-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iday
aktív tag
Hali.
Azért a legolcsobbat ne válaszd mert megszivod vele.
Mindeféle "hdtv ready", csili-vili fejeket el kell felejteni.
Tanultam a saját példámbol.
Mikoris vásárláskor nemnéztem a fejet és kaptam ilyen csili-vili fejet. (0,2db zajut, 1,9k huf)
Azt csodálkoztam hogy másnak kisebb tányérral és 0,6 os fejjel jobban jön a mühold mint nekem.
Kiprobáltam például egy lidl-ben vásárolt fejet és fényévekkel jobban teljesit mint amit vettem.
3k -t ne sajnálj rá egy normálisért. -
Heló!
Amikor kérdeztem, akkor még nem ment tönkre, csak a vezeték szakadt el. Most viszont igen, legalábbis erre tippelek, mert minden kábelt megmértem, csatlakozók is jók, de mégis 0 a térerő a beltéri egység szerint.
Mennyibe fáj egy ilyen fej, és hol lehet megkapni a legolcsóbban?
Ha minden jól megy, akkor ősszel már lesz valami kábelszolgáltató nálunk, mert valamit rebesgetnek, úgyhogy az is jó lenne, ha valami bontottat találnék, vagy szervízből feleslegesen megmaradt darabot. Lényeg, hogy az elképzelhető legolcsóbb megoldás kellene, ami kibírja még legalább fél évig, vagy picit tovább.Előre köszi a segítséget!
-
Magnum PI
tag
Sziasztok
Van egy nagyon idegesítő probléma. Gondolom más is találkozott már vele, hogy pl beállítunk egy felvételt éjszakára vagy napközben és pl elmegy az áram vagy egy pillanatra elmegy az adás képe és amikor visszajön az infópanel ott marad a képernyőn. Aztán ugye a felvételen ez végig ott marad. Nekem egy Philips DSR 4101 típusú beltérim van egyébként.
Kérdésem az lenne, hogy van e valami vagy bármilyen megoldás erre a problémára? -
Manópapa
csendes tag
-
flash-
veterán
közbe megvan,rájöttem
alapértelmezett kód:
0000 -
flash-
veterán
Philips beltérim van,UPC direct-em,és kérdésem az lenne hogy tavaly január óta változott valamit az UPC kínálata úgy,hogy érdemes lenne a csatornakeresést elinditani?
csak mert kéri a kódot
mi lehet a kód? mik szoktak lenni az alapértelmezett kódok? -
Z0mbi
senior tag
nice! Koszi az infot... akkor az lesz
A lavorba meg majd rakok egy pokrocot es a macska tud benne aludni ;)
-
iday
aktív tag
-
Z0mbi
senior tag
Szasztok skacok,
Lenne egy fontos kerdesem: (vagyis egy par)
Egy rokon irorszagban adja elo...es elvonasi tunetei vannak a magyar csatornakra (amit nem ertek...monika show talan ;) )
A lenyeg hogy a UPC Direct nek tokeletes a lefedetsege arrafele. (60cm tanyeral lehet fogni....mas is csinalja arrafele)
Viszont a kerdes az az hogy ha az ember megrendeli ezt a csomagot akkor lehet csak a belterit kerni? Van ismeros aki azzal ijesztget hogy hozza meg fel is kellett hogy szereljek a cuccot... (tehat nem hogy nem lehetett csak a belterit kerni hanem meg fel is kellett szerelniuk a cuccost.)Errol tudtok valamit? (egyebkent az egy masik tema hogy miert faj a UPC nek ha kulfoldre viszik a belteriet...mikor fizeti az ember a dijjat. (es meg a belteri is visszakerul idoben))
Mas:
Ha tegyuk fel odaadjak akkor milyen fejet erdemes kinnt venni? Nem nagyon vagyunk otthon a temaban... Itt most a digitalis verziorol lenne szo.Segitsegeteket elore is kocc
udv -
Manópapa
csendes tag
Szerintem jó.
Egy éve van meg, magyar gyártású Philips beltérit adtak hozzá, 2700-at fizetünk / hó és benne van egy rakás csatorna (csak gyerek-műsor csatornából három) a NatGeo, a Discovery, remek zenei csatornák.
Egyszer volt vele gond, egy bazi nagy vihar volt és állítólag Amsterdamban volt a gebasz (onnan lövik fel -állítólag- az adóst a műhódra)
Akkor felhívtam őket, és küldték a frissítést pikk-pakk.
Mi minden este kikapcsoljuk a műholdvevőt (fizikailag is, kapcsolós elosztóban van, így áramtalanítunk mindent, TV-t, DVD-lejátszót, műholdvevőt) és a fentieken kívül még soha nem volt vele baj.
Viszont valszeg nemsokára lejár a hűségidő, át fogunk menni Digi TV-re, ott ennyi pénzért már AXN stb (ugye, aki szereti a Lost-ot, vagy a Csillagkaputvagy az összes Sport csatornát) is benne van (anyósék Digi TV-sek, és kutya bajuk vele)
Szóval nem tudok rosszat mondani a UPC-re, de momentán a DigiTV sokkal jobb árban van (pl van 1200-ért olyan csomag amiben az alapok benne vannak, a Viasat-ot is beleértve) vagy ha kifizetsz 3000 Ft körüli pénzt, akkor azért már nagyon király csatornák között lehet válogatni.
Valszeg átmegyünk mi is DigiTV-re.
A matáv bekaphatja, amit sajnálok hogy nincs, és ott volt, az a BBC Prime, az egy nagyon jó kis csatorna. De ki is fizettem akkoriban a Matávnak a II csomagért asszem 4000 felett.
Az nagyon sok éves szinten, és a legjobb adók hiányoztak. -
Sziasztok!
A tegnapi eső óta nincs UPC Direkt.
A szolgáltatás 7, vagy 8 éve van meg, gari már nincs, az UPC ügyfélszolgálata csak pénzért jön ki (Budakeszire a 22. kerületből!!!).
Az a helyzet, hogy akármelyik csatornát választom, mindenhol az az üzi fogad, hogy "A csatorna nem elérhető, átmenetileg hangoljon egy UPC csatornára".
A Philips beltéri egységen a műhold keresés menüben mindkét térerő nulla.
A kábelt megnéztem, újra blankoltam, elvileg tökéletes.
A parabolán régen volt egy fehér műanyag kupak, ami évek óta lerohadt róla. Ez a kupak egy ALU henger-szerűségen van, ami néha ráz. Attól függ, hogy mozgatom. Nem nagyon, csak egy kicsit, de 2-3mp után már nagyon nem esik jól fogni.
Nem tudok elég jól hozzáférni, mert nagyon ki kell nyúlnom az erkélyről, így sem szétszedni, sem jobben megnézni nem tudtam eddig azt akis műanyag dobozt, amivel ez a rázós henger egy egységet alkot.
Ha nagyon muszáj lesz, szétszedem az egészet.Szerintetek mi lehet a gáz?
- normális, hogy picit ráz a parabola antennája (és annak a földelése)? Létezik, hogy ekkora térerősséget gyűjt össze??
- honnan tudom meg, hogy a kültéren van a probléma, vagy esetleg a beltéri (is) szétment?
- egyáltalán kell nekem ezzel foglakoznom, nem az UPC dolga lenne ingyen és bérmentve?Én arra gyanaxom, hogy víz ment az antennába, és ezért zárlatos lett. Kérdés, hogy a rázás ettől ven-e.
Bármiylen javaslatot szívesen vezsek!
Szerelőt hívni több ezer ft-ért nem fogok, kivéve, ha végképp nincs más mód.Köszi!
-
CsuRi101
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy a rögzítős boxból hogy lehet egy beprogramozott időzítést törölni? Nem egyszeri időzítésre gondolok,hanem, ha beállítom, hogy adott időben minden héten vegyen fel valamit, mert ha kitörlöm, attól még következő héten megjelenik,és néha ettől bebolondul a box, és nem vesz fel dolgokat.. -
hoby36
senior tag
Hellotok.Van családi+ csomagom.Szerintetek lehet választani ez helyett olcsóbb dílycsomagot a hűség lejárta előtt?
-
plömplöm
őstag
sziasz
valakinek van-e "MŰSOR-RÖGZÍTÉSI FUNKCIÓVAL rendelkező beltéri egység"-e a upc-től? ha jól tudom akkor a direct gold(+) csomaghoz adnak ilyet. a konkrét kérdésem az az, hogy ez valami vinyós cucc? vagy valami nagyobbfajta flash van benne? és ha helybentárolós valami módon, akkor van-e valami mód kinyerni belőle a rögzített műsort?
köszszerk: most találtam meg
philips dsr 8111, 160GB hdd.a kinyerés ettől még kérdésszerk2: gondolom valami "sima" vinyó van benne, szerelte-e már valaki ki? mi van ha a helyére valami nagyobb kapacitásút tolok be?
-
jerry311
nagyúr
Úgy néz ki a Direct elpusztíthatatlan.
-
Roxy
tag
Hali!
Olyan gondom lenne, hogy dekoder bekapcsolasa utan, nehany csatorna hianyzik.
Pl, most nincsen RTL Klub, TV2. De a tobbi csatorna az emlekemi szerint van, es jo helyen is. Maskor is volt ilyen, lefutattam egy csatorna keresest az jo is lett.
Most: Ha az automata csatornakeresesbe lepek be, akkor keri a keszulek a PIN kodot.
Probaltam az 1111, 0000, es 9999 et, de nem voltak jok. Irta az a vacak, hogy 5 lehetosegem van, ebbel 3 at elhasznaltam. Mi van ha elfogy mind az 5? letiltja a kartyat vagy mi?
Vagy nem is kellene "kellene" semmit se csinalnom.. majd lesz megint?Koszonom a valszokat elore is
-
Kobe
veterán
sziasztok
upcdirect előfizetés van a családon belül, eddig 1 darab vevőegységgel, külföldön, jó messze. Igényelhető ez mellé egy második vevőegység ugyanerre az előfizetésre, úgy, hogy azt itthon lehessen használni ?
Nem tudom mik a teknikai korlátok, demintha az rémlene, hogy ilyenkor a vevőegységeket kötik össze, nem pedig mindegyiket külön a parabolára
-
cibuu
tag
lesz valaha magyar eurosport2 és tv6 a upc directen?
-
deedee
őstag
üdv
kezdem unni a directet.....Szerencsére márciusban lejár a hűség...
a gondom:pár adó nem jött be a upc beltérin,míg a philipsen flottul ment minden./2 fejes előfizum van/Most meg az első 300 adó hiányzik a noname upc-s dobozkából,míg a philips mindent lead....Mi lehet a gond?kihúztam,vártam,bedugtam,semmi változás....Kártyát is kihúztam,de semmi...
valaki okos ember tud valamit?
-
lumi
tag
Hat a directtol sem fogsz majd padlot, nekem Pana 42" plazmara van kotve es nem halok el a savszelessegtol, jol szet vagyon tomoritve
1cds divx minoseget jo ha eleri, de inkabb nem szokasa. Hdmi csatolosat kertem, hat aztmondta az nincs, csak goldban amit ev vegetol rendelhetunk csak.. szoval a beszerelo is egy gyoker volt
Azt viszont mondta, hogy ha HD-t akarunk directbol akkor alapbol 2db coaxot kell behuzni /teve, es felejtsuk el hogy egy tukorrol elvisz 3 tevet. -
cibuu
tag
hi!
áruljatok már el lécci valamit mert vagy én vagyok hülye vagy nemtom.
upc direktem van.
szóval van eurosport2 ,ami azért fontos nekem,mert szeretem az angol bajnokságot követni.
de leültem a tv elé és nem az angol bajnokság volt ,hanem valami japán vagy kínai bajnokság.
pedig felmentem az eurosport holnapjára,megnéztem és az eurosport2nél aznapra angol bajnoki volt,mégsem azt láttam.
aztán ezzel máskor is igy jártam.tök más van az eurosport2-őn mint amit írnak!ez hogy lehet?és hogy lehet hogy kábeltv-s haverom meg látja az eurosport2őn az angol meccseket???
ezek szerint több eurosport2 létezik?
mert az eurosport oldalán csak egyről irnakés megoldódik valaha ez a probléma???
-
Boha
tag
Nekem is szerdán kötik a UPC-t alapcsomagot egyenlőre, majd +látom hogy alakul, muszáj volt köttetnem v.mit mert nyáron vettem 1 jobb tv-t s a sima mezei antennás adásokat nem igazán adja szépen, vagyis kurvaszarul inkább.
-
M3oH
addikt
Upc direktet szertnem bekotetni. Kerdesem hogy milyen iranyu ralatas kell a muholdra? thx
-
CSiPet2
tag
Emberek, most lenne 1 hónapon bellül upc-m! Net az zsíros, viszont tv-be kicsit keveredés van. Először is két vevő lenne, amiből csak az egyik tv, a másik egy pc. Beszéltem upc-vel, közölték, hogy a gépbe lévő tv-tunert felejtsem el, jogi szar miatt nem lehet. Najó. Akkor, hogy lehetne kikötni a tv adást, gépre?
Felvetődött, hogy közvetlenül monitorra, de az meg szívás, mer csak egy dvi-d csatlakozója van, a másik 15tűs dsub. Lehetséges lenne, hogy a box-ból dsubon jöjjön a kép a monitorhoz? (a gépen meg csak dvid kimetek vannak, bemenet semmi)Előre is hálás köszönetem annak, aki ezekre tud válaszolni...
THX!!!
-
drkotaszka
csendes tag
ÜDV!!
Ha valaki tuddna válaszolni hálás lennék. UPC directem van 2 napja, ill egy pinnacle pctv150e/55e- tunerem. Két vevővel fizettem elő a müholdas cuccot.Az egyik vevőbe beérkező jelet a tv re vittem ill ugyanezen vevőből a jelet coax-szal a tunerre-de az istenért sem ismeri fel a tuner a jelet.egyáltalán ez a fajta tuner kompatibilis ilye jellel???( Elméletileg a ha a tuner helyére kistévét tettem az adás jött)
Kösz ha valaki már szembesült a problémával.
ÜDV
-
Gordiann
őstag
Hm.... már nem kell. Megváltozott a nézetem
-
Gordiann
őstag
Üdv
Lehetséges 3. dekódert beszerezni?
Most 2 van, de kellene még egy....Köszi
-
BTO
őstag
ez tuner kártya ugye???
van oan video kari aminek van video ki és bemenete,és azok általában RCA csatisak szoktak vala lenni.
ez a kártya elé kéne tenni 1 videot aminek van RF kimenete és az UHF-n valahol kinyomja a scarton beadott jelet és azt kéne megkeresned UHF-n a tunerkarin.
-
-
raskolnikoff
őstag
Valaki használja a hetedik kerületben a upc kábelnetet?
-
Nimrod
addikt
UPC, menj a fenébe.
Mai számla hátoldala.Értesítjük Tisztelt Előfizetőinket, hogy 2008. június 26.-i hatállyal papír alapú számlákra vonatkozó új díj kerül bevezetésre, melynek bruttó összege 96 Ft/hó.
Anyámék nem használnák már rég kivágtam volna a fenébe.
-
Zolee11
senior tag
Hy.
Most megint ákciú van, ami a BRONZE csomag esetében 2700 Ft-ot jelent. Az ok, hogy most annyi, de mivan ha letelik az egy éves hűségnyilatkozat? Akkor is 2700 Ft-ot fizetek (ill kb. 3000-et 2009-től), vagy utána nekem is felugrik az ára a jelenlegi ÁSzF-ben olvasható kb. 5000 Ft-ra. Mert ezt valahogy sehol sem közlik
Ez elég fontos kérdés lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest