Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #36648 üzenetére
Bár aggaszt a 80mm-es ventije. A best buy Corsair SF450 azért jobb lenne...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
KROK640
nagyúr
válasz Bjørgersson #36652 üzenetére
Melyikkel? Amelyik eléggé túl volt a keretemen (20-25K volt a keret és harmincsokezer volt) vagy amelyiknek kevés volt a Sata csatija?
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz Bjørgersson #36654 üzenetére
jah a B12?
Az meg éppen nem volt
Szerintem nem jártam rosszul ezzel sem, vagy igen?[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
Sziasztok!
tudjátok esetleg, hogy hol van Pesten Xiaomi szaküzlet? Vagy ahol értelmes mennyiségű, választékú kínálat van?
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #36660 üzenetére
Siker?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #36661 üzenetére
Nem jutottunk el odáig sajnos....
Majd 31.-én.
-
eszakas
senior tag
válasz KROK640 #36643 üzenetére
A Samsungnak alapból van hozzá szoftvere. Amennyiben nem samsung akkor a fent leirt szoftver tökéletes. A nem samsung vinyókat én is azzal szoktam.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
KROK640
nagyúr
Srácok : Most lett a helyzet rossz, ugyanis betettettem az ADATA 710 Legend-et (1TB), és sem a Windows, sem a Bios nem ismeri fel
[kép]Kivettem háromszor, visszatettem, de ez nem segített rajta Se eszközkezelőben, se Biosban sehol nem látni
Valamit nem tudok, valamit még csinálni kellene, nem csak beszerelni?Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
olyan tökéletesen sikerült a klónozás, hogy még kevés szabad helyet is megörököltem. De az az oka, hogy van egy 500+ GB-os partició amit nem szabadadított fel, hanem formázatlan.
Régen volt valami kötet kezelő itt fel lehetett szabadítani meg egyesíteni, de Win10 alatt nem találom egyelőre
Mellesleg meglepően hosszú ideig tartott a klónozás, közel 80 percig, mindössze 370GB-ról volt szó. Windows alól csináltam mondjuk, ez lehet lassította.szerk : megvan adtam is neki meghajtó betűjelet, de valamiért nem engedi egyesíteni a kettőt, van közötte egy helyreállítási partició
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
-
KROK640
nagyúr
Pedig még olvastam is : "Amennyiben módosítani szeretnénk a céllemezen lévő partíciók valamelyikének méretét, akkor klikk a "Cloned Partitions Properties"-re és a megjelenő ablakban mindez megtehető."
Utólag már nem tudom változtani
Végülis mi a baj a Windows alól csinálással? Megúsztam a CF/DVD írást. Sokaknak már meghajtójuk sincs ...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
ddoki
csendes tag
válasz KROK640 #36678 üzenetére
Tudod változtatni a partíció méretét utólag is, de ebben nem a win beépített alkalmazása lesz a segítségedre. Ebben a témában nem vagyok járatos, de biztos találsz rá topikot, már találkoztam vele.
Használatban lévő rendszert nem illik menteni, klónozni. Nekem is pendrive -on van a Macrium. Segítségemre is volt amikor nem indult a klónozott rendszer és sikerült helyreállítani a boot problémát. -
Qru
MODERÁTOR
Na végre megvan a céldátum, augusztusben jön ki a game végleges verziója. Érdemes addig kivárnom a vga vásárlással vagy most már kezdjek keresgélni lassan mert nem lesznek olcsóbbak?
#nincsbennetarcsi
-
eszakas
senior tag
Lehet hogy olcsóbbak nem lesznek de kiforrottabbak talán igen. Én is azt várom hogy lemenjen a karácsonyi és a visszaváltási mizéria és utána február március környékén talán jöhet az új kártya. És lehet hogy agy kicsit olcsóbb is lesz
[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #36682 üzenetére
Baldur's Gate 3
Elég döcögősen megy a GTX670-en.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
eszakas
senior tag
Hát én elkövettem azt a baklövést, hogy 2k-s monitorra válltottam ezért muszály erősebb hardverbe beruházni. Bár már nem úgy mint régebben, hogy évente cseréltem. Most már 4-5 évre kell beruházni.
-
eszakas
senior tag
válasz Bjørgersson #36689 üzenetére
Hát ilyen ujonnan nehéz lesz beszerezni.
-
eszakas
senior tag
válasz Bjørgersson #36691 üzenetére
Vagy is nulla az esély. De egy megkímélt használtat még kifoghatsz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #36694 üzenetére
Igen, hasznaltban gondolkozom. Uj vga-t vagy 10 eve nem vettem.
#nincsbennetarcsi
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #36696 üzenetére
Nekem meg egy Vigneau-Noctua EVGA RTX 3060 Ti.
-
eszakas
senior tag
válasz Bjørgersson #36694 üzenetére
Még az is lehet, hogy addigra lesz egy eladó 1070Ti-im
Ha keres ilyet valaki
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
Tény, nálam is az a szabály, se plexi, se RGB.
Nagyon jó kérdés. Meglátjuk, milyen lesz addigra az RTX 4060 és az RX 7600 széria.
Egyébként jó lenne tudni, mennyit veszítek hatékonyság terén hűtésben, lévén a két NF-A9x14 HS-PWM - hát nem csinosak? - ventilátor
bő 2-3 mm-re van a bordától annak kábelvezető kitüremkedése miatt - a fehér szivacs amortizátorok jól demonstrálják, ha ránagyítasz.
Talán itt még jobban látszik, miről írok - alul a 4 db kitüremkedés:
Nem merem őket leflexelni...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest