Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • snyper990

    őstag

    válasz Livius #154878 üzenetére

    Az IPTV egy tág fogalom, magába foglal sokmindent. Az, hogy egyelőre nincs rá egyetlen, összefoglaló szabvány, nem jelenti azt, hogy nem már létező és elterjedt szabványok alapján építi a saját rendszerét az, aki ilyen rendszert/szolgáltatást fejleszt. És ha lesz, valószínűleg az is csak az egybefogása lesz a már alkalmazott szabványoknak.

    Az sem igaz, hogy minden szolgáltató a legalja szintet célozza meg. Vannak igenis jól működő IPTV szolgáltatások, még a Telekomnál is. A titok nyitja, hogy olyan országokban van, ahol:
    1) működik a versenypiac
    2) van megfelelő nagyságú vásárlóerő
    3) a lakosság nem tűr határok nélkül, birkamód
    [ 4) valódi igény minőségi dolgokra ]

    Ezek hiányoznak itthon, nem a szabvány. Ha a szabvány hiányozna, máshol sem működne.
    Persze az sem kizárható, hogy ezek az idióta szolgáltatók/fejlesztők/gyártók számolatlanul öntik a pénzt használhatatlan, zsákutca technológiába. Pedig ha ellátogatnának erre a fórumra, végre megtudhatnák a tutit. Csodálkozok is, hogy nem ilyen helyekre járnak tehetségek után kutatva... :DDD

    #154877 Multibit: Ez is jogos felvetés. Viszont a DVB-C és az IPTV technológiák közül egy van, aminek az infrastruktúrája és technológiája alkalmas lesz a lineáris tévészolgáltatások utódjának a kiszolgálására is, és az bizony nem az előbbi... :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés