Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
válasz sfdrakex #38196 üzenetére
"mint az közismert"
...a gyerek úgy tanul ha kérdez.ha megjelenik, lesz hozzá?
v7601.2011ben a "meg nem jelent" már nem azt jelenti mint 10éve. a meg nem jelent nálam azt jelenti, hogy nincs.
ez megjelent, max rtm. és mint olyan szerintem nem ártana hozzá nyelvi - és egyéb - upgrade a wu teszteléséhez.
gondolom azért van rtm hogy teszteljük.az átlagfelhasználót meg kikérem magamnak
Dirr
-
rigo88
aktív tag
üdv
már egy másik helyen bekérdeztem de talán ez a megfelelő fórum.
7, sp1.
nincs hozzá language pack az updatek közt.
egy sem.
rejtettek közt sem.
olvasgattam, de nem találtam megoldást.
van?
köszi
rDirr
-
rigo88
aktív tag
válasz Neil Watts #5009 üzenetére
nekem az olyan nehézkes amióta van... felirat, codek testreszabhatóság szempontjából...
Zscca: hát lejátsza a filmeket. feliratot, hangot rendesen ahogy kell. állítható minden
[ Szerkesztve ]
Dirr
-
rigo88
aktív tag
válasz troll91 #4984 üzenetére
hát problémás mivel a régi (5200) karikhoz nem túl jók a legfrissebb driverek. szerintem inkább ne is telepíts semmilyen drivert videóhoz. lehet, hogy úgy jobb lesz.
pl furmark felismeri a karit? eszközkezelő felismeri a karit? lehetnél kicsit közlékenyebbhubandika: én azt hálózati meghajtónak nézem, és valószínűleg nem elérhető.
[ Szerkesztve ]
Dirr
-
rigo88
aktív tag
válasz Juli2003 #4977 üzenetére
jól tudod.
nézd meg a videólejátszód audio lehetőségeit. és próbáld ki mindenképp. mi lehet a legrosszabb, ami történik? az hogy menni fog
de sztem akkor is kell lennie a videólejátszóban olyan lehetőségnek, hogy ezt a hangot ide azt meg oda. különben honnan tudná a hdmi és a beépített, hogy melyiket szólaltassa meg...Dirr
-
rigo88
aktív tag
válasz Juli2003 #4960 üzenetére
egyetlen módja lehetséges, ha lehetséges, az pedg az hogy rádugod mindkét hangszórót, az a wizard felismeri, hogy 2 hangszóróról van szó és a lejátszóban - hátha - megjelenik 2 lehetőség, hogy melyikre tolja ki az adott videót.
egyébként +1 hangkari nélkül kizártnak tartom. (egyébként egy ezresért lehet kapni hangkártyát kb. tehát javaslom, ha létfontosságú, hogy 2 filmet nézzetek, szerezz be egyet )Dirr
-
rigo88
aktív tag
válasz Norb3rto #4732 üzenetére
ez
de alapból is megy az s/pdifre a hang. én már telepítéskor bedugtam így azt vette alapértelmezettnek. egyébként fogod és rányomsz a hangszóróra az óra mellett, jobbklikk, lejátszóeszközök és ott beállítod a s/pdifet alapértelmezettnek.
hogy a winamp - vagy bármilyen más lejátszó - lejátszon .dts fájlokat azt még nem sikerült megoldania senkinek eddig. várjuk a friss realtek drivert.
film simán megy 5.1be ac3 telepítés után.
játék és hang -még - nem.
Dirr
-
rigo88
aktív tag
válasz Tiger_Norby #4703 üzenetére
én már március óta azt használom. gyakorlatilag nem volt olyan program - a du super controler-en kívül - amit nem tudtam volna felpakolni rá. gondolom az ilyen rezidens programok nem szeretik de nagyon ritka.
és igen, én is kipróbáltam régen az xp x64et és katasztrófális volt
[ Szerkesztve ]
Dirr
-
rigo88
aktív tag
válasz Tiger_Norby #4694 üzenetére
az úgy van, hogy összesen 4gb-s virtuális memóriát tud kezelni a 32bites rendszer (nem összetévesztendő a pagefile.sys-el.)
ami azt jelenti, hogy ha van egy 512es vga-d, és 4 ramod akkor valamivel kevesebb mint 3.5g-t fog "látni" a 32bites oprendszered, hiszen ott van még az elenyésző méretű bios mint "memóriaigény" bővebben és pontosabban CIKKwin7 x64bit kiváló oprendszer. nyugodtan tedd fel és használd. nincsenek kompatibilitási problémái mint a xp x64nek.
Dirr
-
rigo88
aktív tag
ha egy alhálózaton vannak, pl routerral, akkor - ha végképp nem megy az összekapcsolódás - fogod és bejelentkezel mindkét helyen msn-re és full sebességgel átküldöd amit át akarsz. jobb esetben. itthon egyik irányba működik, másikba nem... fura.
Morden24: ja. majd' 53ezer.
[ Szerkesztve ]
Dirr
-
rigo88
aktív tag
én azt hiszem itt fejeztem be a beszélgetést. ÉN becsületes vagyok. kikérem magamnak ezt a lopkodós dolgot. a nod meg az INGYENES próbaverzió volt. és ha az nem működik jól akkor a fizetett sem. u.így az avast. 1 apró különbséggel. avast NEM engedett be szart ami szétrombolt 400giga adatot nod meg IGEN.
"gyári garis levelet is hoznak hozzá" akkor meg nem teljesen mind1, hogy van-e hozzá kisker számlám vagy sem??
és még te mondod nekem, hogy "gondolom tört nod" miután lopott számítógépet vettél? olyasvalamit amivel egy másik embert károsítottál meg!?
hát "kellemes" karácsonyt...és most jön az, hogy bármi válasz érkezik nem méltatom újabb válaszra. lehet megmondani a tutit.
Dirr
-
rigo88
aktív tag
SN matrica alapján.
a gyártó RMA képviselete azt mondta szó szerint idézem: "küld el a kártyád és semmi mást. SN alapján garanciás." aztán kérdeztem hogy nem usa, hanem európai vagyok, és erre írták, hogy "sajna csak usa."minden gyárban motozás van, vagy "csillagkapu".
egy videókártyát meg azért elég nehéz feltuszkolni a sggedbe és ráfogni, hogy magas vastartalmút ebédeltél!szomorú ez a hozzáállás
Morden24 köszi! ezt a magyarázatot kerestem.
[ Szerkesztve ]
Dirr
-
rigo88
aktív tag
válasz pincehely #4193 üzenetére
én meg úgy vagyok vele, hogy ezt a gépet ha megfogja valami rezidens, akkor baj van
SymbianOS: hol lent?
most kiraktam az ablakba hogy lehüljön 0fokra, és kipróbálom, hogy fog-e működni rendesen, mert azt mondták, hogy a hűtés miatt van. de szerintem ez már megsült.
bár most nincs -15fok mint 2napja éjjel...
mindenesetre fura, hogy a msi magyarország az albacomp így lerázott egy e-maillel.
nincs más megoldás? még februárig gyári garis...Dirr
-
rigo88
aktív tag
válasz Gézengúz #4179 üzenetére
nekem simán lehalt a videókarim egy k.va szó nélkül. szerintem megsült. egyszer frissítettem biost, aztán jó lett, de utána megint megsült sztem. rivatuner sem kapcsolt be 70foknál ahogy beállítottam. msi m.o. pedig xarik a fejemre magasról! azt mondják, ők nem foglalkoznak garanciáztatással meg szervízeléssel.
msi rma meg csak usa.Dirr
-
rigo88
aktív tag
válasz Morden24 #4171 üzenetére
"ie biztnságosabb"
mi ez a firefox fóbia?
egyébként meg egyik oprendszer/böngésző/vírusirtó sem hülyebiztos, tehát ha te rákattintasz, hogy igenis települjön az isten nem akadályoz meg benne.egy program memóriahasználata nagyban függ a telepített fizikai memória méretétől is.
evett már meg nekem nagyon-nagyon sok memót is a böngésző. 40-50 különböző flash-el és - blokkolt - reklámmal teli oldalak etc...
tehát mnden relatív. (üzenem ezt az ersztés einsteinnek, hogy ha a banki alapkamat 15% lenne, kiröhögnék a 8--9%os húdejó kamatot ad sux!)én senkit nem intek óva egy-egy programtól max a nod32 nevű féregtől... igazán nem kattintok soha félre úgyhogy nem én engedtem be azt a stílusos kis programot ami "kinullázta" a 3x160 gigás vinyókon az összes avi, exe, és mp3 kiterjesztésű fájlt. azóta csak avast.
Dirr
-
rigo88
aktív tag
durva ez a sok gadget mindenkinél
én spec nem látom értelmét. szerintem napi 15percet látom az asztalt kb (13-15 órát megy a gép)msi terméket soha többet. csak a gef.ről jutott eszembe
Dirr
-
rigo88
aktív tag
válasz volvoguy #4132 üzenetére
biztos a reklámablakok miatt van
ADBLOCK PLUS-ot mindenkinek!ez http://europe.giga-byte.com/FileList/Driver/motherboard_driver_audio_realtek_azalia-ati.exe
és ez http://europe.giga-byte.com/FileList/Driver/motherboard_driver_chipset_amd_7series-v2.0_win7-32.exe
fent van? illetve ezutóbbi az ami nem akar települni? (az kizárólag azért lehet, mert már fent van azaz a win7 telepítője már tartalmazta a szükséges információkat)winampba kapcsold be a "create primary buffer"-t.
és az elsődleges hangillesztőt állítsd a valósra.Dirr
-
rigo88
aktív tag
jó jó egyszerűbb ide beírni egyből ha fáj valami...
viszont faking napok óta keresem a megoldást, néhol írták, hogy megoldották, de a megoldást "elfelejtették" odaírni. még a sevenforumson sincs mego.[ Szerkesztve ]
Dirr
-
rigo88
aktív tag
üdv
p5b lapom van, optikai spdif nem ad ki az erősítőre csak 2 csatornát. támogatott formátumoknál rányomok a dts tesztre, van 5.1, majd az utolsó fülre kattintva csak 2csatornás lehetőségeket ajánlt fel. soundmax driver legújabb fabatkát sem ér.
van hasonló cipőben járó aki már megoldotta a problémát?a vicc az hogy a márciusi verzió kiválóan kiadta a sokcsatornát mindenféle beavatkozás nélkül, ez a final pedig már nem
Dirr
Aktív témák
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest