Hirdetés
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
#62853120 #38071 üzenetére
Ha a te laptopodról volt szó a topicban, akkor járható. Nekem van egy dell laposom, win7hez vannak a legutolsó driverek, de windows 8.1 felment gond nélkül, és a Windows Update mindenhez talál drivert az én esetemben. Úgyhogy nálam speciel Win 8 telepítésnél egy drivert se kell felraknom, pedig nem is támogatott w8 elvileg, míg a w7 támogatott, de ahhoz nekem manuálisan kell felpakolni a drivereket mert alapból pl a wifi se működik.
(Xp és w7 kicsit nagyobb lépcső mint a w7 és a w8, de ettől még működhet a te esetedben is)
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Spórolós topik
- Formula-1
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- alza vélemények - tapasztalatok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Ubuntu Linux
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest