Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #15784 üzenetére
Csak három driver van ott egyik a win7 alap a másik egy 2009-es, ami még az Asrock oldaláról lett letöltve, meg a mostani legfrissebb. Egyikkel sem javult a helyzet.
Kipróbáltam a közvetlen összekötést, de az sem segített. Lehet feldobom újra a rendszert és szépen egyesével telepítem fel a drivereket, meg alkalmazásokat, aztán majd kiderül. -
bozont
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #15781 üzenetére
Azzal már próbálkoztam, sikertelenül. Bár most a realtek oldalán van egy elég friss driver hozzá (2012/05), egy próbát megér.
mod.: Nem nem oldotta meg. De a driver problémát is kizárnám. Nem nagyon szoktunk ilyen all in one csodákat feltelepíteni, meg alapból kilövöm a windowsnál hogy automatikusan telepítse a frissítéseket, csak jelez, aztán kézi telepítés. Majd ha lesz időm még átnézem milyen alkalmazások vannak feltelepítve a gépére ami a hálózati forgalmat befolyásolná.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #15770 üzenetére
Megnézzük, csak szerzek előbb egy hosszú kábelt, ne kelljen szétbombázni a gépet. De a hardver hibát kizárnám mert linux alatt tényleg működik rendesen. Na meg a net is rendesen megy nála, 20Mbit/s letöltés és hozza is a maximumot. Na meg az is érdekes, hogy az én gépemről gond nélkül be tudok hozzá lépni és maximum sebességgel tudok másolni tőle, viszont hozzá másolni már nem mert a videóban látott eset lép fel. Ő meg belépni is nehézkesen tud az én gépemre, a tallózás is baromi lassú és tök mindegy milyen irányba próbál másolni, nem megy. Na meg a többi hálózaton lévő gépet sem látja.
Pingelni sem lehet a gépét. Már többféle lan drivert is próbáltam sikertelenül. Tűzfalat is kikapcsoltuk mindkét gépen.
Ami még érdekes, hogy mikor frissen volt telepítve a rendszer működött minden újra, néhány nap múlva viszont megint előjött ez a lassú másolás. -
bozont
veterán
Sziasztok
Az AMD Overdrive-hoz (vagy System Monitorhoz) kérte a .Net 4 verziót, ami mintha fent lett volna, de mindegy. Elirányított a Microsoft letöltő oldalára, onnan telepítettem is, eddig semmi probléma, aztán jelezte is hogy vannak frissítések hozzá és itt a furcsaság, mert már a sokadik telepítés után tűnt fel, annak ellenére hogy elvileg sikeresen feltelepítette a KB2656351 és KB2600217 javításokat újra ezeket adja be, újraindítás sem oldotta meg a dolgot. Mit tudnék ez ellen tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest