UPC: belépésnél alap lesz a 120 megabit

Felturbózott Wi-Fi élménnyel és magasabb belépő sávszélességgel indul a megújult márka kommunikációja.

A vállalat ma jelentette be, hogy új arculata és szlogenje van szeptembertől a UPC-nek. A váltást az „Élmény minden pillanat” szlogenben foglalták össze, és ennek jegyében igyekeznek megújítani a termékkínálatot és a szolgáltatásélményt „minden kapcsolódási ponton.”

A márkafrissítés első lépéseként bemutatott HAPPY HOME ajánlatok a közlemény szerint a legújabb technológiai megoldások segítségével biztosítják a kiváló lefedettséget az egész lakásban. Mostantól a „szupergyors” Wi-Fi élményt nyújtó Connect Box alapból jár az új internet-előfizetésekhez, amelyek belépő sebességét 120 megabitre emelte a UPC.

„A mostani változások csupán az első lépések az általunk kitűzött cél felé vezető úton. Olyan eszközök, amelyek segítségünkre vannak abban, hogy tovább fejlődjünk, és ügyfeleink különböző igényeire a lehető legjobb megoldásokat nyújtsuk minden kapcsolódási ponton, az üzletektől kezdve a weboldalon és a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül, egészen az otthonukba kiérkező szerelőkig. Ebben a szellemiségben alkottuk meg legújabb HAPPY HOME ajánlatainkat is, amelyekkel szupergyors internetélményt és kiváló Wi-Fi lefedettséget biztosítunk a lakás minden szegletében.” – mondta el Robert Redeleanu, a UPC Magyarország vezérigazgatója.

A közlemény szerint a HAPPY HOME ajánlatokat valós ügyféligényekből kiindulva állította össze a UPC. A csomagok 120, 240 és 500 megabites letöltési sebességet és a televíziós tartalmak széles választékát tartalmazzák, amelyek mellett az ingyenesen elérhető Horizon Go és Műsorvisszanéző funkciók biztosítják a szórakozás határtalanságát térben és időben. A HAPPY HOME csomagok akciós havidíja (vagyis indulási kedvezménnyel, ahogy szokás, később magasabb az ár) 3490 Ft-tól indul.

Azóta történt

Előzmények