Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
válasz ArthurShelby #62999 üzenetére
Köszi, de nem értesz! Ezzel mindenki tisztában van, de a végpontokat nem fogják optikára rakni! Ha egy normális set-top boxra nem voltak hajlandóak beruházni (aminek az árát amúgy az előfizetővel többszörösen kifizettetik az évek alatt), akkor nem fogják az egész infrastruktúrájukat a kukába dobni! Szóval a végpontok maradnak koaxon, reméljük minél előbb jön az ED3.1. Éppen ezért az optikai hálózatok fejlődése, nem igazán érint minket
[ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
A gerinc hálózat (optika), ami pl elmegy egy társasházi környezetig. Onnan oszlik el koax-ra és jut el a lakásokig (erősítőkön keresztül, mert az kell a koax-nak, ezért megy el a szolgáltatás, ha áramkiesés van a környéken).
NG-PON2 (Next-Generation Passive Optical Network 2)
(de én csak műkedvelő vagyok, majd jönnek a szakik, akik elmondják a jól, és hogy mit írtam rosszul )
[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
gduck
addikt
-
TeeJay
félisten
egy kis érdekesség
jövőre indul a NG-PON2
ezek alapján kb. sosem lesz ED3.1 koax mert jóval olcsóbb lesz a NG-PON2
és utóbbi első körben is már 40/10gigabitet tud, később extended verzióban meg 80/20gigabitet
[link]ED3.1 meg még sehol nincs és drága is lesz
ráadásul amelyik szolgáltató arra fejleszt jó nagy marha lesz
és 10gigabitet tud majd max kifacsarni belőleMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
fap333
aktív tag
válasz kabelmania27 #62992 üzenetére
Nincs semmi ilyesmi bekötve.
A házba bejön a kábel, azon van egy kettes elosztó: egy a settopboxnak és egy a modemnek. Nincs semmilyen más eszköz todás, elosztás a hálózatban.10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
fap333
aktív tag
válasz kabelmania27 #62985 üzenetére
És a szélesebb frekvenciatartomány jelent valamit, vagy az nem befojásolja a dolgokat?
10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
ztsoft
őstag
válasz canniball #62988 üzenetére
Ja, a jó munkához sok idő kell, a sz@rhoz meg még több.
Ahogy látom, az ügyfélszolgálat egy kicsit sem változott, 3. hívásra sikerült eljutni oda, hogy technikust küldjön, sajnos az egyéb ráolvasásos, reset-es, koax rángatós (újabban már a koax kihúzása, visszadugása is szerepel a hibaelhárításban ) csodaszerek nem segítettek. Nem beszélve arról, hogy közben hülyének nézik az ügyfelet! Egy darabig próbálok kedves, türelmes lenni, de hamar felszalad a pumpa.
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
canniball
nagyúr
Én is csak annyit tudok mint amit linkeltél. Ettől függetlenül nem tartom kizártnak hogy az üfsz-on már tudják az új ajánlatokat csak még nem került ki a honlapra. De ha pontosabbat akarsz tudni vagy nem akarsz várni felhívhatod őket akár most is, legfeljebb ha nem tetszik a válasz gondolkodási időt kérve elköszönsz, majd nov. 10. után újra telefonálsz.
Viszont ha bármit megtudsz légy szíves tedd közzé, lassan én is érintett leszek a kérdésben így érdekel mindenféle fejlemény!https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz fap333 #62981 üzenetére
Üdv!
A 3,5dB-s osztónak kevesebb a a csillapítása, de ettől még jó a másik is, meg kellene írni a modem értékeket.
Ha nem használod a wi-freet érdemes kikapcsoltatni, nézd meg elérhető-e a modem üzemmód ha nem akkor 1221-en kérd vissza az ipv4-et.Orgi : Előfordul, hogy nagyon meghúzzák. Igen, ha nem használod a wi-freet akkor 1221-en kapcsoltasd ki mert úgy lehet stabilabb lesz a modem és ha ivp6-ban van akkor bizonyos dolgok akadhatnak.
[ Szerkesztve ]
-
Orgi
addikt
válasz kabelmania27 #62975 üzenetére
Szia, biztos én vagyok a béna, de képtelen voltam kiszedni azt az attunatort a kábel vége és a modem közül Végül is mindegy annyiból, hogy holnap jön a szerelő, mondom neki ezt a kisebb verzióra cserét mint megoldási lehetőséget, a wi-freet meg nem használom, ha bezavarhat szerinted, akkor lemondom. Illetve ezt az ipv4-et kérjem vissza telón?
-
fap333
aktív tag
Szervusztok!
Nemrég váltottam analóg UPC-ről digitálisra. Elméletileg fullos csomagot kaptam, sok TV csatorna, 500Mbit-es internet, MyPrime, stb.
A problémám az, hogy 200Mbitnél gyorsabb netet nem tudtam még mérni, illetve esténként a TV is be-be szaggat. Nem nézhetetlen az adás, de azért egy kicsit zavaró. Viszont a videótárból több adás is van ami nézhetetlenül szaggat.
Mielőtt reklamálnék megkérdezném Tőletek, hogy melyik kábel elosztó a jobb:
- PCT, 5-1000MHz, -3,5dB
vagy
- technetix, 5-1218MHz, -4,5dB
Mindekettőt a UPC adta a saját kütyüjéhez.
Továbbá egyéb javaslatokat is szívesen fogadok.10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Vangelis
félisten
Ismét elgondolkodtam, hogy kötök valami olcsó csomagot...
Most, hogy már csak 1 év a hűség.... be is vállalom..
Kapott mostanában valaki valami jó megtartó ajánlatot?
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
pkaresz
őstag
válasz Gubek-Einste #62977 üzenetére
Fehérvárcsurgó!
Székesfehérvártól 17km."Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
Topikgazda
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Nincs internet tegnap este óta!
A hiba bejelentő szolgáltatás kiesést jelez.
Több mint hat órája?
Ez azért durva.
Lehet tudni mi történt, s mikor áll hejre?
Köszi!"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
kabelmania27
Topikgazda
Köszi az infót, igen erre gondoltam, vedd le a csillapítót (10-es helyett elég lenne egy hatos/hármas) is és nézd meg javul-e a helyzet.
Ha nem használod a wi-freet érdemes lenne 1221-en kikapcsoltatni, próbáld meg vezetékes kapcsolattal bridge módban, ha nem tudod átállítani 1221-en kérd vissza az ipv4-et. -
Orgi
addikt
válasz kabelmania27 #62957 üzenetére
Szia, bocsi, lehet félreértelmezem de nincsen elosztva semmi, egy kábel megy a modembe közvetlenül és vmi Attenuator 10 db van a kábelre írva, mielőtt belemenne a modembe, erre gondoltál?
-
LouiS22
veterán
Srácok, egy kérdés: a Food Network nevű csatorna (illetve a Story4) nálatok is 360p-s youtubeot idéző "minőségű"? Ránézésre is agyon vannak tömörítve
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
csabi63
senior tag
500-as nálam 360. Az is sok.
-
ArthurShelby
addikt
válasz LouiS22 #62968 üzenetére
Szerintem emberek 90%-a nem használja ki a 120-nál nagyobbat, csak ha többen töltögetnek otthon. Szóval tök mindegy, hogy 120, vagy 500, ugyanannyira lesz terhelt a környék (szerintem).
A 120 és a 30közötti ugrás viszont még mást tészta, szerintem az érezhető.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
LouiS22
veterán
válasz kabelmania27 #62966 üzenetére
De ez magában hordozza az ügyfél-irritációt is. Ha sokan váltanak a kínált legnagyobb csomagra (mert miért ne, stb), akkor ha rendszeres az ilyen dugulás, akkor az anyázás is állandósulni fog. Hiszen ügyfélként nyilvánvalóan azért választod a nagyobb csomagot, hogy élvezhesd is az előnyeit, nem pedig a mnimumra szerződsz (kiforgattam, szándékosan, de szerintem érted).
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Geree
senior tag
találkozott már valaki olyannal, hogy nagyobb csomagra váltás után (500-as) megvolt a teljes letöltési sebesség - direkt mértem többször reggel-este-"csúcsidőben" mindig jött az 500/20 (még több is). Most, hogy ma/tegnap lejárt a 14 napos elállási lehetőségem, 200-300-max 350 mbps-es sebességet mérek.
Létezik, hogy "14-napos Full-speed QoS"-t ( ) ad az újaknak a UPC? vagy csak véletlen egybeesés és mondjuk a 30-as netek 120-ra emelése fektette meg itt ennyire a hálózatot?
Lehet gyűjteni az összeesküvéselméleteketa friend in need is a friend indeed
-
porse
őstag
válasz kabelmania27 #62932 üzenetére
Minden érték rendben volt.. felhívtam őket h állítsák vissza ipv4 re, így működik megint minden. Köszi.
[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
Tombi
őstag
válasz Soulfly842 #62959 üzenetére
+1
Nagyon várom már az "eszközportfólióbővítést"
TV-t szeretnék venni, Telekomnál maga a bőség, annyiból lehet választani.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Soulfly842 #62959 üzenetére
Kérdés az, hogy kell-e két évente új tv egy háztartásban...
-
Soulfly842
addikt
Várható forgatókönyv lenne, hogy a Telekomhoz hasonlóan a UPC és a digi is elkezdje erősíteni az otthoni szolgáltatásokhoz kötődő eszközportfólióját (persze, ebben a lemaradást nem könnyű behozni; jobb tárgyalási alap az pl. egy Samsung-val, h. minden 10. TV készüléket a T-től vesznek meg az elmúlt években Mo-n), hiszen az új joggyakorlat szerint már csak eszköz vásárlás esetén (audio-vizuális eszköz!) köthető csak két éves hűségidő. Ez a lépés valahol szükségszerű is lehet a jövőre nézve.
[ Szerkesztve ]
-
LionW
tag
Az új csomagárakról van valakinek infója? Mikor teszik elérhetővé?
---
Szerk: lefrissítettem az upc oldalát miután elküldtem az üzit, és már fent is vannak az árak. Ahogy látom maradt minden a régiben, csak 24 hó helyett 12.[ Szerkesztve ]
-
Orgi
addikt
válasz ArthurShelby #62953 üzenetére
Ez is jónak tűnik, akkor nem értem azt a 6% packet losst
Adó száma Csatornaazonosító Zárolási állapot Frekvencia Moduláció Jelváltási sebesség Csatornatípus Teljesítmény
1 2 Zárolva 40000000 64QAM 5120000 ATDMA 45.3
2 3 Zárolva 46600000 64QAM 5120000 ATDMA 45.5
3 5 Zárolva 59800000 64QAM 5120000 ATDMA 46.0
4 6 Zárolva 26600000 64QAM 5120000 ATDMA 44.8 -
ArthurShelby
addikt
"lefelé irányban/Downstream Channels szekcióban -6 és 12dBmV között megfelelő. Az SNR/Jel-zaj viszony minél magasabb annál jobb, 30-32dB felett már rendben van. Felfelé irányban/Upstream Channels esetén 50-52dBmV felett már nem lesz 4 us csatorna használat, ami okozhat problémát, tehát 50 alatti érték megfelelő"
Te -6 és +12dBmV között vagy (utolsó oszlop), szóval az jó. A jelzaj arányod (SNR, Signal Noise Ratio) is 32dB felett van.
Kell a feltöltés is, hogy 50dBmV alatt van-e.
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Orgi
addikt
válasz ArthurShelby #62949 üzenetére
Számomra nem teljesen egyértelmű a dolog, de ha jól értem, akkor ezek rendben vasnnak és az állapot/lefelé irányuló a lényeges. A kábelek nem lazultak meg, akkor 3 napig hanyagolom az Overwatchot, már így is büntetést kaptam a kilépések miatt...
Vevő száma Csatornaazonosító Zárolási állapot Frekvencia Moduláció Jelváltási sebesség Jel-zaj arány Teljesítmény
1 11 Zárolva 434000000 256QAM 6952000 42.2 1.0
2 8 Zárolva 410000000 256QAM 6952000 41.9 1.1
3 9 Zárolva 418000000 256QAM 6952000 41.9 1.3
4 10 Zárolva 426000000 256QAM 6952000 42.0 0.9
5 12 Zárolva 442000000 256QAM 6952000 42.5 1.3
6 13 Zárolva 450000000 256QAM 6952000 41.9 0.3
7 14 Zárolva 458000000 256QAM 6952000 42.5 1.0
8 15 Zárolva 466000000 256QAM 6952000 42.5 1.0 -
pinnacle
nagyúr
-
Miska0330
tag
Mai nap Lakiteleken keresztül mentem busszal és észrevettem, hogy párhuzamosan kettő koax kábel megy a villanyoszlopokon. Utánanéztem és ez fogadott Lakitelek weboldalán:
http://www.lakitelek.hu/index.php/2996-ujabb-telekommunikacio-szolgaltato-telepul-lakitelekre
http://www.lakitelek.hu/index.php/3072-uj-internet-szolgaltato-lakiteleken
UPC weboldalán már elérhetőek az új csomagok a címre rákeresve. :-)
Terjeszkedjenek is szépen.
-
ArthurShelby
addikt
Nézz modem értékeket (192.168.100.1 az alap admin admin páros ha nem változtattad meg, összefoglalóban van plusz infó), és nézd meg a koax kábelnél, hogy a csatlakozók nem lazultak-e esetleg ki!
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
az eddig tökéletesen működő netemmel (UPC 120-as, TC modem) vmi nem stimmel, ma kezdte. Alapvetően online játéknál találkoztam vele, pár percenként disconnectelt a szerver. A játéknál minden oké globálisan, újraindítottam mindent, driver frissítettem, kikapcsoltam a Comodo tűzfalam, reseteltem a végén a modemet, alacsonyra állítottam benne a tűzfalat. Mivel nem változott semmi, felhívtam az ügyfélszolgálatot, azok végigfuttattak vmi tesztet és azt mondták, hogy lát vmi problémát a modememmel, túl sok az elveszett csomag. Próbáltam utána nézni, megpingeltem a google.com-ot, azt írja 6% packet loss, nem tudom ez jó vagy rossz (de az online játékomnál pont elég, hogy kidobjon a szerver). Alapvetően tudok vmit tenni, vagy várjam a szerelőt békésen? Maga a net az így működik különben, viszont a szerelő csak 3 nap múlva tud jönni, annyira teli vannak, ezért kérdem... előre is köszi!
-
carex6
csendes tag
hello mindenkinek.
upc mobil témakörben kérdezném, hogy lehet-e náluk mobilparkolást bonyolítani?
rágugliztam a kérdésre és csak 2015-ös beszélgetéseket talált, amiben még csak érdeklődtek, hogy vajon lesz-e ilyen szolgáltatás a upc-nél.a másik téma a smartcardos tv. békés megyeiek vagyunk és pár hónapja volt valami kábellopás a területünkön és azóta (vagy lehet, hogy nincs összefüggés) rendkívüli módon pixelesednek a hd csatornák. az sd-n is van elmosódás - és lehet, hogy ez a hd-ben pixelesedés formájában jelentkezik. tapasztaltatok-e ilyet, esetleg más területeken is van-e ilyen jellegű minőségi probléma? egyelőre a szolgáltató oldaláról közelítem meg és nem feltételezem, hogy a 2,5 éves lg tv-m szarakodik.
a válaszokat köszönöm.
üdv
-
senior tag
Horizon boxnál valahogy ki lehet törölni a csatorna listából azokat a csatornákat, amikre nem vagyok előfizetve?
-
ztsoft
őstag
válasz Shepherdke #62941 üzenetére
Az IR port nem egyenlő a távval! Ha a telefon működik távként is (appal), még akkor sem biztos, hogy venni is képes a jeleket (kell egy adó meg egy vevő is).
Azt nem tudom, hogy van-e ilyen app, rá kell keresni a Play-en. Egyet találtam, ez ígéretesnek tűnik, ahogy az egyéni kódot lehet megadni, meg a leírásban szereplő adatbázisokban is lehet keresgélni. Kérdés, hogy hogyan sikerül kinyerni a kódot.
Arduino-val a kód kiolvasása könnyen megoldható lenne, csak egy vevő kell hozzá.
-
Akcok94
senior tag
válasz Gubek-Einste #62940 üzenetére
Digital gold, jelezz,
Tévedni emberi dolog, de igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet.
-
Topikgazda
-
ztsoft
őstag
válasz Akcok94 #62934 üzenetére
Szia!
ha kihúztam a connect box-bol a régi telefon zsinórt az miben befolyásolta a vezetékest telefont?
Ha csak egy "zsinór" volt benne, akkor nem lesz vezetékes telefon.Azóta nincs vezetékes telefon, a telefon lent van a földszinten és szerintem a fehér dobozból közvetlenül kapja a jelet.
Ha a "fehér doboz" a UPC Connect Box akkor a válaszom, igen.Másik hogy egyszer van hbo csomagunk egyszer nincs ez milyen hiba jelenség lehet?
Erre a 1221-en tudnak válaszolni, ha Te magad nem tudod, hogy van-e HBO csomagod.Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
Akcok94
senior tag
Sziasztok,
2 kérdésem volna, ha kihúztam a connect box-bol a régi telefon zsinórt az miben befolyásolta a vezetékest telefont? Azóta nincs vezetékes telefon, a telefon lent van a földszinten és szerintem a fehér dobozból közvetlenül kapja a jelet. Másik hogy egyszer van hbo csomagunk egyszer nincs ez milyen hiba jelenség lehet? Köszi a választ.
Tévedni emberi dolog, de igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet.
-
ztsoft
őstag
válasz Shepherdke #62927 üzenetére
Szia!
Mivel ezeken a UPC saját szoftvere (Horizon) fut, így nem kizárt, hogy a távirányító sem a gyári kódokat használja (esetleg még a táv sem gyári). Sajnos ezekről a box-okról nincs infó a neten, így csak találgatni tudok.
Esetleg ha a TV távja tud olyat, hogy egy másik táv kódját olvasni tudja, majd ezt programozni egy gombra (a két táv egymással szembe fordítva, majd a megfelelő gombokat megnyomva), de ezt a TV leírásában tudod megnézni.
-
porse
őstag
Sziasztok,
olyan problémám van UPC nettel, hogy bizonyos dolgok nem töltenek be, ill. nem hajt végre. Ide fórumra pl nem tudok képet feltölteni se hozzá szólni, se gépen, se wifin mobillal. Telefonon még az időjárást nem tudom frissíteni, a témák alkalmazásnak egy része nem hajlandó betölteni ilyenek... Mobilneten ezek mind gond nélkül működnek. 1-2 hete áll fent a hiba, de ötletem nincs mi okozza. Routert reseteltem de semmi.
Valakinek ötlete? Köszönöm.... szerintem.
-
donald_boy
tag
válasz kabelmania27 #62886 üzenetére
Pontosan mire gondolsz?
-
Shepherdke
tag
Sziasztok.
Van egy Horoizon HD Mediabox-om.
Vettem egy LG Smart TV-t és elvileg lehetne a tv távirányítójával működtetni.
Viszont mikor be akarom programozni sehogy se jön össze.Addig eljutottam, hogy elvileg Kaon a beltérinek a gyártója. Ki is lehet választani a tv listájából még se lehet vezérelni.
Valakinek van esetleg valami tippje?
-
F_Zolee
veterán
válasz Gubek-Einste #62922 üzenetére
Egy fájl letöltéssel nem tudja még kihasználni? Mert azzal is eléggé hektikusan ugrált a letöltés sebessége. De java részt 20MB/s alatt volt. A magyar speedtest meg 193Mbites értéket dobott. Még a héten van lehetőség visszamondani, lehet az lesz, mert felesleges olyan csomag ami nem is tudja amit kínál(tudom a garantált a lényeg de nem arra fizetne az ember).
-
F_Zolee
veterán
Amúgy hol lehet letesztelni a valós sebességet? UPC-s sebességmérő nem megy. Valami lejárt licenszt ír ki és nem lehet tesztelni. Speedtest meg most 260as értéket hoz csak. Lehet visszamondás lesz belőle ha csak a felét tudja...
-
HofiZoli
senior tag
nem, a hd szebb a 4 betűsnél, de összességében minőségre a 3 betűs nyer. azért is az a fő, és csak emiatt van előfizetésem. digital gold+hd+világ+eur+hbo pak.
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
kezo0
addikt
válasz Gubek-Einste #62918 üzenetére
Már vártam.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
Topikgazda
Szolgáltatók összehasonlítása ITT folyik!
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
kezo0
addikt
válasz HofiZoli #62914 üzenetére
Nem lehet, hogy inkább a nem pont azonos tévék közötti különbséget látod? Én még akárhol láttam Digis tévéadást, az mind egyértelműen gyengébb minőségű volt, mint nálam otthon a UPC-s adásoké.
(Mindjárt a fejünkre koppintanak, hogy menjünk át a szolgáltatók összhasonlítása topikba! Nem akarok átmenni, de ezt ide kellett írnom. )
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
HofiZoli
senior tag
pontosan. a HD csatornák szebbek, a többi nem. mielőtt valaki támadna, 2 tv-n digi van,(full hd led, egyébként monitorként használva) egyen pedig upc.(full hd led szintén, nappali, tv nézés), pont a minőség miatt.
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
blakey
titán
Igény lehet (nem lesz) de akkor meg egy routerrel is megoldható AP módban. Ettől függetlenül a belső hálózatot úgy építi ki ahogy csak szeretné. A kábeles kapcsolat inkább más miatt lehet érdekes mintsem a box miatt.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
1 fő kábel van ami bejön a lakásba, onnan hagyományos módon minden eszközhöz menni fog egy kábel, osztóval és/vagy leágazóval lesz megosztva, egy a modemhez (HGW) fog menni és a többi a tv-khez. Természetesen ha a vezetékes telefont is használni fogod akkor az a modemhez fog csatlakozni.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
M0RGI
őstag
Nem kell nekem box, jól írta blakey. Csak azért váltok, mert több olyan adás van a UPC-nél, amit nézni szeretnék, illetve barátnőm elég kedvezményes UPC előfizetését vinnénk át a felújítás alatt álló lakásba, ahol eddig Digi volt.
Azért kérdeztem hogyan oldják meg, mert akkor még festés előtt úgy rendezem a kábeleket, kábelcsatornákat.
Viszont barátnőmnél úgy van, hogy két koax jön a lakásba, egyik a modemhez (net/telefon), a másik simán a upc-s kártyás TV-be. -
tlala
addikt
UPC-re szeretnék előfizetni Zuglóban, a szolgáltató kész is rá, hogy azonnal bevezesse.
Megvehetetlen önkormányzati lakásban élek, egy papírt kéne aláírni, de az Önkormányzat 2 éve hiteget, hogy "másik osztály az illetékes"", "városképi tervet kell készíteni", "ügyintéző szabadságon", illetve az e-mailek visszapattannak, mert már az e-mail cím nem él, az ember már nem dolgozik ott, telefont nem veszik fel, stb.
Van valaki zuglói bennfentes itt, akinek van fogalma, hogy mi lehetne erre az őrületre a megoldás?
Hogy megy a zuglói önkormányzati lakásoknál a bevezetés engedélyezése?
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Akkor nem valami jó a csatlakozás, szolgáltatás, én a sajátomhoz hasonlítom, nálam tökéletes, másik szolgáltató a nyomába sem ér ha összehasonlítom, ha nem teszem akkor elfogadható.
Szerintem nem nekem kell megindokolni, hogy miért teszi más azt amit.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Az ár jobb,a kép szebb,a digi-nél.
Az első igen, a második nem. Tudom, láttam, nem egyet. A szolgáltatásokat box nélkül is tudom használni. Telepítve a Horizon go a TV-re, gépre, lejátszóra, bármikor, bárhol vissza tudom nézni.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?