- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
Hello
Ide írom mert win8 alatt van problémám.
Szóval, a foobar-t szeretném, hogy automatikusan induljon a win-el együtt. Bemásoltam a foobar.exe-t indítópultba, de indulásnál azt a hibát dobja, hogy hiányzik a shared.dll. Na most a shared.dll ott van a foobar mappájában. Hogyan lehet megmutatni win-nek, hogy merre találja? Vagy nem ilyen egyszerű? -
mondomén
őstag
Hát az engem nem érdekel, hogy mi van más háztartásokban.
Nekem ilyen van, ezt szeretném normálisan használni. Mellesleg egyre többen használnak hasonló átmérőjű megjelenítőt PC-hez.
"hacsak nem is kell figyelni egy adott programra, de akkor meg minek van ott, hogy foglalja az értékes helyet más alkalmazások elől?"
Ezt nem értem. Ennél a csempés megoldásnál is csak egy app fut full képernyőn. Akkor milyen más alkalmazások és azok értékes helyéről van szó? Amúgy nem a figyelem megosztásról van szó, hanem az egyszerű kezelésről. Váltogatni ezek között a full képernyős alkalmazások között nem kényelmes. Például zenét váltani tök jó lehet így...[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
-
mondomén
őstag
Megjelent a nyelvi eszköztár a tálcán. Hol lehet ezt kikapcsolni? Sehol sem találom, pedig hetesen ez nem okozott gondot (azt hiszem
).
-
mondomén
őstag
Már harmadszor kapom azt az üzenetet, hogy merevlemez hibát észlelt a win, csináljak biztonsági mentést. Az a HDD nem tetszik neki amin a rendszer is van. Nyomtam egy Error Scan-t HD Tune Pro-val és az egész zöld volt, szóval nem talált hibát.
Akkor most mi a baja? -
mondomén
őstag
Miért állítja maxra a hangerőt minden egyes újraindításnál?
-
mondomén
őstag
Nah, itt egy buta kérdés.
Mit csináljak, hogy behozzam végre az AMD Display Control Centert vagy mit. Be akarok állítani pár dolgot, mert okádék így a kép. Csak az Engine Control Centert találom...
Lehet az a probléma, hogy egy fing HD4200-al zúzok? -
mondomén
őstag
Hahó
Van nekem egy creative sb audigy zs 2. Az lenne a kérdésem, hogy win 8 alatt működésre lehet bírni? Megnéztem a legutolsó driver-t, de nem írnak win 8 támogatást. Addig nem szeretném felrakni (mármint a windows-t) míg nem tudom biztosra, hogy működni fog e...
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)