- Linux kezdőknek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PHP programozás
- Windows 11
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
Új hozzászólás Aktív témák
-
busdriver_hu
csendes tag
-
cof
veterán
válasz
busdriver_hu #6697 üzenetére
Akkor szuper.
No de legalább most kiderült, hogy nincs a videókon semmilyen védelem, bár ez lehet csak a kezdeti állapot, de nem hinném. Egyébként nézegettem a kínálatot és nem taáltam semmi ritkaságot, kb. azok vannak amik már amúgy is megjelentek valamilyen digitális adathordozón.
-
geryreg
csendes tag
A M3huLetolto alkalmazást használom. Nagy köszönet érte! Van egy kényelmetlenség, ami lehet hogy csak nálam jelentkezik, lehet hogy összeakad valamivel. Amikor betöltöm a listát és görgetem, olvasom a film leírásait, akkor majd minden esetben lefagy. De úgy, hogy csak ctrl-alt-del zárja be. Viszont, ha hagyom, akkor jó sok idő után, talán több óra is eltelik, magához tér a program. Ez után tovább használható, és már nem is fagy le. A 27-es verziót használom, és a legújabb youtube-dl-t. A régebbi verziók is ugyanígy viselkedtek. Mi okozhatja ezt?
-
cof
veterán
válasz
busdriver_hu #6692 üzenetére
Szerintem az a program hibázik amivel töltöd. Mivel töltöd? Használj FFmpeg parancssoros megoldást, írtam már példát sokat, esetleg a Youtube-dl is töltheti.
De ha nem megy, és adsz hozzáférést privátban akkor ránézhetek.
-
neo81
senior tag
válasz
busdriver_hu #6692 üzenetére
Milyen minőségben vannak a filmek?
-
cof
veterán
válasz
busdriver_hu #6690 üzenetére
Ugyanúgy a network fülön van az előzeteseknél pedig. A teljes fim akkor nem tudom, hogy van megoldva.
-
cof
veterán
válasz
busdriver_hu #6688 üzenetére
Keresd a manifest.mpd-t. Az előzetesek nem kódolt, a teljes filmeket nem tudom megnézni előfizetés hiányában.
De akkor gyanítom, hogy az előfizetéses sem kódolt ha nálad van kép, mert csak nem előzetest akarsz letölteni. Csak kép meg azért van nálad, mert video framet töltöttél le, külön megy a video és az audio sáv.
-
busdriver_hu
csendes tag
válasz
valentine21 #6372 üzenetére
Bocsánat, de van esetleg ötleted, hogy ha a filmio.hu-ról ugyanezzel a módszerrel letöltött anyag csak kép, hang nélkül, akkor mi lehet a hiba?
-
Aureal
őstag
FILMIO-ról hallottatok már?
Már múltkor is akartam linkelni, nemrég indult oldal!
[link] -
dongacode
újonc
Hi,
Olvasom, hogy többeknek is nehézséget okoz az rtlmost letöltés. Írtam egy programot amivel pár kattintással letöltheted kedvenc videóidat hd minőségben, de akár más oldalakról is letölthetsz könnyedén ahol drm védelmet használnak. Ha érdekel, csak dobj egy üzenetet és megbeszéljük a részleteket.
Tisztelettel, dongacode.
-
sorozat25
újonc
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy most mi újság az Rtl Most-os letöltéssel? Most úgy működik, mint régen?
Mert próbáltam a régi módszerrel, de nem sikerült (lehet, hogy már olyan rég lehetett letölteni, hogy valamit rosszul csinálok 😅).
Előre is köszönöm a választ! -
cocka
veterán
Pedig ugyanaz, csak a hangot feljavítottam, viszont észrevettem a 125 mses csúszást, amit először azért nem, mert újabban kb. minden letöltött videó képe késik 125 mst a hanghoz képest és ezért a lejátszóban már alapból ezt állítottam be magamnak. LOL
Szóval tölthetem fel újra. LOL
-
horvathb1
újonc
Már az IBM-é a Ustream. [link]
Köszönöm a segítséged!
A legfrissebb youtube-dl nekem is leszedi, de csak max. 1080p-ig. Viszont az új streamlink-kel az url alapján letöltötte a videófájlt 4K-ban is. Ami még érdekes, hogy ugyanígy az élő adásoknál még csak m3u8 playlist link sem kell, sem protokollnév. Ez a Színház TV 4K közvetítésekhez még hasznos lehet. -
lkristóf
senior tag
válasz
sma0218 #6656 üzenetére
Itt van a nava pontok listája: https://nava.hu/nava-pontok/ bemész egyikbe és meg tudod tekinteni.
-
sma0218
újonc
sziasztok!!
esetleg tudnátok segíteni abban, hogy a videót teljes hosszábban meg tudjam tekinteni?
https://nava.hu/id/1326518/ nagyon szepen köszönöm előre is!!
-
horvathb1
újonc
Sziasztok!
Ezt a videot mivel lehet leszedni? [link]
Bármivel próbálkozok, még csak közvetlen letöltőlinket sem találok hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest