- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
- A nyereség érdekében bezár három játékstúdiót a Warner Bros Discovery
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Hálózatokról alaposan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Bitcoin topic
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Reklámblokkolók topikja
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lck
senior tag
Bizony, és még 8 alatt is működik ! Csak azért hoztam fel az egerészést, mert a beírásos keresés semmiben nem rosszabb 8 alatt mint a startmenüben volt. Az egérrel való böngészés meg 7 alatt szarabb volt. ( lépkedsz >kinyitogatsz>visszacsuksz )
Csak azért írogatom ezeket, mert egyszerűen agyilag nem fogom fel miért lenne rosszabb a Kezdőképernyő, mint a Startmenü.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Hunork #14977 üzenetére
A hdd-nek, odd-nek meg a routernek semmi köze az indításhoz. Az a lényeg, hogy min van a rendszer, a többi nem számít. Ja, meg mennyi ram van a gépben. Amúgy meg nem tudom milyen neted van, de ha upc, akkor vedd ki a routert és próbáld meg csak modemmel kapcsolódni. Nővéreméknek az idő +1 perc volt, mire a rendszer megtalálta a modemet. Routerrel nincs ilyen baj. Ja és a rendszer érintetlen win7 volt.
-
lck
senior tag
[12.9 BETA driver x86/64. Újabb ATI kártyákhoz.]
2 órája tesztelem, eddig Firefox nem dobta ki magát vele, hardveres gyorsítással !
( Csak el ne kiabáljam ) -
vlevi
nagyúr
válasz
Hunork #14986 üzenetére
Nekem továbbra is átláthatatlan, de ez nem a te hibád, hanem ezé a start képernőé.
Ez van, ez ennyit tud, többet nem lehet kihozni belőle.
Amúgy csak addíg végleges, míg fel nem telepítesz valamit, mert akkor kezdheted elölről.Ha elkezdi az ember csoportosítgatni, akkor még kevesebb fér ki oda, mert a csoportok közötti hézag is elvesz egy kevés helyet, és sok csoport olyan lesz, hogy nem foglalja el a teljes helyet, mint pl. nálam. Nem tudok mit kezdeni vele, hogy átlátható legyen. Továbbra is az a bajom vele, hogy a csoportosítás megvan, mert minden program telepítéskor a start menüben saját könyvtárat csinál magának. De ezzel valóban senki sem foglalkozott régebben, mert a sűrűbben használt programok automatikusa bekerültek a start menü elejére, szóval nem kellett bemászni. Ráadásul sokkal kisebb helyen elfért ugyanennyi információ, nem kell ahhoz két fullhd kijelző, hogy a programjaim ikonjait nézegessem.
Élő csempe helyett meg pont elég lett volna a desktopra a minialkalmazások mintájára kidolgozni valamit. Mondjuk, ha ugyanezek a csempék a desktopon lehetnének, semmit nem szólnék. -
daneel92
tag
sziasztok!
van olyan "gyűjtőoldal", ahol ilyen windos 8as modokat lehet leszedni a rendszerhez (pl. máshogyan néz ki az ui, pár változtatás, stb)? -
Hunork
veterán
válasz
fatallerror #14982 üzenetére
mondom, van egy 12 éves fiam
Neki így jó, tetszik
nekem is
nem zsúfolt
bár van 2-3 csempe, ami leeseik még
4 napos sincs a rendszer, szokás alatt van
és egyikünk sem szereti bonyolítani az életet -
Hunork
veterán
válasz
fatallerror #14980 üzenetére
wow
szakértő hsz volt...
nekem, és a fiamnak így jó.
vagy pl:
csak -
Hunork
veterán
Sziasztok!
Hát tegnap eltűntem, mert muszáj volt lerészegednem picit...
Viszont remek tejfölös-tárkonyos bablevest főztem főtt-füstölt tarjával!
A lényeg: a Bios a legutolsó nem béta verzióra frissítve (2.20) .
Mindentől függetlenül az ASMedia drivert nem tudom telepíteni, bár ami érdekes, az én gépem POST-ja igen lassú, viszont már a legelején kiírja a legfelső sorban, hogy ASmedia Driver AHCI Mode...stb. Fura...
És a Storage menüben továbbra sincsen az ominózus két sor, a Sata Controller 0 és 1...de már nem érdekel, végül is gyors és stabil a rendszer...lásd alább:Gyorsan leszögezem: nem érdekel az élményindex, főleg, hogy megtudtam, SSD nélkül minden merevlemez 5,9 max pontot kap! Ha ez nem nézem, akkor amúgy 7,5 az index...
Csak ennek okán bemásztam az Eszközkezelőbe, és észrevettem, hogy nincs ott az ASMedia driver, ebből indult az egész.
Viszont feltettem az Asrock XFastRam-ot, mely segítségével egy ramdisk jött létre a Firefox/IE cache részére, és gyorsabb a böngészés, nem kicsit. (amúgy sem volt lassú...)
A hidegindítás után most már lement a W8 boot-idő 45 mp-re!
Hibernált állapotból nem változott. Sokat nyerhetnék ezen, ha a lap nem indulna lassan, pedig nem ócska összetevőkből áll a rendszer...viszont van 3 HDD és 2 ODD, meg a router is, azért ez sem mindegy...
És itt a végleges kezdőképernyő:
Mindenkinek köszönöm, aki segíteni próbált, vagy ötleteket adott!
[ Szerkesztve ]
-
szabeska
addikt
Reggelt! Magyar msdn kulcsos rendszerre fel tudok tenni angol nyelvi csomagot? Szivesebben hasznalnam angolul, ugyis gyakorolnom kell, jobb ha minel tobb angol szoveget latok
-
Bali27
addikt
Visszaraktam a Win7-et.. Ez a Win8 iszonyu kiforratlannak tünik. Bár ehet én vagyk a hülye..
No mind1, de a Win7 látja a 12 gigát, a Win8 "csak" 11-et látott max, és még volt néhány de most nem jhut eszembe mert iszonyuan berughtam
Szóval a Win8-al várok még kicsit.. -
NZKK
tag
válasz
fatallerror #14962 üzenetére
A jövő héten is az leszek
-
NZKK
tag
válasz
fatallerror #14955 üzenetére
Az már nem lesz ingyen
-
pzstm
titán
currency converter nevű progi elérhető magyar accal is. XE helyett egész jó.Csak a különböző árfolyamoknak nem rakható ki külön csempe, de a live tileal kb át van hidalva
-
Sziasztok!
Lassan nyomnám föl a Win8 x64 professional-t. Szerintetek a lapomhoz tartozó win7-es driverek, jók lesznek a 8-hoz is?
Köszi
-
vlevi
nagyúr
Érdekes állatfaj ez a multimedia 8 nevű
metromodern lejátszó. A fileok közül semmit sem talál meg, de ha azzal próbálom lejátszani, akkor lejátssza, pl. mov-ot. mkv-t nem tudom hogyan lehetne lejátszani, mert ugyebár a "társítás" részben nincs, és fogalmam sincs hogyan lehetne oda tallózni. Másik alkalmazás keresése egyelőre esélytelen, mert f***m sincs, hol vannak ametromodern appok -
Nova96
őstag
Na sokszoros formázás...és bootolás után sikerült feltenni. Annyi, hogy nem magyar. Át lehet állítani?
-
mfercso
tag
Nova azt probáltad hogy formázod a penedet fat32-be aztán újra ntfs-re ? esetleg egy lassú formázást tolsz neki ?
Srácok pls írjatok nekem olyan metro appokat amket használtok és használhatók.
lehet listát is írni mert most sikerült felraknom a hordozható winyomra w8 EE kicsit barkácsolos modszerel ugyan de 1-2 óra alatt megvolt és már full magyaritással microsoftos acc-al nagyon jól muzsikál már csak backuplni kell és teljesen jó lesz akit -
Nova96
őstag
Udv, ujra feltennem a windows 8 így leszedtem pendrive-ra rapakoltam be bootol es ramegyek telepites, de feljon egy ablak adjon meg ilesztoprogramot... mondom mi a franc multkor nem kert. Jo leszedek hozza masik pendrive-ra ra es jee nem latja a programot...
Mi a f>szt csinaljak...nagyon felhuzott mar. -
evilskati
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
Marci__
tag
válasz
< CyberBob > #14922 üzenetére
Így van, nem az a baj, uninstall után se működik - vissza is teszem a Comodot.
Csináltam egy testing offline user-t, azzal se megy (igaz, hogy ugyanazt az ms emailt adtam meg a tunein telepítésekor, mert nincs másik).
Kikapcsoltam az ipv6-ot, megváltoztattam a DNS szerver címét a google féle 8.8.8.8-ra - ez se segített.
Letiltottam a második hálókártyát - semmi változás.Egyelőre itt megáll a tudományom, tiszta linux feeling.
-
rétisün
veterán
válasz
evilskati #14902 üzenetére
a cfosspeed nevű progi pont erre való, úgy optimalizálja a le-feltöltést, hogy ne zavarják egymást, legalábbis dsl-nél.
viszont elvileg a win7-ben már alapból van erre megoldás, szóval itt jönne a kérdés: érdemes/kell-e cfosspeed win7-hez?
ha használja valaki, tapasztalt-e javulást, akármilyen változást a hsználattól?
-
-
pzstm
titán
válasz
Neil Watts #14917 üzenetére
nem. Nem jól tudod.
-
-
-
netpeti98
addikt
Amúgy az RP-s Store is frissül, vagy az új appok csak az RTM-re jönnek már jönnek ki?
Üdv netpeti98
-
NZKK
tag
válasz
fatallerror #14903 üzenetére
tube.fm, wiki, xe.com, MetroTwit, videorecept, Trackseries, xboxgames, Youtube Player, ezeken kívül van még néhány, de ezeket általában napi szinten használom
-
pzstm
titán
válasz
fatallerror #14906 üzenetére
csak élő csempét nem tudok nyújtani
-
Gyufaaa
veterán
válasz
evilskati #14902 üzenetére
Én is használom. Nálam maxival jön minden. Ha torrentezel benne van a pakliban.
Más: Valaki! Tudtok nekem tippet adni, hogy miért nem műkszik az időjárás kliens? Hiába ütöm be a várost ahol vagyok, akkor is Londont mutatja, mert azt írja, hogy a hely nem elérhető. Melóba meg lazán műkszik.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz
fatallerror #14903 üzenetére
tunein meg az a sorozatkövető(Trackseries) (illetve pár ingyenes játék, xbox-os
)
no meg a betateam app
[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
ti találtatok már normális app-ot? mert én nem szóval továbbra se sűrűn vagyok a start menüben
-
evilskati
aktív tag
Szép jó napot!
Egy olyan problémám lenne, hogy uTorrent klienssel folytatok fájlcserét, és w7-en a maximális letöltési sebességem elérte a 800kb/s-et, míg most w8-on maximum 511kb/s-el tölt. A uTorrent beállításait már áttúrtam, elvileg minden oké, valahol a w8 beállításai között is van lehetőség korlátok felállítására, vagy más lehet a probléma?Illetve, ha megy a uTorrent, akkor nemtudok böngészni, még ha korlátozom is a fel/le töltési sebességet uTorrentben, hogy ne használja a max sávszélességet, akkor is. Mondjuk ez így volt w7-en is, már megszoktam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Akvarisztika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Macska topik
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Wise (ex-TransferWise)
- MIUI / HyperOS topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)