Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombár
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy Tp-link WR641G/642G routerem van és az lenne a bajom, hogy bármit állítok be rajta, 2 gépen is (wifi) belassul a net meg a router admin oldala.
Az azureus meg teljesen leáll kb 4mp-ig aztán újra indul kb 5mp-ig és így tovább, hiába vagyok aktív.Na most nem tudom,hogy ez router hiba vagy csak én nem állítottam be valamit.
(a wifin csak mac-es védelem van)Üdv
ence
-
ZS3NI
őstag
Hi
Van rá mód, hogy rákössek egy külső hdd-t 542g-re?
Valami ilyesmi cuccal? (LINK)Nem kellene folyton mennie a gépemnek, ha torrentezni akarok.
Esetleg más megoldás? -
-
Möhe
addikt
A sebességmérőben azért nem bíztam mert mi van ha megvan a 20Mbit,de csak 10 jön át a routeren? (az előzővel ez volt a helyzet hogy csak 3Mbit jött át) Ezért akartam ide oda másolni gépek között hogy mekkora sebességet érek el azzal.
Amúgy ma volt egy kis szakadás (~1 óra) és utána már rendesen jött minden. Amúgy az eddig fizetett 10/10-es net maximum 5% hiánnyal meg is volt éjjel nappal.
Jelenleg ezt kapom:A kis 543G,simán megbirkózik vele,örülök hogy nem nálam volt a hiba.
-
kota761
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Van egy TP-LINK TL-WR340GD routerem a wifivel van egy kis gondom, mégpedig az hogy állandóan ledobál van amikor 5 másodpercenként, van amikor félóránként, de sose megy stabilan a jelerősség nagyon jó tehát gondolom valami beállítási gond lehet a szomszédom is ezt a routert használja és nálla semmi gond.Csak a wifinél van gond amúgy minden jól műkszik. -
Tosee
őstag
A netre nem tudok mit mondani! Lehet, hogy 20mbit/s fizettél elő de ha a garandált ebből 10mbit/s akkor még csak reklamálni sem nagyon lehet (de ez függhet attól is, hogy mekkora távolságra vagy a központtól)! Elvileg ezt a sebességet még bírni kell a routernek!
Viszont ez, hogy függ össze a hálózati másolással? Egyébként az eredmény az rendben van, mivel 100mbit/s os lan portok vannak a routeren! Viszont az egyik lan a másik wan szóval ne keverd a kettőt! Wan sebességének mérésére ott vannak bizonyos weboldalak (pl: speedtest.net, vagy ftp stb...) -
Möhe
addikt
Köszi szépen. Lementettem a configot.
A minap gondom volt a sebességgel,mert 20megásra fizettem elő de csak 10 van meg,de az stabilan.
Viszont megnéztem egy hálózati másolást ( haveri tanácsra és segítséggel) és max másolás 11765kbyte/s körül volt,de a kezdéskor 16k-n kezdett és esett vissza. Akkor most mennyit is kezel a router?
Szomszédba nem tudom kipróbálni mert nem ismerek senkit akinek be lenne kötve >10Mbit-es net. -
mrhitoshi
veterán
válasz
dr.bubo #2284 üzenetére
Üdv
lenne egykis gondom.a gond az az,hogy eddig kábel netem volt,de utóbbi időben váltottam és ADSL lett helyette.követtem amit leírtak a használati utasításban,de eredménytelenül.követtem azt amit dr bubo oldalán írtak de eredménytelenül.addig jutottam el h beállítottam azt,hogy PPPoE -t beállítottam és megadtam a felhasználó nevet és a jelszót--közben ugyebár a net nemtud csatlakozni-- és utánna h beállítottam kéri hogy csatlakozzak( a router honlapján vagy miaz
) és elkezd csatlakozni és egy idő után teljesen befagy.szóval se a routeren nemtok csatlakozni se a gépen ha a router bevan kötve.utánna megnéztem és kihúztam a routert és simán csak a modemet kötöttem be a gépbe.így remekül csatlakozik semmi gondja nincs.nem értem mi a gondja.már egy csomó mindent megnéztem de semmi,és nagyon ideges is vagyok.szóval a segítségedet kérném
-
szazeves
csendes tag
v4-sem van ezt írja ki
pgrade unsuccessfully because the version of the upgraded file was incorrect. Please check the file name.
-
Tosee
őstag
válasz
szazeves #2281 üzenetére
Üdv!
Firmware-t szeretnél frissíteni? Akkor azt így kell!
Ez alapján ellenőrzöd, hogy melyik verzióra van szükséged (v2, v4, v6, v7)!
Innen letöltöd a megfelelő verziót! Csomagold ki a letöltött fájlt!
Majd belépsz a router kezelőfelületére -> system tools -> firmware
Tallózd be neki először a _transition az végződő mappában lévő .bin fájlt, majd upgrade!
Utána ugyan itt betallózod a másik mappában lévő .bin fájlt, és megint upgrade!
Várj amíg a router frissít, ne áramtalanítsd vagy akármi mert akkor mehet a kukába!
Ha végzett a frissítéssel, akkor újraindul és visszaáll a gyári beállításokra!
Esetleg a beállításokat el is mentheted, ha nincs kedved újra beállítani:
system tools -> backup & restore -
szazeves
csendes tag
Sziasztok.Segítsetek,sehogy sem todom frissíteni 542-es routert.
-
Möhe
addikt
Hali.
Létezik hogy az 543G-s csak 10Mbit-et enged át kábelen? (nem speedtesten mértem hanem ftp-s letöltés alapján)
20Mbitet kértem,és állítólag ott helyben át is állították amikor módosítottam a szerződésemet a szolgáltatónál. -
Tosee
őstag
válasz
m4tthew #2273 üzenetére
Üdv!
Nem vagy túl messze a routertől ugye (vastag falak stb... amik rontják a jelerősséget)?
Wirless beállításoknál a MAC filtering-et nem kapcsoltad be?
Esetleg ha a Wireless Settings-nél, Enable SSID Broadcast-nál nem lenne pipa, akkor oda tegyél, és mentsd a beállításokat!
Firewall menüpontnál miket állítottál be? -
LaMotta
aktív tag
Szevasztoook TP-Link tudósok!
Segítsetek, mi a különbség az XXXXX N és az XXXXX ND -s routerek között? Vagyis mit takar az a D betű
?
-
m4tthew
csendes tag
üdv!
ma vettem egy WR542G típusú routert, és a problémám, hogy wifin keresztül nem találja a másik gép, szóval lanon keresztül minden frankó amúgy... -
crazyzozy
tag
Sziasztok!
Két gépet összekötöttünk. Az egyiken Vista van a másikon Win 7. A két gép látja is egymást.Hiába van megosztva minden mappa,csak a nyilvános mappába lehet turkálni.A többinél kiírja,hogy ler van tiltva,pedig engedélyeztük őket. -
Stibor
csendes tag
végül is találtam ezt a lapot:
http://www.speedguide.net/downloads.php
és az valahogy átálllította a TCPIP paramétereimet úgy, hogy most a wireless és a kábel is ugyanazt produkálja (valami TCPIP puffert vitt fel 0 ról 25Kra).
Úgyhogy köszi, végülis minden tipp segített egy kicsit.
Stibor
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Kinéztem magamnak ezt a routert, TL-WR542G. Egyenlőre csak telefon kapna vezeték nélküli netet róla, két gépem meg UTP kábelen keresztül. Erre a célra jó nekem ez a router? 2Mbites net, szal nem kell húdesokat szétdobatnom vele...
-
bandihawk
csendes tag
Sziasztok. Segítsen pls valaki, mert már kicsit ideges vagyok, és még a végén kárt teszek egy fontos itthoni eszközben.
Van egy 542g-s routerem és elég hülyén működik. Van, hogy egész nap működik normálisan, aztán percenként ledob a netről. Új fw van rajta. Van valakinek valami ötlete?
Köszönettel: bandi -
Stibor
csendes tag
-
Stibor
csendes tag
Router .bin friss,
Driver friss,
chanel: váltottam, nics a szomszédos chanelleken sincs forgalom,download speed (speedtest
10, madzagon 15.
Még megnézem a saját utilitykkel, mert most a windows kezeli és csak a driverek vannak fenn.
Egy D510mo ATomos lapom van, legfrissebb BIOS, de azon van még miit finomítani az inteleseknek
Köszi eddig is, Stibor
-
-
a wifi sebessége nem a net szolgáltatójának a függvénye - pláne, mert írtad is, hogy kábelen adott a maximális sebesség!
a g szabvány 54-es értéke a valóságban ~ 20 megabit/sec sebességet jelent, ha minden feltétel adott!
először is próbáld frissíteni az ellenoldali illesztő(ke)t, és esetlegesen a router firmware verzióját, hátha segít!
ezen alkalmazás segítségével ellenőrizd, hogy milyen wifi hálózatok vannak elérhető közelségben, és azok melyik csatornákon forgalmaznak, és ennek függvényében keress olyat, ahol adott csatorna - és lehetőség szerint a két szomszédos érték is - szabad; wirelessnetview (nem kell telepíteni, csak futtatni!) -
Stibor
csendes tag
hello van egy sebességproblémám:
tplink 542 routerem van.
Ha lan kábellel csatlakozom, mindig 15 Mb/s körül van a sebessége (UPC).
Ha wireless, akár TP-lin, akár ASUS, csak 10, max 10,5 lesz. Pedig az UPC tudna többet.Ellenőriztem, mind a router mind az USB kütyü 54 Kb/sec et lát, érez, és a 802.11 bg WLAN protokollt használja.
akkor pedig 15nek át kéne jönni, még többnek is. Most egymás mellettt van a router és a gép, hogy semmi ne zavarjon be.
A 802.11 b protokollt a gépben letiltottam, csak a g-t engedélyeztem, ezt is mondja.Ötleteitek? Mit nézzek még meg?
Kösz, Stibor
-
Gézuka1976
csendes tag
válasz
Dawide@axele #2256 üzenetére
.....és esetleg még ajánlom [ezt] az oldalt tanulmányozni!
Sok okosságot ellehet lesni!Jó olvasgatást!
Üdv G
-
Gézuka1976
csendes tag
válasz
Dawide@axele #2256 üzenetére
Szia,
Dr Bubo aláírásában benne vannak a linkek ahol szépen le vannak írva a dolgok!
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
Dawide@axele
aktív tag
Sziasztok!Van nekem 1 TL-WR542G routerem és 1 kábelnetem Motorola modemmel.A gond az hogy passzív módban vagyok a torrent oldalakon.Hogyan lehet elérni hogy aktív legyek.Légyszi részletzes választ írjatok...Előre is köszi
-
dr.bubo
őstag
A routerben a wifi beállitásánál bekapcsolod az Enable wireless securitiyt.
Meg beállitod a titkositást:
Security type: WPA-PSK/WPA2-PSK
security option: WPA-PSK vagy WPA2-PSK (wpa2-psk akkor, ha a notid is kezeli azt)
Encriptyon: TKIP vagy AES (az AES az erösebb)
PSK Passphrase: jelszó (jó hosszú legyen számok-betük keveréke)
Ezeket jegyezd meg, mert a notiban is meg kell majd adni öket.
SAVE -
bings1
csendes tag
Szasztok!
Nekem sikerült megosztanom a netet,de a laptopban a kapcsolatnál azt írja,"nem biztonságos kapcsolat".Hogy és hol lehet beállítani,hogy biztonságos legyen.És más ne tudjon kapcsolodni.
Kösz a Helpet! -
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Van egy TP Link WR340G routerem,jelszót változtattam a Wifi-nál és azóta nem akar csatlakozni Wifivel a netre. Tud valaki segíteni?
-
dr.bubo
őstag
válasz
ЯΞNΞGΔT #2246 üzenetére
Jól tudod, hogy csak elméletben jön 108Mbit
Gyakorlatban max.30Mbit.(neked azért valahogy 56Mbit-t sikerült kihoznod, most látszik, hogy összeillő eszközökkel ennyit tud). Neked hogy wifin ki tudd használni a 80Mbit-et n-s router kell.
MJ620: Fw frissitést innen letöltöd: [link] A hardwerednek megfelelőt.
Ha v4,v6 os a routerd, akkor a letöltött zip fájlban (kicsomagolod, és majd a kicsomagolt fájlokat kell betalloznod a router firmware menüjénél) 2 bin fájl lesz az egyik translate végződésü ezt kell először felrakni és utána a simát.
A router beállitását elmentheted elötte, a router backup menüjével. -
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Sziasztok!
Látom pörög a topik szóval remélem tudtok segíteni...
Következő a probléma:
Adott a címben szereplő router a 642es és egy "elméletben" hozzáillő vevő is ( ugyanazon gyártó) WN650G modellje - namost ezek szépségesen együtt működnek csak az a baj,hogy a windows 7 alatt sehogyan sem tudom kipréselni ,hogy 56mb/s-nél nagyobb sebességű legyen a kapcsolat,ugye elméletben 108Mb/s-re képes....ezért is vettem.
A net az 80/25 powered by digi.
Kábelen teljesen tökéletes akár 8mega/s-el is lehet szedni de wlanon ez csak 2-3mega/s max.
W7-es drivert nem találtam sehol...
Ha valakinek van ötlete,hogy hogyan orvosolható a probléma ne tartsa magában.
Köszönöm! -
mj620
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy több mint fél éve szívok a nettel!
Leírom!
Kábel netes internetem van!Koaxon jön a net az bele megy egy modembe onnan egy vezeték a wifi ruterbe onnan meg egy az asztali gépbe és a wifin meg egy laptopot használok!
Olyan bajom van hogy amikor a wifit használom akkor néha használhatatlanná válik a net!
De ha a hálózatoknál újra csatlakozok rá akkor van amikor meg javul de van hogy csak kb 1 percig jó!aztán szépen be lassul mintha fel lenne törve a jelszavam és valaki rajta lenne!Ezt úgy kell elképzelni mikor be lassul hogy egy képpel már nem igazán küzd meg!2-4kb/sec a gyorsaságom!
Már mindenen túl vagyok!A szolgáltató nem észlel hibát!Voltak kint is már nálam!
Többször formáztam már a wifimet(wr542g) ,állítottam már a csatornán is ,hogy nem e zavarja valami!
Viszont firmware-t még nem cseréltem rajta mert nem sikerült és igazából nem is tudom ,hogy kell!
Lehet ez a baja neki?
Amúgy más hálózaton megy a laptopon a net tehát az jó!
Ez az utolsó esélyem van még!Ha valakinek van valami ötlete azt szivesen várnám!Köszi előre is! -
Jánosbácsi
csendes tag
köszönöm a gyors segítséget mindenkinek.
A router rossz, ki kel cserélni. -
dr.bubo
őstag
válasz
fcsilla6980 #2237 üzenetére
-
Tosee
őstag
válasz
fcsilla6980 #2239 üzenetére
+ védelemként beállíthatsz a wifire mac szűrést, és akkor csak az tud csatlakozni, akinek a routerbe engedélyezve van a mac címe!
Wirless -> MAC Filtering -> enabled
Filtering Rules: Deny the stations not specified by any enabled entries in the list to access
Add new
MAC Address: a laptop wifi adapterének mac címe
Description: pl. laptop
Privilege: allow
WEP Key: üresen marad (elvileg nem is tudsz bele írni)
Status: enabled
Saveui: wireless statistics-nél csak a vezeték nélküli eszközöket látod!
-
Tosee
őstag
válasz
fcsilla6980 #2234 üzenetére
Jó helyen nézed!
Az egyik AP-UP maga a router! Viszont ha kettő van még azon kívül, akkor 2 eszköz kapcsolódik a routerre! Vagyis a laptopon kívül még valami/valaki!
Hülye kérdés de nem lehetséges, hogy a laptopnak is van egy beépített wifi adaptere, és te közben egy másik (külső) eszközzel próbálszl csatlakozni? -
dr.bubo
őstag
válasz
fcsilla6980 #2234 üzenetére
Elvileg 2-nek kéne szerepelni, egyik maga router, a másik pedig a te laptopod MAC cime.
Ott a current statusnak mit ir? -
dr.bubo
őstag
válasz
fcsilla6980 #2232 üzenetére
Akkor milyen tipusu a wifi adaptered, az eszközkezelőben, megtudod nézni milyen tipusu, hátha van hozzá újabb driver. Ami már támogatja a WPA-t is.
Hát igen a WEP ma már nem bizonságos. (Bár azt nem tudom, hogy igy ki irná a rendszer ekkor a figyelmeztetést, sosem használtam WEP-t.) -
dr.bubo
őstag
válasz
fcsilla6980 #2230 üzenetére
USB wifi adapter használsz, milyen tipus? Ha nem támogatja a WPA-t, akkor WEP-t kell beállitani, de az új wifi adapterek mindegyike tudja már a WPA-t, és a laptopok is kezelik (a régebbiek nem).
A routerben a Securitytype: WPA-PSK/WPA2-PSK
A többi automaticon van? -
fcsilla6980
csendes tag
Na, itt már jártam...
- vezeték nélküli hálózat beállítása
- hálózatnév SSID ok egyezik
- hálózati kulcs manuális ......
- beírom a jelszót ua. mint a routernél
- utána lehet választani USB flash ..... ezzel nem tudok mit kezdeni, legyen a másik: hálózati manuális ....üzi: WPA alapú titkosítást nem támogatja az adapter.bocsi hogy körülményes vagyok, de úgy szeretném már megoldani.
-
fcsilla6980
csendes tag
válasz
dr.bubo #2227 üzenetére
Akkor nem működik, ha a titkosítás be van állítva a routeren. Ilyenkor nincs vezeték nélküli kapcsolat. Ha nincs titkosítás simán megy.
Rámentem a vezeték nélküli hálózatokra. Látja a saját routert, de csatlakozni nem tud. Hibaüzenet: Lehetséges, hogy a hálózat kívülre került a megfelelő hatókörön.
-
Tosee
őstag
válasz
fcsilla6980 #2226 üzenetére
Szia!
Amit a router wirless beállításainál megadtál, azt a laptop vezeték nélküli kapcsolatánál is be kell állítanod! De előtte kapcsold be a wifi-t a laptopon is, ha esetleg nem lenne!
xp esetén: vezérlőpult -> vezeték nélküli hálózat
vista & win7: vezérlőpult -> hálózati és megosztási központ -> új kapcsolat vagy hálózat beállítása (csatlakozás az internethez, vezeték nélküli...)
Fontos, hogy ugyan úgy állítsd be ezeket, ahogy a routerbe megtetted, mert máskülönben nem fog működni! -
dr.bubo
őstag
válasz
fcsilla6980 #2226 üzenetére
Mit jelent, hogy nem müködik a laptopon? A laptop látja a tp-link SSID-jét, és nem tud rácsatlakozni, vagy nem is látja?
Ha nem látja: A routerben az SSID engedélyezve van? A wireless router radio be van kapcsolva? A laptoban a wifi be van kapcsolva?
Ha látja: a routerben milyen titkositás van megadva? A laptopban is ua. adtad meg? Jelszót jól irtad be? -
fcsilla6980
csendes tag
Szia!
Lehet nagyon alapot kérdezek, de mindent beállítottam a routeren (TL-WR340GD) úgy ahogy a "rainman.sokoldal" tp-link router beállításnál le van írva. Egy asztali gép van vezetékkel csatlakoztatva, vezeték nélkül a laptop (wifis) lenne, de ezzel a beállítással nem működik. Kell valami állítani a laptopon? Kábelnet van, ip cim dinamikus.
-
dr.bubo
őstag
válasz
Jánosbácsi #2223 üzenetére
Kábelneted van (T-kábel)? Akkor az internet csat. tipusa dynamic ip, és klónozni kell a mac cimet.
szerk. látom ADSL-d van
A felhasználó nevet valószinüleg nem jól irod be. A gépeden hogy van megadva, ugyan azt ird be a routerbe is.
-
Tosee
őstag
válasz
Jánosbácsi #2223 üzenetére
Mikor rákattintasz a connect-re akkor nem is kapcsolódik? Vagyis nem kapja meg az ip-t, dns-t stb-t a szolgáltató szerverétől?
Status -> WAN résznél végig nullák vannak?
Biztosan jól adod meg a felhasználó nevet és jelszót?Használd a válasz gombot!
-
Jánosbácsi
csendes tag
Tosse újratelepítettem ahogy írtad de nem működik.HUAWEI modemem van enternet (t-com)
-
Jánosbácsi
csendes tag
Igen van
-
Tosee
őstag
válasz
Jánosbácsi #2220 üzenetére
Router nélkül van net?
-
Jánosbácsi
csendes tag
Nem állítottam el semit én is így csináltam de nem csatlakozik
-
Tosee
őstag
válasz
Gézuka1976 #2218 üzenetére
Szia!
Különbség az van! Mivel ha domain nevet blokkolsz, akkor azt az egész hálózat számára elérhetetlen, viszont ha az ip filteringnél az oldal ip címét állítod be, akkor a tiltás vagy az engedélyezés egyetlen gépre is vonatkozhat amennyiben helyi ip-t is megadsz!
Szóval az ip filtering bővebb beállítási lehetőséggel bír (jobban testre-szabható, akár egy helyi ip-n is képes blokkolni az adott oldalt, esetlegesen letiltani az adott hálózat egy ipcímét az internetről), míg a domain filtering csak url-t blokkol (egész hálózatra vonatkozik)! -
Tosee
őstag
válasz
Jánosbácsi #2215 üzenetére
Szia!
Írd le, hogy miket állítottál, vagy hol akadtál el, és megpróbálok segíteni!
WAN résznél
WAN connection type: PPPoE
Username: adott
Password: adott
Wan Connection Mode: Connect AutomaticallyUtána kattints a connect-re, majd utána save!
-
Jánosbácsi
csendes tag
Sziasztok . Én egy TL-WR642G tulajdonosa vagyok, ADSL T-online internetem van a routerben mindent az utasítások szerint állítottam be, a router müködik de a netre nem csatlakozik fel ( a felhasználó név@t-online.hu, vagy csak felhasználó név?) ilyenkor mi a gond? Tud valaki segíteni ebben a dologban?
-
Jánosbácsi
csendes tag
Sziasztok . Én egy TL-WR642G tulajdonosa vagyok, ADSL T-online internetem van a routerben mindent az utasítások szerint állítottam be, a router müködik de a netre nem csatlakozik fel ( a felhasználó név@t-online.hu, vagy csak felhasználó név?) ilyenkor mi a gond? Tud valaki segíteni ebben a dologban?
-
Tosee
őstag
válasz
bandras0226 #2212 üzenetére
megnéztem a képeket, a beállítások ránézésre jók, de az ip-ket nem látni rajt, szóval remélem közte lesz annak a listának amit privátban küldtem!
-
Tosee
őstag
válasz
bandras0226 #2202 üzenetére
Közben kipróbáltam itthon, és ha úgy állítom be amit már leírtam, akkor minden gépen blokkolta az adott oldalt! Melyik oldallal próbálkozol? Mert ha az elérhető .hu és .com vagy esetleg .net stb néven, akkor ott már ip tartományt kell megadni!
-
-
Tosee
őstag
válasz
bandras0226 #2202 üzenetére
Úgy állítottad be ahogy leírtam, vagy a lan ip-hez is írtál valamit?
Minden gép kábelen csatlakozik? Vagy amin elérhető az wifin? -
ueshiba
csendes tag
Üdv Tp_link wr641G/642G-s wifi routerem van. Már a beüzemelést követő 2. napon, izmosabb torrentezés alatt kifagyott a router. Kapcsolat korlátozottá válik, És a local login-re sem reagál. Ezért gondolom, hogy nem a net szolgáltató a hibás. Táp kihúz, bedug, ok. Sokszor napokig nem vagyok otthon, és családom női tagjai, hát hogy is mondjam, nem preferálják ezt a fajta hibakezelési módszert.
Firmware a legújabb!
What the hell can I do???
Thanksueshiba
-
neduddki
nagyúr
HI!
volt mar sebesegmeres a ruterre?
udv
neduddki
mod: bocs lemaratt 542g-s a dog
-
bandras0226
aktív tag
válasz
bandras0226 #2201 üzenetére
Azt hogyan lehet elérni hogy a routerre kötött összes gépen működjön,mert csak az enyémen tilt a többin elérhetők a letiltott weboldalak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Milyen házat vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF +RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
- LG OLED65C3 EVO Smart OLED Tv! 48"/4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/
- Dell Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest