Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Errol lenne szo? Mert FF 10.0 es a Nigtly alatt is siman bejon, lepj at a Mozilla FireFox topikba ott biztosan segitenek, ajanlom az 1.hsz. Diagnosztikat elobb olvasd el, mikent kell pl. egy regebbi verziot eltavolitani ugy hogy tiszta legyen a geped mielott ujratelepited a kovetkezo FireFox 10.0-at. Amugy sem W7 tema, remelem nem haragszol meg erte.
(#9793) atka76 A CCleanert nem ajanlom a FireFox karbantartasara inkabb egy ures lapon nyomj Ctrl + Shift +Del kombot, es tegyel pipat az ele amit takaritani akarsz majd OK.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
CCleaner és próba. Hagyj mindent alapon. Nincs véletlenül valami plugin bent ff-ben amit visszatölt? A startlap ennyire kell neked? Mert én is használtam még annó ff-t a munkahelyen és a startlap megfingatta a rendesen. Sokszor beakadt.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
TRob1
veterán
Tökmind1 milyen a géped ha az FF még a kezdőlapoddal sem birkózik meg.
Viccet félretéve, én egyébként nem veszem észre azt a húde óriási sebességkülönbséget IE9 és Chrome között, sztem IE is elég gyors... meg az összes mai böngésző (tesztekben biztos gyorsabb, de az meg nem érdekel)
¤ R'n'R ¤
-
-
TRob1
veterán
Nemtom mi a jobb (sztem minden más), én csak annyit tudok hogy néhányan nagyon hype-olják (megrögzött fanok), de nekem pl. nagyon nem jön be (és azért elég sok panaszt is lehet innen-onnan olvasni róla). Sztem jobb nála az IE9 is, a Chrome is és még az Opera is jobban bejött (habár ez utóbbit huzamosabb ideig nem használtam soha, az első 2vel viszont teljesen elégedett vagyok) De ez csak az én szerény véleményem...
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
-
sfdrakex
nagyúr
Nem lesz bonyi látni fogod, kábellel összekötöd a TV-t a géppel, TV-n a megfelelő HDMI-re váltasz, ezután asztalon jobb klikk vagy óra mellett az ati catalistba belépsz ott meg keresed hol lehet a több kijelzőt beállítani (nem otthon vagyok, itt pedig nem ati a vga ezért nem tudom pontosabban leírni), majd beállítod hogy pl a monitor az elsődleges a tv a másodlagos, és hogy a tv-n ugyan az a kép legyen mint a monitoron vagy oda mást akarsz, ha mást akkor pl simán egy film lejátszó ablakán bal klikk nyomva tart és áthúzod, valamelyik oldalon vagy alul/felül, attól függően hogy a catalistben hova állítottad egymáshoz képest a 2 kijelzőt, ha pl monitor jobb oldalon van tv bal, akkor bal oldalon tudod áthúzni a tvre a kívánt ablakokat.
De tényleg nem ilyen bonyi mint így leírás alapján gondolod, ha össze dugtad a tv-t a géppel elég egyértelmű lesz a catalistben is, nekem is ment elég könnyen segítség nélkül.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
nagyúr
-
-
félisten
Akkor először derítsűk már ki, hogy mi is a helyzet. Húzd le az adatkábelt a HDD-ről (kikapcsolt gép mellet (ezt azért írom le, mert már volt olyan versenyző, aki ezt bekapcsolt gép mellett játszotta el )) és nézd meg, hogy elindul-e a W7 az SSD-ről, aztán meglátjuk mi a következő lépés.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
Pont ezt írtam, hogy igen. Ha a HDD-n korábban OS is volt, akkor a HDD-n van egy aktív státuszú, elsődleges partíció, ilyenkor a W7 telepítő automatikusan oda teszi az indítófájlokat.
BővebbenSzóval ha ebben a cipőben jársz, akkor ezt lehet javítani, viszont egy kicsit kifejthetnéd, hogy mégis mit ír ki a W7, mert a "mert ha most akarom formázni akkor nem szeresse! " nem igazán pontos megfogalmazás.
(Nem mindegy, hogy nem engedi avagy nem tudja formázni)
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
Lehet, hogy az SSD-re való telepítéskor nem húztad le a HDD-t és ezért kipakolt az indítófájlokat a HDD-re. Ha ez a szitu, akkor azért nem engedi.
(Ha ez esetben egy másik gépben leformázod a HDD-t, akkor nem fog indulni a W7 az ssd-ről)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Hunork
veterán
Annyit még, hogy ha már 8 GB Ram, akkor nézd meg ezt: [link]
Nem csak szépek, jók is, gyárilag magasabb órajelen tesztelve, tehát mindenféle matatás nélkül mehetnek 1500,1700 MHz-en. 12-13 ezer között van az ára. Blog bejegyzéseimben van egy teszt-kiegészítés, ott is megnézheted, meg a teszteket is.UI: elég a 8GB teljesen! De te tudod, biztos, hogy csak kihasználatlanul állna nagy része 16 GB esetén...
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
Egyértelműen 64 bit! Így már 2 szavazat!
(meg már jöttek, jönnek játékok, melyek fel vannak vértezve ennek minden előnyére...)"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
sfdrakex
nagyúr
64 bitest, 32 bites összesen 4 giga ramot kezel, a gépedben több mint 10 giga lesz.
Egyébként ha nem gond plusz 13-15000 ezer FT szerintem dobj bele még 8 giga ramot, most lent vannak a ram árak, később meg ha kell lehet magasabban lesznek.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GTA V
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kés topik
- Politika
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest