Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Sayuar #19492 üzenetére
az tudom, hogy most nem foglalkoznak vele
ha foglalkoznának vele, akkor mostani állapotban is minimum 9-12 hónap mire elindulhat, ha beleszakadnak az erőlködésbe, de nem fognak beleszakadni,így jött a tip
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
n@p@lm
őstag
Gyerekek!
Mi lehet a Digivel? (mármint a mobil szolgáltatásával)
Nagy a csönd..... -
Sayuar
senior tag
távközlési adó maximális mértéke 700 Ft
-
veterán
válasz tibor23 #19485 üzenetére
Ezen én is erősen gondolkozom. Többnyire otthonról telefonálnak a családtagjaim, ráadásul egymás között elég sokat. A VoIP sajnos dedikált eszközzel ( Linksys PAP2T ) sem mindig hoz jó minőséget ( 100-ból 96 alkalommal jó ).
Ha ezt így beköttetem, akkor havi 1000 percet el kellene beszélni, hogy versenyképes legyen a VoIP-al szemben. Ez napi ~34 percet jelent, ami egyáltalán nem lehetetlen
Szerk.: Nagyravágyó gondolat, de remélem lesz náluk is Black Friday
[ Szerkesztve ]
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
tibor23
senior tag
Kezd versenyképes árakat diktálni telefonálásban a Trékom: 3150...5500Ft. csomagtól és hűségtől függően korlátlan (5000 percig) telefonálás MINDEN magyar irányba az új Hoppá díjcsomagjukkal. Ha 3150-ért adná net és TV nélkül is, azonnal rohannék hozzájuk, de így is jobb bármi más ajánlatnál annak akinek nem probléma a helyhez kötöttség.
-
KTU
addikt
válasz zeon.hu #19482 üzenetére
sms küldése drága, még a legolcsóbb Delmont-tól is kb. 16Ft/db.
Ezért nem foglalkoztam evvel.1x 2x próbáltam Foniora, talán még (de nem biztos jól emlékszem) Reenger-re, ePhone-ra,
eredmény nulla.Esetleg sip uri sms Delmontra, de ez csak ötlet.
Hogy meg lehet-e valósítaniill. tényleg értelmét nem látom,
viber és társainál legalább van visszajelzés "látta",
és nagy előnyük hogy ingyen van."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Sayuar
senior tag
válasz djozsef #19480 üzenetére
nem gond, csak az elmúlt hónapokban nagyon elegem lett a droidból...2 hónap alatt 3 típust használtam (alcatel s9, lenovo s90, lenovo p70) mit mondjak...mindegyikben megtaláltam a hibát....ezért váltottam WP-ra. 1 hónapja van meg a WP lumia 640, és elégedett vagyok.
Arra jutottam, hogy voip-pal havi szinten 1000- maximum 2000 Ft-ot tudnék spórolni. Tudom, ez is pénz.... -
zeon.hu
nagyúr
Neophone nomadikus számmal sms is fogadható?
#?*@&!
-
Sayuar
senior tag
KTU
mivel te hard testerként vagy elkönyvelve a topikban ezért várom az észrevételeid.
A mobilvoip-pal nekem nem sikerült használható minőséget kicsiholnom a vasból, ezért maradt a zoiper.
3 hétig használtam a WP Lumia 640+zoiper+telenor 3G kombinációt: egy-két hívást leszámítva jó volt.
Tegnap áttettem a codec prioritási sorrendet úgy, hogy ne a GSM, hanem az aLaw legyen az első: ezt követően mind a 6 hívásom kuka volt.
Szóval, ha valami okosságot találsz a beállításban, kérlek oszt meg velünk. -
KTU
addikt
-
v-man
őstag
bár a weben több látszik, de 16.992 Ft-ért igazolta vissza az emailben a vásárlást, szállítás meg ingyenes ugye.
kiv vagyok végül melyiket kapom meg, majd beszámolok (aztán meg kereslek a beállítások miatt, ha nem bírok vele )XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
KTU
addikt
A megnevezés "Gigaset A510IP VoIP" és az ára is a VoIP kivitelé,
a leírása és a kép pedig a sima.Az ára amúgy akció nélkül ennyi szokott lenni.
Talán 18eFt-ért vettem a PCland-tól szállítással.Ha mégse a VoIP kivitel, 14 napon belül visszaviszed az ediginek, feltéve ha van a közeledbe.
Akkor csak az idő veszteség, mert eddig mindig nagyon sokat kellett náluk várnom.Megkerestem a mailt:
- GIGASET ECO DECT Telefon IP A510IP 1 db 17.247,- Ft igen igen igen
- Pick Pack szállítás (kedvezményes) 1 db 298,- Ft igen igen igen
Összesen: 17.545,- FtDe már nincs nekik.
Amúgy jó most az edigi ára házhoz szállítva.
Mivel a forintunk is romlott azóta rendesen.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
v-man
őstag
ha jól látom a KTU által már többször dicsért Gigaset 510 voip telefon van akciózva edigitalon, bár a leírás alapján ez nem egyértelmű... a nevében voip van, de lejjebb nem is említik ezt a képességét. 17ezret megérne nekem, ha biztos az...
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
biega
aktív tag
Köszönöm a tippeket, GIGASET A510IP-t megrendeltem
-
asdf_
veterán
Jol van az, azert a gmt+1-et meg be tudom allitani Csak valahogy mar eleve azt nem ertem, hogy hogyan fordulhat elo, hogy a kijelzett ido, meg a hivasnaplo az ket kulon ora szerint jar. A kijelzett ido azt mutatja, amit kell a hivasnaplo pedig GMT-t (ha jol remlik) DST nelkul. Tehat hiaba van most 23:46 es ezt is irja ki a telefon, ha megcsorgetnem, majd leraknam, azt mutatna a hivasnaplo, hogy 22:46-kor volt egy nem fogadott hivas.
-
asdf_
veterán
Ha mar itt most porog az A510IP, arra van valami megfejtes, hogy a pontos ido, meg a hivasnaploban szereplo idopontok egyezzenek? Nyaron elmulaszott hivasnal 2 oraval kevesebbet mutat, asszen most meg, hogy visszaallitottuk az orat, eggyel. Nem halok bele, de azert eleg bena hiba.
-
McLaca
őstag
-
KTU
addikt
[link], de azóta beállítottam a sorba pár Gigaset A220A vezeték nélküli (DECT) telefont PAP2T-vel 7eFt volt darabja, annyit talán-talán ér, de 9eFt körül Panasonic-ot néz bár már ebből is láttam drágán gagyit.
A220A-n nincs mikrofon némítás, vagy én nem találtam
Persze van nagyon fontos üzenetrögzítő, ami alapból talán lengyelül beszél[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
biega
aktív tag
Mostanában az E52-vel indítom a VOIP hívásokat, én tökéletesnek érzem, de a túloldalt sokszor mondják, hogy szakadozik (szolgáltató a Callwithus).
Arra jutottam, hogy vennék egy IP telefont, ha az a tuti.
Eddig a Gigaset A510IP a legszimpatikusabb, de örömmel venném a javaslatokat, ha van ötletetek
Fontos, hogy vezeték nélküli legyen. -
törölt tag
válasz herdsman12 #19452 üzenetére
Nem volt még, de ha az Android működéséből indulok ki, akkor sztem símán belecsörög. Sajnos, ezt most nem tudom tesztelni. Volt a Reengernél az a jelszóváltoztatásos ügy. Közben lejárt a nullás egyenleggel rendelkezésre állási idő és most a számomon "előfizető nem kapcsolható". Azt sem tudom, hogy ilyenkor honnan kéne indítanom a visszaállítási folyamatot.
Más.
Sajnos, úgy tűnik, hogy kukáznom kell a MobileVoipot. A lock alkalmazásom (C Locker pro) rosszul reagál a MobileVoip proximity kezelésére. Ebben egyértelműen a lock alkalmazás a ludas, de a sok hasznos funkciója miatt azt nehezebb lenne kiváltani. A fejlesztő meg tojik reagálni. Tud vki ajánlani BC -hoz egy olyan klienst, aminek el tudom magyarázni, hogy ne foglalkozzon a közelségérzékelővel? Majd E-Robottal megoldom úgy, hogy ne kavarjon be a lock működésébe.[ Szerkesztve ]
-
milenda
tag
Legalább 10 éven át egy Linksys PAP2T adaptert használtam, 2 accounttal. Szépen tette a dolgát, néha előfordult, hogy kikapcsolás után visszakapcsolva eltűnt belőle a jelszó, azt újból beírva ment rendesen tovább. Egy alkalommal minden külső ok nélkül leesett a hálózatról, s csak az segített, hogy a korábban a Line 1-re regisztrált accountot áttettem a Line 2-re és viszont. Utána évekig ment problémamentesen, egészen ez év szeptemberig.
Amikor most a Gigasettel a Registration failed üzenetet kaptam, rögtön jelszóvesztésre gyanakodtam, de hiába írtam be újból minden adatot, nem regisztrált. Az accountok megcserélését nem próbáltam, egy elfekvő FreeVoipDeal accounttal próbáltam regisztrálni, de azzal sem sikerült. Ahogy írtam, mobilon viszont ugyanazon a routeren át (UPC kábelmodemes) gond nélkül tudtam telefonálni, igaz, a nem SIP protokollt használó MobileVoippal.
Köszönöm KTU és Magnat fórumtársak értékes hozzászólásait is. Hálózatra vagy hálózati eszközre én nem gyanakszom, esetleg arról lehetne szó, hogy átmenetileg (pl. valamilyen hálózati eszköz konfigurálása miatt) nem engedték át a VoIP forgalmat, ez magyarázat lehetne arra, miért sikerült MobileVoippal. Ennek viszont ellentmond, hogy Mig21 fórumtárs a Telekom hálózatát használja, és nála is jelentkezett ugyanez a probléma. Szóval egyelőre rejtély, de hátha valaki rájön. -
KTU
addikt
Eltörölte a sebességkorlátozást a Telenor [link]
10/10-es netem van Kadafalván praktikummal
Ami feltöltésben igencsak alázza a kábeles szolgáltatót[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
Invitel, modem Thomson THG571, router Netgear VNR2000,
Gigaset A510IP megy folyamatosan 5db accountal.Talán a szolgáltató vagy az eszközei okozhatnak problémát.
Pár éve volt hasonló problémám pont a T-s ADSL nettel, csak a szolgáltatóváltás segített."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
MIG21
tag
válasz milenda #19429 üzenetére
Sajnos el kell, hogy keserítselek, mert ez valószínűleg vissza fog térni.
Januárban észleltem először ezt a hibát [link], azóta több, mint 10 alkalommal jelentkezett. 1-2 napig nem használható a Gigaset készülék, aztán magától újra működik. Nem tudtam még mind a mai napig rájönni, hogy mi okozza.
Szomszédban is van egy ugyanilyen A510IP készülék, náluk is havi rendszerességgel előjön.
Mindketten a T-Home DSL szolgáltatását használjuk, a szolgáltató által biztosított Pirelli routerrel (a szomszédnak egy újabb típusú van). Próbáltunk már több VoIP szolgáltatót (Browsercalls, Voipblazer, Stuntcalls) is, de mindnél ugyanúgy tapasztalható ez a jelenség. Kifogytam az ötletekből, örülnék, ha valaki tudna segíteni nekünk![ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz dragon1993 #19444 üzenetére
A szabályzat alapján ezeket a Dellmont klónokat egy időben több eszközön nem használhatod. Ettől még használható, de ha véletlenül egy időben két eszközön is hívást folytattok egy accounttal, annak büntető percdíj lesz az eredménye.
A Dellmontnál jellemzően azokat az előfizetéseket használhatod egy időben több eszközön, amiknél a minimum feltöltés összege 100 USD-tól indul. -
dragon1993
őstag
A StuntCallnál vagy VoipBlazernél meg lehet oldani, hogy 1 felhasználót többen is használjuk egyszerre, esetleg al felhasználókat létre lehet hozni?
Az lenne a legjobb számunkra ha egyszer feltöltenénk egy közös számlát majd az al felhasználók beállíthatnák a saját mobil számukat kijelzésre (voip hívásnál a mobiljuk száma jelenik meg a hívott félnél) és a fő user megnézhetné kikkel beszéltek az aluserek.
Gondolom PC-ről is megoldható a hívás.
[ Szerkesztve ]
-
Pzoli2
tag
Telenor 4gt is használtam az is jó volt .2 honap mulva meglátom mi lesz ,lehet hogy veszek apám nevére megint net&rolt ha lesz akkor is még .
-
mizu
aktív tag
Ha már mobil - A viber kaka? Egyszerűbb 1 fokkal.
▫️ PH! FAN ▫️
-
GardenLeo
csendes tag
Sziasztok!
MobilVoippal áttértem 4G használatra.
- T-mobilos Domino Net&Roll teljesen oké.
- Vodafonon a 4G használhatatlan.
- Telenorral nincs tapasztalatom. -
Pzoli2
tag
Nekem tökéletes 4gn használva (jobb mint wifin ) a (net&rol) gsm minőségű zopo zp920 dualsimes telefonon zoipert használok , 3gn nem voltam elégedett
-
herdsman12
őstag
Sajna a pap2t kérdéshez nulla vagyok, de a keresővel ezeket találtam.
Mire átnézed ezt a 230 hsz-t, addigra képben leszel.
Szolgáltató választásban is az Összefoglaló segíthet.
Én mobilról a MobileVOIP - Voipyo párost használom, itt általában nem tökéletes (késik) a hang. Újabban a Zoiper - NeoPhone számmal hívom a lakásunkat, ahol egy Gigaset A510IP van DIGI ill. NeoPhone számmal, na ez rendben van oda-vissza hívásnál.[ Szerkesztve ]
-
mizu
aktív tag
válasz herdsman12 #19428 üzenetére
Oké. Szóval analóg telót egy linksys pap2t-vel kötném routerre. Szolgáltató ötletem nincs.
▫️ PH! FAN ▫️
-
milenda
tag
válasz herdsman12 #19428 üzenetére
Két nap szünet után ismét feszültség alá helyeztem a Gigasetet, hogy kipróbáljam a factory resetet vagy egy másik módszert, amely a Linksys ATA-nál már egyszer bevált. Nem volt egyikre sem szükség. Azonnal regisztrált mindkét accountra a készülék. Ki érti ezt? Köszönöm a segítséget.
-
-
-
milenda
tag
válasz herdsman12 #19424 üzenetére
Ezt is kipróbáltam, újból beírtam mindent, elmentettem, de ez sem segített. De mint írtam, a Gigaset.net-re sem lép fel, pedig ott nincs mit beírni. A frissítési lehetőséget nem vettem észre (te hol látod?), de ez aligha lehet akadálya a működésnek. Köszönöm a tippet.
-
-
milenda
tag
A routeren sohasem konfiguráltam semmit, nem volt rá szükség. Összekapcsoltam a Gigasettel és ment. A Gigaset a routertől kapja az IP címét, ez egy áramszünetet követően megváltozott, de ez egyiküket sem zavarta, én is csak úgy vettem észre, hogy a korábbi IP címmel nem tudtam belépni a konfig.menüjébe. Az IP címmel most sincs baj, a WiFi-n lógó laptopommal simán be tudok lépni a Gigaset konfig.menüjébe, hiszen ott látom a “Registration failed” üzenetet.
-
mizu
aktív tag
válasz KamuMazsola #19413 üzenetére
& @Magnat @herdsman12 Kösz srácok!
0621 előhívókat a skype osztogat. (tudtommal) Egy natúr voip eszközt használhatok a skype hálózatán, vagy csak a skype saját telefonjai működnek?▫️ PH! FAN ▫️
-
milenda
tag
Gigaset A510IP-vel kapcsolatban kérek ismét segítséget. Október elején KTU fórumtárs segítségével sikerrel konfigiráltam az eszközt, két fiókkal kiválóan működött - egészen péntekig. Azóta mindkét fióknál “Registration failed” üzenetet látok a konfig. menüben, sőt ha a Gigaset hálózatra próbálnék regisztrálni, ott is. A (UPC kábelmodmemel egybeépített) routert és a Gigaset bázist már többször újraindítottam, semmi. Sehol semmilyen beállítást nem módosítottam, semmit nem telepítettem. Ugyanerre a routerre WiFi-n csatlakozó mobiltelefonnal mindkét fiók kitűnően működik, fiókok, felhasználónév, jelszó, egyenleg tehát rendben. Mit lehet a baj?
-
Magnat
veterán
Szolgáltatófüggő, de a legtöbb helyen kérhetsz vmi pénzért egy helyi számot amit ha hívnak, azt a voip szolgáltató hozzád irányítja, ehhez persze be kell legyél jelentkezve a sip szerverre. De itt a legtöbben úgy használjuk a Dellmont klónokat, h a saját gsm számunkat íratjuk ki és amikor visszahívnak, az egy normál hívás lesz.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
mizu
aktív tag
válasz herdsman12 #19404 üzenetére
Olvastam. Kicsit átfogóbb az értelme, csak nem bonyolították. Nem csak PC és butatelefonok használhatják. asztali IP telefonokon is működik, ami összetettebb előkészítési folyamatot jelent, mint egy voip appot telepíteni. A régi összefoglalót is elolvastam. Szóval még egyszer: egy analóg vonalas számot hívhatok voip hálózatból. Visszafele hogyan működik? Hogy lesz számom, amin egy mezei előfizető felhívhat?
▫️ PH! FAN ▫️
-
KTU
addikt
válasz tibor23 #19408 üzenetére
Azért nem ennyire rossz a helyzet. Meg tényleg 1 éves hozzászólásra írtál.
4G-n meg szinte mindig tökéletes, Kecskeméten (Kadafalváról indulva) végig tudok autózni úgy hogy nincs probléma Fonioval. Akár 10, 15, 20, 25 perces hívás.
De ez telefon és rom függő is.Ő már jó pár hónapja (kb. 6) nem indítok GSM hívást, kivéve ügyfélszolgálat.
[ Szerkesztve ]
-
tibor23
senior tag
válasz instantwater #14550 üzenetére
Ott a pont! Nekem még wifin sem sikerült normális hangminőséget elérnem androiddal.
Mobilnettel meg kifejezetten mazovistáknak való és idegesíteni a hívottat. Akinek mobiloznia kell, találja meg a neki megfelelő szolgáltatást ha kicsit is komoly ember, a mobilvoip-ot meg hagyja meg a kísérletezgető gyerekeknek. Egy voip ATA tökéletes hangminőséget ad megfelelő nettel és voip szolgáltatóval, de helyhez kötött. A Dellmont szolgáltatók hangminőségbeli szórása tolerálható azért az árért amennyibe kerül - magánszemélyeknek. Cégnek komolytalan.Amúgy manapság már csak voip telefónia létezik bármilyen szolgáltatást használ valaki. Mobil, vezetékes is mind voip.
-
Zeki
nagyúr
válasz KamuMazsola #19401 üzenetére
Írsz a bestvoipreselling.com-nak , és megkérded miért volt ez a variálás az árakkal.
-
KTU
addikt
válasz zeon.hu #19405 üzenetére
Loli alatt nekem volt problémám, pl. Bluetooth headset mikrofonja "nem jött át",
a telefon mikrofon maradt aktív több alkalmazásnál is.
Beraktam tokba a telefont és elkezdtek hallózni, mire rájöttem hogy ez a baja"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
zeon.hu
nagyúr
Kicsit off:
Lolli alatt változott a bluetooth kezelés?
KitKat-en elég sűrűn összeakadt a BT és a wifi voip hívás közben, most ugyanazokon az eszközökön nincs gondom.
(Más kérdés, hogy egyéb okok miatt jó eséllyel visszatérek KitKat-re)#?*@&!
-
herdsman12
őstag
Csak az első három mondatot idézem a felül található összefoglalóból:
Olcsó telefonálás interneten keresztül. Röviden VoIP (Voice over Internet Protocoll)
A lényege, hogy okostelefonról vagy PC-ről hívást indítva másokat fel tudsz hívni rendkívül olcsón ( akár 1 Ft / perc alatt is ). -
asdf_
veterán
válasz KamuMazsola #19401 üzenetére
Elcseszte a szolgaltato es rossz arat kuldott ki a partnereiknek, azok meg tovabbkuldtek a hibas infot az ugyfeleknek, aztan amikor rajottek, hogy el van cseszve akkor visszacsinaltak az arakat.
[ Szerkesztve ]
-
mizu
aktív tag
Nagyjából összeállt a fejemben ez a VOIP téma SIP és társaik.
Pl. a SIP-es paramétereket a VOIP szolgáltató adja. Beállítom - tiszta sor. Feltöltöm az egyenlegem és hívhatok is. Engem hogyan hívnak? Feltöltés után lesz telefonszámom?▫️ PH! FAN ▫️
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Apple notebookok
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Robotporszívók
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Real időjárásjelentés
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest