Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz Magnum PI #1098 üzenetére
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönettel kézhez kaptuk email-en küldött megkeresését, melyre hamarosan válaszolunk.
Amennyiben az adott ügyben bármilyen további kérdése van, kérjük a CC-iktatószám
iktatószámra hivatkozva forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az 1221-es helyi tarifával
hívható telefonszámon, ahol munkatársaink hétfőtől péntekig 7 és 21 óra között
készséggel állnak a rendelkezésére.
Tisztelettel:
A UPC Magyarország Kft. ügyfélszolgálata
Dear Customer!
We' ve received your request that we shall answer soon. In case of any further questions
please call our Customer Care referring to the following reference number: CC-iktatószám You can reach us on 1221 (local tariff) where our colleagues are at your service
from Monday to Friday 07:00-21:00.
Yours sincerely,
UPC Hungary Customer Service -
-
Tiger24
tag
válasz Magnum PI #1088 üzenetére
Én is most vállaltam 2 év plusz hűséget (tehát a csere előtt, telefonos regisztrációval), de már rosszalkodott régebb óta a fekete beltéri ezért kértem az új s8-at a forgalmazótól, ha már újabb 2 évet vállaltam,akkor adjon azt cserére.
Amúgy csak feketét akartak adni. Aztán volt egy nyomtatványa a forgalmazónak (vhonnan előásta), amiben le van írva ha vállalok 2 évet, megkaphatom az s8, szürkét.
De szerintük ezt úgy kellett volna kérnem, hogy nem csak úgy odamegyek, hanem előbb kérvényezem a 1221-en a szürkére a cserét, kiküldik a levelet és csak úgy cserélhet(nének).
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz Magnum PI #1082 üzenetére
Lag. Én is látom az otthoni készüléken, olyankor elváltok majd vissza és rendben. Erre a hivatalos válasz az lenne, hogy nagyobb antenna és nem a gyári fej segítene ezen, de a valóság az, hogy sokat nem lehet tenni, jelerők rendben, esetleg egy másik beltérivel kéne tesztelni, ha van rá lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Path of Exile 2
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest