Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Norbi_
aktív tag
válasz molvany #3999 üzenetére
ezt a tv készüléket ausztriai és swájci kábel hálózatra fejlesztették !!!
SRG SSR, Cablecom
Swiss cable / upc cablecom
http://www.upc-cablecom.ch/en/
ettől csatorna kínálattól nem szálltam el , 19,2E astra 1M /dél irányba /minden fent van kódolatlanul !! akár HDban is !
ezen holdon van HD+ ,skydeutschland is ...[ Szerkesztve ]
-
molvany
senior tag
Ausztria
Németország
SvájcNálam csak ez a három van benne a digitális csatornalistában. Tehát ezt képtelenség észtre állítani.
Természetesenazt is hozzá kell tennem, hogy ez a Samsung a Német piacon lett vásárolva.Talán annyi, hogy analóg csatornalistában van észt
WhatsApp :+491737182060
-
csab2
veterán
Miért van az, hogy egy Magyarországon vásárolt, magyar piacra szánt TV-n magyarról észtre kell állítani a digitális csatornák országbeállítását ahhoz, hogy normálisan jelenjenek meg az ékezetes karakterek az EPG-ben?
Lassan egy éve így használtam a TV-m. Most kaptam ezt a tippet és működik.
Ezt jelezni fogom a Samsungnak. Marhák! Mármint a Samsungnál.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Gyurka6
őstag
Hali!
Mostanában sokan panaszkodnak az upc-re, a szolgáltatóinak kellene, de lehet még központilag nem döntötték el, így nem lettek a boxok átállítva. A netboard.hu sat topikba elég sok info van, meg (meg kell néznem) dtvnews.hu, itt friss híreket lehet találni. (Meg ezen kívül biztosan más helyeken is van.)[ Szerkesztve ]
Gyurka
-
csab2
veterán
Szia!
Köszi, működik! A transzponder listán tovább kellett görgetni, és megtaláltam ezt a "másik" 12092-es transzpondert a 2800-ast. A tv-n. A szolgáltatói box nem izgat, mert azt alig nézi valaki (akkor sem az axn-eket).
Ezt az infót honnan kellene tudni? Ráadásul a szolgáltatói boxon ennek nem automatikusnak kellene lennie?
Mégegyszer:Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
-
Gyurka6
őstag
Hali!
H-n, mint vizszintes nézed?Gyurka
-
csab2
veterán
Nem értem én ezt. Nálam meg a 3 axn csatin nincs epg. A többinél van. Egy dsx6010 és egy samu tv beépített tunerjével is ugyanez a helyzet. Mitől függ ez?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Batib
őstag
válasz kaboska #3984 üzenetére
Nálam a szolgáltatoi boxoknál a 12456-os TP-ről rendben jönnek a csatik, viszont nincs rajtuk next-now és EPG. A saját boxnál a 12111-es TP-t állítottam be, ott van EPG is.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
kaboska
aktív tag
válasz Ghostman78 #3983 üzenetére
Nálam ugyan azzal a jelerősséggel és minőséggel jön ez a 4 csati is ép most néztem!
Kis Humax HD boxom van 3DB.
kirklazarus Az ügyfélszolgálatot hívd szerintem!Ha már fizeted a szolgáltatást akkor működjön,oldják meg"Fej vagy gyomor"
-
senior tag
Miért van az, hogy a 12456TP frekin levő Rtl2, prizma, muzsika tv,sorozat plusz, jele gyenge, képminőség élvezhetetlen, mert másodpercenként szétesik a kép illetve lemegy a jelszint 0ra 2-3 másodpercre ??
Többi száz akárhány csatorna hibátlan jelszint és jelerőség 95%, még a HD adásokkal sincs semmi gáz.
3 beltérim van, 1 Humax HD, 2 Humax SD
Ugyan az a jelenség mindegyiknél.És ahogy írtam csak a 12456TP frekis adók a szarok.
Azóta van így mióta a direct, variált ezzel a TP-vel pár hónapja és átrakta új frekire ezt a pár adót. A régi frekin semmi problémám nem volt soha.
90es tükröm van.(#3982) kirklazarus : Sorstársak lennénk ?
[ Szerkesztve ]
-
kirklazarus
újonc
Sziasztok! A következő lenne a problémám, talán járt már valaki így és tudja a megoldást.
Kb. Egy hónapja köttettem be a UPC Direct-et, HD-DVR mediaboxxal.(Philips-et kaptam). a probléma az első perctől jelen volt. 4 csatornát semmikép nem akar megtalálni. (Muzsika Tv, Prizma Tv, Sorozat+, RTL II) Van hogy fel sem tünteti a csatornalistában, máskor pedig feltünteti, de azt írja:"Nincs jel, ellenőrizze a kábelt."
Visszahívtam egy másik szerelőt, és minden lehetséges opciót megpróbált, letesztelt. (jelszint ellenőrzés, fejcsere, egy másik Philips gyártmányú box kipróbálása) de semmi eredmény. Tanácstalan volt, és azt mondta ilyennel még nem találkozott.
Na most még meg is lennék e csatornák nélkül, de az h nem derült ki mi a gond, az bosszantó. Egy lehetőséget tudott még mondani, hogy cseréljem le a médiaboxomat egy HUMAX tipusra.
Kérdésem az lenne ha tudnátok segíteni, hogy mi a közvélemény a HUMAX HD-DVR-ről? Jobban járnék, vagy csak még megbízhatatlanabb?
Járt így már valaki?
Köszönöm ha megosztjátok a tapasztalaitokat,.
Üdv
Balázs -
-
stmiklosi
tag
Te biztos úgy gondolod, hogy lenne igény csak HD adásokra is. Annak azért ára van, legalább 3-4 SD csatorna helyét foglalja egy HD csatorna. Ez transzponder bérlésnél annyit jelent, hogy 4 SD helyett csak 1 HD-t tud sugározni. Nem biztos, hopgy lenne rá elegendő fizetőképes kereslet.
Arról nem beszélve, hogy HD adáshoz már eleve HD stúdiótechnika szükséges. És minden a pénzről szól.
Üdv: StMiklosTablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Az a kerdesem h UPC Directnel, humax hd dobozom van, es van e mod valahogy jobb minosegu adast kifacsarni? Egy 40" tv-rol van szo. A hd szep, viszont a sima adas, hat nem a legjobb. Van erre valami lehetoseg? Vagy egyaltalan itt MO-n van olyan szolgaltazo aki csak HD adast nyujt?
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
NyalokAA
aktív tag
válasz kukka-kukki #3975 üzenetére
Szia!
Nem az országgal van baj . Nem volt használva a készülék egy ideje (1-2 hét) nem kapott a kártya frissítést , így megállt a box. Áramtalanítsd a készüléket vedd ki a kártyát , írd le a számát + a beltéri számát is .
Aztán hívd fel az ügyfélszolgálat külföldről hívható számát (+36-1/688-1048) , szükséged lesz az ügyfélszámra amin az előfizetés van . Ismerősödnek tudni kell , és kérj kártyafrissítést az adott box\kártya párosra. "Szerencsés" helyzetben ( ha jó helyen áll az antenna ) 2-5 percen belül indulnia kell a szolgáltatásnak. -
gergely909
csendes tag
Használ valaki közületek Technisat beltérit upc kártyával?
az a gondom, hogy az epg néhány hd adónál dán nyelvű:
Discovery HD Showcase, History HD, Travel HD, Natgeo wild HDés ezeknél csak a következő műsort látom előre az epg-ben, vagy még azt sem:
comedy central
sorozat+
prizma
(még van egy pár, de igazából csak a cc érdekel)Ezek nálatok is így vannak vagy a beltéri hibája?
-
molvany
senior tag
válasz kukka-kukki #3972 üzenetére
Ezt nézd át.
A Kártyát használhatod saját Beltéridben vagy TV - ben ( amiben van S vagy S2 )WhatsApp :+491737182060
-
molvany
senior tag
válasz kukka-kukki #3970 üzenetére
Ezt ennyire nem tudom
Eleve DirektKártyát vettem, kimondottan azért, hogy bárhol használhassam ( itt értem azt hogy nem MO - on ).
Továbbá a DirektKártyákat , ha nem is hivatalosan, de félhivatalosan erre a célra is hozták létre.WhatsApp :+491737182060
-
kukka-kukki
újonc
válasz molvany #3969 üzenetére
Szerintem ez egy új dolog az UPC-ál is.Ez a humax is kártyás tehát egy Magyarországon már müködő homax doboz-nak az iker doboza kártyával,ez amit én kaptam, és az UPC kártya már eleve megadja az országot is az üzembehelyezésnél.
E18-4 A csatorna nem érhető el a társégben! Ezt írja ki. -
molvany
senior tag
válasz LackoMester #3968 üzenetére
Nekem UPC Direktem van ( DirektKártya + Modul TV - ben ) és Németország van a TV - n beállítva, söt még a nyelv is Német és sosem volt vele gondom, hogy " reklamált volna " a földrajzi helyzetéért.
WhatsApp :+491737182060
-
LackoMester
addikt
válasz kukka-kukki #3965 üzenetére
Simán mennie kéne, de az országválasztásnál MO- t kell beállítani.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Watt25
veterán
válasz kukka-kukki #3965 üzenetére
Nem te állítottad be direkt, hogy Svájcban vagy? (Országbeállítás.)
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
kukka-kukki
újonc
Svájcban élek és kaptam egy magyar UPC Humax iker előfizetős Tuner-box-ot.Miután beállítottuk a Thor Sat.-ra megjelenik egy kijelzés,hogy ebből a térségből nem lehet használni,vagy hasonló. Hogy lehet ez? Beépitettek a dobozba egy GPS vevőt?Vagy mibről tudja,hogy nem Magyarország területéről fogom a szignált?Ki lehet esetleg iktatni?
-
EmberXY
veterán
Én se értem.. Tegnap egy két hetes kihagyás után alig jöttek be a csatornák, ahogy tegnap írtam is.
Ma este ismét hasonló dologgal rukkolt elő, de az első reset után helyreállt...
Én már arra is gondoltam, hogy esetleg a hideget nem szereti (csak este fűtök be, amikor hazaérek), de ha másnál is ilyen, akkor végképp nem tudom mire vélni.
Ügyfélszolgálatot hiába hívtam eddig is, 20 percen belül sem kapcsol értelmes emberhez, ha mégis igen, az leráz, legutóbb szerelőt akartak küldeni kiszállási díjjal egy a menüből egy gombnyomással elintézhető beállítás miatt (mert az operátornak fingja nem volt arról, hogy mi lehet a gond, itt a topikban szinte azonnal rávezettek a megoldásra...)
Összességében örülök, hogy "megy rendesen", szerintem kivárom a hűségidő végét, aztán szétnézek másfelé...[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Olvastam itt fentebb, hogy valakinek nem jöttek be a csatornák, nekem az a vicces, eddig bármikor próbáltam nézni az elmúlt 1-2 hónapban általában elsőre az jött be, hogy a szolgáltatás nem elérhető a térségben (Bp.). Továbbá, ajánláttok ezt az áramtalanítod teljesen majd újrabekapcsolod-frissíti magát. Pár alkalommal működött, viszont tegnap este tv-t akartam nézni, ugyanazzal a problémával álltam szemben. Viszont most már semmi nem segített. Mi lehet a gond?
Szerk.: Mire ezt leírtam visszajött..nem értem ezt a cuccot.
[ Szerkesztve ]
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
Debilon
addikt
válasz Gadgetfan_ #3961 üzenetére
ez a szolgáltató hibája, nem a Philips-é.. elég elcseszett mostanában
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz Debilon #3959 üzenetére
Ezt nekem is csinálja. Plusz, állandóan elfelejti a beprogramozott "kedvencek" csatornákat. Van hogy végiglépegetek az összes csatornán, majd mikor újra megpróbálom, már "hiányzik" egy csomó csatorna, egyszerűen átugorja őket, mintha nem lenne... Aztán később megint mind megvan, mintha misem történt volna. Ezért akarok megszabadulni a Philipstől, hátha...
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
senior tag
Alapvetően már ott rossz a dolog, hogy csak egy koax megy a boxba. A Humax HD DVR egy dual tuneres box, teljes tudását csak dual fejjel és az arról lehozott KÜLÖN 2 koaxkábel bekötésével tudod kihasználni. Nemrég volt ez itt téma, olvass vissza egy keveset.
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
Debilon
addikt
válasz Gyurka6 #3958 üzenetére
össze vissza működik gyári boxon az egész upc, attól függően hogy mit nézel, eltűnnek csatornák, aztán átkapcsolsz máshova akkor előkerülnek, eurosporton a nat geo epg-je van, ha elkapcsolsz akkor a nat geo wild vagy valamelyik discovery jön be
újratelepítés sem segít rajta, majd megcsinálják ha akarják (8111 philips boxom van)
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
EmberXY
veterán
válasz Gyurka6 #3955 üzenetére
Hát rendesen berezeltem hirtelen, az biztos..
Régebben csinált már hasonlót, hogy egyik napról a másikra "elfelejtette" a csatornákat, áram ki/be, aztán megint jó lett, na de most elég sokáig gondolkodott, szerencse, hogy nem kapcsoltam ki a francba, bár nem sok hiányzott...Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Mi a teendő olyankor, amikor egyetlen csatorna sem hajlandó bejönni? Nem voltam itthon két hétig, áramtalanítva volt minden. Most, hogy hazaértem áram alá helyeztem minden eszközt, a beltéri inicializált, majd bekapcsoltam, ekkor még volt adás, kb 5 perc múlva szakadozni kezdett, majd eltűnt, helyette "a kiválasztott csatorna nem jeleníthető meg" üzenet van mindenhol... EPG megy, info megy, de nincs adás... Kikapcsoltam, kihúztam, újra be, megint inicializálás, de ugyanaz a helyzet, minden van, csak adás nincs...
Mi lehet a gond?
Köszönöm előre is a segítséget.Up the Irons!
-
dyzo
csendes tag
válasz scarabaeus #3949 üzenetére
Elnézésedet kérem, de nem tudom a pontos típus jelzését. UPC-től kaptam, HD-t fog, beépített HDD-s, egy koax kábellel csatlakozik, (de a volt Phillips is, de egy "osztó"-val lett csinálva két koax-os bemenet).
Ha jól emlékszem, HUMAX HD DVR volt a kiadási neve.
(Bocsi, ha butaságot mondok) -
dyzo
csendes tag
Sziasztok!
Második TV-hez van egy HUMAXDVR beltérim. Tud mindent, csak felvétel közben nem lehet csatornát váltani.
Tudnátok erre valami receptet, vagy nincs és kész?
Egyébként sokkal jobb, mint a volt Phillips, de ez a probléma megkeseríti az életem -
csab2
veterán
A három AXN csatornán másnál sincs EPG?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
makoss
veterán
válasz scarabaeus #3943 üzenetére
nem semmi!
Köszi az infót!
Lehet legközelebb a kábelt is kifizettetik velem!
komoly!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
scarabaeus
őstag
Nekem van ilyen. Az egyik régi beltérim (nem DVR-es Philips) megpusztult pár hete, adtak a helyébe Humax Fox HD-t. Mivel az előfizetésem nem DVR-es volt, így az összes DVR funkció (felvétel, élő adás visszatekerése) nomeg az internetes dolgok alapból le voltak tiltva, az ügyfélszolgálat a +600 Ft/hó DVR-es előfizetés-módosítás után engedélyeztette az adott készülék-kártya párosra, azóta megy.
Quoth the Raven "Nevermore."
-
makoss
veterán
-
makoss
veterán
én úgy tudom ha simáról átálnak ud-fox hd beltérire akkor az alapból tudja vagy tévedek?
de rákérdezek mert mindenképp cserélni kell mindhármat, amúgy szerintem meg ezt nekik kéne tudni ha fejleszteni akarnak
szerelésnél meg már - valaki úgy írta itt - csak a ud-fox hd beltérit adják alapbólKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
Épp ez az, hogy nem szeretnék, úgy tudom, hogy ezen már van USB bemenet is és lehet felvenni is külső HDD-ről?
Ha meglévő csomag mellé szeretném a beltériket kicserélni akkor mennyibe kerül?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
Boldog új évet mindenkinek!
3 beltéri lecserélését szeretném megoldani ha ez nem ütközne akadályba.
A UPC Direct+ hűségideje lejárt és azt kérdezném, hogy mindhárom nem felvevős beltérire kellene lecserélni és ez mibe kerülne most nekem?
Ami kellene: Humax ud-fox hd
Ami mint visszaolvastam a Philips-ekkel sok a gond
Köszönöm!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Batib
őstag
válasz Kezdő vagyok #3933 üzenetére
A direkt kártyás megoldásnál valamilyen Irdeto kodolás van, un. ICE. Az előfizusnál, Nagra (ennél nem lehet saját box) és Cryptowork ennél lehet viszont már nemigen adnak ki ilyen kártyát. A direktkártya asszem 3200Ft a medium + de a honlapon fenn van.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Gyurka6
őstag
válasz Kezdő vagyok #3933 üzenetére
Hali!
http://hu.upcdirect.com/muholdas-tv/direktkartya/ Az első 3hó 490, tovább 790 19 csat.
[ Szerkesztve ]
Gyurka
-
Kezdő vagyok
őstag
Még egy kérdés:mennyibe kerülne az előfizetés,ha van parabolaantennám+alkalmas beltéri egységem(műholdvevőm)?
Milyen kódolással jön a műholdról az adás?
Milyen modul kell hozzá? -
törölt tag
Sziasztok!
Egy Philips DSR 8111 felvevős beltérim van, és le szeretném cseréltetni egy Humax HD DVR-re.
A Philips előtt volt olyan beltérim amit nem lehetett vezérelni távirányítóról csak ha a tv ki volt kapcsolva, mert zavarták egymást. TV Samsung 40C530
Esetleg evvel a Humaxal van valakinek ilyen tapasztalata? -
_Norbi_
aktív tag
fullosan kérnék mindent akkor kedvezményes lennék havidíjashoz képest 3000FTal
direct+ dvr 15000FT lenne 2éves hüséggel 4 media box fullosandirectkártyával 10250FT fullosan de csak 1 kártya igényelhetö +ba nincs dvr + fizetni kell mediaboxért is
még szerelés nem számoltam mert azt is kérik boltba a 2éves hüségnyilatkozatosnál
úgy látom most már forgalmazok kérnek pénzt beüzemelésre is boltba directkártyásoknak[ Szerkesztve ]
-
_Norbi_
aktív tag
nem
társkártya +500ft
mobiltelefonnál van társkártya előfizetés.mobilnál 2 fizet havidíjat 1 név alatt ,
itt pedig csak fö kártya és társkártya ...
3200FT a havi dij
500FT 2dik kártya
1500FT HD csomag ára
összesen 5200FT/hó
+beltéri és felszerelés ára
http://hu.upcdirect.com/muholdas-tv/direktkartya/direktkartya-plus/
alul vannak + prémium csomagok felhívom figyelmedet hogy apró betűset vedd figyelembe[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Invitelnél lejárt a kábel-tv hűségidőnk, gondoltam át kellene állni digitálisra, két tv és néhány HD csatornával ez havi 7k körül jönne ki. Ezt én marha soknak találom, diginél ugyanez 3k lenne de sajnos semmilyen más kábelszolgáltató nincs itt.
Szóval húzok a műhold felé, van egy HD beltérink és egy felszerelt antenna. Hogy lehetne a legolcsóbban ezt megoldani két tv-re? Digi úgy tudom saját beltérit enged csak, de ha sokkal többe kerül bármilyen más megoldás akkor inkább bekötök még egy beltérit a tv-re./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Batib
őstag
Bocsi, tévedtem. (és lejárt a szerk. idő) A DSR8111 és a Humax HD DVR belső HDD-re rögzít. A Humax UD-FOX HD külső HDD-re viszont pendrive-re nem. Valszeg kodoltan. A két Humax csak saját felvételt és Xvidet játszik le.
[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
válasz Kezdő vagyok #3916 üzenetére
Tudtommal nincs. Jelenleg a két rögzítős box beépített HDD-t tartalmaz. Az általad említett képességhez saját box és direktkártya szükséges. Mielőtt saját boxot vennél járj utána, hogy melyik box vesz fel kodolatlanul, mert nem mindegyik ilyen.
LaciCRM Neked is ajánlom a fenti linket a a boxod használatijával.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv!
Nem tudja valaki hogy a HUMAX HD beltéri a hátuljába csatlakoztatott pendriveról milyen formátumokat játszik le ?
˙(#3916) Kezdő vagyok Ajánlom a UPC facebook oldalát, ha van ilyened mert ott minden kérdésre szoktak válaszolni.
Egyébként én úgy tudom a DVR- szolgáltatás valami hasonló mint amit te szeretnél
[ Szerkesztve ]
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Szolgáltató választáson gondolkodom,azért van itt ez a kérdés:Műholdas előfizetés esetén van-e olyan set top box-a az UPC-nek,melybe ha pendrive-t dugok,a box vesz fel rá kódolatlanul,és azt meg tudom nézni a számítógépen?
Köszönöm a válaszokat! -
game82
csendes tag
válasz _Norbi_ #3913 üzenetére
Azt elhiszem,de nekem Humax UD HDR-em van , ezzel kapcsolatban mondták az ügyfélszolgin, hogy rendszer hiba, javasolták, hogy áramtalanítsak, majd kapcsoljak a 38-as csatornára és ez meg is oldotta a problémámat.A deki menüjében azóta a csatlakozás módja " egykábelesből" átváltott "kétkábelesre" és működik a két tuner is egymástól függetlenül.
-
lakatosturbo
aktív tag
Üdv!
Valaki nem tudja véletlenül miért van az a Philips DSR 8111 boxon, hogy eltűnik pár csatorna ?
De ha távirányítóval kikapcsolom meg vissza akkor visszajön mindegyik.Előre is köszönöm a válaszokat.
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
Gadgetfan_
senior tag
Köszi! A kábelcsere jó ötlet, este meg is csinálom.
A 70-80 %-ot rosszúl írtam, ennyinek kell üresnek lennie, hogy rögzítsen valamit, úgyhogy az szerintem erősen szektorhibás lehet, igaz öt éve nyúzom már...bogabi Azt hiszem amit kinéztem a nagyobbik lehet (Humax HD VDR), akkor megnyugodtam. Fontos nekem ez a funkció, és nem szeretnék Philipset mert azzal sokat szívtam. Majd kizsarolom belőlük, ha nem szívesen adják!
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
A félreértések elkerülése végett: van a "kis" Humax, ezeket régebben úgy adták, hogy nem tud rögzíteni. Pár hónapja egy frissítéssel ezt a funkciót engedélyezte az UPC ( gyári szoftver kezdettől fogva tudta, csak az UPC custom firmware nem). Ezek a kis Humax-ok egy tuneresek és nincs bennük HDD, ezeken fog jelentkezni az a tünet, hogy nem minden esetben lehet felvenni és rögzíteni egy időben. A másik Humax, a "nagy" eleve két tuneres és van benne egy 300 GB-os HDD, ezzel ilyen gond nincs. Ezt régebben nagyon nehezen lehetett kikönyörögni a szolgáltatótól, most nem tudom, mi a helyzet. Jelenleg ez a legjobb szolgáltatói box.
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
poli27
veterán
válasz Gadgetfan_ #3908 üzenetére
Igen alkalmas, abba is két kábel megy bele!A philipsedbe is két kábel megy,próbáld ki hogy az egyiket lekötöd, ha van adás akkor annak a helyére a lekötöttet kösd be, elvileg kiderül ha a fej szar!
80% felett azért nem tudsz rögzíteni, mert akkor hova tárolná a valós idejű rögzítést azaz a megállítom visszatekerem funkció miatt kell! -
Gadgetfan_
senior tag
válasz stmiklosi #3907 üzenetére
Köszi, így valamivel érthetőbb lett nekem is, de a kérdés még továbbra is az marad, hogy ez, amiket leírtam, vajon a fejek meghibásodása lehet, vagy a beltéri egységé, és hogy az a Humax HD DVR amit adnak, alkalmas arra mint a régi Philipsem, hogy egyszerre lehet rögzíteni egy csatornát, és közben egy másikat nézni...
-
stmiklosi
tag
válasz Gadgetfan_ #3902 üzenetére
Röviden..
A UPC a csatornáit vagy 10 transzponderre rakta, így béreli. Egy transzponderre kb. 6-8-at lehet rakni.
Minden transzpondernek más a frekvenciája, mint egy rádióadónak. Ebből Te egyszerre csak 1-et vehetsz, azzal a 6-8 adóval. Ha ugyanazon az adón van amit nézel és amit fel akarsz akkor menni fog. Semmilyen más esetben nem. Ezt ugye Neked nem mnondták?
Ehhez kell a TWIN fej (egy fejben 2 független, de lehet 4-es és 8-as is!), dupla kábelezés és 2 tuneres beltéri, mint az emlegetett SPIDER, mert azzal természetesen megy......
Üdv: StMiklosTablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
game82
csendes tag
Közben beszóltam a központba, azt mondták, legyek türelemmel, az általam tapasztalt probléma rendszerhiba és már dolgoznak a kijavításán.
Köszönöm mindenkinek a segítő, építő hozzászólását. -
galaxy mini
csendes tag
Oké köszönöm! azért akarjuk újrakötni az egészet mert kb 3 napja letilt folyamatosan az upc hálózat.(be van fizetve minden) beszólunk ráfrissítenek és jó lesz 2 napig utána megint azt írja hogy nincs hozzáférésünk Az 1-ik a régi humax Box a másik a felvevős philips .. mi franc lehet a probléma?:S eddig 2 évig működött minden hiba nélkül
-
kaboska
aktív tag
válasz galaxy mini #3903 üzenetére
Már kb. 1 éve csak azt adják én úgy tudom!
Nálunk a szerelő is azt mondta!"Fej vagy gyomor"
-
galaxy mini
csendes tag
Sziasztok! az Upc már mindig a HD-s Humax boxot szereli vagy külön kell őket kérni?
-
stmiklosi
tag
válasz Gadgetfan_ #3900 üzenetére
Szevasz!
A felvevő eszköz telítettségéhez nem tudok hozzászólni.
Amúgy lehet, hogy az egyik számolási mód szerint az eltárolt byte mennyiséget számolja, így még van hely, de szektoronként tárol. és egy szektor lehet Nálad 4 kB, de ha egyetlen bitet is tárol oda, elfogyott a szektor.
Ez csak egy gondolatmenet volt...
Nézd meg a kihagyott csatornák transzponder adatait. Nekem néhány napba beletelt, mert nem gondoltam rá, hogy "elfogytak" a függőleges polár csatornái. Ott medöglött a fej. Ugyanez még előfordulhat a fej alsó vagy felső sáv kapcsolásával. Mindkettőnél lehet hibás a beltéri vagy a fej.
Másikra, ugyan másnak szánva 3852-ben a válasz.. Ilyen egyszerű (mondom én).
Üdv: StMiklos[ Szerkesztve ]
Tablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest