Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz Oroszlánom #21198 üzenetére
Nekem egy THL 3G-s telón a telenor net hozott elfogadható minőséget, a telekom hálózatán üzemelő simekkel használhatatlan volt mindenféle voip.
Üdv.: KamuMazsola
-
4Grider
nagyúr
válasz Oroszlánom #21198 üzenetére
Az 1.6 Mbps bő nagyságrenddel több, mint amire a MobileVoipnak szüksége van a jó minőségű beszélgetéshez. A csomagkésés mekkora? A blue neten nincs voip korlátozás? (Tudom, hogy a MobileVoip nem sip-et használ, attól még bezavarhat neki).
-
Oroszlánom
tag
Sziasztok! Vettem blue netet akciósat. kipróbáltam a letöltést több helyen, de nem vagyok vele megelégedve. 1.6-3,8Mbps között mértem a város különböző pontjain. A voip telefonálás minősége is rossz, ezért gondoltam, hogy a nettel van probléma. Ez 3G-s készülék. Ezt használom már két éve. Ezelőtt t-mobilos netroll volt, de azzal is gond volt. Érdekes, hogy kb. 4-6 hónapja / és még annál is régebben/ a netrollal és a telenorral is kitűnően működött. Szerintetek hol lehet a probléma? Mbilvoipot használok és Voipyiot.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz Sayuar #21194 üzenetére
A nem vállalati (nagykereskedelmi) célúak között nincs. Ugyanaz a szerverpark.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
jbl
senior tag
Itt szépen össze van szedve.
[link]4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
KTU
addikt
válasz Sayuar #21194 üzenetére
Én mindig ezt teszem, aktuális legolcsóbb
Épp tegnap néztem, most is a StuntCalls.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Sayuar
senior tag
van-e valamilyen minőségi különbség a dellmont klónok között?
Vagy egyszerűen regisztráljak ahhoz, amelyik a legolcsóbban adja a percet? (stuntcalls)Egy éve freevoipdel-lel próbálkoztam, de eléggé tré volt a hang minősége, most fogyott el a voipblazerről a pénzem.
-
asdf_
veterán
válasz Formaster #21190 üzenetére
Fizetni neten csak dombornyomottal tudsz
Ez hulyeseg. Sima vesett debit Visaval, Mastercarddal es Maestroval is fizettem mar neten millioszor (az utobbival joval kevesebb szerencsevel, de az nem a vesett/dombornyomott volta miatt nem sikerult, hanem a Maestro/Mastercard miatt).. Azzal lehet neten fizetni, amelyikkel a bank engedelyezi, es amit a tuloldal elfogad.
[ Szerkesztve ]
-
antal750
aktív tag
válasz karl_fischer #21187 üzenetére
Nem tudom de volt egy citi bankos kártyám is az Master card féle azzal elsőre sikerült.
-
-
antal750
aktív tag
Srácok továbbra sincs senkinek ötlete hogy miért nem tudok a Maestro új kártyámmal tölteni egyenleget? Nem járt még senki így?
-
allfinanz
senior tag
válasz _kullancs_ #21183 üzenetére
szivesen.
rajottem, h a savszelesseg valtozaskor ugrik a kodek ide-oda. telefon, ha leterhelt nem tudja a minosegi voipot adni, mert az neki ugyanolyan app, mint a tobbi.Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
allfinanz
senior tag
válasz _kullancs_ #21176 üzenetére
1 kodek legyen kijelolve, pl G711u. Telefonban ne fusson tul sok app a hatterben.
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
v-man
őstag
KTU, vagy aki tudja: Gigaset 510-nél a 6 fiók közül mindenképp az 1-es az alapértelmezett hívó, vagy lehet pl. az 5. is?
Ha igen, hogy kell beállítani, nem találom most, pedig régebben úgy emlékszek láttam rá lehetőséget... köszi!XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
_kullancs_
csendes tag
Sziasztok!
Reengert tettem rá Zoiperre, egy sim nélküli telefonban. A hívott félnél nagyon recseg a vonal. Jó a wifi kapcsolat. Mi lehet a hiba? Lehet rajta javítani, vagy Zoiper helyett tegyem másra a reengert?
Köszi a válaszokat. -
antal750
aktív tag
Sziasztok
Töltenék fel a Free voip deal-re 10eurót.Folyamatosan azt írja ki hogy a kártyaszám nem jó.
Amivel eddig töltöttem az lejárt most kaptam egy új Maestro kártyát de nem akarja elfogadni a számát.Mi lehet a kínja?? -
Formaster
addikt
Megint kezdődik... A számom hitelesítve, mégis mindenféle számot ír ki a hívott félnél. Tegnap úgy látszott, hogy holland körzet hívja a másik félt, holott közöm nincs hollandiához. Freevoipdeals/Mobilevoip
Hívom újra, majd mindent jól ír ki...
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz Stanlee #21170 üzenetére
Meg kell fizetni az antik értéket az Amazonon Eladják a házi múzeumból...
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Stanlee
őstag
válasz denis.p #21167 üzenetére
Szia!
Javaslom hogy vegyen maganak egy AVM Fritz!Box 7270-et ebay-en (35 euro kiszallitassal). Annak van DECT funkcioja, meg analog portja. Be tud allitani az FB-n dellmont klont, ill. sipgate-nal vesz maganak feltoltos vezetekes szamot. Igy van ingyen nemet vezetekes szama (sok helyen kell ilyen), nem lesz kabeltenger nala. Hosszutavon nem biznek a szomszed netjeben, veletlenul letorrentezik valamit, a szomszed megkapja az ugyvedi fizetesi felszolitast, aztan annyi. easybell ad mar 22 euroert husegido nelkuli netet, ill. telefonszamot percdijjal. En nem osztanek senkivel netet...
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
anadroid
senior tag
válasz Stanlee #21163 üzenetére
A 7390 kb. 5 éve volt csúcskészülék. A 7490 is van már kb. 3 éves, ez a jelenlegi csúcskészülék (eltekintve a még nem kapható, de már bemutatott 7580-tól és társaitól). Az új készülékekről német nyelvű információ:
Az új 7580 ára 289 euró lesz, tehát a 7390 messze nem 300 euró. Érdemes a német eBayen keresgélni a reális árakról. (2 hónapja adtam el a nálam 3 évet futott és már általam is használtként vett 7390-et).
Még valami: nem érdemes itthon megvenni a nemzetközi modellt, a német változat sokkal többet tud, olcsóbb, és sokkal hamarabb kapja meg a frissítéseket, illetve létezik hozzá ún. laborszoftver (akár hetente frissül, új funkciók stb. a végleges megjelenés előtt akár 3/4 évvel. Nem kell tőle tartani, a Microsoft értelmezés vett SP2 szinten van, tehát egyáltalán nem béta-szintű). A 2 hónapja kiadott FritzOS következő, karácsony előtt várható kiadásához a múlt héten jött az első labor. Ezen a linken a 7390 kiadást megelőző (RC) változata, illetve a mindenkori labor (köztük a kisebb tudású készülékeké) is megtalálható.
-
denis.p
tag
Köszönöm mindenkinek a wifi-s ata-val kapcsolatos hozzászólását, ill. javaslatát.
Az oka amiért keres(t)em a megoldást. Most költözött németo.-ba egy társasházba a gyermekem, s annak próbálok a költségek vonatkozásában segíteni.
Két lehetőség adott: Megrendeli 45€/hó a tel/net-et a szolgáltatótól, vagy 15€-ért a szomszéd megosztja a Wifi-jét.
Van okostelefonja, de annak a WiFi-jével nem a legjobb a hangátvitel minősége, mint mondjuk egy ATA-val. Ezért gondoltam, hogy más megoldást keresek.
Valószínű, hogy egy Access point (TL-WA 701ND) közbeiktatása lesz a megoldás.
Van ugyan egy A-510-em is, de az adóegységet nem szeretném, h a szomszédba legyen.
Még egyszer köszi mindenkinek[ Szerkesztve ]
-
Stanlee
őstag
válasz Magnat #21165 üzenetére
Az a 4. pont elegge rovidke, milyen cimet adjon meg az emebr, port, igazan beleirhattak volna.
Itt van a 7170-hez egy nemet leiras. Ebben mar nincs 4. pont.
A 7362 SL-em allitolag ezt tudja. Majd ha lesz ra idom, kiprobalom, most van sajnos mas dolgom.
7270-es is tudja az internet feloli bejelentkezest a szerviz oldal szerint. Az mar nem olyan draga, egy tizesert mar lehet venni.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
Stanlee
őstag
válasz Magnat #21162 üzenetére
A 7390-es az a mostani csucskeszulek, 300 euroert. Azon mar Fritz!OS van. Teljesen mas, mint ami nalad van. A szoveges leiras viszont mindkettohoz azonos.
Hol lattad, hogy ez mar kintrol erkezo sip regisztraciot is enged erre a keszulekre?
-
Stanlee
őstag
Most vettem ebay-en 2 db hasznalt snom 821-es asztali keszuleket. W-lan ready. Veszek meg hozzajuk egy stick-et, aztan lesz fent az iroasztalomon is egy keszulek, nem kell kabelezni hozza, igaz telefonkagylo jar hozza, de az kevesbe zavar. Arra a par beszelgetesre, amire nekem kell, ez teljesen jo. Majd ha lesz szabadidom, akkor irok roluk reszletesebben.
-
Palkova
tag
válasz denis.p #21154 üzenetére
Üdv!
Én már csináltam ilyet egy TP-link access Point és egy ALLNET ATA kombinációval, működött.
Arra azonban vigyázni kell, hogy egyes szolgáltatók nem tolerálják a dupla NAT-ot, pld. a magyar VoipShop, ami nálam a behívó számot szolgáltatja. A DELLMONT klónok szerencsére nem ilyen "kényesek"
De talán egyszerűbb, ha az ATA-hoz veszel egy DECT telefont, én végül ennél maradtam.
Palkova -
KTU
addikt
Hasonlón már én is gondolkodtam mobilnethez időseknek Asterisk helyett, plusz hívásköltség miatt.
de talán megoldható:
mifi router --> kliens router --> (lankábellel) ATA eszköz --> DECT telefonPersze ha van olyan mifi router, amin van RJ45 csatlakozó, kliens router kihagyható.
Ha lesz egy kis időm ki is próbálom valamikor, van itthon minden.
De amúgy vegyél Gigaset A510IP-t,
itt nincs összekötve vezetékkel a DECT bázisa se a VoIP adapterrel.
Gyakorlatilag oda viszed a telefont ahova akarod, csak még legyen jel, ill. 220 volt.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Stanlee
őstag
En sajnos nem ismerek ilyen keszuleket. A tobbseguk sajnos mar tobb, mint 10 eves konstrukcio es akkoriban a wifi nem volt meg minden bokorban, ill. az elsodleges szempont az volt, hogy a mar meglevo analog keszuleket ne kelljen kidobni az olcsobb voip miatt.
-
denis.p
tag
Sziasztok,
Használ, vagy ismer valaki olyan ATA-t, melyet wifi-n keresztül lehet csatlakoztatni a routerhez? -
Stanlee
őstag
válasz lacvol57 #21150 üzenetére
Magnat forumtasr irta kb. fel eve, hogy felmondta a nomadikus digi elofizetest, mert ratyi volt a minoseg es az altalad irt problemakkal kuzdott (hosszu beregisztralas, hangminoseg). Szoval ez akkor maradt ugyanigy a diginel. En is azt mondanam, hogy a rendszeremmelminden rendben es a te konfigoddal van a baj, mert az nem kerul manpowerbe, hogy valaki utananezzen a problema forrasanak szolgaltatoi oldalon.
-
TMhun
tag
Sziasztok!
"ÁFA-san" regisztráltam egy acc-ot a Rebvoice-on.
Ha feltöltöm 10 €-val, akkor az ugye 13,47 €-t terhel a PayPal fiókomra.Azonban elvben fel lehet tölteni pl. a https://www.voipkredi.com oldalon keresztül is, ekkor a 10 €-s feltöltés mindennel együtt csak 13,2 USD, ami azért ezekben a nagyságrendekben jóval kedvezőbb. A kérdésem az volna, hogy ha így töltöm fel, akkor teljes 10 €-t jóváírnak a Rebvoice-os egyenlegemen?
Esetleg ennél kedvezőbb megoldást tudtok a feltöltésre?Köszi a válaszokat!
-
lacvol57
újonc
DIGI nomadikus szolgáltatásom nem tudom használni, fel raktam az ajánlott Zoiper appot mindent ugy írtam és állítottam be ahogy a Digi honlapján is el van magyarázva. Nagysebességű optikai netes wifi van itthon nagyon nehezen regisztrálódik a nomadikus fiók aztán a hívásnál az én oldalamon nincs hang egyáltalán ugyanezt eljátszottam PC-n is ott legalább belép azonnal hangsúlyozom mindenféle Voipos dolog jól müködik a telefonomon is (Samsung J5) és a PC-n is hangkodek is az ajánlás szerint belőve mégsem műkszik. Szinte lehetetlen 4G-s mobilnet segitségével belépni és csodák csodája akkor van hang az én készülékemen is de belépni szinte nem bír csak sok próbálkozás árán esetleg egyszer. A dolog itt nem ér véget a mobilomon a Zoiper-be egy másik fiókba belépek az "olcsomobilhivas.hu"-s fiókommal akkor azzal gombnyomásra regisztrálódik és akár wifiről akár mobilnetes kapcsolatról van hang az én oldalamon is. Felhívtam a Digit ez ügyben de ott az ügyintéző csak azt mondta hogy náluk jó ahogy ők látják minden ez a szolgáltatásom üzemképes és bizonyára a Zoiper-el van a gond hogy a gugába ne még egy 4G-s telóra feltettem próbaként az appot azon még rosszabb a dolog mobilnet segítségével nem is lép be, sajnos nem nagyon segítőkészek a digisek pedig tuti a hiba náluk van. Van e valakinek ötlete mit lehet tenni a tarifa jó lenne gondolom van akinél ez hasonlóan jól működik mint nálam a másik "olcsomobilhivas.hu" Voip-os szolgáltatás egyébként azt a RebVoice appal használom annak nem kell Sip fiókvbeállítás se de hajlandó a Zoiper-ben is kiválóan müködni.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek! A pontos mértékét nem látom sehol, de majd az első hívásnál kiderül.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Sayuar
senior tag
válasz St3ven #21145 üzenetére
StuntCalls: callback esetén van, voip hívásnál nincs kapcsolási díj.
Ha a rates fülre klikkelsz, akkor kiírja, hogy a VoIP hívás esetén fizetsz-e kapcsolási díjat. Pl. a cosmovoip-nál a voip is kapcsolási díjas: All CosmoVoip calls are subject to a 0.039 Euro connection fee.
-
-
St3ven
addikt
StuntCallsnál van kapcsolási díj callback és direkt VoIP hívás esetén?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
zeon.hu
nagyúr
Denwa phone másnál se írja ki a hívó nevét?
Minden jogosultsága megvan, de csak a számot mutatja.
Az ok, hogy fapados, de ennyire...?#?*@&!
-
anadroid
senior tag
válasz anadroid #21140 üzenetére
Mai tapasztalat az ingyen napokkal:
Megváltozott a számítási szabály. Egy 10 dolláros feltöltés a Ryngánál csak 106 napot adott, ami a pillanatnyi árfolyam szerinti szorzást jelenti. 120*0,886=106,32.
Ez a kiskapu is bezárult.
-
gyulavezir
aktív tag
Sziasztok!
Újabban a Stuntcalls hívásoknál elég nagy késést, 2-3mp tapasztalok. Az alkalmazásból is, illetve ha integráltan a tárcsázóból használnám a SIP hívásokat.
Valami ötlet a javításra?
Előre is -
anadroid
senior tag
válasz Herbali #21129 üzenetére
Csak viszonteladó tud más pénznemmel feltölteni, mint ami az adott szolgáltatás eredeti pénzneme (ő is csak angol font, euró és dollár közt választhat). Ilyenkor egy euró alapú szolgáltatásnál egy 10 dolláros feltöltés (mai árfolyamon) 8,90 €-ként jelenik meg. Ez csak akkor lényeges, ha valaki az ingyen napokra utazik, mert pénznemtől függetlenül kapja a teljes keretet legalább 10 egységnyi feltöltésre. Pénznem választására csak a nagykereskedelmi szolgáltatásoknál van lehetőség, de ott is csak a regisztrációkor.
-
Wesder
félisten
válasz Victoryus94 #21138 üzenetére
+ Somatom
Köszönöm, akkor kipróbàlom a stuntcallstI guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
félisten
válasz Tesztelo.hu #21115 üzenetére
Nálam a CSIPsimple a nyerő. Beépül az Androidba
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Herbali
tag
válasz Victoryus94 #21130 üzenetére
Usa címmel regisztráltam ès nem enged. A VoipYo sem engedett. Vagy csak èn nem tudom, hogy hol kell ezt beállítani.
-
Stanlee
őstag
válasz instantwater #21131 üzenetére
A Fritz!Box le tudja kezelni az ilyen specko patterneket, ha be van rajta allitva az orszag es az elohivo. HA tudja, hogy hol vagy, akkor kepes a VoIP szolgaltato fele a jo formatumban kikuldeni a szamot. Ugyanez igaz ha a korzetedben akarsz felhivni valakit, az FB erzekeli, hogy korzeten beluli szamot hivsz, mert kihagyod a 0xxx-et a korzetedben levo 123456-os szam elol.
Egyebkent teljesen igazad van, telefonszamot + vagy 00 orszaghivo korzet telszam formatumban erdemes elmenteni, mert akkor sok kellemetlensegtol megkimeli magat az ember.
-
edk-
őstag
válasz Victoryus94 #21122 üzenetére
Itt nem 973, hanem 1290 a Touch1 havidíja. Továbbá: Az ajánlat zártkörű, csak az Extreme Digital szaküzleteiben, 3G képes, Wi-Fi-s tabletek, valamint notebookok vásárlásával érvényes.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
addikt
A 06 belföldi előhívó. Ha nem tudja helyesen kitalálni, hogy te magyar számra gondolsz, akkor egy másik, hasonló szabályokat alkalmazó ország szabályai szerint alakítja át nemzetközi formátumra.
Az ilyen emberektől csak annyit kérdeznék, hogy jártak már külföldön, és próbálták onnan felhívni a 06tal betárolt számaikat? Vagy roamingolás közben elég okos a szolgáltató, hogy érzékelje a belföldi formátumot?
Illetve ez függhet attól is, hogy milyen országgal regisztrálsz be.
Úgyértem talán hungary esetén jó, usa esetén nem.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Sziasztok. A messenger is voip? Ha igen, akk gondolom nincs tíltva Telenornàl, mert tudok mobilneten hívni màsokat. Stuntcalls-t akarom kipróbàlni, mert a 10$ 3 hónapig elég ha 3ft a mobilhívàs ott
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
KTU
addikt
válasz Tesztelo.hu #21125 üzenetére
[link] vagy [link] vagy [link]
Fritz!Box-t nem ismerem, de gondolom nem+36 vagy 0036-al kezded.
Már másnak is volt már ilyen hogy egyszer csak nem jó a 06"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz Tesztelo.hu #21125 üzenetére
Teszteltem: Ha 06 előhívót használok, akkor random országokban cseng ki, ha 36-ot, akkor jó, itthon cseng ki. Az érdekes az, hogy én semmilyen beállítást nem változtattam, és a 06-tal egészen tegnapig működött a cucc.
-
Tesztelo.hu
senior tag
ROM-függő? Hogy átveszi a tárcsázó helyét? Azt szerintem minden telefonon meg lehet tenni.
Ma érdekes dolgokat tapasztalok: A Fritz!Boxon keresztül hívott számok más országban csengenek ki... A log szerint a box jó számokat küld el, a Stuntcalls viszont random országkódokra cseréli az országhívót. Most egyezkedek velük, de nem nagyon értik, mi a problémám.
-
4Grider
nagyúr
Függ azért ez több mindentől is, pl. a telefontól is. Szifon ill. windows-os telók általában jobban kezelik a voip-ot, az Androidosaknál pedig elég nagy a szórás a minőségben.
Voip szempontjából a netnél eléggé fontos a csomagkésés. Digi vonalas netnél ezzel nem szokott probléma lenni, mobilnetnél rendszerfüggő. Pl. a Voda 3G helyenként elég nagy csomagkéséseket produkál. 4G-n általában nincs probléma. -
echte
csendes tag
válasz Victoryus94 #21122 üzenetére
Digi kábel és mobilnet
-
Victoryus94
őstag
Minimális késés a VOIP-nál mindig van (rossz netminőséggel nő). A hangerő az telefon/rom/alkalmazás függő is lehet, a visszhangot nem tudom...
Milyen/melyik szolgáltató?
--------------------------------------------antal750: igen, ezt a csomagot csak ott lehet igényelni.
"hűségnyilatkozat nélkül, csak az Extreme Digital-nál!"[ Szerkesztve ]
-
echte
csendes tag
Miért van az h mobileVOIP appon keresztül telefonálok (android) és nem hallanak rendesen, késik a hang meg a hívott félnél visszhangzik? Beállításokban feljebbhúztam a mikrofon érzékenységét, de nem javult. Wifiről, mobilnetről ugyan ez a helyzet
[ Szerkesztve ]
-
-
KTU
addikt
válasz Joe123 #21116 üzenetére
[link], az egyesület csevegőjén írják hogy nincs ilyen,
csak azt hogy ha nem használod a sim-et, fizetős GSM hívásra kiraknak.
Ami pont ugyan az amit írtam, mivel ott is 1400 Ft-ot emlegetnek."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
válasz Tesztelo.hu #21115 üzenetére
Hogy melyik épül be, az nem csak telefon, hanem rom függő.
-
echte
csendes tag
köszi mindkettőtöknek, sikerült
-
KTU
addikt
Fel kell telepíteni valamelyik alkalmazást arra a platformra amivel telefonálni szeretnél.
pl. droidra [link] vagy Finarea alkalmazások,
Linphone asztali for Desktop pc alkalmazás[ Szerkesztve ]
-
echte
csendes tag
Sziasztok! Elolvastam az összefoglalót, de nem tiszta mit is kell csinálnom h voip-on keresztül telefonáljak. Van egy dual sim-es telóm amiben az egyik kártya Digi mobilnetes (itthon Digi kábelnetem van wifivel).
Az rendben h regisztrálok StuntCalls-ra feltöltöm az egyenlegem, de miképp tudok telefonálni? Segítséget előre is köszönöm -
Ittnemaz
aktív tag
500 mb telenor 973 ft/ ho. aztán lassitás 32/32_re jo ajánlat mobilnetre?
-
KTU
addikt
válasz Gamespy™ #21104 üzenetére
"csak adatkártya esetén nem kell az alfa-11-et is fizetni,"
Dehogynem.
Adat sim esetén:
Az alap havi díj 5xx Ft, + valamelyik adatcsomag opció kötelező.
= bruttó havi 25xy FtAlfa11 alfa-11
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz Tesztelo.hu #21103 üzenetére
Gondolom delmont, 1db account.
Sip kliens azt a számot küldi el, amit a weben beállítasz.Valaki írta jó pár hónapja hogy Gigasetnél sikerült ugyanazt az accountot beállítani más más regisztrált számra.
Hogy Gigaset ebből a szempontból mellékes.
De akkor szerint meg lett vitatva, és abba maradtunk hogy ez bug és nem fjucsör.
Szóval lehet működik, lehet nem. Próba cseresznye.
Meg is van [link]Használd a Finarea alkalmazások bármelyikét, ott tudsz különböző számokat beállítani,
de ezek nem sip kliens alkalmazások.[ Szerkesztve ]
-
Gamespy™
tag
-
Tesztelo.hu
senior tag
A regisztrációmhoz több hívószámot (Caller ID-t) használok. Tudtok olyan Androidba beépülő SIP-klienst, amibe a kimenő hívások hívószáma beállítható?
-
_kullancs_
csendes tag
Sziasztok!
Zoiperre tettem rá a Reenger-t. Hogy tudok fényképet feltölteni a fejekhez?
Reengert szeretem, de sokszor lefagytam, de feltételezem a gagyifon miatt, ezért Zoipert tettem fel rá.
A teloban nincs sim..
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- ASUS ROG STRIX Z370-E GAMING WIFI
- Asus tuf laptop eladó 17 colos 144Hz Rtx 3050 4GB 512GB Nvme SSD. Beszámítás!
- Asus rog laptop eladó 17 colos! Full HD 120 Hz kijelző , Beszámítás
- Xbox One X 1Tb Project Scorpio Limited Edition
- Asus rog strix laptop eladó Core i5 -9300H 256 GB SSD + 750 GB HDD. Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest