Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz the_one #63217 üzenetére

    Na akkor még egyszer. Ez nem egy probléma, épp ellenkezőleg. Az adásszintet akkor veszi vissza a rendszer, ha a távolság és más egyéb a vonal minőségét meghatározó tényezők lehetővé teszik, hogy az adott sebességet stabilan kisebb adásteljesítménnyel is lehet nyújtani. Így csökkenti a DSM az áthallásból fakadó zajt a törzskábelen, így végeredményben mindenki jobb minőségű szolgáltatást kap, és maximalizálható a kapacitás.

    Abban a pillanatban, hogy bekapcsolják az 50-es csomagot, a DSLAM érzékelni fogja, hogy kevés az adásteljesítmény, és felemeli azt.

    A problémát valószínűleg az okozza, hogy a Telekom buta előminősítő rendszere csak az attainable data rate paramétert veszi alapul, ami nem számol a visszavett adásteljesítménnyel, így alábecsli a valóságot.

    Hívd fel őket és ragaszkodj az 50-es csomag megrendeléséhez. Ha nagyon ellenkeznek, mondd azt, hogy állítsák szépen be az 50-es profilt és majd te eldöntöd, hogy elégedett vagy-e az eredménnyel. Ez a vonal röhögve elviszi az 50-es csomagot egyébként, bármit is mondanak.

    Dchard

    [ Szerkesztve ]

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák