- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
- Windows 11
- Bitcoin topic
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- A nyereség érdekében bezár három játékstúdiót a Warner Bros Discovery
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Firefox
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
-
Balage76
senior tag
válasz
negyedes #43675 üzenetére
Nem feltétlenül a driver, hanem a rengeteg mellékelt szoftver (amiből van néhány hasznos az átlagusernek, de persze van számos haszontalan is). Amúgy teszik a dolgukat hiba nélkül, szóval nem panaszkodom, ez a része talán nem is ebbe a topikba való...
Van esetleg konkrét ötleted?
-
Balage76
senior tag
válasz
negyedes #43650 üzenetére
miert nem akarsz 8.1 frissiteni?
Egyrészt több géppel kapcsolatos a kérdésem, ezek közül kettő Samu notebook, ahol a tapasztalat szerint komoly problémákat okozhat. A szervizes ismerős kifejezetten nem javasolta a frissítést, azt mondta hogy várjak vele még min fél évet.
Másrészt az asztali gépen a klasszikus asztali nézetet használom, a "Classic Shell" startmenüvel. Fényévente egyszer látom a csempés felületet, csak akkor ha véletlenül odatévedek és ez szerintem így van jól. A 8 vs. 8.1 csempés/startmenüs újításai teljesen hidegen hagynak.
Harmadrészt minek babráljam azt a mi tökéletesen működik.azt hiszem win updateet ki kell kapcsold.
Pont ez az amit nem szeretnék, az egyéb updatek jöjjenek csak ahogy kell. -
Kezdő Balázs
tag
válasz
negyedes #32170 üzenetére
Szia!
Még nem telepítettem fel a Win8-at ,mert tesóm a múltkori hibám miatt még nem pakolta vissza a dolgait a gépre,ezért a rokonoktól ezt a külső merev lemezt kaptuk ajándékba ,azért is,hogy megértés legyen a jövőben közöttünk mert ő jelszavazza a gépet & ezért lett volna nagyon jó ez a külső usb-s merevlemez megoldás ha ,feltudtam volna rá telepíteni Op rendszert ,ne haragudj,de még csak most tanulgatom az angolt meg nem vagyok prof ,de gondolom ez valami amit említettél facepalm. valami arctakarást jelent?,c-ről a d-re ciki-ciki ,de ezt nem tudom ezt ,hogyan kellene ,én csak annyit szeretnék,hogy ha usb-n csatlakoztatom valahogyan a merevlemezem a géphez akkor ,nekem is legyen egy Operációs rendszerem & tudjam használni & tudjak tanulni ennyi.
-
TRob1
veterán
válasz
negyedes #27009 üzenetére
Ha az Üzenetek appra gondolsz, akkor de igen, be vagyok. Más egyéb "metrósba" nem.
Az állandóan bejelentkezve látnak, értsd úgy hogy: ha ki van kapcsolva a gép, akkor is elérhetőnek látnak (max egy nem vagyok a gépnél jelzés pl. az msn-ben, de zöldnek látnak mindenhol) Viszont nem kapom meg az ekkor írt üzeneteket utólag sem, mikor tényleg bekapcsolom a gépet/bejelentkezek.
[ Szerkesztve ]
-
CyberPunk666
senior tag
-
vlevi
nagyúr
válasz
negyedes #23224 üzenetére
Volt már, de azt is leírta valaki, hogy egy játékokat forgalmazó cég statisztikájában még jó, hogy a windows a legnépszerűbb. Ennyi erővel 0.000% a linux használók aránya.
Vagy nézhetnénk a gőz helyett az eredetet (steam, origin) is. Ott azhiszem a mac használók aránya is 0% -
Onderon
senior tag
válasz
negyedes #22513 üzenetére
érdemes beruházni a CfosSpeed-re. évek óta használom, pont erre van kitalálva, hogy maximális letöltés mellett (pölö torrent) is úgy osztja szét a csomagokat, hogy azért böngészni és más egyebet is lehessen. én van, hogy online játszom közben, alig több laggal.
szerk.: figyelgetni kell, szokott lenni akciósan.
[ Szerkesztve ]
-
-
pzstm
titán
válasz
negyedes #22513 üzenetére
torrent allandoan fut
Meg is válaszoltad.Torrent elfogja a sávszélt, pláne ha több szálon több mindent futtatsz (le-fel töltés), akkor egyszerűen megnő a válaszidő, sőt az otthoni kis routereket eléggé meg lehet hajtani azért....
Torrent leállítása után ha még mindig fennáll a hiba a kkor 3rd aprty vírusirtó/tűzfal háza táján érdemes szétnézni.
-
viralmind
aktív tag
-
xxSanchez
őstag
válasz
negyedes #21698 üzenetére
Futtatás > Services.msc > Itt ki kell keresni valamilyen servicet, nem értem a leírásból, hogy melyiket. > 2x katt rá > Szolgáltatás állapotánál katt a Leállítás-ra > Indítás típusánál pedig Letiltva.
Most telepítsd fel a frissítéseket, indítsd újra a géped majd engedélyezd az előbb letiltott servicet.
(Ha rosszul értelmeztem bocsi.
)
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz
negyedes #21555 üzenetére
Igazságot megvallva, a telefon más. Ezt nem azért mondom, mert nekem is az van (de az van, de akkorse azért
), hanem egy laptopon nem bírom elképzelni a tapizós dolgot. Asztali gépen meg végképp nem.
Egy telefon felhasználási lehetőségeit azért tényleg kibővíti egy érintőképernyő, gondolj csak a normális billentyűzetes SMS írásra, viszont számítógépen semmi pluszt nem nyújt. Érintőképernyőn mindent macerásabb és körülményesebb megoldani, mint egérrel, billentyűvel."Nálunk otthon a gyerekek részéről elég életszerű a tapicskolás."
Jó, hát az rendben van, de a gyerek az már fordítva van. Neki az újság az egy olyan iPad, amit nem lehet tapicskolni[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
negyedes #16651 üzenetére
A promóciós kódot az upgrade asszisztensben kell megadni, tulajdon képen az egész folyamat ott zajlik le.
(#16652) pzstm Igen. Tegnap szépen kitöltöttem az adatlapot, azonnal jött az email, hogy jóváhagyták, ma reggel benéztem és ott volt a promóciós kód.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz
negyedes #16651 üzenetére
és regisztráltál azon az oldalon????
Roli27: akkoris ha nem volt regisztrálva előtte???
szerk.: jah igen...azt abból levonják....csak ez viszont így gáz hogy laptopvásárlás nélkül is valaki tudott ennyiért venni... (mondjuk nem mintha a 30EUR olyan hatalmas összeg lenne....lesz itt pár upgrade szerintem
)
[ Szerkesztve ]
-
headhunter86
senior tag
válasz
negyedes #13361 üzenetére
Megoldottam. Jobb klikk a Youtube videón - > Settings -> Majd kikapcsoltam a Hardware Accaliration-t. Ez megoldotta, valamiért nem tetszik neki a win8 hardveres gyorsítása. Mert 7 alatt jó volt. Melóba XP van és ott is ugyanez a Firefoxot használom, ugyanezzel a Flashplayerrel. Szóval én csak a Win 8-ra tudok gyanakodni.
-
vlevi
nagyúr
válasz
negyedes #13236 üzenetére
Nekem a start8 jobban tetszik, mint a classic shell. a classic az mar tulsagosan klasszikus, mar-mar xp.
de vegul arra jutottam, hogy a startnyoc se kell. elmegy egynek a win8 start keperno. kozel sem tokeletes, sot start menu potleknak rosszabb, mint a vista, win7 start menu volt, de hat ez van, ezt kell szeretni.
az a szar helyzet nalam is, hogy szeretem kiprobalni az ujdonsagokat, es a win8-ban is latok nehany dolgot, ami tetszik, de van jopar dolog, ami nagyon nem. ezert nalam valoszinu, hogy sosem lesz elsodleges rendszer. -
válasz
negyedes #13236 üzenetére
Aktivátor? Meg köll venni.
Egyébként a Start menü és a metro letiltása teljesen felesleges lenne. Mi értelme volt például Win2000 kinézetben használni egy Win7-et? Használni kell és megszokható. Sok változás van az életben, de nem lehet mindet elkerülni.
Aero mondjuk jó lenne, meg a rendszergazdás dolog is marha idegesítő, ezt aláírom.
(#13237) bzoley:
Ez nekem is tetszene.[ Szerkesztve ]
-
-
afgk2012
tag
válasz
negyedes #12990 üzenetére
Köszönöm. Nem világos, hogy majd ezt kinek fogom kifizetni és mit kapok érte. Euróban közvetlenül a Microsoftnél? Vagy Forintban, ott ahol a gépemet vásároltam? És mikortól? Nekem nem éppen friss már a Windows 7 Home Premium rendszerem. A notebookon volt rajta jogtisztán. Akkor ezt most gyorsan regeljem? És utána csak ahhoz fogom tudni használni?
Ezek fontos kérdések, de mivel még meg sem kelent a Windows 8 hivatalosan, gondolom túl korán kérdezek.
-
-
fatallerror
addikt
válasz
negyedes #12164 üzenetére
nálam az időjárás, a naptár és a devizaárfolyamok megvan nyitva folyamatosan és baloldalt váltva néha rájuk nézek h tudjam h mi van :] kb ennyire használom a modern ui appokat, magát a felületet nem nagyon nézegetem csak bekapcsoláskor az első mail olvasást ott teszem
ill még ha elkezdődnek a focik a sportban nézem majd az eredményeket mert elég szépen összeszedi -
Gorneck
legenda
válasz
negyedes #12164 üzenetére
Pont ugyanarra, mint a WPs telót...időjárás, chat, naptár, mail, skydrive, hírek, böngészés...vagyis belog után tolja az arcomba azokat az infókat amihez eddig el kell indítanom egy progit...most egy felületen ott van minden.
Dio3 kivételével nem is használom másra a gépem...office pl már csak böngiből...szal sztem 1-2 progin kívül nem is fogok feltenni rá mást.Ha kint lesz a magyar végleges én már veszem is meg...
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- New Game Blitz - 2025
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bitcoin topic
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)