- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Sweet.tv - internetes TV
- Reklámblokkolók topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózatokról alaposan
- XPEnology
- A nyereség érdekében bezár három játékstúdiót a Warner Bros Discovery
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A nem ide való témával fáradjatok át az OFF topikba légyszíves, had ne kelljen utánatok törölgetni.
Ha valakinek valós problémája van, ne vesszen el a sok OFF között.Köszi
-
Nem tudom mikor frissült utoljára a Zene app, de sikerül ezt is elcseszni.. véletlen lejátszás módban szarik rá, hogy ha kétmillió zeném van is, minden harmadik szám ugyan az..
Gratulálok az MS-nak, hogy a Win8 megjelenése óta nem bírja megoldani, hogy normálisan és bugmentesen működjenek a gyári modern appok..
[ Szerkesztve ]
-
Miként tudom előcsalogatni Win 8.1 Update alatt a Library-kat? Még asztali gépen régen megcsináltam, de már nem emlékszem, hogy kellett..
Vagy 8.1 alatt már nincs is?Arra gondolok, hogy intézőben ott legyen az oldalsó sávon. Ha esetleg a jelenleg felül megjelenő mappák helyére is oda lehet biggyeszteni, az még jobb lenne.Ok, ez megvan, akkor már csak annyi kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy fel lehet rakni valahogy fentre?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
szabonagyur #49142 üzenetére
Ez itt ki van kapcsolva. És nem is annyira a fényerőt, inkább a kontrasztot állítgatja. Olyan mint TV-ben a dinamikus kontraszt.
(#49143) GoodSpeed:
Oké, de ez egy lapos, nincs külön monitor, meg hozzá szabályozó gombok.. -
Sziasztok!
Hol, vagy mit kell kapcsolni/állítani/bizdergálni ahhoz, hogy az adatlapomon lévő laposon békén hagyja a képernyőt a windows?
Folyamatosan állítja a kontrasztot, meg talán a fényerőt is automatikusan attól függően, hogy mi van a képen, de nekem rohadtul nem kellene, hogy ezt csinálja. Elvileg mindenhol ki van kapcsolva a fényerőállítás, de mégis állítgat valamit. Rohadtul az agyamra megy már.. -
-
válasz
Tournament #46481 üzenetére
Én nem arról beszélek, hogy mennyit nyithatsz meg, hanem hogy mennyinél lehet engedni, hogy automatikusan fusson a háttérben, ezzel elérve, hogy frissüljön az óra a csempén, jelezzen a skype, viber, face, menjen az rss, vagy frissüljön az időjárás. Ez biza korlátozott..
-
Egyet áruljon el nekem valaki:
Mi a fene értelme van egy desktop(x86-64) Win 8.1 esetén annak, hogy korlátozva vannak a háttérben futó modern appok? Azt még hellyel-közzel meg tudnám érteni, hogy az RT alatt nem engednek millió appot futni egyszerre, de itt állok egy i5-el és 8Gb rammal a motorháztető alatt, és most ott tartok, hogy az óra app, vagy a skype maradjon-e benne a háttérben futó programok között.. Ez részemről elég gáz..
-
válasz
szabonagyur #46096 üzenetére
Asszem sikerült mindenhonnan törölni.
-
A következő eset állt fent nálam.
Volt egy asztali gépem, retail Win8-al, ami 8.1-re lett frissítve. Ezt a gépet eladtam, oprendszerrel együtt, előtte pedig a gépházban a visszaállítás funkciót választottam, ahol külön volt olyan választási lehetőség, hogy "nem tartom meg a gépet, mindent töröl". Ezután elvitték a gépet.
Helyette lett egy laptopom, Win 8.1-el gyárilag, amire ugyan azon ID-vel léptem be. Eddig minden ok.Most viszont azt látom, ha belépek a Store-ba, hogy a saját alkalmazásaim alatt ott a jelenlegi gépem, és ott a régi, az új tulaja álltal létrehozott fióknéven.
Ez most amiatt van, hogy az a Win8 példány is az én fiókomhoz lett kötve? Ha igen, visszafele gondolom ő nem látja az én új gépem adatait, vagy igen?
Illetve miként tudom akkor leválasztani az accountomról? Ha a Store beállításai, Saját fiók, Saját számítógépek részen törlöm a régi PC-m, az elég? -
Kösz fiúk
Az energiatakarékosság lehet jó tipp, mert ha itt vagyok, egész nap megy a gép, akkor semmi baja.
Most elsőnek visszatettem alapra az energiagazdálkodási beállításokat, a kijelző lekapcsolást meg kikapcsoltam. Meglátjuk. -
Üdv!
Adott egy laptop Win 8.1-el. Ma másodszor fordult elő, hogy kimentem egy 20 percre, közben ment egy utorrent, steam, opera pár lappal, és a zene app-ban szólt a zene, mire visszajöttem meg némaság, és fekete képernyő fogadott, és csak a bekapcsoló gomb hosszanti nyomása volt a megoldás.
Restart után semmi üzenete, eseménynaplóban semmi érdekes.Miként lehetne kideríteni, hogy mi lehet a baja?
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Rég volt már, hogy windowst telepítgettem, így ezzel kapcsolatban volna pár kérdésem:
1.
Adott egy lapos, 1Tb-os merevlemezzel, előre telepített Win 8.1 Pro-val. Mivel egy partíció volt, én azzal kezdtem volna a dolgot, hogy a beépített lemezkezelővel a C-t 100Gb-ra zsugorítom, a többire meg létrehozok egy másik partíciót. A gond ott volt, hogy csak "felezni" engedte a meglévőt, azaz kb 4xxGb-ra tudtam zsugorítani, holott bőven volt elég szabad hely.
Van ennek valami ésszerű magyarázata? Hogy tudnám mégis 100Gb-ra csökkenteni?2.
Adott egy asztali gép 1 SSD + 2 HDD felállásban. Jelenleg az SSD-re van telepítve egy windows 8.1 pro. Átt tudom ezt tenni valahogy HDD-re? Vagy ha bebootolok SSD-ről, majd a jelenleg telepített win alól indítok egy win telepítést, és céllemezként a HDD-t választom, majd telepítés után kiveszem az SSD-t, akkor fog menni rendesen?
Nincs optikai meghajtóm, usb-ről pedig valamiért nem akar bootolni a lapom(pedig elvileg kellene)..Előre is köszi
-
brd, pushalias!
Ha folytatni kívánjátok ezt a teljességgel nemkívánatos eszmecserét, javaslom inkább privátban tegyétek! Köszi
-
Windows 8 óta küzdök ezzel, és továbbra sincs megoldás, úgyhogy ha valaki tud rá, akkor ne tartsa vissza, mert már rohadtul idegesít..
Szól, hogy a fészkes f***be lehet VÉGLEG eltüntetni a rendszeróra mellőle a nyelvi beállítások panelt? Ha az értesítési terület beállításainál a rendszerikonok között kiveszem, akkor önkényesen fogja magát, és visszateszi. De már vagy milliószor kikapcsoltam, és mégis ott vigyorog újra.
Nem hiszem el, hogy egy ekkora bakit nem lehet a 8 óta megoldani..
-
válasz
pushalias #36495 üzenetére
Mióta kint van a 8.1 preview, az van fent, és a hetekkel ezelőtt a skydrive mappa alá mentett dolgok sincsenek még online. Na akkor?
Ok, visszafele se megy. Kb 1 órája csináltam böngésző alatt egy mappát, bele egy fájl, az meg nem látszik pc-ről..
Az a csodás, hogy most ha felrakom a véglegest, ezáltal format C lesz, azt se tudom már, mit fogok bukni vagy mit se, mert fogalmam nincs már, mit tettem fel 8.1 óta, magyarán nézhetek át egyesével mindent, mi nem ment fel..It's wonderful..
[ Szerkesztve ]
-
Alapvetően nincs bajom a 8.1-el, de az MS tehet egy szívességet, amiért át kellett buzerni az intézőt, és a skydrive integrációt..
Egyrészt, mi a nyavaja fenéért kellett előre tenni az emberek java része által sosem használt mappákat, hogy aztán fél órát kelljen görgetni egy mentés alkalmával is, mire odaérek a meghajtókhoz. Legalább ki lehetne kapcsolni..
Másodszor. Integrálták a Skydrive-ot, rendben, csak kár, hogy 10 perce nem sikerült az online felületen megjelennie egy 200kb-os képnek, amit a skydrive mappába másoltam desktop felületen. De persze se itt, se a metro-s skydrive app-ban nincs egy nyomorult sync now kapcsoló, így most tök jó, hogy mindenhonnan látom, csak épp skydrive-ra nem tette fel
Ja, és veszem észre túlképp eddig semmit nem töltött fel, amit 8.1 óta a skydrive mappába tettem. Nagyon jó..Gratulálok..
[ Szerkesztve ]
-
Skacok, ha most nekem a 8.1 preview van fent, ez fog szólni, hogy hahó, itt a végleges, netán le is szedi, és újratelepíti magát(azt tudom, hogy frissíteni nem lehet), vagy nekem kell figyelni, mikor jön a 8.1 és előtte visszatenni a 8-at, hogy az frissítsen, vagy esetleg lesz lehetőség a 8 kulcsával valahonnét 8.1 telepítőt leszedni, és kapásból azt feltenni?
-
Üdvözlet!
Adott a gépem, SSD-re felrakva a win 8.1. Az alól indítva egy windows 7 telepítést fel tudom úgy telepíteni a win7-et egy másik merevlemezre, hogy mellette a win 8.1 is maradjon meg változatlanul?
Gondolok arra, hogy elindítom, másik lemezt választok telepítési helyként, és úgy felrakva kapok választható indítómenüt, vagy lenyomja a 8.1-et..?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
pushalias #34141 üzenetére
Tudok róla, képzeld. De jelenleg adott 4 merevlemez + ssd rendszernek. Mindennek megvan a helye. Nem egyszerűbb, ha csak jobbklikk - include in library, mint az, hogy most ezzel el kezdjek vackolni? Vista óta tök jól elvoltam így, sosem használtam a default létrehozott mappákat, ezután sem szeretnék azzal vackolni.
Ugyan így lazán menthetné a Library beállításokat is felhőbe mondjuk ha már itt tartunk. Most ha pár évente mindent "szanaszét" fognak variálni, egy ötletet kitalálni, mire mindenki megszokja/használja meg megölik, akkor igazán jófejek, de tényleg..
-
De a Skydrive az akkor is ott volt oldalt, ha a korábban feltetted a Skydrive appot. Minket nem ez a kérdéskör érdekelt, hanem az, hogy a C-n lévő lokális mappákat minek dobja ki főablakba a szemünk elé. Na ezeknek viszont semmi köze a skydrive-hoz, és amit ide teszek, az nem is fog feltöltődni felhőbe.
Te meg totál nem erről beszélsz.
A Library meg épphogy nem káosz, hanem egyszerűség jegyében született, mert minden egy helyen elérhető, amit én szeretnék, hogy elérhető legyen, anélkül, hogy fizikailag mozgatnom kellene. Ezt ha meg szakadnak se fogják kiváltani a skydrive-al, már csak azért sem, mert ahhoz vajnyi kevés tárterületet ad, aminek törekvéséről mellesleg még mindig csak tőled hallunk..
De hagyjuk, ennek így semmi értelme.
(#34133) pushalias: Nálam működnek rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Akkor kérnék egy releváns linket pls.
Mert azt szerintem sem Te, sem Ők nem gondolhatják komolyan, hogy mindenki, mindent azon a 7,5 gigás tárhelyen fog tárolni. Egy családi HD videó, meg pár kép, és vége. Arról nem beszélve, hogy nem is akarom ott tárolni. Ha meg szakadnak se teszem C-re a személyes dolgaim.
Mellesleg még egyszer, csak, hogy tiszta legyen. Ezek a mappák nem most, nem tegnap, és nem 5 éve kerültek bele a Win-be. Xp-ben is megvoltak, csak most szem elé tették őket. De semmi közük a Skydrive-hoz!
[ Szerkesztve ]
-
Oké, akkor had mondjam el a józan paraszti ész nézőpontot. Ha ad a MS 2-4 Tb tárhelyet, és köttet nekem 200/100-as netet, akkor száműzheti a fizikai adathordozók használatát a gépemből, de amíg a 7,5(nekem 25) Gb-os tárhelyükre a képeim nem férnek fel, addig ne akarja..
De szvsz nem is akarja, csak te beszélsz hülyeséget, már ne haragudj..
Mi erről beszélünk. Ez nem a skydrive. Pont.
[ Szerkesztve ]
-
Látom nem érted.. Azok a mappák, amiket feldob oda előre, ugyan úgy megvoltak eddig is, a C-n a neved alatt, csak most ki vannak rakva a szemed elé. Az nem a skydrive. Nekem van fent ott több giga cuccom, de az összes itt látható mappa üres. Ok, a downloads nem, de azok meg nincsenek fent a felhőben. A skydrive mappa külön megvan, ott meg is van minden aminek kell.
A library meg megint más. Az is van most is, csak eldugva kissé.
Amúgy meg nem kicsit volna marhaság ha az lenne amit írnál, mert 7,5/25 gigára ne akarja nekem az MS tároltatni az összes cuccom. A képek nem férnek fel, nem a többi..
-
Hát a Library-ket kukázzák, akkor tehetnek egy szívességet. Marhára nem mindegy, hogy hozzáadom a mappákat és mindent egy helyen elérek, vagy fizikailag kell odamásolnom a C-re a dolgaim(mert ezek a mappák ott, most a C\users\xy\ almappái, amik eddig is voltak, csak nem szem elé rakva), aztán ha lehal a win, és format kell, mehet vele minden...
Meg ha a Skydrive-ra megy, akkor meg ne csináljon még külön Skydrive részt is, hanem szórjon oda mindent. 2/0,5-ös nettel meg nem akarok mindent felhőből hallgatni/nézni, plusz az a pár giga pettyet sovány lesz HD videóknak meg zenéknek nem? De ettől független akkor sem kellene a Library-kat száműzni. Xp után az egyik legjobb ötletük volt megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
-
8.1-re szerintem nincs másik. A driver nélkül majd megnézem
Amúgy ez az intézős átalakulás elég trére sikerült(szerintem). Addig jó, hogy a mappákat teszi előre, a meghajtókat hátra, csak az a zene, doc, videó, stb mappa, az az a mappa, amit sosem használok(és szerintem sokan mások se), nem pedig a Library, ami meg most jobban el lett dugva..
Szerk.: De ha zavarok itt 8.1-es témával, tőlem mehetünk a másik topikba, de nem látom értelmét, plusz az annyira nem is pörög..
[ Szerkesztve ]
-
Az ATI Catalyst 8.1-es verziójának telepítése után csak nálam csúsznak el lefele a charm bar ikonjai? Úgy hiszem driver felrakás előtt jó volt, telefonon, remote desktop app-al szemlélve szintén szimetrikusan helyezkednek el, de gépen nézve lefele van csúszva.
Beállítás gond lenne, vagy csak bug? -
Üdv!
8.1 alatt hol tudom belőni, hogy hol legyen a Skydrive offline mappája? Most a frissen felrakott rendszernél automatikusan a C az, de nekem nem oda kellene..
-
válasz
Maxentius #28165 üzenetére
Persze, nyilván valami hw hibám van, ami soha, semmilyen más környezetben nem jelentkezik, csak a frissítés felrakásánál. Pont így hiszem én is.
Az, hogy nálad nem volt gond, még nem jelenti, hogy a gépemben a hiba..(#28167) Sanya: Az lesz, csak most így hétvégén nem igazán érzek késztetést rá.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Barthezz2 #28099 üzenetére
Oké, most másodszorra játszotta el ugyan ezt, és konkrétan másfél órája szenvedek, míg végre sikerült elindítani a gépet. Elmennek a fenébe az idióta frissítéseikkel..
Hála jó istennek most az 5-6x való boot közbeni reset után felajánlott rendszer visszaállítás se ért semmit, mert a visszaállítás utáni restartnál el is kezdte telepíteni a frissítést, 30%-nál restart, majd megint fekete kép..
Egy nagy nehezen előkaparta csökkentett mód után(miért is működne ugyan úgy indításkor az F8, mint eddig, ez úgyse romlik el), sikerült valamit mókolni, hogy elinduljon. De vicc, hogy csökkentett módban se rendszer visszaállítás, se win update, se semmi nincs...
Gratulálok a MS-nak a csodás művéhez. Eddig nem szóltam semmi rosszat, de most úgy fe****ott, hogy még egy ilyen, és repül a kukába..
Elvileg ezek közül kell, hogy összehányja valamelyik:
Ötletek?
Most letiltottam a win update-et, nincs kedvem a hétvégém újabb 2-3 óráját erre szánni..[ Szerkesztve ]
-
Gyors help kellene!Lehalt a gépem. Tegnap még semmi gond nem volt, ugyan úgy kapcsoltam ki este, mint máskor, most pedig kapcsolnám be, és fekete képernyő fogad.
Gép bebootol, win töltőkép megvan, látszólag minden be is tölt. Webcam led felvillan, kártyaolvasó szintúgy, külső dvd felpörög, de a lock screen helyett csak üres képernyő, a billentyűzet ledje(numlock) pedig pulzál. Már többször kinyomtam, majd vissza, de ugyan ez.
Dvd van, de a gép a külső meghajtóról a világért sem akar bootolni.Ötletek?Sikerült elkapnom a shift+f8-at boot előtt, és csináltam egy rendszer visszaállítást. A tegnap települt Win update elé. Most elindult. Gratulálok
[ Szerkesztve ]
-
Az üzenetek app-ból csak nálam tűnt el az összes beszélgetés, vagy ez most mi
-
Valaki tud valami jó RSS olvasót Win8 alá(metro app)? Egy normálisat nem találok, mert mint google reader, nekem meg sima, natúr RSS olvasó kellene..
-
Annyira jó, hogy Magyarországon nem elérhető az X-Box Music, annyira jó, hogy már UK ID-vel sem tudom használni, de ennek ellenére, mikor rányomok arra, hogy véletlenszerűen játssza le a saját zenéimet, akkor 20 percenként megáll, és közli velem, ha elutaztam, két hétig használhatom csak a Music Pass-t..
-
Valaki játszik Win8 alatt steam-es Metro2033-al?
Most tettem fel, de a PhysXLoader.dll hiányára hivatkozva nem indul el. Az NV honlapjáról leszedtem a PhysX 9.12.1031.msi-t, feltettem, de semmi változás.
A játék könyvtárában meg van egy PhysX 10.02.22_9.10.0222.exe, de az meg ennyit csinál:Kompatibilitást már próbáltam, és persze adminként fut a telepítő.
Ötletek?
-
válasz
Sub-ZeRo #23662 üzenetére
Az se segített, de tök véletlenül pont meglett a probléma forrása.
A lehalkult zene közben sikeresen befagyasztottam a steam klienst, majd amikor a win bezárta, hirtelen visszajött a zene hangereje. Steam kliens elindít, a zene szól tovább, majd egyszer csak megint behalkul. Gondoltam próbaképp bezárom a klienset, és láss csodát, a zene ismét szól.
Már csak az kéne, hogy együtt se legyen gondja..
-
válasz
Sub-ZeRo #23659 üzenetére
Őőő, nem értelek. A zenelejátszó app mindig hangosan kellene szóljon, ha aktív. Telefonomon se halkul-el, ha közben mást csinálok, vagy a Zune se, ha lerakom tálcára. Ennek se kellene. Normális esetben nem is teszi, csak ha bekattan. De akkor viszont ha nem hozom újra előtérbe, akkor halkan szól(az eredeti hangerő kb 15%-án). Csak azt nem tudom, ez mitől van.
Amit írsz, az nem segített
-
Nem követtem a topikot, így elnézést, ha az elmaradt több ezer hsz közt valahol már téma volt..
A zene app random azt csinálja nálam, hogy fogja magát, és behalkul, ha nincs előtérben(fullscreen-en, vagy oldalra dokkolva). Win indítás után jó, aztán egyszer csak megkattan, de ilyenkor az app újraindítás nem segít, csak a win restart. Roppant bosszantó.
Az elején is ezt csinálta, aztán a legutóbbi app frissítés után jó volt hetekig, most kb egy hete meg megint.Valaki találkozott már ezzel? Mi lehet a megoldás?
-
válasz
mefistofeles #17997 üzenetére
Vista óta így csinálom, az összes zene mappám a zene library-hez, a képek a képekhez "csatolva" és kész. Nem kell össze vissza másolgatni, hanem így pikk-pakk egy helyen van minden, amit a multimédiás dolgok patentul kezelnek is.
Legjobb megoldás szvsz
[ Szerkesztve ]
-
Mióta tud a beépített csevegő offline állapotú usereknek is üzenetet küldeni?
Ma tűnt fel, hogy ezt írja"xy offline állapotú. Üzenetet így is küldhet neki."
Ez kezdetektől így van, csak RP-ben nem ment, vagy most reszelték meg?
-
Rendesen pörög a topik
Ki is emeltem gyorsan.
-
Leírom, hátha nem veszik el a sok telepítős beszélgetés között.
Az ATI VGA-k egyik tulajdonsága, hogy HDMI-on használva bekapcsolás után 1x random idő után elsötétül a monitor képe pár másodpercre. Nos, a legújabb Win8 ATI driver úgy orvosolta ezt a problémát nálam, hogy most már óránként vagy 3-4x..
-
Khm.. egy nagyon egyszerű, most mégis fogósnak tűnő kérdés..
..hogy a nyavajába igazolok valakit vissza, aki bejelölt WLM-en, illetve hol kellene látnom?
Webes felületen ha naptárra megyek akkor ugye még a régi live felülete van. Na ettől az opera megtorpan, és semmit nem tudok csinálni az oldalon. IE-vel megy, és itt a régi felület miatt fent a Messenger felirat alól leúszó lista alján ott vannak a felkérések. Erre ha rámegyek, akkor új ModernUI-os felületen hozza be azt, ahol elfogadhatom, de hogy ide hogy a fenébe jutok el csak az új felületet használva, arra egy év alatt se fogok rájönni..Valaki?
-
válasz
szabogabor10 #16516 üzenetére
Fél évig viszont akkor mehet ezerrel
-
válasz
szabogabor10 #16494 üzenetére
Tehát akkor ahogy fentebb írtam, a kettő közt nem tudom a tartalmakat szinkronizálni, de egy előfizetéssel elérem itt is és ott is? Egynek elmegy, ha így van
-
válasz
pvt.peter #16488 üzenetére
Superbaron jobb klikk, tulajdonságok. Az értesítési területnél: testreszabás, ott pedig a rendszer ikonok engedélyezése/letiltása.
De előre szólok, hogy magától visszateszi folyamatosan..
(#16491) woland_y2k:
Na de akkor az egyik előfizetése adja a másikat is, csak a letöltött dolgok csak itt, és csak ott elérhetőek, és nem elég egyik szolgáltatáson keresztül leszedni, mert úgy nem szinkronizálható? Kicsit foghíjas az angolom, javíts ki ha tévedek..[ Szerkesztve ]
-
válasz
szabogabor10 #16481 üzenetére
Akkor csavarok egyet a történeten..
Régen ugye volt a Zune, volt a Zune Music Pass, volt Win7 Zune szoftverrel, meg volt WP7.
Most a Zune-t, és szolgáltatásait lecserélte az X-Box Music, azaz ezután X-Box Music Pass-t vehetek, és hallgathatom a Music alkalmazáson keresztül, amit szeretnék. Mindezt mobilon a WP8-al ugyan úgy megtehetem majd.Na itt jön a csavar, mert elvileg az van, hogy WP7-en marad a Zune, és a Zune Music Pass.
A csavar része pedig az, hogy adott egy asztali PC Win8-al, és egy mobil WP7-el, mindkettőre ugyan azzal a Live ID-vel belépve. Ha én előfizetek az X-Box Music Pass-ra a PC alkalmazáson keresztül, akkor a WP7-es mobilomon mi lészen? Használom ugyan azt, csak Zune Music Pass néven? Vagy ha ott is élvezni akarom, akkor ott meg fizessek elő Zune-ra?
Vagy PC-re megy tegyem fel a Zune szoftvert, és ott használhatom a telefonomra előfizetett Zune Pass-t, a Music appon belüli X-Box Music meg smafu?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
szabogabor10 #16475 üzenetére
Akkor neked még a Zune Music Pass él, amit továbbvittél nem?
Amúgy ok, ha kiválasztok egy albumot, hirdetésekkel megszakítgatva simán megy nálam is
Más:
Az viszont kezd agyamra menni, hogy már vagy 2000x eltüntettem a beviteli nyelv kijelzését a tálcáról, de állandóan visszateszi[ Szerkesztve ]
-
válasz
szabogabor10 #16464 üzenetére
Nálam az App-ban ez van:
Ha rányomok, akkor meg ez jön be a böngészőben:
Szerk.:
A Skype viszont tényleg elérhető most már. A TuneIn meg már vagy 2 hete fent van nálam, és működik is.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
stewe780 #16311 üzenetére
- ha jobbra viszem az egeret miért nem lehet automatikusan scrollozni a felületét? Rá kell menjek a scrollbárra, katt, és húz. Szörnyű, nem értem az okát. Ugye ez nem csak azért van, mert és virtualboxban néztem eddig? Mert akkor visszavonva.
Automatikusan megy a scroll, plusz egérgörgővel is megteheted. Alul a scrollbart egyetlen egyszer sem használtam még.
Más:
A legújabb free Avira elmegy Win8-on? Az MSE nekem nem jön be, de az Avira oldalán a system req meg Win7-ig írja a 2013-as termékeknél is.
Ha valaki próbálta, és megy, szóljon pls.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
Воланд #15876 üzenetére
Ja most akkor azt az opciót nézted, hogy x másodperc mutató egy zenéből? Azt pont nem tudom megnézni, mert a Zene appom meghülyült, folyton kilépett, aztán pont itt tanácsolta valaki, hogy tegyem újra. Törlés ment is, de mivel közben lekerült a Store-ból, vissza csak az RP verziót rakta, ezzel meg nem megy az X-Box Music.
Videónál viszont a free-t sem engedi. Azt próbáltam, és arra jött a hibaüzenet.
A gépen mindig UK régióm van, kellett a Zune miatt, amivel viszont anno simán ment a Music Pass. Most ugyan nincs előfizetve, de telefonon ma is tudtam venni zenét. Gépen, meg gondolom akkor majd wp8-on viszont akkor már nem megy.
Hát nagyon remélem, lesz majd valami migrálás. Nem is értem, mitől fájna nekik, ha lehetne régiót váltani. Ostobaság ez a dolog, hogy nem lehet módosítani..
[ Szerkesztve ]
-
Itt is így van. Addott live id-hez vannak kötve. Csak ez nekem UK régióval lett sok éve kreálva, ami azt eredményezte később a wp megjelenésekor, hogy a telefonomon keresztül elértem a zeneáruházat(itthon nem elérhető).
Viszont most úgy tűnik, hogy a Zune X-Box music-ra történő váltása után fizikailag is ott kellene lenned(IP-t ellenőriznek kb), ahova az acc regisztrálva van, különben nem éred el. Azaz UK accal nem érem el az ottani zeneboltot, de ha indul itthon, akkor mivel nem hazai régióm van, az itthonit sem. Nyilván a különböző országok zene/videó szabályozásai miatt lépték ezt meg. Eddig ezzel nincs is gond, ha migrálni tudnám hazaira a regem. De jelenleg ezt nem lehet. Ha másikat csinálnék, akkor meg ugye buknám a már erre megvett dolgokat. De ez androidon is így van, ha google accot cserélsz.Appokra ez nem vonatkozik(persze ott is ID-hez kötöttek, de ez alap) természetesen, maximum az, ha régióra korlátozza valamelyik fejlesztő az alkalmazását. De ez meg eddig is így volt.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
polonic #15837 üzenetére
Az úgy nagyon jó lesz, mert nekem UK Live ID-m van, migrálni nem lehet, WP7-re már megvettem egy rakás dolgot, másikat így nem akarok, viszont ezen túl ha lesz itthon, ha nem, így se, úgy se fogom elérni?
Mert akkor tehetnek egy szívességet..
Szerk.: Persze, hogy nálam se megy.. Ugyan az mint nálad
[ Szerkesztve ]
-
Napi találós kérdés:
Konfig adatlapomon, ez egy TV-hez kötve monitor gyanánt. Netezek, zenét hallgatok. Majd XBMC indít, filmet indít, erre azt veszem észre, hogy rohadt halk. Hangerő csúszkákat megnézem mindenhol, stimmelnek. Hát egye fene, rossz a hangsáv, fogtam és felnyomtam a hangerőt az 5.1-en(sima analóg csatlakozás). Aztán kimentem egy 5 percre, addig megállítottam a filmet, minek következtében lekapcsolta 5 perc után a monitorkimenetet(így van beállítva).
Eddig minden stimm, de. Visszajöttem, indítom a filmet, és üvöltve indul el. Visszahalkítva a hangrendszert, most már a normál hangerővel szól. Érdekes..
Napi találós kérdésünket hallották.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Deus Ex Human Revolution Directos Cut- PC GOG Kód
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc