Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba_20_
őstag
válasz Ultram3jor #987 üzenetére
Ha a Revoltec Chromus tápról van szó, akkor nyugodtan cseréld le világítós ventire, ebből nem lehet baj. A PFC-je már nem főzi meg a kondenzátorokat benne. Úgy emlékszem ráadásul csatlakozós is volt a ventilátor, tehát könnyen cserélhető.
U.i.: Ne tudd meg mennyit anyáztam a Revoltec tervezői miatt. Áttervezték a hivatalos kapcsolást vagy hozzánemértésből, vagy szándékosan(azt hiszem, ez mindegy) olyanra, hogy 100%-os biztonsággal megfőjjön a PFC áramkör és a körülötte lévő egységek. Először nem tudtam mi a fenéért melegszik úgy, de aztán jobban megnéztem. Most már nem valószínű, hogy a PFC-vel baj lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest