- Netflix
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- YouTube
- Zyxel NAS326
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz
Magnum PI #1098 üzenetére
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönettel kézhez kaptuk email-en küldött megkeresését, melyre hamarosan válaszolunk.
Amennyiben az adott ügyben bármilyen további kérdése van, kérjük a CC-iktatószám
iktatószámra hivatkozva forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az 1221-es helyi tarifával
hívható telefonszámon, ahol munkatársaink hétfőtől péntekig 7 és 21 óra között
készséggel állnak a rendelkezésére.
Tisztelettel:
A UPC Magyarország Kft. ügyfélszolgálata
Dear Customer!
We' ve received your request that we shall answer soon. In case of any further questions
please call our Customer Care referring to the following reference number: CC-iktatószám You can reach us on 1221 (local tariff) where our colleagues are at your service
from Monday to Friday 07:00-21:00.
Yours sincerely,
UPC Hungary Customer Service -
-
Tiger24
tag
válasz
Magnum PI #1088 üzenetére
Én is most vállaltam 2 év plusz hűséget (tehát a csere előtt, telefonos regisztrációval), de már rosszalkodott régebb óta a fekete beltéri ezért kértem az új s8-at a forgalmazótól, ha már újabb 2 évet vállaltam,akkor adjon azt cserére.
Amúgy csak feketét akartak adni. Aztán volt egy nyomtatványa a forgalmazónak (vhonnan előásta), amiben le van írva ha vállalok 2 évet, megkaphatom az s8, szürkét.
De szerintük ezt úgy kellett volna kérnem, hogy nem csak úgy odamegyek, hanem előbb kérvényezem a 1221-en a szürkére a cserét, kiküldik a levelet és csak úgy cserélhet(nének).
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
Magnum PI #1082 üzenetére
Lag.
Én is látom az otthoni készüléken, olyankor elváltok majd vissza és rendben. Erre a hivatalos válasz az lenne, hogy nagyobb antenna és nem a gyári fej segítene ezen, de a valóság az, hogy sokat nem lehet tenni, jelerők rendben, esetleg egy másik beltérivel kéne tesztelni, ha van rá lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest