Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomas51
senior tag
nem tudom hogy került e bele vagy sem, a lényeg hogy a nagy menő márkák azért mehetnének feljebb már, főleg akkuban
veszel egy zfoldot 800 meg 1 milláért azt nézegeted 2 órát mire feltölt (ezzel se lenne gond csak akkor meg bírja sokáig), legalább a premium cuccokba lehetne valami fejlesztés ha másban nagyon nem is -
tomas51
senior tag
https://www.mi.com/global/discover/article?id=2883
google első találat...( xiaomi battery)de van olyan aki tesztekben is megemlíti, ahogyan a több darabból állóságot is
nincs nagy trükk, csak más gyártók szarnak bele, sokkal előrébb lehetne mindenki
de nem szempont úgy látszik, meg minek rakjanak bele pénzt -
tomas51
senior tag
-
judas13
addikt
válasz SkyLine3000 #17 üzenetére
Tudtam!!!!!
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
tomas51
senior tag
válasz ecaddsell #10 üzenetére
általában 2 részből vannak az akksik, pl xiaomi
alapvetően 2x50 wattal tölt, ha bekapcsolod a 120 at akkor pedig 60 wattal
tehát elméletben ha korábbiakat nézem ahol 67wattos töltők voltak egy telepere, akkor ezek kevesebbet kapnak, plána ha 100 al töltöd (2x50)
nekem volt már több ilyenem és nem vettem észre degradálódást -
joey04
titán
válasz hypno skate #18 üzenetére
Ezek a készülékek ezekben a hónapokban mutatkoznak be. Meg 5400-5600 mah már van.
-
hypno skate
senior tag
Az OLED kijelzőknek is sok évbe telt, mire nagy nehezen a "következő évben" értékelhető méretben és áron megjelentek.
Szóval ez is jópár évig a közeli jövő maradhat.A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
válasz johnny500 #13 üzenetére
Mert nem látom hátrányát a vékony telefonnak. Este 60% teszem a töltőre onnan 15 perc és feltölt.
Azért van amiben én is a vastagot szeretem, ilyen a pizza és a pénztárca.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
hdavid1
tag
Pro Max meg Xperia 1 VI üzemidejét talán meghaladják végre így.
-
judas13
addikt
Mindig a következő évben érkeznek ezek az aksik. Remélem most már ideérnek végre.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
ecaddsell
aktív tag
Remélem azért a ciklusszámban is jók lesznek ezek az akkuk mert az talán fontosabb is mint a 20% körüli extra kapacitás, pláne amikor 100W körüli gyorstöltésről beszélünk.
-
válasz Luck Dragon #8 üzenetére
Ez jól esik nekem.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
-
-
S-eye
senior tag
A Redmi Note 14 Pro + szintén 6000mAh fölötti akkuval fog érkezni. Arról azt írják, hogy szilícium-szén anódja van. Gondolom itt is erről van szó, hogy valamennyi szilíciumot adtak az akku anódjához.
-
válasz Luck Dragon #3 üzenetére
Ha ettől vékonyabbak lehetnek a telefonok, akkor én is fogok neki örülni.
-
Ha ez a korszak az, akkor én nagyon fogok neki örülni.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
joey04
titán
Jó irány, csak ne arra használják, hogy lehet lazáskodni, mert az eddigi üzemidőt könnyebben tudják tartani, hanem menjenek rá a jobb üzemidőre.
btw aztán lehet, el sem jut hozzánk: [link]
-
Ricardo
titán
Ez jól hangzik. Kombinálva a Samsung által belengetett kevesebbet fogyasztó kijelzőjével, talán lassan érezhtő is lesz a javulás.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest