Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz wmati #44769 üzenetére

    Az Interaktív nem lenne rossz, de ugyanannyiba kerül mint a az IPTV viszont kevesebb adó fogható rajta. IPTV-n nincs film+2, Interaktívon viszont van. Illetve ugye Interaktívnál ahány STB, annyi HD adást foghatok egy időben.

    (#44770) Szokenesz : Az a baj, hogy ezek a dolgok vagy nincsenek publikusan feltüntetve a honlapon, vagy nagyon el vannak rejtve. Az IPTV nálam több okból kiesik:

    1. Csak két STB-t ad VDSL2-re is sajnos (de ez érthető), 1 HD Stream elvisz 10-12 Mb/s-ot, 4-5öt darabonként a két SD is.
    2. 1 HD Stream-et lehet nézni, és nálunk kettőre van igény. Egyet a nagy tévén, egyet pedig ideát a monitoromon. Nem azért vettem majdnem 30 k-ért HDMI bemenetes AVerMedia AVer3D CaptureHD (H727) kártyát, hogy innetől SD adásokat nézzek rajta.
    Viszont ha két HD Stream menne IPTV-n akkor egyszerűen vagy nem bírná a VDSL2 még 22-23 Mbps-al sem, vagy ha igen, akkor az SD adásra nem jutna, de az hogy még töltsek is bármit lefele végkép elképzelhetetlen.

    Az Interaktív Sat TV-nél még felmérem itthon az igényt, és ha kell, akkor a SAT TV helyett csak ez jöhet szóba. Mindenesetre a SAT-nak itt egészen addig biztosított a jövője, ameddig nem vezetik ki, vagy nem kínálnak lényegesen nagyobb sávszélességet. Utóbbira belátható időn belül nincs nagy esély. Ha viszont váltok Interaktív SAT TV-re, akkor tükröt is cseréltetek már velük, egy nagyobbra.

Új hozzászólás Aktív témák