Új hozzászólás Aktív témák
-
mj620
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy több mint fél éve szívok a nettel!
Leírom!
Kábel netes internetem van!Koaxon jön a net az bele megy egy modembe onnan egy vezeték a wifi ruterbe onnan meg egy az asztali gépbe és a wifin meg egy laptopot használok!
Olyan bajom van hogy amikor a wifit használom akkor néha használhatatlanná válik a net!
De ha a hálózatoknál újra csatlakozok rá akkor van amikor meg javul de van hogy csak kb 1 percig jó!aztán szépen be lassul mintha fel lenne törve a jelszavam és valaki rajta lenne!Ezt úgy kell elképzelni mikor be lassul hogy egy képpel már nem igazán küzd meg!2-4kb/sec a gyorsaságom!
Már mindenen túl vagyok!A szolgáltató nem észlel hibát!Voltak kint is már nálam!
Többször formáztam már a wifimet(wr542g) ,állítottam már a csatornán is ,hogy nem e zavarja valami!
Viszont firmware-t még nem cseréltem rajta mert nem sikerült és igazából nem is tudom ,hogy kell!
Lehet ez a baja neki?
Amúgy más hálózaton megy a laptopon a net tehát az jó!
Ez az utolsó esélyem van még!Ha valakinek van valami ötlete azt szivesen várnám!Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Cyberpunk 2077
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest