Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #4498 üzenetére
Alap, hogy hiába adtam meg 2 konkrét ATI kártyát amit beszámolnék vagy más típusokkal bombáznak, vagy Nvidiákkal
Amikor erre finoman célzok, akkor jön az oltás, hogy ne szedjem le a fejét, mindenki próbálkozik és ezt még fokozhatnám.Aztán van még az aki gari nélküli ilyen-olyan cuccot akar garis bolti nettó áron bveszámoltatni, és mindezek kombinációi
Qru: Füled érjen bokáig, vagy fordítva
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vigneau #4503 üzenetére
Jaja nekem se tűnt fel az SLI sin hiánya, csak most hogy elolvasta aTechpowerup-on a tesztet róla. Elég gagyi a fesz szabályozó része, érdemben nem eszik kevesebbet a 460-amnél, viszont gyengébb a mem része cserébe erősebb a gpu-ja.
mod:
Mercutio + Rypejakten: Köszi srácok!
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Rypejakten
addikt
Egy kérdésem lenne, gondolom a legtöbbeteknek már volt ilyennel tapasztalata, nekem még nem.
SLI vagy erősebb kártya? Egy GTX560 az "SLI-zendő", és a GTX660 az erősebb kártya.
Árban és fogyasztásban az utóbbival jobban jönnék ki, az előbbi erőben szerintem erősebb. A skálázódás van akkora mértékű, hogy megérje a pluszköltséget? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Rypejakten #4509 üzenetére
SLi-t csak akkor vennék ha:
- csúcs kategóriájú kártyád van és csak így tudsz többet kihozni a gépből
- van már kártyád és nem akarsz sokat bukni annak eladásával majd egy erősebb kártya vásárlásával⭐ Stella
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vigneau #4508 üzenetére
Jaja, megtartanám sztem.
Radi: Lehet átsiklottam felette, ezúton is köcce Pajti!
mod: Hát jó sokan köszöntettek, orvosoltam a hiányzó like-ot.
Rypejakten: Amíg van erősebb 1 gpu-s kártye fleejtős sz sli. Nem skálázódik olyan jól, dupla hőtermelés és fogyi...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
radi8tor
MODERÁTOR
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Mercutio_
félisten
-
föccer
nagyúr
Engem sem. Ja, hogy nem is jelentkeztem?
Fúú, de mocskos fáradt vagyok. És még az éjszaka gyártanom kell pár tucat táblázatot, kimutatást, meg diagrammot. Mindezt össze kell kalapálnom valami elfogadható vizsgálati jelentésbe, mert holnap le kellene adnom... :-/
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
föccer
nagyúr
Hehe, akinek vinnem kellene, nem lesz bent Egyébként sem készültem el vele. Stikába felviszem a számlát a könyvelésre. Win
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
Mercutio_
félisten
Valaki már megnyerte az SZSZ-kártyát?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Vigneau
félisten
válasz Mercutio_ #4531 üzenetére
Ő is bennfentes lenne? Mintha már láttam volna a WoT topikban is. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy az ilyen SzSz kártyák milyen arányban maradnak meg azoknál, akik megnyerik... Jó lenne egy kimutatás.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Qru
MODERÁTOR
W7 update-es 311.06 WHQL drivert feltettétek? Vagy már a frissebb 314.22-vel tolja mindenki?
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vigneau #4535 üzenetére
Ok, GTA 4-ben sokat hozott az W7 updates driver, most tesztelte az egyik fórumtárs.
mod:
"GTA IV - 1080p High settings 25/40/51 (Auto, V-Sync on) - szebb lett a kép és nőtt a stabilitás plussz FXAA-val sokkal szebb képminőséget érhetünk el de az melegít 2-5 fokot a kártyán. Ami így képes 65-70 fokra tekeredni."
Persze GTX460-al tesztelve.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
föccer
nagyúr
Vasárnapi talira, ki, milyen járművel érkezik? Van-e esetleg igény hűtő táskában némi serecskére?
üdv, föccer
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
föccer
nagyúr
válasz philoxenia #4539 üzenetére
Luke, állj át az erő rózsaszín oldalára!
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz Rypejakten #4542 üzenetére
Jah, hogy babazsúr lesz? Akkor bocsi, nem szóltam xd
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz radi8tor #4545 üzenetére
Szerintem batyus megoldás lesz, ha éppen ott tudok lenni. Lehet, hogy masszív meló lesz szo-vas.
Mikor kezdünk?
üdv, föccer
-
radi8tor
MODERÁTOR
Veletech 10:00-kor nyitja kapuit, én is akörül megyek majd, a kaja 13 óra magasságában lesz kint a gyepen.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Ford topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- LG V30 - vezércsel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest