Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz sutszi #44229 üzenetére

    30/5 az nem ADSL, még csak nem is ADSL2+, hanem VDSL2. Egyébként a 30/5 sem biztos, hogy elérhető attól mert a honlap azt írja. Nálam is azt írta, aztán maradt a 20/1 (gyakorlatban: 23/1,2)

    (#44222) Sofian: Az a baj ugye, hogy VDSL2-nél csak szolgáltató által biztosított eszközzel lehet csatlakozni (legalábbis a publikus adatok birtokában, és a kívánt sebességen ott ahol az ADSL2+ már nem képes azt nyújtani), a biztosított eszközök meg e szerint mindegy, hogy Speedport, vagy ZTE vagy akármi, ezen a platformon - vélhetően a beszedhető havidíjak alacsonyabb mivolta miatt - olcsóbb eszközt kívánnak, hogy azért a profit se csorbuljon. Ha pedig az eszközt nyomott áron veszi át a szolgáltató a gyártótól (eleve így szerződnek le), akkor az a minőség rovására mehet. Bizonyos tekintetben épphogy megüti a minimumot. Vályogból nehéz felhőkarcolót építeni :)

    Szerk: Egyébként is SAT TV-nél is panaszkodtak sokan, hogy hát párosítani kell és nem használhatnak az emberek olyan márkájú meg minőségű beltéri egységeket mint amilyet megkívánnának. Viszont ez más szolgáltatóknál is így van, és bár az elején nekem is volt gondom a SAGEM-ekkel, immáron több mint 4 éve mennek folyamatosan, szoftveresen javították őket, és már nem fagynak le.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák