Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stanlee

őstag

válasz fujifilm1 #19731 üzenetére

Nem lattam, hogy irtal, elmentem kajalni iras kozben...

Szia! Elso korben ellenoriznem, hogy az ephone-nal bejelentkezett-e a keszulek. A Telefonie/Eigene Rufnummern menupont mutatja, hogy aktiv-e az adott szam, ha azt mutatja, hogy aktiv es jon a "masik fel nem elerheto" szoveg vagy egyaltalan semmi, akkor tovabblepnek a kovetkezo pontra.

A System/Erreignisse alatt a Telefonie fulon lathato, hogy milyen hibauzenet miatt nem tudsz hivast fogadni. A Fritz!Box Help-je eleg jol leirja, hogy mi okozhatja az adott hibat, ha bemasolod ide, akkor talan tudok valamit ra mondani.

Nem tudom, hogy az otthoni nethozzaferest hogyan osztod (a Fritz!Box a router, vagy van egy kulon router, amibe csak bele van dugva a box). Az is lehet, hogy a digi routere, ami nalatok a lakasban van, hiaba kuldi a Fritz!Box a tartsa nyitva az x portot uzenetet, nem csinal semmit, es zarja az 5060-as portot. Azt is erdemes lenne kiprobalni, hogy az 5060-as port nyitva van-e.

Ha esetleg a fentiekbol valami segit, vagy tobb infot tudsz adni, lehet, hogy rajovunk a problemara.

[ Szerkesztve ]

“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák