Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    Felhívtam a T-Mobile-t is és az is megerősítette, hogy a Duplanet 25 kedvezmény van beállítva. Aztán jött az extra szívás :) Átkapcsolt egy ügyintézőhöz, aki ugyanaz volt mint elsőnek, Ő ismert meg elsőnek... :D ( Egyébként kedves volt, én éreztem magam kicsit kényelmetlenül, mivel egyértelmű volt, hogy ellenőrzőm az általa adott információkat).

    De legalább kiderült, hogy van némi összefüggés a Paletta 100-ra való váltás és a kedvezmény megkurtítása között. Mivel csak nem hagyott nyugodni, hogy pontosan ugyanazon a napon szűnt meg a kedvezmény, mint amikor váltottam Paletta L-re. Utánanézett a dolognak, hogy tényleg miként történt a dolog, és elmondta, hogy: a kollégája aki beállította, a Paletta 100-at érzékelte, hogy ez így már nem szabályszerű, sőt tájékoztatott, hogy nem is volt az, mert mobil előfizetésre ahol létesíthető vezetékes Internet is, nem adható, és mivel az ország nagy részén ez így van...

    Szóval nem egyoldalú szerződés módosítás történt, hanem az első kollégájuk tévedett és állította be tévesen a Sat+ Net 40-et. Azt viszont elmondta, ha a Palettára nem váltottam volna, akkor egészen addig ment volna a dolog, ameddig a rendszerük automatikusan nem érzékelte volna.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák