két rendszer lenne a gépemen egyszerre. Most, hogy kitettem az IE-t, ahogy mondtad, az asztalra, a régi megszokott beállításokkal együtt jelenik meg, miközben a mozaikos verziónál, ami gondolom ugyanezt indítja (vagy nem?), hiányzik egy csomó beállítás. Azt sem tudom, mennyi átfedés van a kettő között működésben és beállításokban.
Ahogy látom a google-nak is van mozaikos chrome-ja is, de ha azt felteszem, nem látszik a telepített programok között, csak ha feltelepítem a sima chromot is, ami nyilván egy külön program, de ez utóbbit is el lehet indítani a mozaik oldalról is (persze csak egy link kérdése, tudom).
Ez nekem még káoszos, de lehet, hogy csak azért, mert még nem látom át a mozaik és az asztalos felület mögötti (rendszer)elemek összefüggéseit.
[ Szerkesztve ]
-
worxland
addikt
válasz
Psychonaut #32604 üzenetére
és egyszer még 90 napig hosszabítható...
-
justaview
senior tag
válasz
Psychonaut #32604 üzenetére
Nagyon köszönöm.
-
pushalias
addikt
válasz
Psychonaut #32542 üzenetére
Mert csak később vettem észre, hogy nem az egész kép a téma.
Már elfelejtettem, mi a franccal csináltunk ilyet régen (több ilyen is volt főleg fizetősek), de ja, azok mindenféle rendszer librarykban turkáltak. Majd lesz W8-ra is, aztán örülhettek. -
choco01
addikt
válasz
Psychonaut #32533 üzenetére
Én inkább valami ilyesmire vágynék a rózsás helyett.
Ezt fellehet rakni, attól függetlenül hogy Win 7-re van, vagy necces? -
gzbotii
nagyúr
válasz
Psychonaut #32516 üzenetére
Fel ora non-stop probalkozas utan egy alkalommal mukodott a Shift+F8
-
válasz
Psychonaut #32512 üzenetére
Nem így lesz, de bétában sem. Ez csak akkor érdekes, ha élesben bétázol, aztán onnan akarsz véglegesre menni. Az szokás szerint nem fog működni hivatalosan,
-
pzstm
titán
válasz
Psychonaut #32512 üzenetére
jah persze van...aki a sima Win8-ról 8.1-re upgradel ott semmi ilyesmiről nincs szó, restart viszont kell neki. Sima Store app telepítésnél több lesz, kicsit hasonlítani fog Win7 upgradere de minden faxa lesz tán
-
slecht
aktív tag
válasz
Psychonaut #32467 üzenetére
Ez nem tudom mire jó, mert semmit sem tudok vele kezdeni, de azért köszi! Csak elindítani tudom a progit, azon kívül semmit nem csinál.
-
Vartanus
őstag
válasz
Psychonaut #32385 üzenetére
Köszi szépen
A gyorsulás mennyire érzékelhető általános használat mellett?(úgy hogy a rendszer SSD-n van)
-
pushalias
addikt
válasz
Psychonaut #32381 üzenetére
A telepítésnek annak a fázisában nem feltétlenül tud screenshotot készíteni, és érdekelt, hátha leszedte valahonnan.
-
pzstm
titán
válasz
Psychonaut #32381 üzenetére
vagy pont azért nem, mert ha nálam lenne nem szabadna
-
Csokiii
aktív tag
válasz
Psychonaut #32339 üzenetére
eddig jó volt, tegnap jött elő a dolog
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Psychonaut #32240 üzenetére
Semmi forradalmi.
Nem baj. -
albinolynx
senior tag
válasz
Psychonaut #32222 üzenetére
El tudom tüntetni, de ki akarom kapcsolni, hogy ne kerüljön oda automatikusan semmi sem!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Psychonaut #32208 üzenetére
Lehet, hogy ipari mennyiségben telepít a kolléga.
-
Kezdő Balázs
tag
válasz
Psychonaut #32197 üzenetére
Ok teljesen igazad van ,mert az van kijelölve ,be jelöltem a rejtett fájlok megjelenítését & nem adott ki semmisítse & le okéztam,
Hálásan köszönöm a segítséged -
Kezdő Balázs
tag
válasz
Psychonaut #32195 üzenetére
Nekem ezt írja ki,akkor ez így szerinted rendben van?
-
Kezdő Balázs
tag
válasz
Psychonaut #32193 üzenetére
nincs mert nem látok semmit se,de ha lennének azt hol lehetne megnézni?
csaknem értem,hogy miért írja alul ki
-
Kezdő Balázs
tag
válasz
Psychonaut #32190 üzenetére
A bizt mentést át másoltuk a külső merevlemezre & töröltünk mindent a D ről ,de az miért van,hogy még mindig ugyan azt írja ki? ,tehát,hogy szabad hely xx GB Méret yy & már a lomtárból is töröltük ,ja & ha belépek a D -be akkor az üres.
-
Kezdő Balázs
tag
válasz
Psychonaut #32190 üzenetére
Ja vagy úgy ,mekkora láma vagyok bocs ,akkor a külső merevlemezre lesz .
köszönöm türelmed. -
Kezdő Balázs
tag
válasz
Psychonaut #32188 üzenetére
Így már világos,akkor a D-re kell csinálnunk egy biztonsági mentést.
nagyon szépen köszönöm a segítséged -
Kezdő Balázs
tag
válasz
Psychonaut #32185 üzenetére
Szia !
Tesóm azt mondja,hogy két partíción van,de ez azt jelenti,hogy C: helyi lemez & D: helyi lemez vagy ha ez így nem jó akkor megkérhetlek arra,hogy ezt elmagyaráznád,hogy ezt hogyan kel csinálni?"fizikailag két különböző mervelmezen "
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Psychonaut #32159 üzenetére
Gyors voltál, mint a villám.
Rendben, köszi, hát akkor asszem az N-változat is teljesen jó lesz nekem, legalábbis egyelőre nem érzem, hogy hátrányt szenvednék miatta.
-
sch_a
addikt
válasz
Psychonaut #32159 üzenetére
Na ha én ezt tudom, akkor én is azt töltöm le.
-
danee91
senior tag
válasz
Psychonaut #32098 üzenetére
Hát mivel a termékkulcsot mind3 gépen beírtam, mind3 gépen aktiválva lett(neten egyből aktiválódik), de az egyik gépen már le lett formázva a vinyó februárban, azon azóta sincs semmi win8..
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
válasz
Psychonaut #32063 üzenetére
Ez mennyire túr bele a rendszerbe?
Üdv netpeti98
-
gzbotii
nagyúr
-
válasz
Psychonaut #32057 üzenetére
Még nem eldöntött, hogy milyen néven jön ki. A Blue csak kódnév.
-
törölt tag
válasz
Psychonaut #32029 üzenetére
Oké, nem olvastam vissza a sok hozzászólást, benéztem és azt láttam, hogy keresik a képen a HDD-t... gondoltam gyorsan segítek, aztán tovább is röppentem.
-
Kezdő Balázs
tag
válasz
Psychonaut #32022 üzenetére
-
Zjunior
veterán
válasz
Psychonaut #31795 üzenetére
Értelek
!
-
ETOM
addikt
válasz
Psychonaut #31480 üzenetére
Nem
Főleg, hogy nem hagyta abba a proci használat is ugrált összevissza minden magon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem nőtt a Windows 11 hardverigénye
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Hálózati / IP kamera
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)