Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
veterán
sziasztok
lenne 1 nagy problemam.
Szoval win7 ultimate telepito dvd-t berakom. szepen bebootol rola es elindul a telepito.
No igen am de itt meg is all . egy darabig meg porgeti a dvd-t aztan megall . az egeret tudom mozgatni tehat nem fagyott le, egyszeruen csak nem megy tovabb a telepites.
Ez mitol lehet ?
minden tuningot levettem . 4ram modulbol csak 1et hagytam a gepben. De meg mindig semmi.
Valami otletetek van ?(ja igen win xp van a gepemen jelenleg , es ezt szeretnem lecserelni . Gondoltam berakom a win7 telepitot elindul a telepito es leformazom a vinyot es rahuzom a 7 et ) (Xp-t is mindig igy raktam ujra . Vagy most a 7 telepito azert nem indul mert nem szuz vinyora akarom rakni ? )
-
nagyúr
Urak, 7600-as próbaverziót használom, azonban egy utazás miatt elfelejtettem időben meghosszabbítani újabb 30 nappal az aktiválást, és most ugye jön mindig, hogy hamisítás áldozata vagyok. Van erre valami trükkös megoldás, mint XP-nél és Vistánál, vagy rakjam újra?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
törölt tag
hol lehet 5.1-re állítani a hangot?
optikai kimeneten kötöttem össze a gépet az erősítővel, de akármit csináltam csak stereo-ba szólt. amúgy erre is kíváncsi volnék. -
sfdrakex
nagyúr
válasz Steelmanus #3590 üzenetére
Ha tetszik meg veszi ha nem tetszik nem veszi meg : D Ha nincs pénze de tetszik akkor meg megoldja okosan, nem olyan bonyi bár nem sikerült neki ha jól emlékszem azt írta.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
baleee89
aktív tag
hi lenne olyan gondom win7 meg van bizytonsági másolat eddig minden ok volt velle több gépre is felraktam már de most rakom assyonzéra és borzalmas hóssyú idejig töltbe a windows starting feliratnál! percekig is! mi lehet vele! eddig ugyan ey volt rajta és nem volt gond!
VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://www.eh-pc.eu/
-
polonic
félisten
válasz kisninja #3586 üzenetére
Szia!
Gondolom ez lítium akksi. Ezeket teljesen soha nem lehet lemeríteni, az elektronika nem is engedi, mert károsíthatja a teljes lemerülés a cellákat.
Az energiagazdálkodási beállításoknál meg nem is lehet 2 %-nál lejjebb venni az értéket. Egyébként itt azt hiszem be tudod állítani, hogy csak simán kikapcsoljon, ha eléri ezt az értéket, de annak meg semmi értelme, mert a munkafolyamatok mind elvesznek, jobb a hibernálás. -
kisninja
őstag
Sziasztok lenne egy kérdésem...
Notival rendelkezem és nem tudok rájönni hogyan tudnám kalibrálni az akkut.
Nem találok olyan opciót ahol nem a win kapcsolná le a gépet.
A lényeg az hogy csutára merüljön le a masina és ne hibernálja stb....
Egyáltalán meg lehet ez oldani win7 alatt ?powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
Morden24
nagyúr
válasz Steelmanus #3570 üzenetére
Ha szar, nem veszed meg és nem is használod. Kipróbálni meg legálisan is lehet.
Sectumsempra - For Enemies
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Steelmanus #3583 üzenetére
Nem, csak kérdeztem.
-
nyunyu
félisten
Eddig nem tunt fel, mivel altalaban nyitva volt a Total Commander, aztan onnan szoktam atdobni a mellekletet.
Csak most gondoltam megsporolom a TC ikonra kattintas, Alt-F2 D, Alt, M, Enter, Alt, C, Enter, Alt, egerrel megfog procedurat, helyette hasznalom az intelligens keresot, ha mar van.
Oda ugye eleg az elso par betujet beirni a fajlnak, aztan duplakattra megnyitja, nem kell konyvtarstrukturaval veszodni.De ezek szerint rosszul gondoltam, kereso nem magat a fajlt adja vissza vegeredmenykent, hanem egy ramutato linket.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
pzstm
titán
Outlook 2010 x64 nincs ilyen hiba.....
Most próbáltam.Jobb klikk, send to Mail recipient is működik. Napi több levelet is így küldök.:
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nyunyu
félisten
Adott egy Win7, meg egy Office2010beta.
Miert van az, hogy ha mondjuk az oneletrajzomat akarom csatolni egy emailhez, es Win7 keresovel kerestetem a doc fajlt, es ugy huzom ra az Outlookra, akkor csak egy linket szur az emailba???
Ha manualisan tallozom, vagy Win7 talalatra jobb klikk, konyvtar megnyitasa, onnan athuz, akkor bezzeg rendesen berakja a doc-ot mellekletnek.
Hmm, ez sem rossz:
Talalatra jobb klikk, kuldes emailban:Most az Outlook, vagy a Win7 a hulye?
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
GEPESZ66
veterán
WIN7 esetében elég e a beépített tűzfal, vagy tűzfallal rendelkező biztonsági szoftvert tegyek fel?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Steelmanus #3570 üzenetére
Neked ez küldetés naponta pár embert kiosztani, aztán ha kapsz valami választ arra már nem reagálsz?
-
Steelmanus
addikt
Reggel benezek a topicba es mit latok egyesek utasitgatjak a masikat hogy vegye meg az op.rendszert. Mindenki szabad ember es azt tesz a penzevel ami akar. Majd ha az MS megoldja hogy a W7-et par perc alatt kekhalalba lehet donteni ugy hogy abbol semmi nem veszi ki, RTM verzio, akkor majd erdemes kiadni ra a penzt addig nem. Rohadtul idegesit az ha masoknak olyan dirigal aki nem ert annyira az op.rendszerhez hogy valojaban mit is kell nezni ahhoz hogy stabil maradjon, am amikor megmagyarazzak hogy miert tettek probakeppen annyi inteligenciaja nincs hogy elnezest kerjen azert amit kiirt nyivanos forumba.
Az ilyen ember az aki mindent megvesz filmet, mp3-at, programokat soha semmilyen torott programot nem hasznalt az eleteben, es termeszetesen nem latogat torrent oldalt. -
Uzmany
őstag
Egy kis segitséget kérnék Tőletek.
win7 ultimate 64 bit-et használok. az Eseménynapló tele van piros és sárga felkiáltójelekkel, pedig tegnap frissen tettem felpl: A háttérbeli optimalizálások a vártnál több időt vettek igénybe, ami a rendszerinditási folyxamat teljesitménycsökkenését eredményezte.
név: BackgroundPrefetchTime
teljes időtartam: 60461ms
okozott késés: 11000msilletve kb ugyanez, csak sárga felkiáltójelle, és abban az eventlog-ra hivatkozik.
vajon mi lehet a gond?
előzőleg RC 32 bit volt fent, azzal semmi gondom nem volt, ráadásul jelentősen hamarabb is állt fel a rendszer. semmi hw változás nem volt, a win legális.előre is köszönöm a segitséget.
® visions created with passion
-
ludla
őstag
Sziasztok! Valaki esetleg tud egy free Hyperterminal programot? Az eredeti cég már pénzért adja.
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
MODERÁTOR
Ezt a CAD programot nem ismerem, de nálam a Pro Engineer Wildfire 4, és a Catia is megy win7 alatt, de csak 32 biten, 64-en nem!
Aktiválásról meg nekem is az a véleményem, hogy.. A beaktivált win7-em gondolt egyet, és deaktiválta magát, pedig rendes MSDNAA-s kulcsal volt felrakva. Hát köszönöm szépen MS..
Everybody lies.
-
-
Morden24
nagyúr
Sajnos CAD-ügyben passzolok, nem használok egyet sem.
Semmi gond, csak érdemes tájékozódni, ha már egyszer valamit meg akarunk nézni. Ha így lenne, akkor pl. sok hülye egyetemista/főiskolás a warez helyett kitöltene egy tistaszoftver.hu-s lapot, és a mi adónkból az MS-nek átutalt pénz nem holttőke lenne
-
JanoXP
aktív tag
válasz Morden24 #3559 üzenetére
no, de jó... akkor hazamegyek (mert már itt vagyok a melóhelyen és itt nem túlzottan engednek töltögetni, agyig vagyunk tűzfallal, meg korlátozással) és letesztelem a hivatalos forrásból. Igazából engem az OmegaCAD és annak is a hossz-szelvény szerkesztője érdekel, hogy fut-e alatta, mert az a kenyérkeresőm...
KÖSZI!!!
És még egyszer sorry!
-
JanoXP
aktív tag
válasz Morden24 #3555 üzenetére
bocsánat! Csak mivel céges a gép, így gondoltam, mielőtt pénzt áldozok egy viszonylag új op.rendszerre (mert a géphez kaptam jogtiszta XP-t), letesztelem egy ingyenes megoldással. És ha minden programom, ami kell a munkámhoz (OmegaCAD, stb.) tökéletesen fut rajta, akkor veszem meg. Nem őrültem meg céges gépen illegális programokat használni. Max. 2-3 napos tesztüzem folyna...
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz kraftxld #3557 üzenetére
Miért érzem azt, hogy a ritka kivétel itt nem lesz igaz, csak simán egy gagyi OEM hack okozza a problémát
Mellesleg az meglepő, hogy a 64-es nem fogadta el a kódot, ilyennel még szerintem itt nem nagyon találkoztam.
(#3558) JanoXP: Igen, jól olvasod. Mellesleg 3Gb ramnál csak akkor érdemes 64 bites Windows-t használni, ha valami miatt 64 bites appokat akarsz futtatni.
A tesztüzemhez minek kell krekkelni meg aktivátorozni? Leteszteled, hogy jól dolgozik-e a hekkercsapat?
Amúgy tesztelni tudtad volna hivatalos forrásból is, akkor nem valami összecseszett torrentszemetet kellene felraknod
Ésszel, emberek. Ésszel.[ Szerkesztve ]
-
JanoXP
aktív tag
most olvasom, hogy az Intel Core2 Duo T5750 proci 64 bites???
-
kraftxld
félisten
válasz Morden24 #3555 üzenetére
Nyugalom helo
Senki nem mondta, hogy crack-elt verzióval nyomja a kollega.
Engem is bannolni kell, mert multkor a féreg HP nem szállított csak 32bites Win7-et a notihoz, amiben 4GB ram volt. És a 64bites meg nem fogadta el a legál kulcsot a noti aljáról aztán kinyomatm az aktiválást a frászba?
Szívjon vele órákat akinek két anyja van| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
JanoXP
aktív tag
válasz kraftxld #3542 üzenetére
én úgy hallottam - nekem is Samu i8910 HD telóm van - hogy a Win7 valami miatt nem szereti a Samsung dolgait, pláne nem a flash-elést. XP Mode állítólag megoldja a problémát, de nagyon sokan két rendszert használnak a Samusok közül, amelyből az egyik az XP... Pont a teló miatt.
-
JanoXP
aktív tag
Sziasztok!
Na most mondja meg valaki a frankót...
Adott egy ASUS F5SL noti, T5750 procival, 3 GB RAM-al, ATI 3470-es kártyával.
Vagy a 4. Windows7 Ultimate-et próbálom feltenni. Aktiválás előtti állapotig minden simán működik, hiba nélkül. Aktiválásnál - akár automata, akár manuális - kék halállal elszáll!
32 bites rendszert próbálok rakni, mert ha jól tudom, ez a proci még 32 bites...
Na ez mitől van? Mi a megoldás? Létezik, hogy a géppel a Win7 aktivátora ütközik?
-
atesz117
aktív tag
válasz Zjunior #3534 üzenetére
Hi!
Ha mégsem menne, próbáld meg a New Pc Studiót, nekem ez volt a telefonhoz mellékelt cd-n, és működik is Win7 RC-n.Samsung Galaxy A34 5G
-
kraftxld
félisten
válasz Sk8erPeter #3548 üzenetére
Boven jo a gep, ramot boviteni mindenkepp ajanlott, ha kikapcsolsz par csili-vili feature-t, akkor siman menni fog a win7.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
pzstm
titán
válasz Sk8erPeter #3548 üzenetére
1giga ramos gépen, 1,5Ghz-es Celeron M procis laptopon szülők gond nélkül használják. Igaz leginkább csak netezésre, de arra tökéletes nekik.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Szerintetek elfutkorászna a Windows 7 az alábbi, igen régi konfiguráción?
Jelenleg 512 MB RAM van benne, ezt csupán a Windows 7 miatt tervezem bővíteni, úgy, hogy vennék bele még egy 1 GB-os modult, és beletenném a jelenlegi egyik 256 MB-ost (csak két foglalat van az alaplapon sajnos), és így lenne 1280 MB memória benne:
Intel D845EPI alaplap
Celeron 2,4 GHz processzor
nVidia GeForce FX5200Tudom, gyenge konfig, de fateréknak nem kell jobb, mivel nem játszanak, csak 1-2 irodai alkalmazást futtatnak rajta, de szeretnék használni a Windows 7-et (két gépre szól az egyik liszensz), ezért terveztem, hogy karácsonyi ajándékba veszek még plusz RAM-ot.
Mi a véleményetek, menne rajta a Windows 7 gondok nélkül?
Megéri a memóriabővítés?Előre is köszi!
Sk8erPeter
-
Clemi
veterán
válasz Steelmanus #3536 üzenetére
Köszi megnézem, amúgy meg kukáztam a progit ....
Ennek a suti gyereknek meg ne segíts mert úgyis ő az okosabb, és hiába mondasz neki bármit akkor úgy a jó ahogy ő kitalálta.. -
kraftxld
félisten
válasz sfdrakex #3543 üzenetére
Aaaa, en nem veszek ilyen csilivili dolgokat.
Epp most gondolkoztam, hogy majd lecserelem az SE P990i-met egy Ericsson T65-re vagy T39-re, mert ugyse hasznalom masra telefonalason meg ebresztesen kivul semmire| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
kraftxld
félisten
válasz sfdrakex #3541 üzenetére
Nem, az egyik ugyfel gepet migraltam Win7 64bit-re, aztan a Samsung telefonjat szerette volna osszekotni a geppel, de nem ment a dolog. Unsigned driver patkolassal meg nem akartam varazsolni
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
kraftxld
félisten
válasz Zjunior #3527 üzenetére
A Samsung meg nem csinalt Win7 kompatibilis PC Studiot, volt par anyazas a forumaikban ezzel kapcsolatban.
Nekem is a napokban kellett volna, ugyhogy marad a varakozas amig osszekapjak a sargak magukat| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
sfdrakex
nagyúr
válasz BullKoxa #3538 üzenetére
Windows defender leírás, ha kikapcsolod védtelenebb lesz a géped.
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Kérdezném ha letiltom a windows defender akkor mi lesz??(egyáltalán mire jó a windows defender?)Előre is köszi
-
Steelmanus
addikt
válasz volvoguy #3501 üzenetére
AMD-s alaplapon nem kell allitani mert csak tiltani, vagy engedelyezni lehet az Intel-es gepeknel kell allitgatni 32-64 bit kozott, mivel jelenleg a 64 bites utasitaskeszletet ami a 32 bites kiterjesztese az AMD fejlesztette ki ezert alapbol nem kell es nem is lehet allitgatni a lapodnal. Az Intel is fejlesztett 64 bites utasitaskeszletet de az meg a jovo zeneje jelenleg az AMD-et hasznaljuk. Te is. Lehet hogy mas tipusu lapoknal van ra lehetoseg nalad nincs valasztas hagyd Enable-on.
-
Zjunior
veterán
-
< CyberBob >
őstag
válasz Zjunior #3525 üzenetére
A PcStudio tartalmazza az usb meghajtót is, nem kell külön feltenni.
Már korábban írtam valakinek hátha neked is segít:1. Rakd fel a Samsung Pc Studio programot (nálam: Samsung_PC_Studio_323_IF5.exe).
2. Dugd be a telefont a gépbe.
3. Eszközkezelőbe az ismeretlen eszköznél illesztőprogram keresése, majd mutass rá a Pc Studió telepítési mappájára.
4. Megint eszközkezelő, majd a már más néven de még mindig ismeretlen eszközre megint illesztőprogram keresése és újra mutass rá a Pc Studió telepítési mappájára.Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
Zjunior
veterán
SZiasztok!
Lenne egy kis GOndom W7-el!
Samsung S5230 sasmung mobile usb driver-t nem engedi nekem felrakni ezért nem tudom használni a PC STUDIO 3-at!
AZ illesztőprogramnál piros hibát hoz
UAC le van véve....
MI a teendő?
Köszönöm!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Clemi
veterán
válasz Morden24 #3522 üzenetére
A jó sokba kerülő rábaszás a legjobb tanítómester egyébként is
Nekem egy ismerősöm pont így járt, mármint úgy hogy hiába szövegeltem neki, hogy ne sajnálja a tápra a pénzét, ne azon spóroljon, és ..... eltelt egy év, a táp meg hazavágott a gépben ha jól emlékszem mindent. Talán a DVD olvasója menekült meg. Azóta már nem spórol rajta
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz pincehely #3520 üzenetére
Óóó, nekem is van ismerősöm, annak valami Mercury vagy milyen tápja van. Amikor említettem, hogy lehet nem kéne az amúgy 100-120K-s gépét erről a fosról hajtania, akkor közölte, hogy ő bizony köépsuliban tanult "elektrót", és táp és táp között nincsen különbség.
Én az ilyesmire általában nem fecsérelek egy próbálkozásnál többet. A jó sokba kerülő rábaszás a legjobb tanítómester egyébként is
-
pincehely
addikt
válasz Morden24 #3517 üzenetére
Ne is mond, volt ma nálam egy gép szervízen.
Nem tudtam megmagyarázni az emberkének, hogy a codegen tápban már kerregő ventilátor hamarosan hazavághatja a gépet.
Mondom, neki, hogy ezek csoda ha 2-3 évet kihúznak. Erre válaszol, hogy jó semmi baj, addig úgyis vesznek majd új gépet.
Erre a kérdésem az volt, hog jó de ez a gép nincsen még 3 éves?
Erre ő: dehogynem, meg van már vagy 5 is.
Nem magyarázkodtam tovább, használja amíg csak tudja.http://kefetemap.deviantart.com/
-
Az MSDN-en lévő win7 XXX letöltés mellé kapható kód jó a másik biteshez is?
Morden24! XXX: HP, PRO, ULTI stb.... Köszi!
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Clemi
veterán
válasz volvoguy #3500 üzenetére
Figyi Nagyokos!
Rinyáljál a bajoddal ott ahol ennyi észt kaptál! Segít neked a fene se mégegyszer! Amúgy meg hol olvastad te azt, hogy a quick time-ra kérdeztem rá? Inkább annyi eszed lenne, hogy Nvidia kártyához ne akarj Ati programot felrakni, és ha nem használsz USB-s külső hangcuccot, akkor ne tegyél fel hozzá drivert.
Amúgy meg ha ennyire meg vagy elégedve mindennel, meg annyira okos vagy, akkor miért rinyálsz itt a recsegésed miatt? Hallgasd egészséggel, én meg élvezem a filmjeim DTS-ben stúdió minőségben okoska!Ja, és vedd elő az alaplapod kézikönyvét és olvasd el, ne baromságokat kérdezzgess, amire megtalálod a választ ha vennéd a fáradtságot, és elolvasnád.
Egyébként szerintem is el kellene tiltani téged a gépedtől! Csak kárt csinálsz rajta. Csoda hogy egyáltalán működik.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz volvoguy #3513 üzenetére
Akkor csak van fent hálókártya driver, csak nem az amit te raktál fel hanem amit magától a windows, a megoldás a problémádra az lesz ha teljesen újra teszed a rendszert és nem piszkálod, felrak majd magától mindenhez drivert ha nem segítünk, de regisztri buherátor és egyéb tuner progikat ne tegyél a gépedre, mert nem értesz hozzájuk. Bios frissitést hogy hoyg nem csináltad még meg? Már többen többször irták hogy próbáld meg azt, így hiába kapsz tanácsot ha nem csinálod meg.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
-
volvoguy
addikt
Amúgy a Realtek-es LAN driver nincs fenn....csak az, ami Win7-be be van építve....leszedtem a "rendes" LAND drivert, mert vki írta, hogy az is bezavarhat...na...
Már nincs más lehetőség, mint a BIOS frissítés...talán az megoldja a gondom
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
volvoguy
addikt
válasz Daffni2 #3507 üzenetére
igen, az Azalia az jó úgy ahogy van....
"A Power Mmanagement Setup-ban van olyan pont,hogy HPET Support?
HPET Mode? Azt kell 64-bit modra állítani,mert a default 32.
Többet nem tudok mert Inteles vagyok, fogalmam nincs az AMD alaplapoknál mi lehet még."Na ez nekem asszem 32biten van....de van asszem 128 is..bár az lehet más
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
addikt
Mindig ilyen összevissza vagy?
Kérdezel, válaszolnak,de sz@rsz a válaszra,inkább a személyes sértettségedet tárgyalod.
Neked annyi bajod volt már,simán az állatorvosi ló esete vagy.
Úgyhogy ne csodálkozz azon ha a telepített programokkal hozza valaki összefüggésbe a problémáidat.
Mi van az AZALIA Codek BIOS beállításával?
Megnézted?
Alaplapi hangeszközt használsz,vagy van hangkártyád?A Power Mmanagement Setup-ban van olyan pont,hogy HPET Support?
HPET Mode? Azt kell 64-bit modra állítani,mert a default 32.
Többet nem tudok mert Inteles vagyok, fogalmam nincs az AMD alaplapoknál mi lehet még."Aki ad,az nyer"
-
sfdrakex
nagyúr
válasz V.Stryker #3503 üzenetére
probléma az a srácnál hogy telepítés után meg se nézte mit ismert fel a win elkezdett rá feldobni mindent, chipset drivert 32/64 bitest, saját cdjéről vistás meg xp-s cuccokat, már nem emlékszem miket de mióta felrakta szenved a win7el ami persze azért van mert előbb csinál vele valamit majd mikor elrontotta kérdez, ha előbb kérdezne utána csinálná a dolgokat nem lenne ennyi baj.
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki inkább azt írja meg, valóban van-e BIOSban olyan, ahol be kell állítani 32 v. 64bitet? - Én nem tudok róla. Ezt is bizonyítja,hogy első gondolatom az volt, hogy ez egy nagy f.szság. Szal egy gonddal kevesebb, bioshoz nem nyulkálni.
Hát ha nincs hálókártya drivered, akkor hogy szedné le a drivereket? Egyébként nem tudom miért nem ismeri fel alapból a win7. Nekem a 770-es lapom minden utolsó vackát felismerte. Talán nem kéne minden sz.r szétcrackelt win7-et letölteni és telepíteni.
-
-
sfdrakex
nagyúr
Nincs lan driver? hogy megy a neted ? Egyébként már annyi cuccot tettél fel szedtél le hoyg szerintem a wined azt se tudja hol van, tedd be szépen a win7 lemezt bootolj róla formázz és tedd fel újra. Winupdate azért nem talál mert már raktál fel drivert vagy mert már ismeri amihez kellene le is szedte biosban nem kell állítani 32 vagy 64 bitet.
-
volvoguy
addikt
válasz volvoguy #3500 üzenetére
Valaki inkább azt írja meg, valóban van-e BIOSban olyan, ahol be kell állítani 32 v. 64bitet?
Amúgy írjátok, hogy Winupdate leszedi...hát a francokat, nyomok keresést, nemtalál semmit, pedig most sincs se LAN se Audio driver a gépemen...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- iPhone topik
- Crypto Trade
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kés topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Ingatlanos topic!
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest