Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    válasz #41133696 #45106 üzenetére

    Nálunk VDSL-re váltás óta van ez a rendszeres korlátozás. Előtte éveken át fix volt a sebesség és sosem változott. (egyetlen eset volt, hosszú heteken át ment az intézkedés, mert nekik természetes volt, hogy a 15-ös net 7-re esett le csak úgy egyik napról a másikra, akkor a házba bejövő kábel stb csere és pár telefonálás megoldotta).

    Legújabb fejlemény. Előbb hívtam őket. Csávó közölte velem, hogy automata, vagy rendszer által rárakott Lock nem létezik, ugyanis azt egy automata nem képes megtenni, csakis a szerelők. :) Aztán szerinte az sem számít, hogy a Router mennyivel kapcsolódik, mert az csak egy pillanatnyi állapot és hiába van ott 16000Kbit/s (ilyenkor 15Mbit/s a sebesség), mert attól még lehet jó. Mondom, ha 28x indítom újra a Routert, vagy akármivel mérem, akkor sem megy 15 fölé a sebesség. Nagy nehezen megértette és leadta a hibát.
    Ami a legidegesítőbb, hogy kevés ügyintéző érti meg (1-2 kivétel, halvány reménysugár), hogy előtte megvolt az a 20 és tudja a vonal, mivel hónapokon át, vagy (most már) hetekig stabilan megy egy ideig. Az is furcsa nekem, hogy miért mindig pont éjjel történik meg ez a korlátozás ? Normálisan megy a net, aztán 1x elmegy 1 percre és megvan a Lock. Miért nem nappal, amikor mindenki netezik, amikor állítólag túlterhelt lehet a vonal ? :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák