- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
afgk2012 #15697 üzenetére
most komolyan ismet azert jottel ide, hogy x hozzaszolason keresztul azt szajkozd, hogy miert nem kell neked sem a win8, sem pedig a windows rt es meg vagy elegedve a linux-al? epp elegszer leirtad mar es tovabbra sem tart senki pisztolyt a fejedhez, hogy barmilyen ms szoftvert futtato termeket vasarolj.
-
Pocok256
veterán
Sziasztok kb 1 éve vettem egy laptopot amin win 7 van. Na már most, szeretném updatelni win 8 -ra. Hol mennyiért és milyen lehetőségeim vannak ?
Ha lehet pontos linket tudnátok adni ? -
front3r
őstag
válasz
afgk2012 #15691 üzenetére
Youtube lesz. Silverlight támogatás meg várhatóan csak az X86-os tableteken lesz elérhető, mert ugye ott lesz desktop felület is, nem csak metro. De még nézd légyszíves a fórumokat, mert lehet olyan metrós böngésző, amiben lesz Silverlight a Windows RT-s tableteken is.
-
afgk2012
tag
Meg tudná mondani nekem valaki, hogy a windowszos tabletteken lesz e majd Silverlight és Youtub lejátszás?
-
Sziasztok!
Az hogy van, hogy ennyi frissítés volt a Storeban? Nekem felrakta az összeset, de ezt a Wikipedia app bánta sajnos. Azt írja a rendszer, hogy már telepítve van nekem az alkalmazás, de nem találom az egész rendszerben, csempeként sincs kint.
Van erre megoldás?
Üdv. core2
[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
Volt ma vki a Windows napon?
egész jó volt véleményem szerint, bár a kistermes előadásokon nem voltam
-
evilskati
aktív tag
válasz
Hunork #15663 üzenetére
Hello, először próbáld meg a ClearType beállításait áttúrni, vagy bekonfigolni. (Personalize-Display-Adjust Cleartype)
Nálam ez nem oldotta meg a problémát, viszont ha a böngészőben kikapcsolod a hardveres gyorsítást, akkor a jelenség megszűnik, legalábbis nálam így történt.
Más:
Van valakinek még olyan problémája, hogy firefox16 alatt akad a youtube videólejátszás? Azért érdekes, mert más flashes oldalakon nem tapasztalom a jelenséget, csak ha pl. egy youtube-os linket másolnék ki egy txt-be, akkor beakad az egész rendszer, majd egy idő múlva újratölti az asztalt és a tálcát. Nem csak másolásnál, de ha nyomkodom a pause-playt párost többször egymás után, akkor is, vagy ha rákattintanék egy másik videóra.[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz
fatallerror #15680 üzenetére
jobb klikk a startképernyőn a fotóra.
Más.HA itt a fórumban megnyitok egy hozzászólásban szereplő fotót,vagy egy felhasználó profilját,akkor megjeleni a sárga csillag-meg egy koppanó hang/régi ismerős/ nem nyitja meg csak jobb klikk,megnyitás uj ablakban vagy lapon.Ezt hogy lehetne kikapcsolni IE 10-ben?
-
samgar
őstag
Ez a store-os frissítős dolog valahogy nem akar nekik összejönni. Hiába újraindítás vagy akármi, ugyanúgy mutatja az egy darab frissítést, de nincs ott semmi.
-
fatallerror
addikt
hogyan lehet könnyen váltani online és offline felhasználók között? csak a gépházban lehet helyi fiókra váltani de az olyan macerás
kellett 1 ékezetmentes felhasználó mert mégis ez volt a baja a fifa 13nak... -
nicu71
addikt
-
-
MTbc
senior tag
Sziasztok, vázolom a helyzetem:
Van 2 userem egyik jelszavas online másik helyi nem jelszavas.
Hogyan lehet kikapcsolni az a fantasztikus funkciót, ami kikapcsolásnál megjegyzi melyik volt beléptetve és automatikusan azzal lépbe? Tehát ha helyi user volt utoljára bejelentkezve mondjuk anyuék és én utána oda ülök aagéphez, akkor nem a user választós képernyő jön fel hanem egyből bedob a helyi user fiókba. -
-
Hunork
veterán
Üdv srácok!
Egy érdekesség nekem is lenne: a képernyőn, ha sok szöveg van, akár fórum, akár más, vagy csak híroldal, a betűk/sorok néha olyan furán megvillannak, vagy egy árnyalattal más színűk lesz, és ezt rendszeresen csinálja, főleg, ha oldalt/oldalakat görgetek. Ez mi a fene? Valamit valahol be kell állítani?Vagy csak nálam megy így?
-
Oh, ezt egész egyszerű volt megoldani, miután ez meglett:
Hyper-V client ablak -> Action -> Insert Integration Services Setup Disk
Egy kattintásra automatikusan feltelepült minden.Bár az 1366-os felbontást nem ismeri, de legalább fekete keretben van az 1280, nem maszatosan felnagyítva...
Már csak azt kéne megoldani, hogy lássa a WiFi hálózatot is (most a Hyper-V Manager sem enged csatolni semmit, mint ha nem lenne hálókártya a szervergépben sem). Bár szerintem megleszek update-ek nélkül, 50-50%, hogy fut-e egyáltalán, ami miatt XP kellett.
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
a Kapcsolatok csempénél szeretném összefűzni a Facebookkal,de hiába kapcsolom össze a beállitásoknál ez a kép fogad mindig.Amikor össze akarom kapcsolni,elindul,kiírja hogy kész de igazából semmi sem történik...
EZ ilyen másnál is ,vagy egyéni hiba?/amúgy az élő csempe mutatja a legújabb eseményeket,de ez a max. -
Nem találtam külön Hyper-V fórumot, így itt kérdezem...
Win8 Enterprise-ban bekapcsoltam a Hyper-V-t és telepítettem egy XP SP3 Pro-t (hagyományos retail CD, nem VHD vagy Hyper-V-hez előkészített CD képfile), és fut, de a VGA driver nem tudott települni.Kis google-özéssel olvastam, hogy lehet integrálni egy Hyper-V Guest csomagot az XP telepítőbe, de ehhez most nincs kedvem. Nem tudok valahonnan egyszerűen tölteni egy VGA driver Hyper-V klienshez?
Vagy inkább úgy kérdezem, hogy abban az integrálható ISO-ban van egyáltalán VGA driver, vagy hiába tenne fel bármit, ez ilyen?
Mert elég lassúcska, bár olvasható az is, hogy az XP SP3 elég lassú lehet Hyper-V-vel AMD platformon (és ez egy AMD notesz). -
gzbotii
nagyúr
A CPmegjelnese ota a UI esett at rancfelvarrason?
Meg azota a funkcionalitason is javotattak gondolom. Ugye? -
Marci__
tag
válasz
Воланд #15614 üzenetére
"And what’s happening is that Windows is transitioning into a new mobile platform."
Akkor asztali gépeket már nem is fognak gyártani, vagy hogy lesz ez?Totál OFF, de ilyen őrültségek is vannak pl:
Ubuntu for Android -
vlevi
nagyúr
TROLL ON
Ezt nem lehet kihagyni :
-
nicu71
addikt
válasz
pincehely #15642 üzenetére
nah..hát nekem még nem frissültek ezek,csak a skydrive/nameg a 160 MB winupdate/
úgyhogy nekem továbbra is MAIL/ez volt az eredeti neve,magyarul használom a win8-t/szerkesztés:Ahogy ezt kimondtam/leírtam ránéztem a startképernyőre,az áruház jelzi hogy van frissités!úgyhogy megjött nekem is szuppper....
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
nekem egy volt ma egész nap,én is hiába nyomkolásztam,de most eltűnt.Közben volt egy nagy update patch tuesday révén
szerintem emiatt nem kell türelmetlennek lenni,előbb utóbb frankó lesz,ahogy közeleg okt.25.
Valakinek frissült már a bing,music player stb,amit beharangoztak? -
D-Roy
tag
Igen,pont ez a szolgáltatás nem megy(ment).Nem keres(ett) metró alól gépelés hatására.
Megoldottam:
Vezérlőpult > Programok és szolgáltatások > Windows-szolgáltatások be és kikapcsolása > Windows search-ben nem volt pipa.Köszi mindenkinek.
A rendszer működését próbáltam gyorsítani,az ilyen és ehez hasonló funkciók kikapcsolását nem javaslom senkinek
Viszont a swap áthelyezése winyóra szerintem jó dolog.[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
esetleg találkozott már vki olyan problémával, hogy win8 alatt nem sikerült a dvd írás?
Zsír új a lemez most lett kibontva, ashampoo illetve imgburnnel próbálkoztam.
+ a beépített windowsos íróvalwin7 alatt ugyanilyen bontatlan lemezeket gond nélkül megírta
-
Tibi86
aktív tag
Pedig ott kell lennie, mikor feljön a kezdőképernyő/asztal előnézeti képe a bal alsó sarokban, arra kell rányomni a jobb egeret.
Kikapcsoltad a start képernyőt? Vagy tettél bele start menüt? Mert az lehet eltüntette.Mod: a futtatáshoz írd be, hogy control panel.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
Windows 8, Metro, and Mobile Apps
megeri elolvasni.
-
szabeska
addikt
Hála az égnek, nálam egy bug sincsen, legalábbis nem érdekel, ugyanis egy alkalmazást sem használok
Kell a fenének. Csak a "windows részt" használom, ami pedig tökéletes számomra.
[ Szerkesztve ]
-
MCs88
aktív tag
Az mitől lehet, hogy a store jelez 2 frissítést, de ha rámegyek, akkor "No updates available"? Kicsit idegesítő.
-
Alister71
nagyúr
válasz
fatallerror #15602 üzenetére
Halál nyugodt vagyok,
Ha csak januárra kerül olyan formába ami már nekem is tetszik, az sem zavar.
-
polonic
félisten
Jesszusom! Ez de szar. . .
A skydrive frissítése óta van ott tegnap ez jelzés a store-nál.
Gondoltam letörlöm a skydrive-ot, feltelepítem újra.
Szerintetek sikerült? Persze, hogy nem. Már fel sem hajlandó települni a skydrive app. Rányomok a store-ban, hogy install, aztán semmi nem történik.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- X-Plane 12 és kiegészítők
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)