Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz szmihaly #61272 üzenetére

    Nem kamu, legrosszabb esetben is csak egy tarthatatlan terv! De...

    Néhány kiollózott tartalom a 29-es körzetben folyó (többnyire Telekom) fejlesztésekről, hogy átlásd mennyire haladnak ezzel. Év végéig még van 4 hónap, az nagy idő!

    Ha megnézel pár várost, mint pl. Szentlőrinckáta, vagy éppen Újlengyel esetleg Vasad, ezek olyan települések amik összesen 1 hónap alatt elkészülnek mivel kis lakosság, kevés utca elven hamar lefedésre kerülnek.

    Egy kábel lefedése 2 lépésből áll, lefedni a várost/falut/községet, rákötni a gerincre. Általában a várossal kezdik, de látványosabb ha nem, hiszen abból csak anniyt lát a lakos, hogy bejöttek 2 hét alatt lefedték a falut és hopp elindult a szolgáltatás. (ha az engedélyeztetés is lefut ilyen gyorsan), mivel a gerinc az úgy történt hogy a lakos belőle semmit nem látott.

    2700 fős kisfalut fél hónap alatt lefedhet

    u.i: Nem tudom miért csak 2 ember dolgozik 2 városra, mert merő meglepetés, hogy 1 hónap és kb 15 nap munkája alatt Monor félig, Alsónémedi meg 90%-ban kész van. Szerintem 5-en vagy 6-an se akadályoznák egymást, főleg azért érdekes ez, mert legalább 10 szerelője van a HFC-nek. /Dunakeszin is kábelez valaki/

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák