Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
RexpecT
addikt
Valaki tudja hogy a képen pirossal bekarikázott valami az mi lenne?Azóta van mióta felraktam a steamet,de ha rákattintok akkor nem jelenik meg semmi.
-
-
Morden24
nagyúr
válasz pincehely #3191 üzenetére
Nem tudom, szerintem a rendszerfelállás rohadtul nem a processzorodtól függ, hanem a HDD a gyenge láncszem.
Minél több drivert és startup cuccot kell betöltenie, annál nagyobb sor áll várva az olvasófejre. Ennyi.Gyorsítani úgy lehet, hogy kevesebb dolgot kell betöltenie.
A szintetikus tesztek kizárólag arra jók, hogy lehessen mutogatni pár, az említett tesztek nélkül teljesen értéktelen számot
Sectumsempra - For Enemies
-
Poctar
senior tag
Helo!
A következő helyzettel találkoztam:
System user alatt szándékoztam ütemezett feladatott futtatni az AT parancs segítségével.
Sajnos nem engedte futtatni a parancsot.Ezután az schtasks parancsal szándékoztam ütemezni, de ez sem működött.
Win 7 alatt hogyan működnek ezek a parancsok?
Van valami netes leírás W7 alá? -
pincehely
addikt
válasz Morden24 #3188 üzenetére
Relatív, hogy lassú-e. Mikor hogy, van amikor villámgyors, van amikor meg tiszta tetű lassú.
Nem tudom, hogy mitől függ.
De szerintem a hardveremmel lehetne gyorsabb is, legalábbis E8200 után a Q9550-el nem érzékelem drasztikusan gyorsabbnak, pedig mint órajelben mint magszámban sokkal jobb nála.
Szintetikus tesztekben szépen hozza a dupla értékeket, amúgy meg közel sem észrevehető.
Mondjuk arra gyanakszom, hogy már a vinyó az ami visszafogja a gépet.http://kefetemap.deviantart.com/
-
pincehely
addikt
-
andy83
aktív tag
Szisztok!
Lenne egy sürgős kérdésem:
A Win7 Ultimateben ugye a nyelvet már át lehet állítani. Szóval ha veszek egy angol nyelvű Win7 Ultimatet, és átállítom a magyarra, akkor az teljesen meg fog egyezni egy "hagyományos" magyar nyelvű Ultimatetel?
És a nyelvi átállítás problémás? Vagy kezdő felhasználóként is egyszerű?
Előre is köszi!
facebook.com/SzeretekMozizni
-
pincehely
addikt
-
pincehely
addikt
Nézegettem kicsit az eseménynaplót, és felfigyeltem 2 programra.
Ezek a rendszerindulásnál lassítják a rendszerindítás folyamatát.1. MSN, amit nem értek, hiszen nem indul a rendszerrel automatikusan, ha csak a prefetch be nem tölti.
2. Microsoft Security Essentials - Nah ő miért lassítja a bejelentkezést?
Valami megoldás?
[ Szerkesztve ]
http://kefetemap.deviantart.com/
-
-Solt-
veterán
Sziasztok!
Az lenne a gondom, hogy a win7 annak ellenére alvó állapotba teszi a gépet, hogy fut a flashget3. Vistán csak kikapcsolta a monitort, de, ha ment valami program, akkor nem tette alvó állapotba... miképpen küszöbölhető ki ez a pici kis malőr?
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
_ak_
addikt
Találkoztatok olyannal, h este altatjátok a gépet, de reggelre mégis hibernálásból ébred? Ill nem is vagyok benne biztos, h hibernál, mert annál gyorsabban feláll a rendszer. Este amikor altatom, akkor ég az alvás jelző led a notin, de reggelre már nem és bekapcsolásnál resuming windows fogad.
Let's begin, de gozaimasu!
-
polarx
tag
-
polarx
tag
Nem csak tuning alatt mint írtam, mivel először azt hittem h azért történnek, beletörödtem h a gépem nem tud gyorsabb lenni, minden ment alapra, de utána is volt fagyás. DE vmiért megszűntek, most mikor próbálgattam kicsit a "határokat" feszegetni akkor jöttek elő. A wlan adapterhez legfrissebb driver 2008as. A videokari meg mint a nevem alant olvasható egy gigabyte 5770 és az ati oldalán olvastam h ez a 9.11 es catalyst az ajánlott hozzá, de elvileg a héten jön egy új driver , szóval majd talán az hoz megoldást, ha meg nem akkor így jártam, ez a gép vmiért nem tuning barát.
zé
-
brd
nagyúr
Ha az a TP-Link kártya Atheros chipsettel bír, akkor frissebb drivert kellene keresni, ill. a VGA-hoz, ha nincs újabb, akkor esetleg egy régebbit kipróbálni.
Az is elképzelhető, hogy önmagában egyik sem hibás, csak ezekhez viszonylag gyakran fordul a gép, és ezek okoznak hibát, amikor hibázik a HW a tuning miatt (persze ha a tuning alatt történtek ezek fagyások).The only real valuable thing is intuition.
-
-
Kobe
veterán
hali
egy régebbi notira raktam win 7et, FS Amilo Li1705. Sajna a hang egyszerűen nem aka normálisan működni -a beépitett hangszóró szól, de ha bedugom a fülhallgatot a jack aljzatba, a hangszóró elhallgat, a füles meg ném marad.
a poén az, hogy 1-2 éve ugyanezt csinálta csak épp XP alatt, és a vista volt rá a megoldás.A 7es ugy tűnik nem. Drivert persze neten sehol sem lehet találni, amit meg hivatalos honlapokrol letöltök, az sem települ, nem jó win7hez.
vki segitsen pls
-
polonic
félisten
válasz Svájcinéger #3167 üzenetére
A kis lurkó.
Próbáld meg a kollega linkjén lévő megoldást. Erről én sem tudtam, belenéztem, érdekes. -
Svájcinéger
őstag
válasz polonic #3165 üzenetére
Ha tudná "boldog" ember lennék !
DV: nyelvvizsgám van, de az már régen volt.
Amúgy köszi.[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
DV
senior tag
válasz Svájcinéger #3164 üzenetére
Remelem tudsz angolul.
Itt van egy leiras. -
polonic
félisten
válasz Svájcinéger #3164 üzenetére
Üdv!
A gyermekedtől kéne megkérdezni mire változtatta meg. Vagy nem akarja elárulni?[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
Hello ! Sajnos a gyermekem megváltoztatta a jelszót a win7-nél a gépén és azt mondja a win, hogy nem tudom a jelszót. Hogy lehet elővarázsolni, hogy át tudjam írni a felhasználó nevem és be tudjak lépni rendszergazdaként ? Sajnos itt nem jön be az XP-s módszer, hogy csökkentett mód és sima ügy. A jelszó emlékeztetőt írja, de nem megyek vele semmire. Van valakinek 5lete ?
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
DV
senior tag
Ugy latom a masik HDD az rendszer.
Inditsd el a gepet azon es hasznalj egy partition managert.Visszaolvasva latom, hogy ezt mar egyszer probaltad.
Probald meg most ugy, hogy a 2db 16GB-os particiot csatold vissza a 80GB melle, majd ezutan vegyel le 40GB-ot, mivel 120GB-os a HDD. Igy majd lesz 80+40.[ Szerkesztve ]
-
polarx
tag
van egy tp link wlan adapter csatlkoztatva a géphez. a windows kernel mellé mindig volt vagy az atheros driver vagy az ati vga driver fent említett része, tehát gondolom akkor a kernel azért ment szabadságra mert az egy torkon vágta.
Ezek tudatában ( ok vga driverre várni kell ) mit tegyek?
zé
-
-
brd
nagyúr
1. ATI VGA driver része.
2. Windows kernel - valószínűleg nem önmagától hasalt el, hanem más valami okozta a bajt.
3. Atheros driver (LAN/WLAN kártya formájában van jelen a gépedben valszeg' ettől a gyártótól valami). Rengeteg gépen találkoztam már fos driverrel ellátott eszközükkel. Egyszer csak megtanulnak náluk drivert is írni.
4. VirtualPC, tudtommal a hálózati filtere. Ha XP módot használsz a Win7 alatt, az is ezt használja valószínűleg.The only real valuable thing is intuition.
-
-
HoTDoG
tag
Sziasztok!
A történet a következő... Adott két merevlemez. Az egyik egy 30 gigás, csak adattárolásra. A másik egy 120 gigás, melyből 16-ot anno lecsíptem az XP-nek, így lett egy 16 és 94 giga körüli partíció. Elterveztem, hogy felteszem a Win 7-et, de az alá nem ártana 30. Így partition wizard-dal lecsíptem a 94-ből még 16-ot, de ezt win alatt nem tudtam hozzákapcsolni a másik 16-hoz amin az XP van. Gondoltam ha formatálom az XP-s partíciót win 7 telepítő alatt, majd megoldom. Persze nem így lett, így most van egy 80 gigás partícióm és egy 30 gigás lemez, amkiről semmiféleképpen nem szeretnék adatot veszteni, és két formatált 16 gigás partíció egy lemezről amiket nem tudok összekapcsolni...
Még szerencse, hogy van itthon több gép, így tudok segítséget kérni...Várom a javaslatokat!
Előre is köszi!
-
polarx
tag
válasz Fire/SOUL/CD #3142 üzenetére
Noh gúglizás és olvasgatás alapján arra jutottam a fájlok kiolvasásából , h driver hiba az mindenképpen , és legvalószínűbben driverhiba. szóval várok új driverre.
bár 4 dolog okozta a hibát, 1: atikmdag.sys, 2: ntoskrnl.exe 3: athrxusb.sys (régebbi fagyások oka többségben ez fordult elő a legtöbbször) 4: vpcnfltr.sys (ez csak egyszer volt). Ehhez vmi hozzá fűzni való?zé
-
Morden24
nagyúr
válasz Ákos1111 #3149 üzenetére
Egészen konkrétan 4 giga memóriát tud megcímezni.
Tehát ha neked 4Gb fizikai ramod van, akkor nem lesz valós 4Gb-d soha 32-es rendszer alatt, mert lejönnek a cache-ek meg a cga memória ésatöbbi.Ergo a válasz valszeg nem, nem fogja kezelni a 4Gb ramodat. 64-es rendszert kell felraknod.
-
Ákos1111
tag
hülye kérdés tudom,és azt is hogy sokan feltehették már ezt a kérdést
32 bites win7 tudja kezelni a 4 giga ramot? -
nagyúr
válasz neorow1 #3144 üzenetére
A punkbuster nem lehet a bűnös? Mert az a win7-et nem nagyon szereti, ahogy én tudom...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Morden24
nagyúr
Ha akarsz kicsit művelődni, akkor a start64.com a jó kezdőhely
Egyébként persze, Phenommal nyugodtan mehetsz 64 bitre, mert tartalmazza az utasításkészletet a procid. Inkább viszont az a kérdés, hogy van-e 4 vagy több giga ramod.
Amúgy nincsen plusz követelmény.
A 32-es appok döntő többsége elfut 64biten is, bár persze amiből lehet, használj 64-est (ez kötelezően igaz a vírusirtó és egyéb ilyesmi cuccokra). Driverekből viszont mindenképpen kell a 64-es.Sectumsempra - For Enemies
-
RexpecT
addikt
Miért van az hogy néha bezárja magát a messenger,ráadásul futó folyamatok között ott marad?
-
neorow1
aktív tag
Üdv!
Van egy olyan problémám, hogy ha Win7 (7600, x64, friss telepítés) alatt játszok multiplayer játékot(Call of Duty széria), akkor a lagometer (beépített netkapcsolat elemző a játékban) szerint fél másodpercekre beáll a gép és ilyenkor Connection Interrupted azaz megszakad a kapcsolat. Minél több ember van egy szerveren, annál sűrűbben jelentkezik a probléma. Ha XP alatt játszok akkor nem tapasztalom ezt a problémát ott megy minden rendesen. Pannon mobilnetem van, de ez az átlagosnál magasabb válaszidőn kívül nem okozott problémát XP-n.
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
polarx
tag
-
félisten
Hali!
Próbáld ki ezt a progit: [link] vagy ezt [link].
Mindkettő támogatja a W7-et, de az utóbbinak lehet, hogy debugger-re lesz szüksége.
Ha meg az értelmezés alatt azt érted, hogy a hibakódok mit jelentenek, akkor
MSDN Bug Check CodesFire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
polarx
tag
tud vki itt értelmezni crash dump file-t?ill. hát ami benne vagyon írva?
zé
-
Lest4t
aktív tag
Abszolút nem vagyok otthon a 64 bites oprendszerekben. Phenom II X4 -en megy a 64 bites op rendszer? Illetve, ha igen érdemes ilyet rakni a gépre? Felhasználás területén mennyivel jobb a 64 bites, mint a 32? Programok működésének van valami követelménye, hogy menjen ilyen 64 bites oprendszeren? Vagy tud valaki adni egy linket, ahol válaszokat lehet kapni, ilyen alap kérdésekre?
Tudom, hogy nagyon alap kérdések, elnézést azoktól, akiknek ez szájbarágós.
-
Joe bácsi
őstag
Boot menüben mivel tudom a HDD-t átváltani dvd-re, h. onnan bootoljon?
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
lala42
őstag
Én akkor tapasztaltam ilyet, amikor ( 2 esetben volt ) 1: Gariztatni kellett a karit, memo hibás volt. Anno 4850-es Shappire.
2./ váltottam 4890-re és nem volt még tökéletes driver. A következő hónapi driver megoldotta a gondomat. (ezt az atiakármi.sys-t) Nekem is fagyott a rendszer, de amikor visszavettem alapra, akkor többé-kevésbé jó volt. Kivártam az új drivert és megoldódott a gond.Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
henesa
aktív tag
egy vinyón van egy xp meg a win 7-em xp-t is lecserélném a 7 -re maradni fog az eddigi bootmenüm ?
Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one
-
brd
nagyúr
Pl. úgy, hogy a tápegység nem képes a terhelésváltásra (a tuningolt CPU ugye több áramot vesz fel) megfelelően stabil feszültséget szolgáltatni, és ez a te gépedben mondjuk a VGA-n csapódik le elsőként, ezért az hibázik. De az is elképzelhető, hogy egyszerűen a CPU hibázik mégis a nem megfelelő tuning miatt, és pont olyankor, amikor a VGA-val foglalatoskodik.
The only real valuable thing is intuition.
-
krystman
őstag
Nem tudjátok, hogy miként lehetne letiltani, ha 64bites IE-ben, hogy ne figyelteztetne, hogy Flasht kellene telepíteni? Mindig rákérdez.
Köszi.
-
V.Stryker
nagyúr
Hát itt az összes jó elvileg hozzá, legalábbis a vistához. De mint tudjuk, ami jó a vistához, az jó a win 7 hez is.
-
-
birooo
tag
Sziasztok.
tudom nem szorosan ide vág, de mióta feltelepítettema windows 7-et, nem tudom használni a wb kamertát. Drivert sem találtam hozzá, de nagyon fontos a dolog, mert a gyerekem anyja kint dolgozik külföldön és így tartjuk a kapcsolatot.
Ha tudtok sgítsetek.
A típusa: Canyon web camera CNR-WCAM413G
Jaaa és próbáltam már a barátunkat a googlet, de nem vagyunk jóban, mertamiket adott az nem volt jó.
Hátha van valakinek pont ilyen cucca. -
polarx
tag
-
brd
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
válasz volvoguy #3110 üzenetére
Próbáld meg a driver dvd-t, de ha az sem jön be akkor hadd' szóljon a bios-frissítés. Sok kockázat amúgy nincsen benne, nagyon elb*szni nem lehet mit.
Ha van rá lehetőséged, akkor a lap bios-ából indított bios update utillal csináld a frissítést (ha van ilyen a gigának), és ne kislemezről természetesen, hanem pendrive-ról, vagy ha lehet, akár simán vinyóról.
-
polarx
tag
Mivel csak a procit húztam és oliverda írásából kiindulva ha a procit akarom tesztelni akkor azt futassam. blend nem izzasztja annyira a procit minf a small fft. Memória alapon van , gyári beállítások (szanatóriumi nyugalomban vannak, korábban már megmutatták a ramok h nem hibásak, memtest 4.0-val tesztelve).
zé
-
polarx
tag
válasz sfdrakex #3115 üzenetére
Amikor volt ez a probléma bármikor random jött elő. Terheléskor soha. Tegnap 3,4 GHz -es tesztnél prime small fft tesztnél szállt el, a proci hőmérséklete max 47 fok volt terhelés alatt. a videokártya a hűtése kiegészítve van memória hűtőbordákkal is, nem melegedik videokártya tesztnél max 65 fok, de ugye proci tesztnél ez nem számít.
A crash dump fájlokból ki tudja vki olvasni a hiba okát? ill. annál többet amit én olvastam és már leírtam?
zé
-
sfdrakex
nagyúr
Terhelés alatt jön elő a hiba tehát pl játékok mikor a videókártya erősebb használatban van, vagy simán pl böngészés közben is? Esetleg nincs valaki ismerősöd akinek a videokarijával kitudnád próbálni hogy elő jön e a probléma ? Ja és induláskor is előjön vagy csak később ? Lehet melegedés okozza a gondot.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
polarx
tag
válasz sfdrakex #3113 üzenetére
Ahogy írtam a postomban 3," GHz nem volt gond, 3,4 GHz volt gond, DE előzőekben is meg volt ez a probléma amikor minden gyári beállításon volt. Ezért nem értem ha csak a proci húzáskor jelntekezett volna a hiba nem vagyok hülye értem a célzást persze h nem tuningolom, de egyszer van ez a hiba egyszer nincs? Mint írtam az eseménynaplóban előjövő problémákat amik lényegesek megpróbáltam kiszűrni javítani, de a 11 nappal ezelőtt megoldott kernel event tracing error is megint előjöt magától még tuning előtt, amit nem értek h miért és hozzáteszem közben jött egy figyelmeztető bejegyzés is mint user profile service error code:1530 amire nem találtam megoldást win 7 esetében. Szóval a gondok nem kicsik , jó lenne tudni h mi lehet a baja, azért kérdem itt ezeket a dolgokat mert nem nagyon tudok győrben olyan számtech boltot ahol ezekhez érdemben hozzá tudnak szólni vagy akár tudnák javítani a hibát , megoldani a problémát, remélem itt vannak nagyon jól képzett emberek és megmondja nekem vki h mi a tosz van.
zé
-
sfdrakex
nagyúr
Amíg a procit nem húztad csak engedélyezted a 4. magot em volt gond csak húzás után jött? Mert ha igen akkor egyértelmüen az a baj. Biosban nézz szét esetleg a pci-e slot beállításairol. Ha pedig nem lesz jobb tedd vissz alapóra jelre, egyébként ha a szorzot emelted annak nem kellene befolyáslnia a videó kártyát egyedül az fsbnek ha jól tuodm. Viszont a proci okozhat instabilitást a 4. mag engedélyezése miatt ami befolyásolhat sok mindent.
[ Szerkesztve ]
-
polarx
tag
egyéb ötlet?vagy szakértői hozzászólás? szívesen elküldöm vkinek elemzésre a dbg fájlt, annyira azért nem vagyok pro.
[ Szerkesztve ]
zé
-
volvoguy
addikt
hali
Szóval Gigabyte GA-MA78G-DS3H alaplapom van, rajta Realtek integrált HD Audio hangkarival. Nemrég váltottam Xp-ről Win7-re, de amióta váltottam, recseg-ropog a hang játék közben és videólejátszáskor is...Próbáltam:
- legfrisebb r2.38as drivert
- régebbi, r2.31-es drivert, ami tartalmazza az ATI HDMI-t és a Microsoft UAA-t is
- volt fenn r2.37-es driver is nemrég
- próbáltam driver nélkül is, tehát csak amit a Win7 saját maga felrakott
- próbáltam a hangfrekvenciáját változtatni, úgy sem volt jó...Szal télleg..és valaki mondta, hogy érdemes a BIOS-t frissítenem...kockázatos művelet, de tényleg mindent kipróbáltam már...mit gondoltok? valóban előfordulhat, hogy Win7-re való áttérés esetén BIOS-t kell frissíteni?
Már csak ebben bízom, illetve az alaplaphoz kapott Driver-DVD-ben, csak hogy abban még Vista-s driver van...megpróbáljam még azt is?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
kev08
csendes tag
Hello mindenkinek!
Olyan problémám lenne, hogy most raktam fel a win 7 ultimate op rendszert. És valamiért nem szól az 5.1es hangrendszerem, csak sztereóba. Pedig fel van rakva a legújabb hangdriver. Ha tudtok segíteni jó lenne, mert kezd idegesíteni.
Az alaplapom: Gigabyte-MA770-DS3
Az alaplapi hangkártyát használom.
Köszi előre is!
-
sfdrakex
nagyúr
Ha huzod az fsb-t az huzza pci-e fsbjét is ha csak nem fixálod le igy okozhat az is hibát, meg az is ha 3 magos a procid amiből elő lehet hozni a letiltott 4 dik magot, hogy az a 4. mag nem véletlen van tiltva valószínűleg hibás, ezért csinálnak a prociból 3 magost, és lehet hoyg a hiba normál orajelen nem jönne elő de ha még huzod is akkor tutibb a hiba előfordulása.
-
polarx
tag
Sziasztok!
Az h a procimat húzom van vmi köze a videokártyához? Tehát a proci órajelének emelésének okoznia kellene rendszer fagyást sok apró pixeles képpel?
Miután 10 napja minden hibát megpróbáltam kiküszöbölni az eseménynaplóból, nem volt fagyásom, minden szépen gyári állapotban volt, gondoltam akkor "vissza" aktiválom a negyedik magot meg hát az alap 3,2 GHz órajelet.(prime small fft teszt futott stabilan 2 órán keresztül) Gondoltam menjen aztán ha gondja van akkor úgy is fagy, nem fagyott aztán ma gondoltam (miután olvastam itt oliverda írását) kap még egy kicsit legyen 3,4GHz meg egy kis plus fesz had menjen neki a prime 95 és megint visszajött ez a kép megfagy sok apró színes pixelre összevissza és halál. A windows debugger a dmp fájlt beolvasva azt írta robably caused by : atikmdag.sys ( atikmdag+307981 ) mely videokari driver problémára utal. De ismétlem ez megint csak akkor jött elő amikor megbolygattam a rendszert. Tehát itt mi a párhuzam a videokari és a proci között.
Gépem a nevem alant.
Nem tudom h jó helyre írok e a videokártyám topicjában nem kaptam értelmes választ.
Ha ti sem tudtok segíteni kérlek irányítsatok a megfelelő topicba, köszi.zé
-
janos1988
addikt
Felraktam egy masik Win 7-et is a regi melle. De msot mar nem kell. Hogy tudok tole megszabadulni?
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
McKane
senior tag
Érdemes áttérni a windows7-re vistáról?
Kis hazánkban az ultimate verzión kívül milyen verziók vannak forgalomban? (üzletben vásárolhatókra gondolok )
Energia-gazdálkodásban jobb a vistánál?
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest