Új hozzászólás Aktív témák

  • Buckey

    senior tag

    Sziasztok!

    Pár éve van nekem egy WR1043 V3-as routerem, és úgy gondoltam pár napja, hogy felrakom rá az Openwrt. Mindent a leírások szerint csináltam, de nem sikerül belépnem. Vezetékes net van, pingelni megtudom a 192.168.1.1-es IP címen.
    Kipróbáltam ezt is: "A TP-Link 1043nd típusú router esetén a QSS gombot használhatjuk erre a célra. A failsafe mód indításához szükséges lépések:
    - a routerhez csatlakoztatott gép IP címét állítsuk 192.168.1.2-re, az alhálózati maszkot 255.255.255.0-ra
    - indítsuk újra a routert (áramtalanítsuk, majd csatlakoztassuk újra a tápegységet
    - a megfelelő pillanatban nyomjuk meg, vagy tartsuk nyomva az előre beállított gombot. Ez a pillanat a TP-Link routeren az, amikor elkezd villogni a sys LED. Miután megnyomtuk a QSS gombot, a sys LED elkezd sokkal gyorsabban villogni, erről tudjuk, hogy sikerült belépni a helyreállító módba.
    Ezután telnet segítségével csatlakoznunk kell a routerhez, mely a 192.168.1.1-es alapértelmezett IP címre állt vissza. Sem felhasználónevet, sem jelszót nem kér, hanem rootként beléptet. Bejelentkezéskor ugyanúgy kiírja az OpenWRT verziószámát, a kódnevet, a receptet, illetve figyelmeztet, hogy állítsunk be jelszót a root felhasználónak."

    De nem jött be. Nem hiszem, hogy valamit kihagytam, de bármi előfordulhat. A gépen Win10 van, nem tudom, ez számít-e valamit.
    Már semmi ötletem sincs. Variáltam az IP címeket a gépen, Telnetben, tűzfalat kapcsolgattam, de nem sikerült belépnem.
    Eddig nagyon úgy néz ki, hogy lett egy villogó szobadíszem, amivel csak netet tudok megosztani (beállítáok nélkül).
    Ha valaki tud valamilyen megoldást, nagyon megköszönném a segítségét. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák