- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beteg
őstag
jaja, a matricázás is szemétség, mert így nem "csak" a fő komponensekhez van kötve az OEM, hanem még a házhoz is!
De most meg aztán végkép sokakat az illegalitásba löknek, ha még RAM-ot sem lehet bővíteni, nem hogy VGA-t cserélni anélkül, hogy bukna az OEM!? Remélem nem lesz tényleg így, de az, hogy megszűnt a géphez nem kötődő licenc, nem sok jóval kecsegtet. -
hudyfiu
senior tag
-
Hunork
veterán
-
-
Tirexi
addikt
"Csak egyszer elmentem egy 20 percre, visszajöttem, és ez fogadott.."
Na én nem szeretnék ilyennel találkozni főleg akkor nem amikor mondjuk töltök fel egy videót már két órája és egyszer csak ki fagy a gép mondjuk 95%-nál.
Majd a dobozosra beruházok.Az árak meg gondolom úgy alakulnak, hogy több lesz mint a mostani Win7 ára tehát nagyjából lehet már kalkulálni a Win8 Enterprise Box árát olyan 95k-ra.
Ha nem 100k felett lesz... -
Tényleg jó, köszi!
A kérdésre: gondolom Enterprise próbaverziód van. Óránként leáll a gép, fekete háttér és nem eredeti Windows jelzés. Igazából nem érdemes (és nem is szabad) tovább használni a rendszert. Tiszta telepítéssel fel kell raknod másik rendszert, vagy le kell törölnöd.
[ Szerkesztve ]
-
hudyfiu
senior tag
Egyes intel wifi kártyák is tudják ébreszteni a gépet.
Nekem is ilyen van és néha felkelt.
Legalábbis erre szavazok.Fel kell tenni az új drivert az intel oldaláról mert ebben már letiltották.
Azóta nincs ilyen gondunk ha jól emlékszem.Lehet még valami érzékelő gond mert nekem már a végét járja sztem a kijelző kábele és az is lehet hogy csak úgy érzékelte hogy felemeltem a kijelző részt vagy a bill,touchpadot érzékelte félre.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Akvarisztika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Deus Ex Human Revolution Directos Cut- PC GOG Kód
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc