- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
- A nyereség érdekében bezár három játékstúdiót a Warner Bros Discovery
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Hálózatokról alaposan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Bitcoin topic
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Reklámblokkolók topikja
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fatallerror #10295 üzenetére
Mikor bootol a gép, ott rányomsz a dvd-re, majd lesz egy olyan, hogy repair. (7-ánél így volt) Ott rámész és helyre rakja neked. DE a másik vinyót húzzd le.
-
brugo
aktív tag
Szervusztok,
A Win8 nem engedte, hogy linuxot telepitsek mellé ( ugyanarra a vinyóra ). Visszatettem a Win7-et de most se engedi, maradt valami a Vinyón amit le kéne törőljek, hogy engedje a telepítést ? -
válasz
fatallerror #10293 üzenetére
Ami nem kell vinyó, lehúuod, majd a dvd-ről bootolva javítás és akkor helyre rakja neked. Itt a topikban volt már róla szó.
-
fatallerror
addikt
srácok ez inkább csak win-es dolog de ti aktívabbak vagytok itt mint az azonnalis topik, van 1 kisebb problémám
[ Szerkesztve ]
-
raidx
őstag
válasz
Bazijoe73 #10288 üzenetére
Ha engedélyezve van akkor jobbklikkes menűbe jön elő.
@Victoryus94
A windows nem engedi megnyitni semminek! Az egész HDD-t tulajdonba vettem, külön a filmek mappáját is. Amelyik filmet egyedileg saját tulajdonba vettem megtudtam nézni. A végén a másolás/törlés/másolás mellett döntöttem mint egyenként vacakolni.
A D:\TotalCmd könyvtár tartalmát meg semmi formába nem tudtam használhatóvá tenni, törölni is nehezen. Utána Win 8 alól telepítettem és ment rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
A warez továbbra is tiltott minden formában!
-
janihunk
senior tag
RP-t hogyan lehet csökkentet módban indítani?
-
-
makoj
tag
válasz
Neil Watts #10281 üzenetére
Neked eddig hogy tetszik a W8?
félreírtam most vettem észre! (Sorry)
Thanks for Answering! helyette ezt kellett volna írnom: Thanks fot Reply.
Ez mit jelent?
At Your Service Sir
MOD: most vettem észre...
[ Szerkesztve ]
-
raidx
őstag
válasz
Bazijoe73 #10280 üzenetére
Mikor a Win 7-es gépen kipróbáltam a 8-ast én is így jártam. A végső megoldás az lett, hogy lementettem a könyvtár tartalmát a másik HDD-re, töröltem és visszamásoltam.
Sajna mikor vissza álltam a 7-esre ugyanezt el kellett játszanom. Ilyen szívás volt még a D: meghajtóra telepített Total Commander esetében is. Könyvtár törlés és TC újra telepítés. Egyébként mindig volt valami nyűg! A filmes könyvtár külön HDD-n van és az ott lévő többi könyvtárral nem volt nyűgös. -
-
t72killer
titán
válasz
Bazijoe73 #10267 üzenetére
Holnapig megpróbálok telepíteni, addig releváns infót nemigen adhatok...Milyen lejátszót használsz amúgy? Nekem egyik kritérium, hogy a PowerDVD menjen rendesen a 3D filmek miatt, erről is olvastam rosszakat...
#10270: A kiszivárgott RTM-ekkel már nem sokat tudnak csinálni, próbaverzióként októbertől úgyis le lehet majd őket szedni. A szivárgó aktiválás meg úgyis csak egy ideig ad kulcsot, februárban a most potyaaktivált verziók szépen vízjelesednek. SzVSz vásárlótól nem esnek el egyik miatt sem.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Igazából nem tudom, hogy a talált készpénz vagy a talált pénztárca esete - inkább utóbbi.
Talált kp: Nem egyértelmű, hogy kié, és ha a tárcádba teszed, akkor legálisan a tiéd. (Hja, fognak páran jelentkezni, ha elkiáltom, hogy találtam egy ötezrest, ki hagyta el?) sztem ilyen pl a sajátkezű registrys rearm vistánál/win7-nél.
Talált pénztárcánál, amiről ki lehet deríteni, hogy kié, már nem ez a helyzet, azt vissza kell adni a tulajnak amint lehet/ha kéri - pl egy reaktiválást kérő frissítés keretében. Amíg magadnál tartod ugyan nem a tiéd, de nem is jogellenes, hogy nálad van, hacsak nem tagadod meg a visszaadást.
Harmadik eset a "lopott pénztárca" esete (letöltött hekkek, aktivátorok, moddolt dll.-ek) - ezek természetesen a 0. perctől kezdve illegálisak.
Amúgy megvan az összeesküvéselméletem, hogy a M$ központilag engedi a leakeket, lévén rájukcuppan egy csomó kocka, akik megjelenés előtt alaposan nyúzzák, kritikus szemmel használják a rendszert, és teletopicolják a fórumokat. Így rengeteg, nagyon hasznos infóhoz jutnak fejlesztéskor, van egy tippem, hogy a win8-hoz október-novemberben jóval több frissítés fog érkezni, mint pl a win7-hez... Aztán, ha kiment a rendszer, fél-egy év múlva ráérnek becsukni a kiskapukat.
[ Szerkesztve ]
-
Bazijoe73
senior tag
válasz
dashed #10260 üzenetére
nem is az a lényeg de csak abbavan avi-m a többi mind DVD és tesztelni akarom hogy megy e a lejátszóm? De ezzel a könyvtárral minden ujratelepítésnél állítanom kellett a hozzáférést. Most is. De miután beengedett a könyvtárba win7 alatt mindent tudtam futtatni. De most indent látok denem tudja megnyitni?
-
makoj
tag
válasz
Neil Watts #10258 üzenetére
Thanks for Answering!
-
Bazijoe73
senior tag
Mért nem tudom megnyitni a filmeket az XXX könyvtáramban???
-
Azért, mert a gyártópartnerek már megkapták tesztelésre a rendszert, (ergo kulcsot is hozzá)
így ők tudták KMS-en keresztül használni (vállalati környezetben a legális licenceket ezzel aktiválják. Mégegyszer mondom: a legálisakat!). Na most az más dolog, hogy ezt néhányan kihasználták és így aktiválták az övéiket (valami 58ezres számra emlékszem)Remélem azért ezt így még lehet.
Üdv. core2
[ Szerkesztve ]
-
csabi2008
tag
válasz
Taifa Díaz #10255 üzenetére
-
t72killer
titán
-
Bazijoe73
senior tag
Az account-om nevét és képét hol tudom megváltoztatni?
-
vlevi
nagyúr
válasz
janihunk #10231 üzenetére
"Rendszergazdai jogokkal indított parancssorra van szükség."
Desktopon Win+X gomb egyszerűbb. A régi start menő helyén előjön egy kis menü, ahol control panel, registrry editor, command promt, admin command prompt és pár hasonló dolog gyorsan elérhető. Már persze, ha az RTM-ben benne van még, és ez nem csak a tesztelőknek volt benne a rendszerben.
Amúgy ez a win+x gomb részben a beismerése annak, hogy jónéhány dolgot úgy eldugtak, hogy ember azt meg nem találja, ezért kell valami, ahol megvan -
janihunk
senior tag
Am az aero-t még senkinek sem sikerült visszavarázsolni?
-
t72killer
titán
Még egy adalék desktop-háttér-minőség témában: Win7 alatt így oldották meg. (Sztem a regkulcs átírása is simán segíthetett volna...)
-
front3r
őstag
Lehet túl sok negatív visszajelzést kaptak és úgymond "befordultak" ettől, lehet hogy mégsem lesz sikerük a rendszerrel. Viszont ha visszatáncolnának azzal meg magukat égetnék le.
Nem könnyű egy vállalatnak az biztos, mehet ott az agyalás, hogy hogyan lehet elfogadhatóbbá tenni az egészet a felhasználók felé.
Nekem nincs bajom az új Windows-al, de sok embernek fáj a változás. Talán ez lehet ennek a magyarázata. Sőt az érződik, hogy bent nagy viták mehetnek a rendszerrel kapcsolatban. (Pl. a telepítő egy része Win7-es maradt, ikonok, stb...)
Kicsit frusztráltak. -
L7wy
őstag
-
t72killer
titán
válasz
Sub-ZeRo #10220 üzenetére
+ GhostRider23, milyen képformátumot használtok, amivel baj van? (raw, tiff, gif, png, jpg??) A mérete pont akkora, mint a képernyőfelbontás?
Esetleg a win desktop/metro felbontása kisebb, mint az appokban használt... "energiatakarékosság" telókhoz. - csak1 kósza 5let, 7végén teszem majd fel az 1ső win8-amat
Más: ezek helyett a gusztustalan szocreál metro ikonok helyett lehet szebbeket csinálni? (pl áttetszőket, ill win7-es ikonképeket átvenni)
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
Victoryus94 #10215 üzenetére
Én is töröltem, marad az Opera e-mailre is.
-
Execᵀʰᵀˢ
tag
válasz
GhostRider23 #10211 üzenetére
Win7-be is ott van. Megoldás, mentsd át a képeket 100-as minőséggel JPG-be, így megmarad teljesen.
-
fatal`
titán
-
oO7
őstag
válasz
fatal` #10212 üzenetére
letilthatod a toast értesítéseket a messaging appnál... és akkor nem fog neked ott villogni, ha nem akarod nem használod, de még mindig ottvan, hogy mutassa hány olvasatlan üzeneted van esetleg... vagy a jobbklikk menüjében átállíthatod a státuszod offline-ra és szerintem azzal is elnémíthatod a messaging appot...
-
fatal`
titán
Vajon milyen retardáltnak jutott eszébe hogy nem lehet használni a mailt az üzenetek nélkül?
Szerettem volna e-mailhez a metrot használni, de a csevegő szar, ott maradnék az asztali változatnál. Persze, ha kilépek az üzenetekből akkor kiléptet a mailből is. Grat.
-
GhostRider23
tag
Hali! Nektek nem tűnt fel hogy amit kiraktok háttérnek azt pixelesebben jeleníti meg mint amilyen alapból a kép minősége?
Tud erre valaki valamilyen megoldást mert nekem nagyon sok kép váltakozik 5 percenként, full hd képek egyébként, és nagyon idegesít hogy pixelesebb formában jeleníti meg mint amilyen igazából a kép... légyszíves segítsetek ha tudtok valami megoldást! Előre is köszi! -
fuze
őstag
-
fatal`
titán
válasz
fatallerror #10205 üzenetére
Szeretem a repülőket és csak ezt fogadták el, mert arca kell, hogy legyen
Ezt is googleval szedtem össze, azt hiszem valami szivacs játék (eredetileg fehér)
De megnyugtathatlak: több vagyok, mint 8
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Autós topik
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- A nyereség érdekében bezár három játékstúdiót a Warner Bros Discovery
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- MIUI / HyperOS topik
- Anime filmek és sorozatok
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- DCS World modulok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)