Új hozzászólás Aktív témák

  • Spirit

    őstag

    Optikán váltottam 80-asról 120-ra. 3 heti szórakozás után sikerült a váltás, de a feltöltésemet nem módosították. 120/40mbit lett 50 helyett...az ügyfélszolgálat elküld, ÁSZF-el takaróznak.

    Már kezdtem volna belenyugodni, de gondoltam kicsit játszok a barátommal. Nem megy a Hamachi...akkor legyen VPN..nem megy a VPN se. Mondom, akkor stream-elem a webkamerám képét..nem érhető el a weboldalam domain-je belülről, csak kívülről.... a szolgáltatáshoz adott ont+router kombó(Huawei HG8245) kapott valami moddolt, fos firmware-t, ami képtelen bridge módban menni, nem ismeri a UPnP-t, az IPSec-et és kb. semmit. Kívülről elérhetetlen, telnet, ssh nincs rajta. Még jó, hogy port forwardolni lehet vele. Persze lecserélni, megkerülni sem lehet sehogy. Ha már egyszer köteleznek a buzeráns routerük használatára, hozzá lehessem már nyúlni... Ja és két szaros botantennája van, ami arra elég, hogy mellékucorodva legyen jel, úgyhogy 2 routeren keresztül kell mennem a sajár eszközömmel.

    Végre normális egy szolgáltatás, akkor a support meg az eszköz szar. kábelnetnél este 40% packet loss, ADSL 2mbit-et tud...kezdem unni.

Új hozzászólás Aktív témák