- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Synology NAS
- Router gondok
- Proxmox VE
- Mozilla Firefox
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz micafighter #37188 üzenetére
Ultimate helyett Professional image-et használtam és ezúttal egy Rufus nevű programot. Sosem fogjuk megtudni mi volt a gond, mert most gyönyörűen elsőre felment.
-
Peace
nagyúr
válasz micafighter #37186 üzenetére
Windows 7 64 bit SP1
-
Peace
nagyúr
válasz micafighter #37184 üzenetére
Az volt az első, amivel csináltam. Úgy be sem bootol. Se netbook-on, se az én gépemen.
-
Peace
nagyúr
Sziasztok!
Egy boltból frissen elhozott Acer Aspire V5-131 netbookra szeretnék windows 7 SP1 32 bit-et telepíteni pendrive-ról. A telepítés első fele gyönyörűen lemegy, majd újraindulás után ez a hibaüzenet fogad:
"A windows telepítő nem tudja konfigurálni A Windows rendszert ezen számítógép hardverén való futásra."
Megpróbáltam másodjára is, hogy hátha elsőre volt hülye, de ugyanaz.
-
Peace
nagyúr
válasz Winnie The P #28532 üzenetére
Nos feltettem végül ezt az okos SpeedyPC-t, amit mindenki dicsért. 1074 hibát talált, majd szerinte meg is oldotta őket, de nem oldotta meg a problémát, ugyanúgy behal a 39 frissítés végén, hogy sikertelen. Megpróbálkoztam ezzel a "tiszta indítással" is, amit lentebb linkeltetek, ez sem vezetett eredményre. Ötletem sincs mi lehet a gond, de valami nagy probléma van. Symantec Endpoint Protection van a gépen.
-
Peace
nagyúr
válasz Winnie The P #28530 üzenetére
Nem csak SP1-nél jön elő. Egy olyan megoldást találtam, hogy erre a bizonyos hibakódra a SpeedyPC csodaprogram tökéletes megoldás, legalábbis mindenki áradozik róla, hogy ennek a futtatása megoldotta ezt az errort, és onnantól tökéletesen működött a win update, de license key-t kér. Megállapította, hogy 403 problémát talált, de csak a regisztrált verzió hajlandó csinálni valamit.
-
Peace
nagyúr
válasz Winnie The P #28517 üzenetére
Teljesen eredeti win 7 sp 1-el. 39 fontos frissítés van jelenleg.
-
Peace
nagyúr
Hálló!
8E5E0147 error-ra tudna nekem valaki megoldást javasolni? Win update dobja nekem ezt. Elkezdi felrakni a frissítéseket, végigmegy a zöld csík, aztán kiírja, hogy sikertelen, és újra annyi elérhető frissítést mutat, mint addig. Meguntam a külföldi fórumok válaszait, mert nem jutottam semmire, több helyen meg olyan tanácsokat adtak, hogy csak sírás lett a vége másoknál, így bele se kezdtem.
-
Peace
nagyúr
Hali!
Be lehet azt valahogy állítani win 7-ben, amit a win 8 alapból tud, hogy ha létezik egy 01.jpg képem, és lementenék netről egy 01.jpg képet ugyanoda, akkor automatikusan 01(1).jpg néven menti le, és nem kérdez rá, hogy felül kívánom-e írni??!!!! Megőrjít!
Keresgéltem már gugliban, de vagy én vagyok tuskó, vagy tényleg nem találtam semmi hasznosat....
-
Peace
nagyúr
Hali!
Következő problémának az okát keresném. Win 7 telepítésnél 2 rendszergazda lett létrehozva, mert ismerősöm gépét csinálgatta, és karbantartotta egy srác, de ő abbahagyta ezen tevékenységét, és így eltávolította az ő felhasználói fiókját. Az ember maradt adminisztrátor státuszban, viszont a lementett e-mailjeit nem tudja törölni, és áthelyezni. Másolásuk és megnyitásuk működik. Ezt lehet valahogy orvosolni, vagy egyáltalán kapcsolatban lehet a probléma a felhasználói fiók eltávolításával? Egyebet nem tudok sajnos, ennyi információt osztott meg velem, és a gép is nagyon messze van tőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.