- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duracell89
senior tag
válasz tibbike01 #16296 üzenetére
Ez alig valamennyi felületi rozsda, semmi probléma nincs vele. Bármelyik országban ahol sóznak keményen ott ilyen az autók alja, ha nem alvázvédelmezik. 2020-as RAV4ünk így néz ki alulról (Ausztria). A Toyota/Lexus amugy sem a legjobb ilyen szempontból, a Toyotát 0 kilométerrel a szalonból úgy hoztuk el, hogy kicsit rozsdás volt a kipufogó hátsó dob alja. Az RX-et használtan vettem, és van rajta alvazvedo, de szerintem az is így nézne ki.
Fontos elmondani, hogy ez semmilyen problémát nem jelent. Egy minőségű alvázvédelem (ahol a felületi rozsdás előcsiszolják) 3-5 évente kb 150-200e Ft lehet szerintem otthon, és tíz évig semmi bajod nem lesz vele. Szntem alkudd bele az árba
Szerk: ez pl jónak tűnik [link]
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Ez a 10éves hibrid garancia hogy működik pontosan?
Külföldi autó esetén is érvényes? Milyen feltételei vannak?Budapesten ismertek hibrid szakit, aki eljönne velem Lexus átvizsgálásra vásárlás előtt?
[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
válasz eastsider #16311 üzenetére
Igen RAV4. A kijelző is más.
https://www.drive.com.au/news/2023-toyota-rav4-interior-revealed/ahogy nézem már itt is latszik
https://pdf.sites.toyota.hu/katalogus_rav4.pdf[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz eastsider #16308 üzenetére
Hát a kékkel egyetértek. Kedvenc színem de autón ritkán találják el (nekem eddig kb az előző széria jazzén tetszett a világoskék, meg a clio-n), rav4-en sem sikerült. Szigorúan szerintem a világos babakék szörnyű, a sötét kék meg csak egyszerűen snassz. Bezzeg a cavalry blue az szép, de az csak az amiknál van. Ezért lett az enyém olivazöld.
Szerk: úgy látom babakék már nincs is, talán 21-es szérián volt amikor kezdtem nézegetni, ki is zártam gyorsan ha tényleg nincs már azt nem is csodálom
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz OCTAMD #16315 üzenetére
Hát jobban mutat mint a Rav4-en, de nem ebben a színben venném azért (na jó én Chr-t semmilyen színben nem vennék, nem tetszik mint "csomag").
eastsider: szép a fehér autó előző az volt, csak a rav4-en nagyon tetszett ez a zöld, de fehérben jó kis "rohamosztagos"
[ Szerkesztve ]
-
OCTAMD
őstag
-
őstag
válasz OCTAMD #16319 üzenetére
Igen, feleségemnek is tetszik. Én meg prüszkölők tőle hogy kívül nagy belül kicsi
Yaris Cross eleje nekem se tetszik (meg bizonyos szögből olyan gólyalábon áll). Yaris sokkal arányosabb.
Ami most tetszik az a Grand Highlander, de az úgyse lesz itt. Meg persze hogy tetszik egy böhöm rav4 -
venom8888
őstag
Sziasztok. Van egy toyota 1.0 2015 os verzio. Milyen olaj mehet bele? 10w40 jo esetleg?
-
venom8888
őstag
Es mind1 milyen motor? Mwrt nem tudom hogy ez vvti vagy sem. Nem irja sehol, a motor muanyag boritason sincs semmi.
-
temes69
aktív tag
Sziasztok,
Anyám vesz most egy Toyota Yarist. M15a-fks motorkód, 1.5 benzin. 2021.10. havi, de 2022. februárban helyezték forgalomba. Az autó céges volt, van benne 60párezer km, még garanciális is. Az lenne a kérdésem, hogy ha megveszi és lecserélteti benne az olajat(akár márkaszervízben is) a garancia megmarad? Mondtam neki, hogy max 15ezrenként olajcsere, akármit mondanak neki. Véleményetek szerint az rendben van így? Ahogy láttam mindenki ezt írja.
Azzal tisztában vagyok, hogy 0w-20as olaj kell bele, de milyen márka? Japán autókba melyik a megfelelő olaj gyártó? Nyilván nem motult meg AZt kéne belerakni... -
Gombinyó
őstag
válasz temes69 #16333 üzenetére
Alvázszám alapján a Toyotánál le lehet kérni a szerviztörténetet, ha nincs meg az összes kötelező, akkor jó eséllyel bukta a gari, de ezt a szervizes munkafelvevő is meg tudja majd rögtön mondani.
Az olaj márkával ne foglalkozz, a szervizben tudják milyen kell bele (valszeg hordóból kapod úgy is).
Egyébként nem mondanak mást, mint te, mert 15ezrenként kötelező a szerviz, ami minden esetben tartalmazza az olajcserét is.szerk: szerviz alatt csakis a márkaszervizet értem.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz temes69 #16335 üzenetére
Akkor az okes, tovabbra is kotelezoen a markaszervizbe kell hordani minden 15ezernel vagy evente es ennyi. Ne foglalkozz vele, hogy mi kell bele, a szerviz majd intezi.
Illetve meg kell kerdezni, hogy mennyi garit vettek ra, mert meg most is tudsz extra eveket venni, ha nem a maximumot vettek.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz temes69 #16338 üzenetére
Evente menjen a hivatalos markaszervizbe, nem csak olajat cserelnek. Es nem lehet osszevissza vinni a kocsit, pontosan be kell tartani az idointervallumot, mert azonnal ugrik a gari. Ja es amig tart a gari, mas szerviz kornyekere se menjen a kocsival. Ha lejart, utana majd lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani, hogy a Toyota CH-R 2016 és a 2019-es modell frissítést szemre miből lehet megmondani (kültér/beltér változtatások)?
-
OCTAMD
őstag
Igen a gyártási időt kell nézni,mert ismerek olyat aki 2020 július közepén vette át a 2019 áprilisi C-HRt,most is rengeteg 2022 júniusi júliusi C-HR van berohadva
[ Szerkesztve ]
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
No.01
őstag
válasz pècsimunkás #16343 üzenetére
En megmondom: Az egadta egy vilagon semmi! Sok dologban kiemelkedoek, de az arazasnal vastagabban fog a ceruza.
-
Flashback
addikt
válasz OCTAMD #16347 üzenetére
Rav 4 után érdeklődtünk még tavaly okt/nov környékén. Akkor azt mondták MINIMUM 1 év a szállítási idő. A Corolla Crossra 5-6hó, és jelenleg modernebb.
Hát majd meglátjuk április/májusban.[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 25
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest