- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Synology NAS
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Direct One (műholdas és online TV)
- OpenMediaVault
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Elnézést, nem személy szerint rád értettem. Hanem úgy álltalánoságban, ez a tapasztalatom.
Van egy hitgyülekezetes ismerősöm, aki tényleg semmi mást nem tud, csak idézgetni a Bibliai történésekből. Bármit is kérdezek,sokezer évvel ezelőtti történésekből tud csak példákat felhozni."Én nem vagyok jó ember, vagyis képtelen lennék arra, hogy jó legyek... egyszerűen ugyanolyan, vagy talán még egy kicsit olyqanabb emebr vagyok, mint bárki itt a fórumon, vagy a környezetemben.... "
De én szerintem jó ember vagy.
Ha az ember eleve bűnösnek születik, akkor az az alapértelmezett. Úgymond a nulla. Ahhoz képest lehet valaki jó, és lehet annál rosszabb is! És szerintem te jócskán a jó irányba tolódsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- G15 5511 15.6" FHD IPS i5-11260H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest