- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Asustor NAS
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Rendszergazda topic
- Max
- Synology NAS
- Zyxel NAS326
-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amikor teljesen új, partíciónálatlan SSD-re telepíted S Windows-t magától létrehozza a három partíciót. Tehát töröltem a partíciókat manuálisan - ekkor ugye olyan állapotban kell lennie mintha új, formázatlan és perce partíciónálatlan is lenne - és manuálisan nem hoztam létre ezúttal, de ezt magától meg kellene csinálnia.
Vagy ilyenkor addig mégsem törli?Szerk:
itt látható,hogy kijelöltem, hogy az általa szabad 119.2 GB-os SSD-re telepítse. Ezúttal tényleg kimaradt az a lépés abban a tudatban, hogy létrehozza, hiszen egész SSD meghajtó a rendelkezésére állt. Régebben manuálisan is létrehoztam. Sőt olyan is volt - még korábban- , hogy töröltem a partíciókat telepítés előtt majd kiléptem a telepítőből újraindítottam és meggyőződöttem róla hogy törölve vannak a partíciók. Ha ugyanis törölve van a partíció akkor nem lehet rajta adat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest